טם
1. עבדתי בעבודה רצינית בפעם הראשונה בחיים במשך כמה חודשים טובים, והיה לי שם מצוין. רב האנשים אהבו אותי, יצאתי, לשם שינוי, הרווחתי כסף, והזמן טס.... 2. פוטרתי מהעבודה, בגלל איזו שטות שעשיתי ודי דפקתי לעצמי דברים. 3. מצאתי עבודה חדשה, ומישהו מהעבודה הקודמת התקשר לבעלים להגיד לו מה קרה בקודמת, והופס, פוטרתי. 4. שכבתי בפעם הראשונה עם מישהו באמת שאני לא מכירה. הכרנו כמה שעות לפני... והופס. 5. חבר ראשון. החזיק אולי חודש עד שנשברתי לגמרי 6. הטרדה מינית שנייה בחיים. כמה כיף. 7. התגייסתי. 8. טירונות שהתחילה מדהים, ובסוף הטירונות כבר לא יכולתי. סרבתי פקודה, בכיתי כל יום בטלפון... לא בגלל לחץ בית, או משהו. 9. הגעה לקורס חובשים עם 0 מוטיבציה, אבל היה כל כך שונה. היה פשוט מדהים. התחברתי לרב הבנים ולא כל כך לבנות, היו לי ציונים מעולים(סיימתי עם ממוצע 96) וסוף הקורס היה בכלל מדהים. 10. מסיבת סוף קורס, שיבוצים... שובצתי להדרכה. 11. הגעתי לבסיס החדש, והתחלנו להסתובב בבסיסים ולהכיר את הבנות... בהתחלה, כמו בטירונות, היה מדהים, ואח"כ פשוט רע כשהבנתי מי הן באמת. 12. הגיע מדריך חדש בשם מתן, שהתחברתי אליו בטירוף והיה פשוט כיף. 13. עזבתי את הבסיס ההוא, תודה לאל, בסוף תקופת החפיפה. 14. בסיס חדש, אנשים חדשים, קצת יותר מסתדרת... 15. הטרדה מינית מספר 3. מוי כיף. 16. ובעיקר... ניתוק הרבה קשרים: החברה הכי טובה לשעבר שבואו נגיד שעשתה לא מעט עם האקס בתקופה שעוד די יצאנו, ידיד ממש טוב(ההוא עם המשפט המטומטם), חברה אחרת טובה שאכזבה וכו' וכו'. לא חסר שנה טובה? ;[