סיכום שבוע קניות!

efrato1

New member
השמלה מקסימה

מתאימה מאוד לאירוע צהריים ונראית עליך מושלם!
תתחדשי

Aניס

New member
והשמלה השנייה

כביכול פשוטה מטריקו אני לא עומדת בפני פסים, ולא משנה כמה יש לי בארון
-
הפעם שילבתי עם החגורה הטורקיזית החדשה והנעליים הירוקות-מטריפות של אוליב תומאס.

Aניס

New member
היא לא בדיוק תאומה

השמלה מאסוס בצבע כחול כהה והרבה יותר קצרה.
זו אפורה בהירה ומגיעה עד הברך.
את מבינה למה הייתי חייבת אותה?

efrato1

New member
אני אצטט אישה חכמה (ושיקית)

קוראים לזה שלב ההכחשה, אח"כ הדחקה, בסוף גם מגיעה הקבלה וההשלמה- תכנית 12 הצעדים (תרתי משמע חחח) למישהי??

כמובן שהמצב אצלך חמור יותר. התמכרות לנעליים היא פתולוגיה ידועה ומוכרת אבל התמכרות לשמלות פסים???

Aניס

New member

בזכותך מופיע לי החיוך הראשון היום!!!!

אני אניס, ואני מכורה לשמלות פסים

wasaby

New member
המון התחדשויות!

עגילים מאקססורייז, השתמשתי כבר בלבבות האדומים, עוד לא בדובדבנים ובשאר. אני לא בטוחה שאשתמש באגסים

wasaby

New member
ותיק ענק

גם הוא מאקססורייז. אני כבר המון זמן רוצה תיק גדול לימים הנדירים שאני יוצאת לשופינג, לא בחצי שעה לפני שהקניון נסגר אלא עם חברה, ביום חופש.והיה מבצע באקססורייז, אז סוף סוף קניתי אותו. כמובן ששניה אחרי העברת הכרטיס ראיתי אחד אחר אולי יותר יפה.

wasaby

New member
והעיקר חולצות

זאת היתה קניה מתוכננת, שגם דרשה הרבה חיפושים וסיבובים. את החולצה השחורה עם הלבבות למשל מדדתי בשני סניפים של תמנון ורק בשלישי היתה בגודל שלי. אבל לפחות היתה לי הפתעה במחיר - היה רשום עליה 69 ועלתה בקופה 29.

האחרון הן חולצת הפורום מתמנון, חולצה בכחול נייבי עם הדפס פרחים מזארה, וחולצה לבנה עם נקודות מפוקס (גם כן, בסניף רננים ובסניף של קניון איילון לא ידעו על מה אני מדברת ורק בסניף של פתח תקווה היא היתה).

עוד לא השתמשתי באף אחת מהן כי רק אתמול כיבסתי אותן אבל הן יהיו לי שימושיות. יש לי המון קריטריונים לפסילת חולצות אז זה ממש היה חיפוש מאומץ, ולמרות שאלה שמצאתי ממש מוצאות חן בעיני אני עדיין מחפשת משהו עם יותר צבע.

הן צריכות להיות עם שרוול (קצר), בלי גומי למטה, לא אוברסייז או כל גזרה מסתירת מתניים אחרת, לא בד שצריך גיהוץ ולא ניילון מיוזע, לא צבעי פסטל ולא כתום, ולא כאלה שנראות דהויות עוד לפני הכביסה הראשונה.
במקור רציתי גם לא שחור כי יש לי מספיק שחורות ולבנות - אבל אז לא היה נשאר כלום.

pixie lul

New member
תתחדשי!

יש לנו טעם דומה

את החולצה הלבנה עם הנקודות מפוקס יש לי (אכן - הן נעלמו במפתיע מרוב הסניפים), ואת זו מזארה רכשתי והחזרתי, מפני שהיא ישבה עלי לא טוב (בחנות היה קשה להבחין בגלל הזמזם שהיה על העורף).

ואני גם מאוד אוהבת את זו עם הלבבות.
נראות אכן מאוד שימושיות

wasaby

New member
עוד לא הלכתי איתו

יש לו בפנים גם רצועה ארוכה אבל גם אז זה יהיה על כתף אחת.
אני לא מתכננת לסחוב בו מחשב או משהו כבד, בעקרון את מה שיש בתיק הקטן היומיומי שלי + בקבוק מים קטן ואולי איזו עליונית בעונות מעבר, וישאר מקום להכניס קניות.

ביקיני מH&M

1. מה קניתן השבוע? צרפו תמונות! ביקיני קשירה שהוא לא סט, חזית משולשים עם X מאחור, צבעונית ותחתונים סגולים. שניהם נקשרים.
2. כמה עלה כל פריט? החזיה 80, התחתונים 60.
3. האם קניתן את הפריט לאירוע מסוים או סתם כך? אחי קנה לי את בגד הים ליום הולדתי באיחור אופנתי של כמעט שלושה חודשים.
4. האם הקנייה הייתה מתוכננת או ספונטנית? מתוכננת, כל בגדי הים שלי גדולים עלי וראיתי באתר של H&M בגדי ים יפים ולא יקרים. בניתי על אלו ב30 ש"ח, לצערי הם לא מחמיאים לי במיוחד.
5. האם היו לכן היסוסים לגבי הקנייה או שהייתן בטוחות שהפריט מתאים ושימושי? אני מאד שמחה מהקנייה, מקווה ללכת לים בשבת הבאה ולחנוך אותו. ולשם שינוי בפעם הראשונה בחיי אני חושבת שביקיני באמת מחמיא לי.
6. כמה פעמים השתמשתן בפריט השבוע? לבשתי מול המראה וצילמתי בפלאפון החדש פעם אחת, זה נחשב?

7. מה את מתכוונת לקנות בשבוע הבא? כלום!

החזרות נחשב? היו לי 75% החזרות השבוע...

1. לראשונה בחיי קניתי משהו ברנואר - חולצת סאטן שחורה עם קצת כיווצים (הטלפון עם המצלמה בתיקון) ושלושה ג'ינסים שנראו עלי פיצוץ, בתכלת, כחול כהה, ושחור

2. כמה עלה כל פריט?
החולצה 170, כל ג'ינס 300, עם הנחה של 100 על כל 50 כך שתכל'ס עלו, נגיד, 260 כל אחד?
3. האם קניתן את הפריט לאירוע מסוים או סתם כך?
סתם כך.
4. האם הקנייה הייתה מתוכננת או ספונטנית?
תכננתי להיות בקניון, לא ידעתי מה אקנה
5. האם היו לכן היסוסים לגבי הקנייה או שהייתן בטוחות שהפריט מתאים ושימושי?
היו לי היסוסים לגבי לקנות כל כך הרבה עותקים ממוצר שאני לא מכירה, אבל כאמור נראה פיצוץ והיתה הנחת כמות

6. כמה פעמים השתמשתן בפריט השבוע?
אפס פעמים. בבית גיליתי שלג'ינס איזה 23% פוליאסטר ולבישה של יותר משלוש דקות גורמת לי להיחנק. אז הוא הוחזר אחר כבוד.
7. מה את מתכוונת לקנות בשבוע הבא?
מקווה ז'קט ג'ינס. ולהחזיר הטלפון לתיקון, יחי המצלמה!

אכן, שלושה זוגות חזרו לחנות...

אחרי שלא עזר כלום, כשאני לובשת מכנסיים צמודים עם כזה הרכב של בד, בקיץ, אני תוך שלוש דקות מרגישה PMS רצחני.

למעלה