ובכן, ובכן.../images/Emo60.gif
אני חושבת שזו הייתה אחת השנים הכי משמעותיות בחיים שלי. למרות שזה לא ממש מרגיש ככה, היו המון שינויים ומה נסגר בכלל. אז היום לפני שנה..? נכנסתי כרגע לבלוג שלי כדי לראות מה באמת היה, כי בכנות, אני לא ממש זוכרת. זו הייתה התקופה שעוד חרקתי בבצפר. עם השיחות עם המחנכת וכל השטויות האלה. אני לא ממש זוכרת אם זו הייתה תקופה רעה או טובה. אני חושבת שחצי חצי. בסוף השנה הקודמת, ב31.12, מחר, מה שהיה יום ראשון, ישבתי בחדר, כתבתי סיכום שנה קצר וראיתי נוטינג היל. כמובן שחשבתי על ארה"ב, מה שאז היה לפני שנה ועכשיו זה לפני שנתיים [ומרגיש כמו אתמול], ונזכרתי בזיקוקים ובמזוודות ובשלג ובכל מיני אנשים שגורמים לי לבכות. ואז התחילה תקופה די הזויה, כל ענייני בצפר הציפו אותי, וכמה דברים במשפחה שלא האמנתי שיכולים לקרות כלכך קרוב אלי, והתחילו לפרק לאט לאט חלק במשפחה [המורחבת] שלי, וגם את אמא שלי קצת. ואני מצטערת שאני לא ברורה, פשוט, באופן מדהים, גם שנה אחרי [למרות שבעצם זה לא "אחרי"], עדיין לא ממש מותר לדבר על זה. [אבל בכל זאת? כל פעם שמישהו אומר "סכיזופרניה" יש לי קצת רעד בבטן.] וזו הייתה תקופה נורא מבולגנת. אפילו יותר מעכשיו. היה לי בלגן בחדר והיה לי בלגן בחיים. לא הייתי בטוחה אם אני אוהבת את החברים שלי, שהם אותם אנשים כבר 12 שנה בערך, ולא ידעתי מה אני אעשה בבצפר וזה היה די כאוס. ובנוסף לזה לא היה לי כוח להיות טיינאיג'רית מיוסרת כי זה נורא טרנדי. [אני פשוט חודש-חודש בבלוג ונזכרת.] והחודשים עברו בעיקר עם הרבה בצפר [והרבה הברזות] והרבה התעמלות. בפסח הייתי באילת עם ההתעמלות והיה ממש כיף. ממש. ואז טסתי לבלגיה. להתחרות באליפות בלגיה הפתוחה. והיה נורא כיף. אבל חזרתי עם רגשות מעורבים. מצד אחד הידיעה שאני צריכה להתחרות באליפות אירופה באוקטובר, ומצד שני.. החוסר תכלית. ואז היה יום העצמאות. ובערך.. שבוע אחרי? 30/4, אחד הערבים הכי קשים בחיים שלי. פרשתי מההתעמלות ולראשונה בחיי פשוט לא הצלחתי להוציא מילים מהפה. והלילה שאחרי היה מזעזע. לא הצלחתי לישון ובכיתי ממש הרבה. בבוקר כבר הרגשתי יותר טוב. ונכון אמרתי שזה היה אחת הערבים הכי קשים בחיים שלי? אז מסתבר שהיום שאחריו, יום שלישי ה1/5, ניצח בהפרש עצום. אחרי שקמתי עם מצברוח קצת יותר טוב, כבר אמא שלי באה ואמרה שהמאמנת התקשרה וביקשה שאני אשקול את זה שוב. וכבר התקשרה מישהי מההרכב שלי וביקשה שאני אשאר עד אליפות אירופה. וכל זה הכניס אותי שוב לערב של לפני. אבל לא היה לי אכפת, בסופו של דבר. באותו ערב הרדמנו את הכלבה שלי, אחרי חודש בערך של התדרדרות מהירה. זה היה חודש לפני היומולדת 15 שלה. קראו לה שרי והיא הייתה אצלנו 12 שנים בערך, ופשוט.. לא יודעת. רוב האנשים לא מסוגלים להבין למה זה כלכך קשה לי. "זאת בסך הכל כלבה". אבל זה היה פשוט נוראי. וזה היה הלילה הכי מזעזע בחיים שלי. זה לא כמו שמישהו נפטר וכל מה שנותר לך זה להשלים עם זה, זה לא משהו שנגזר עלינו מלמעלה. זה משהו שאנחנו עשינו והיינו צריכים להיות שם ולדעת שבעוד כמה דקות היא תמות, ובגללנו. ואני לא הצלחתי לעמוד בזה וללטף אותה תוך כדי שהורגים אותה. אז הלכתי הבייתה והאחים שלי וההורים שלי נשארו שם ואני חושבת שהייתי בערך שעה או שעתיים לבד בבית, כי הם נסעו לקבור אותה. ואז כתבתי לה "הספד" קטן, בזמן שהיא בטח עוד הייתה בחיים, ואני זוכרת כל מילה ממנו. ואין לי מושג איך נרדמתי בסוף. אני מניחה שבכיתי עד שלא היה לי כוח. [וגם עכשיו, כשכתבתי את הכמה שורות האלה, זה לקח לי בערך חצי שעה כי לא הצלחתי לראות את המקלדת] [והיא עדיין הרקע שלי בפלאפון ועדיין התמונה שלי במסנג'ר. בהתחלה אמרתי שאחרי חודש אני אשנה את זה. ואז אמרתי ששלושה. ואז חצי שנה. עכשיו אני אומרת שנה.] וזה היה השבוע הכי נוראי בחיים שלי. יחד עם היומיים האלה, וההמשך, שתוך כדי שאני בוכה על הכלבה שלי, המאמנים מתקשרים, והבנות מתקשרות וההורים שלהם מתקשרים ואפילו אמא שלי קצת מתחילה לנסות לשכנע אותי לחזור, אפילו רק לחודש אחד. ובמבט לאחור אולי באמת הייתי צריכה לעשות את זה, אולי אז כולם שם היו קצת פחות שונאים אותי וקצת יותר מחייכים אלי. אבל לא לתת לי אפילו יום אחד להתקרר וכבר למשוך אותי שוב פנימה? זה היה ממש יותר מדי. בטח ובטח בהתחשב בנסיבות. [אולי אם הם היו מחכים עוד יומיים הייתי חוזרת.] וככה מאי הפך לחודש הכי הזוי בחיים שלי. במבט לאחור זה נראה כמו סוג של דיכאון. מתסבר. השבוע הזה, והיומולדת שלי בתחילת יוני, והפסקתי ללכת לבצפר כמעט לחלוטין. אז הייתי כלכך הרבה בבית, עם כל הדברים האלה. אני זוכרת שהייתי שוכבת במיטה שעות. המון זמן. הייתי מצליחה לישון רק 6 שעות, בדיוק, כל לילה כמו שעון. אז הייתי עייפה גם בימים, והייתי שוכבת על הגב ומסתכלת על התקרה ובטוחה שהכל בסדר איתי. ואולי באמת היה בסדר כי אפילו התחלתי לכתוב משהו גדול, שנטשתי אחרי שהתקופה הזאת עברה. אני לא זוכרת איך הייתי מבחינת חברים, אני מניחה שהייתה את אותה שיגרה של ימי שישי, ושאיתם בטח הייתי שמחה ומגניבה, ולא בקטע של צביעות אלא כי באמת כיף לי איתם, אבל כשהם היו בבצפר אני הייתי בבית, וכשהם היו בחוגים אני הייתי בבית, וככה קצת פחות שכחתי מכל הדברים האלה.