איזו שנה...../images/Emo82.gif
בתקופה הזו עוד עבדתי,הייתי לפני הצבא. טחנתי משמרות והייתה לי משכורת ממש טובה,בגלל זה גם הרשיתי לעצמי לקנות כמעט מה שבא לי,גם כי זה היה לפני צבא וידעתי שבצבא אני אבזבז פחות. יצאתי להמון הופעות,פאבים,חברות,ת"א,מה לא.בקושי הייתי בבית. עשיתי שוב פסיכומטרי[בלי קורס הפעם],תוצאה חרא.לא בטוחה שאעשה שוב אחרי הצבא...[אוניברסיטה פתוחה רולז!]. ניסיתי לשפר בגרות באנגלית,הצלחתי בערך ב-5 נק'D: הספקתי בערך עוד סטוץ בתחילת השנה ובערך 3 חודשים לפני הגיוס הכרתי את האהבה הנוכחית שלי.נהיינו יחד אחרי חודשיים[מה שאומר שעכשיו אנחנו כמעט 10 חודשים יחד],וממש טוב לי איתו.אחד המקסימים...לא האמנתי שיהיה לי מישהו כזה[פרטנר להופעות!]. לא יכולתי לוותר על רוקצ,במיוחד שזה היה 5 ימים לפני הגיוס ועוד עם החבר,אז למה לא?היה ממש כיף. אילת לפני הגיוס עם 2 חברות מהעבודה שהתגייסו ביום שלי. יום הגיוס...ידעתי שאני אראה אנשים מביה"ס,הכי הופתעתי שהם יצאו בקורס שלי[ידעתי שמישהו מהמגמה שלי לערבית יהיה איתי בקורס,אבל לא חשבתי שדווקא הם],מצד אחד היה כיף לראות אותם,מצד שני לא היה בא לי עליהם כ"כ. את הטירונות לקחתי דיי בסבבה...3 שבועות במפרשית,בית מלון! מאי-התחלתי את הקורס המייגע בתולדות צה"ל אחרי קורס טיס.חצי שנה של קורס בגלילות[עבדו עליי,זה בתכלס 8 חודשים,רק עכשיו אני בסדיר ועוד לא התחלתי בדיוק את התפקיד שלי כי אני עוד לא מוסמכת]. הייתי אמורה להיות בבסיס בירושלים,וזה בדיוק הקורס שרציתי,בדיוק התוכן שאהבתי ואז החליטו שבוע לפני המעבר לבסיס,להעביר אותי לקורס אחר שהבסיס שלו זה בצפון.נורא חכם. [הקטע המצחיק הוא,שבקורס הקודם יצאה איתי בחדר ובקורס מישהי שהייתה איתי בכיתה,וכשעברתי לקורס הנוכחי,יצא איתי מישהו שהיה איתי בכיתהP: ] כןכן,בכיתי המון,בכל"ז הייתי עם אנשים בערך 4 חודשים כמעט כל יום,אהבתי אותם ממש,אבל באמת שהיה לי קשה. החליטו להעביר אותי ועוד מישהי[שהיא במקרה גם ירושלמית] לאותו הקורס בצפון בגלל שהם טענו שהיינו הכי גרועות והקורס בצפון יותר קל.בולשיט,ביררתי את זה עם הקצינה בבסיס בירושלים והיא אמרה שהיו הרבה יותר גרועים מאיתנו,פשוט בגלל שלאחרים היו ת"ש,לא יכלו להעביר אותם. אבל אני שמחה על זה,כי הכי כיף לי בעולם בבסיס עכשיו,מסיבות,סרטים בלאגנים. החברה שעברה איתי קורס נהפכה לחברה הכי טובה שלי ואני פשוט לא יכולה שלא לדבר איתה,אפילו כשאנחנו בבית לסופ"ש...קצת עצוב לי שאני לא בבסיס בירושלים,בכל"ז קל"ב,והייתי אמורה לצאת עם החברה הכי טובה שלי מהיסודי שם... אבל איך אומרים,תן חיוך,הכל לטובה[: שנה טובה! מי קראה?P: