סיכום... שנתי?

2007 ../images/Emo27.gif

# אמצע י"ב - שביזות חיי. רציתי להתאבד בכל שניה פנויה, הבצפר הוציא ממני את הרצון לחיות. ביליתי את רוב הזמן בבית בספירה לאחור עד סיום בצפר. קצת לפני התקופה הזו אני וצליל נהיינו חברות ממש ממש טובות. התנתקנו מהקבוצה הגדולה והמגעילה שהיינו ונהיינו שלישיה - אני צליל ורינת. ויתרנו מרצון על השתתפות ב"הכתרה" [שזה כמו טקס סיום, אל תשאלו]. הגעתי לבצפר רק למגנים ובגרויות סבלתי מכל יום שנותר שם
# יצאתי קצת עם בחורצ'יק בשם רז ונפתחו לי העיניים לכל מיני דברים. אחרי שנפרדנו, צליל הוציאה אותי לדאבל דייט עם החבר שלה באותה תקופה וחבר שלו. זה היה אחד הערבים הכי.. "מעצבים" שעברתי. התחלנו לקלוט כמה הבחירות הדתיות שלנו מניעות לנו את החיים. כמה חודשים אחרי, אני רק מברכת על ההחלטות שעשינו באותו ערב
אפשר לומר שזה היה מעין סיפתח לכל התקופה ההזויה שעמדנו לפניה # בתקופה שכולן בבצפר שלי כבר היו סגורות על שירות לאומי / החליטו שהן מתגייסות, אני לקחתי הכל ממש באיזי. ממש. תכננתי לעבור לגור בניו-יורק עם אחותי וגיסי, שרק נתנו לי עידוד מלא לא לבזבז זמן ולהגיע אליהם אפילו לפני שאסיים בצפר. עם דחיפה של החברות, הלכתי לראיון במשטרה, ולראיון בוינגייט. (שירות לאומי) אחרי כמה שבועות שמעתי מהמפקחת שלי כיום, שגם לה קוראים מיכל, שמי שריאיין אותי בוינגייט מסוחרר ממני לגמרי ורוצה אותי שם בהקדם האפשרי. # בסביבות מאי מישהו מבני המשפחה שלי חלה במחלה מסכנת חיים וברוך ה', גם החלים
אבל זו הייתה תקופה מאוד קשה ו8לא ניגשתי להרבה בגרויות. מה שאומר שהיום אין לי תעודת בגרות... אבל למה שניגשתי סיימתי עם אחלה ציונים שבעולם. # לקראת סיום בצפר התנערתי מהחצאיות והתחלתי ללכת עם מכנסיים. גם ירדתי במשקל באותה תקופה והתחלתי ללבוש בגדים נורמליים, מה שכמובן השפיע לא מעט על חיי מבחינת בחורים. :] # בחופש הגדול עבדתי בעבודות זמניות וקטנטנות ועשיתי איזה אלפיים מסכנים בחודש בזמן שכולם מסביבי טחנו עבודה. אני רק רציתי שקט ודיסטאנס. ובהקשר לקרוב המשפחה החולה שציינתי למעלה ^ גרתי לבדי במשך חודש. וזה היה החודש הכי נפלא שהיה לי, שרק הבהיר לי כמה אני חייבת לשכור דירה לעצמי כבר!
# בספט' התחלתי שירות לאומי נהדר שגם מכניס לפרופורציות וגם נותן בצפר על החיים. # באיזשהי תקופה לא מזוהה בין סוף הלימודים לתחילת החופש, התחלנו לצאת באובססיה, תוך חודשיים הכרנו את כל המקומות בהרצליה-ת"א. נכנסנו חזק לקלאב-סין ונהיינו בקשר עם הרבה ברמנים, בעלי מועדונים, סלקטורים וכו'. הכרנו המון אנשים טובים וגם הרבה אנשים מלחיצים. אבל איך אומרים, מטעויות לומדים.. :p # נולדו לי שני אחיינים חדשים בהפרש של שבועיים. כל העולם מסביבי התחתן והתחלתי לקבל "בקרוב אצלך". [בקרוב אצל אמאש'ך יא בן זונה, כולי בת 18!] # היום נראה לי שאפשר לסכם ולהגיד שאני בתקופה הכי פאקינג טובה בחיים שלי.
היא יכולה להיות יותר טובה, אבל זה כבר דברים שלא תלויים בי. ואני ממש ממש שמחה שאני מוקפת בחברות וחברים כ-א-ל-ה מדהימים, אנשים מקסימים בעבודה [ונתעלם ממכשפות ממורמרות בנות 40], ומשפחה בתזונה. מהשניה שסיימתי בצפר, כאילו עול מטורף ירד לי מהגב ו.... אני חופשיה! מה יותר טוב מזה?!

N o o s h y

New member
שנה משמעותית למדיי.

את הסילבסטר לא ממש חגגתי, הייתי בדאון רציני באותה תקופה והכל נראה לי רע. רציתי לפרוש מהרשגוד, בצפר שיעמם אותי, שחר עצבנה, לא הרגשתי שייכת בשומקום, לא הייתה לי עבודה ומעגל החברים שלי נראה משמים. מה שכן, בינואר 07 (5.1.07) השתחרר לי המלווה והעצמאות שלי נעשתה הרבה יותר משמעותית (באמת שאני לא זוכרת איך הסתדרתי בלי רשיון!). בפברואר התחלתי לעבוד במקדונלדס, התנסיתי במחיר הכבד, התקבלתי לרשגוד צעיר באתגר וזה מה שעשיתי רוב פברואר- מרץ 07. באותה תקופה גיליתי את רונה קינן, נסעתי להופעה שלה מחוץ לעיר לבד, הכרתי את זוהר ולמדתי ממש אבל ממש המון ממנה ומהעבודה על האתגר. הרשגוד הזה נתן לי המון. עד יוני הייתי בעיקר בצופים ובהופעות של אביב בזאפה. יצאתי לקורס'כם בתור מדריכה בדקה ה90, הייתי רשגדית מצוינת, עבדתי במקדו פה ושם, נערכנו לטקסי סופשנה של בצפר (כלומר, לא הייתי בבצפר בכלל.), שלוש בגרויות אחרונות ושלום על ישראל. אה, עוד הספקנו לתכנן טיול לחו"ל ולבטל אותו חודש לפני. בתחילת אוגוסט 07 נגמר המחנ"ק והתחיל החופש שלפני הצבא. יבבם! הקשר שלי עם שחר התייצב סופסוף אחרי שיחה משמעותית (20.8). אה, גם התחלתי למלצר באאוטסיידר ורעיון הקעקוע הבליח במוחי. בספטמבר 07 התפטרתי ממקדו סופסוף, נסעתי לאילת עם חברות, חידשתי קשרים ישנים וסך הכל נהנתי מהחיים. (יש לציין במיוחד את הלילה הלבן והמוצלח עם יסמין ושחר+ זריחה מהגג בבית שלי). באוקטובר 07 נסעתי עם נעהלה ללונדון ופריז, שזה אומר חופש מוחלט! אנשים שאת לא מכירה, תרבות אחרת, שפה אחרת, אף אחד לא אומר לך מה לעשות. תענוג! באוקטובר ובנובמבר 07 היה איזה קטע לא ברור עם שלושה בחורים שונים, לא משו מרגש יותר מידי. עוד קצת חופש, עוד קצוות עם שחר נסגרו, הופעה מצוינת של אביב בפסטיבל הפסנתר ומסיבת גיוס. בדצמבר 07 התגייסתי (11.12). לא צריך לציין בכלל שזה שינה לי ת'עולם והכניס אותי למסגרת חדשה לגמרי. השבוע אני מסיימת טירונות והכל טוב אצלי :] בסילבסטר הקרוב, כנראה שאשן (שעת ט"ש נגמרת בעשר) ואם לא, אז אולי נעשה קצת שיגועים, אחרי הכל אני אהיה בבסיס בזמן הזה. יאללה. אני מתה להכנס לסדיר כבר! (וגם לשבור דיסטנס עם הסמלת.).

Blue mai

New member
חח תהני בשבירת דיסטאנס../images/Emo82.gif

אני שברתי דיסטאנס עם בערך 7 מפקדים אחרי חצי שנה של קורס...

little shorty

New member
2008 היר איי קאם.

אמממ יואו מאיפה להתחיל? אז 2007. י"ב. איזה קטע, כמה אני מתגעגעת. הייתי בתהליכי פרידה משחורי ותהליכי התחלה עם הטבח הנוכחי. היה כואב, קשה, ים של בכי ומה לא. אבל עברנו :] התחלתי את הקשר עם הנוכחי והנה כבר טיפה יותר משנה. הוצאתי בגרות :] ה-מסיבת סיום. לא אשכח אותה בחיים וגם לא את כל השכבה ואת מחזור מ"ו{שלם}... אין אוהבת את האנשים האלה. זו הייתה שנה של סוף והתחלות חדשות. סיום הלימודים, סיום קשרים והתחלת חדשים... הכרתי את החברות התותחיות שלי מהעבודה והתחלנו להתקרב המון... ועכשיו הן כמעט החברות הכי טובות שלי... הרבה חברה התגייסו, הרבה חברות גם... כולנו התבגרנו קצת. כולל אני. כמו כל שנה בערך. היה לי קיץ מלא שטויות ודברים חדשים ומלא כיף. עבדתי ביותר מדי עבודות חחחח ודי קרעתי את עצמי... במיוחד בקיץ... קניתי משקפי ראייה סוף סוף:] עשיתי טראגוס שנורא רציתי :] עשיתי רישיון!!!!!!!!!!!!!!! אחד הדברים הכי משמעותיים בשנה הזו... עוד חודשיים למלווה :] יומולדת 18 איך לא!!!!! הגיל שכה ציפיתי לו ודי פחדתי ממנו אבל הכל בסדר. נהייתי חוקית השנה הזו {כולה לפני חודש} ועכשיו אני יכולה לקנות אלכוהול וסיגריות בכיף חעחעחע וגם להיכנס לפאבים :] ביזבזתי ים של כסף אבל באמת שעל דברים נחוצים כמו הרישיון והמשקפיים.... עבדתי, המון. כבר הזכרתי את זה אבל באמת שעבדתי יותר מדי. הגידול של אמא חזר והתוצאות של ההסרה היו לא טובות ואני לא ממש יודעת מה קורה עם זה עכשיו כי היא לא מספרת. אפשר להגיד שנורא התרחקתי מהרבה חברות בגלל צבא ועניינים אחרים וחבל. חברה אחרת נכנסה לדיכאון רציני בגלל בעיות בצבא והרבה בלאגנים. התפטרתי מהעבודה השבוע. אז כנראה שגם זה נחשב. היה לי ריב קטן ומפגר עם הבוס, בקטנה. אבל אל תדאגו לי אני לא מבזבזת זמן... חזרתי למסעדה שעבדתי בה לפני כמה חודשים :] עכשיו נותרו לי רק עוד שלושה שבועות עד הגיוס, אני מנסה לחסוך עוד טיפה שיהיה לי... עוד לא קניתי בכלל דברים לצבא אז גם זה בתכנון בקרוב. בעיקרון מסיבת גיוס בתכנון ולעשות משהו עם המשפחה ועם החבר כמובן :] שתהיה לכולם אחלה שנה :] קראת? השמיעי קול.

SomebodyElse

New member
שנה של גם וגם

טוב אז לפני שנה הייתי כבר בצבא כמובן, אני והחבר היינו ביחד בערך חודשיים. ממש אהבתי את הענף ואת המדור וכמובן את העובדה שחבר שלי משרת איתי. אחרי זה המדור התפרק, החבר השתחרר ולאט לאט הענף הפך להיות מקום ממש נוראי. אז בניגוד לשנה הראשונה, בשנה השניה בצבא ממש לא היה לי כיף. הכלבה שלי הייתה חולה וכמה שניסינו - בסוף היא נפטרה איפשהו לקראת סוף ינואר. זה היה כל כך נורא וגם בא ממש בהפתעה. היא כבר הייתה מבוגרת כמובן, אבל חשבתי שזה יתחיל להשפיע רק עוד שנה-שנתיים, ואז פתאום יום אחד ראינו שהיא מתנשפת ממש חזק, כאילו היא מנסה לנשום ולא מצליחה. ישבנו איתה כל הלילה אצל הוטרינר וכשהוא השאיר אותה להשגחה אצלו הייתי נוסעת בהפסקת צהריים מהצבא לבקר אותה, וכשהחזרנו אותה הביתה יצאנו איתה לטיולים קצרצרים לגינה ליד הבית כי הוטרינר אמר שאסור לה להתאמץ, והיא הייתה מנסה למשוך אותנו רחוק יותר לטיולים שהיא הכירה. ונראה כאילו המצב שלה השתפר, אבל אז לילה אחד היא שוב התחילה להתנשף וכשהורים שלי רצו לקחת אותה שוב לוטרינר היא פשוט מתה להם בידיים. באוגוסט, נדמה לי, אימצנו כלבה. קוראים לה מוקה והיא מקסימה. קצת פסיכית ומנסה לפעמים לצוד את החתול שלי, אבל מקסימה. גיליתי כמה בעיות בריאותיות קצת מעיקות, שבגלל הצבא די הזנחתי את הטיפול בהן. מקווה שעכשיו כשאני משתחררת הכל יסתדר. החלטתי מה אני רוצה ללמוד [עדיין לא החלטתי אם אני אלך ללמוד את זה, אבל גם ככה זה הישג לא רע בכלל]. חזרתי לצייר. הפסקתי לכתוב [למען האמת נדמה לי שזה היה עוד קודם, אבל עדיין]. נכנסתי למינוס בבנק, ואחרי שהצלחתי לצאת מהמינוס פשוט שמרתי בצורה די יציבה על ה0. בכל אופן זה אומר שבמשך רוב השנה לא היה לי כסף כמעט לשומדבר שרציתי, ועדיין הסתדרתי איכשהו. אחותי שעל כל הסיפור שלה קשה לי לדבר ואני פשוט מקווה שהכל ישתפר, ומהר. השמנתי די הרבה בצבא אבל אז התעשתתי, הורדתי משהו כמו 7 קילו ונכנסתי [לראשונה מאז החטיבה נדמה לי] למידה 36. למדתי לבשל. חברה שלי התחתנה, עוד אחת הכריזה על אירוסיה. ואם כבר מדברים על חברות, אז אני לא אגיד שהקשרים התנתקו אבל הם כן התערערו וכל אחת די נסגרה בתוך החיים שלה ואיכשהו יצא שאנחנו כבר הרבה פחות מעורבות אחת בחיים של השניה. הפסקתי לשתות כמעט לגמרי, בלי שום סיבה מסוימת. הייתי בפראג עם החבר והיה נהדר. ובכלל, הולך לנו נהדר ביחד, ואני מאוהבת מאוד. אני בטוחה שהיו עוד המון דברים [מן הסתם, אי אפשר לתאר שורה בכמה שורות, גם אם הן חופרות ביותר], אבל כרגע אני לא מצליחה להיזכר. אז אני אעצור פה. קראת?

למעלה