סיכום שבוע קניות!

אגב - שאר הצבעים הגיעו לחנות שבה ביקרנו

החלפתי את הפגומה שלי בחדשה דנדשה

אביeג7

New member
עונההה

. מה קניתן השבוע? צרפו תמונות! קניתי טי שרט בקסטרו,כפכפים מהממים, גינס של ספרינגפילד, וטי שרט של NRG גירל.. ועוד כל מיני שהיו חסרים לי בסופר פארם
2. כמה עלה כל פריט? החולצה בקסטרו עלתה 100,הכפכפים עלו 150 והטי שרט האחרונה עלתה 40 <!!> והיא מהממת!הגינס היה בהנחה והוא עלה 190 במקום 300.
3. האם קניתן את הפריט לאירוע מסוים או סתם כך?מממ.. סתם כך..
4. האם הקנייה הייתה מתוכננת או ספונטנית? ספונטנית..
5. האם היו לכן היסוסים לגבי הקנייה או שהייתן בטוחות שהפריט מתאים ושימושי? כל מה שקניתי יהיו מתאים ושימושי.
6. כמה פעמים השתמשתן בפריט השבוע? הלכתי השבוע עם החולצה מקסטרו וגם חנכתי את הגינס החדש

7. מה את מתכוונת לקנות בשבוע הבא? מקווה שכלום.. דיי לבזבזנות הזו.. למרות שאני חייבת ארנק.. אבל חוץ מארנק עור של קיפלינג,שעולה המון,לא ראיתי שום דבר שהתלהבתי ממנו.

שום כלום בשבילי. נקנתה רק שמלה לנשף סיום י"ב

לבת שלי.
משהו מתוק מתוק ומחמיא מאד . לא מפואר מידי שישמש אותה גם בחתונות שאנחנו מוזמנים אליהן הקיץ.

efrato1

New member
שמלת נשף... זה תמיד היה או שזה עיניין של

השנים האחרונות?

אני זוכרת שלנשף (אז קראנו לזה מסיבת סיום) הגעתי במראה גראנג' כיאות לאותה תקופה, וכמובן שלא הייתי היחידה כל השכבה נראתה כמו קליפ של פרל ג'אם

אין לי מושג. אני למדתי בבית ספר של בנים

אז לא היה לנו שום נשף אלא רק סוג של מסיבה.
לשמחתי אנחנו לא גרים בעיר גדולה אז פרט לכמה בודדים הרב לא נסחפים אבל אני יודעת שבמרכז הארץ נהוג לרכוש או לשכור שמלות של אלפי שקלים לשלם על איפור ותסרוקות וגם על שכירת לימוזינות.
אמריקניזציה שאני אישית ממש לא אוהבת..

השמלה שקנינו אינה שמלת "שטיח אדום" מפוארת אבל היא בהחלט השמלה הכי יקרה שרכשתי עבורה עד עתה ( 500 ש"ח) והיא באמת מקסימה ויכולה לשמש אותה בעוד אירועים בגלל שאיננה מפוארת מידי .
איפור ושיער יהיו הום מייד (הילדונת אפילו לא ביקשה שיהיה אחרת אבל שמעתי ממנה שיש חברות שמוציאות מאות שקלים רק על ענייני האיפור והתסרוקות)
אני באופן אישי בעד לשים גבולות בעניינים האלו.
לא אוהבת את ראוותנות!

Koszonom

New member
ממש מסכימה איתך!

גם למסיבת סיום שלי קניתי שמלה יחסית פשוטה שעלתה 400 שקל (והרגשתי שממש הוצאתי יותר מדי).
תסרוקת ואיפור אמא עשתה לי

אני חושבת שיחסית למחירים היום המחיר מאוד צנוע

לדעתי, השמלה שלי לנשף עלתה סכום דומה
ואני סיימתי תיכון ב-98

efrato1

New member
סיימנו תיכון פחות או יותר באותו שנתון

כך שאני מתארת לעצמי שנשפי הסיום (אמריקניזציה כמו שענת קראה לזה) היו קיימים כבר אז ופשוט לא הגיעו אלינו.

Aניס

New member
אני סיימתי תיכון ב-93

נשפי סיום ממש לא היו בלקסיקון (אפילו בברלי הילס 90210 התחיל כשהייתי בתקופת הצבא אאל"ט). הגענו עם מכנסיים שחורים וחולצה לבנה. סה טו.

אני סיימתי תיכון באשדוד

לא בדיוק מרכז הפלצנות

ובכל זאת, היה לנו נשף שעשו בגן אירועים מקומי

@יעל@

New member
זה ממש מוגזם לדעתי מה שהולך בת"א

ובערים הגדולות.

אני הייתי המחזור הראשון של בי"ס ולא היה משהו מיוחד. רק טקס ואחריו השכבה הלכה לחגוג בבריכה או באיזה מועדון, לא זוכרת.

ובאנו עם חולצה לבנה ומכנסיים.

marjorie m

New member
אני סיימתי תיכון לפני חמש שנים

אני מיישוב קטן בשרון, המסיבה הייתה בפאב של איזה קיבוץ באזור והאווירה הייתה די שכונה. רוב החבר'ה, בנים ובנות, באו בג'ינס וחולצות מכופתרות - מה שנחשב אז לחגיגי. בי כנראה הנצו הסימנים הראשונים לחובבת הבגדים שאני היום, וקניתי שמלה במיוחד - היא עלתה אולי מאה שקל ונראתה לי כמו פאר היצירה (שחורה עם גב פתוח) - נתקלתי בה בארון לפני כמה חודשים ותהיתי אם כדאי לאוורר אותה כדי ללכת איתה לים.

אז אמנם ה"נשף" שלנו היה צנוע ביותר, אבל במקומות אחרים הפגיזו. יש לי חברה טובה מיישוב מבוסס קרוב לתל אביב, שמסיבת הסיום שלה נערכה באחד המלונות המפוארים בתל אביב ובנות הפציעו שם עם שמלות של "יוסף".

הררררר תיק/ים חדשים

קניתי השבוע 2 תיקים:

קודם כל קניתי כזה בצבע צהוב למטרות פארקים/טיולים עם הילדה
http://www.ebags.com/product/the-sak/iris-crossbody/144187?productid=10002223
מכיוון שהחלטתי שאני לא אוהבת דמוי עור
חיפשתי משהו מעור כבר איזה זמן מה שיהיה במחיר סביר
למרבה השמחה מצאתי כזה בסייל ב-40$
לא הכרתי את החברה והתרשמתי עמוקות מהאיכות והמחירים הסבירים

אז לא עמדתי בזה וקניתי עוד תיק שלהם
כזה בצבע ירוק-ליים http://www.ebags.com/product/the-sak/indio-leather-large-tote/147166?productid=10169843
מתנה ליומולדת לעצמי שתחול בעוד שבועיים
עלה לי כמו שכתוב באתר 79$, משם גם הזמנתי
האמת שגם את התיק הזה רציתי בצהוב אבל הירוק גם שונה ומיוחד
<לא אוהבת תיקים שחורים וחומים>

מתכננת על הקלאץ' הזה
http://www.amazon.com/Carmen-Rosett...TF8&colid=3LIMVNJJOUF2V&coliid=I1K5UU7SK2MYPS
בצבע חום/אפור או סגול
מתלבטת כי התיק מהמם בעיני אבל הוא דמוי עור

MistreatedLo

New member
קניתי כמה שמלות!

1. קניתי 4 שמלות [עשיתי ביקור זריז בפוראבר 21 וH&M]: את השמלה הזו בורוד, ועוד 3 שמלות שלא הצלחתי למצוא תמונה שלהן ברשת, אעלה תמונה מאוחר יותר.
2. השמלה שצירפתי עלתה 80 ש"ח, שאר השמלות עלו 50-60 ש"ח כל אחת.
3 לכבוד הקיץ, זה נחשב אירוע?
4. מתוכננת, קפצתי לעזריאלי במיוחד בשביל זה.
5. אני קצת מהססת לגביי השמלה שצירפתי, ההדפס שלה נהדר אבל היא כרגע מאוד ארוכה עליי אני מקווה שאחרי ביקור אצל התופרת היא תראה יותר טוב. פשוט לא יכלתי להשאיר אותה שם!
6. כבר לבשתי את אחת השמלות! :) אני ממש מרוצה, במיוחד מהמחירים. חבל שבאתר של פוראבר 21 יש עוד הרבה פריטים מקסימים, בפועל לא הצלחתי למצוא כל כך הרבה פריטים שמצאו חן בעיניי. שילוב של חנות ענקית וקצת בלאגן שהיה.
טלטול! מדדתי את השמלה הזו והיא פשוט מקסימה. הרגשתי שעליי זה נראה קצת כמו תחפושת מאד מן, אבל יש לי הרגשה שאת תאהבי אותה. הגזרה שלה נהדרת.
7. אולי נעליים, אני צריכה כאלה. איזה אכזבה, לא היה את המידה שלי באף אחד מהחנויות :/

Aניס

New member
הסיכום שלי

שתי שמלות מדורותי פרקינס, אעלה תמונות בהמשך (אחת עלתה 100 בסייל! והשנייה 170 ש"ח).

סנדלים לילדים (לא מעניין
)

חולצה מנוקדת בצבע מוקה עם נקודות לבנות וצווארון פיטר פן (80 ש"ח באאוטלט של רנואר) וחגורה בצבע טורקיז מהמם (19 ש"ח).

אז אני מרוצה שלא בזבזתי הרבה השבוע

ממצו

New member
מחכה לתמונות של השמלות

באיזה סניף של דורותי פרקינס היית?

Aניס

New member
הנה שמלה ראשונה ושאלה בפנים -

האם מתאימה לחתונה ביום שישי בצהריים?
השיער סתור עכשיו, אבל סתם שתתרשמו מהלוק הכללי

ממצו

New member
יפה מאוד ומתאימה לחתונה

וגם מחמיאה לך.
השניה חמודה מאוד, יותר ליום יום. קצת מזכירה את השמלה שקנית באסוס, אבל זאת מאסוס יותר מוצלחת לדעתי.

למעלה