סיכום שבוע קניות!

Zorikit

New member
עונה לך ולאפרוח -

ברמת העיקרון הן דיי נוחות וכנראה שלמישהי בלי פלטפוס ואישיוז כמוני הן אפילו עוד יותר נוחות. אבל יש גם עניין של התרגלות, צריך להתרגל לנעליים. רוב הנעליים שלי לא היו נוחות לי בהתחלה והיום הן מאוד נוחות לי.
הסוליה מקדימה קצת דקה לטעמי ולכן קצת פחות נוח, אני אקח אותן לסנדלר שיוסיף עוד קצת לסוליה.

ואפרוח - פואטיק ליסנס זו חברת בת של אירגיולר צ'וייס והן נמכרות בשופרא.

@יעל@

New member
אצלי:

מה קניתי השבוע? 2 זוגות נעליים: ורודות (של KAYA) ואדומות (של קליגולה) ושמלה כתומה מאסוס עם פרחים.

כמה עלה כל פריט? הנעליים הוורודות עלו 300 ש"ח. האדומות גם. השמלה עלתה 30 פאונד.

את הוורודות קניתי כי הן היו ממש חמודות, אדומות - כי הרבה זמן חיפשתי נעליים אדומות שתחזקנה את הרגליים שלי. את השמלה - כל חודש אני קונה איזה 3 פריטים מאסוס ואיביי, אז זה אחד מהם. בדרך אליי יש עוד שמלה.

מתוכננת.

הייתי בטוחה שהפריט ישמש אותי.

נעליים וורודות - נעלתי פעמיים. את הנעליים האדומות הזמנתי ביום רביעי שעבר ויום חמישי זה הגיע לסניף. את השמלה לא יצא לי ללבוש.

אולי עוד איזזו שמלה מאיביי, יש לי תלושים מהחג שלא ניצלתי אז אשתמש בהם לקנות סנדלים או נעליים. יש לי רק זוג סנדלים אחד.

ואצלי השבוע

נירכשו 2 מכנסים גיזרה גבוהה אחד הגינס שנילבשו ביום שישי ואחד מיכנס אדום , נירכשה שמלה מאיביי

המכנסים חדשים אבל השמלה יד שניייה עלתה לי ממש גרושים וממש הייתה קניה ספונטנית בשיטוטי באיביי

ואין לי שום רעיון מה ללבוש עם המכנס האדום משום שעדיין די קריר פה והחולצה היחידה שיש לי שהיא שחורה די ארוכה ולבנות אין לי הרבה מרשימות

michali278

New member

קניתי 2 זוגות נעליים מתוקות בחנות שקר ברחובות במחיר מציאה של 100 ש"ח לשני הזוגות!

הן נוחות מאוד ומפתיעות מבחינת הטיב, נראות הרבה יותר טוב במציאות.

לא תכננתי לקנות כלום השבוע, אבל הצלחתי סוף סוף למכור את תיק המיננה שלי ביד 2. פירגנתי לעצמי שכר טירחה
. שאר הכסף הלך לבילוי בשבת עם הילדודס.

אני לא מתכננת לא לקנות, לא מתכננת לקנות
להחליט על עוצר קניות זה כמו להכריז על דיאטה ...

michali278

New member
על הרצל

בצד של הדואר. חנות הנעליים הראשונה מהפניה ימינה מהדואר
שם החנות באנגלית עם האות X ומשהו.

יש שם מבחר נעליים במחיר הזה, לא מעט ממש בטיב לא רע בכלל ובעיצובים קלאסיים ונקיים.
ממליצה לבדוק את הסוגיה בהחלט.

השבוע הגיעו הרכישות בדואר

1+2. קניתי - שני תיקים של קיפלינג בסכום כולל של כמעט 600 ש״ח. את הרכישה הכפולה הצדקתי בחסכון על משלוח כפול, ובמחיר באמת כדאי עבור התיקים דרך הנחה מהעבודה. ותוספת מהיום - טוניקת פולקה-דוטס של טופשופ ב-100 שקל באאוטלט.

3. לא בדיוק לאירוע מסוים, אבל הייתי בהחלט צריכה תיקים חדשים ליומיום אחרי שנפטרתי מכמה תיקים ישנים שעבר זמנם.

4. קניית התיקים הייתה מתוכננת עד לפרטיה הקטנים ביותר, כולל התייעצות כאן לגביי צבעים והשוואת מחירים אקסטנסיבית ברשת ובמבחר חנויות באזורי. הטוניקה היום - לחלוטין רכישה ספונטנית.

5. היו הרבה היסוסים לגביי התיקים, בעיקר לגביי עד כמה זה מוצדק לרכוש שניים בבת אחת ואם זה לא פשוט סינדרום עיניים גדולות. בסוף החלטתי שגם אם כן, אני לא אתחרט על זה, ובזה נגמרה הדילמה.

6. באחד התיקים (הסולידי יותר) השתמשי מרגע הקבלה שלו עד עכשיו, את השני אני שומרת להמשך.

7. אני ממש צריכה לקנות כמה חזיות, וכרגע אני בשאיפה שזו תהיה הרכישה היחידה בשבוע הבא. מעבר לזה, אני בעוצר אשראי עד סוף החודש, וזה אמור להגביל אותי בצורה די משמעותית.

אביeג7

New member
מאיפה הזמנת את התיקים?

ואיפה את עובדת שיש לך הנחה בקיפלינג?

אני גם רוצה לעבוד שם!

זה לא היה אאוטלט של טופ-שופ

אלא טוניקה של טופ-שופ שנמכרה בחנות אאוטלט בנמל יפו. נדמה לי שהיא נקראת "החצר הנשית", ומוכרים שם כל מיני פריטי מעצבים ורשתות בהנחות, כשכל הרווחים קודש לעמותת "אחת מתשע".

מומלץ.

Bacio

New member
סיכום שבועי + חוב ל@יעל@

1. מה קניתן השבוע? צרפו תמונות!
מצורפת... שמלה מ- ASOS שמאוד התלבטתי לגביה, ובסוף הוחלט לשמור את המידה הקטנה יותר (ואסור לי להשמין אם אני רוצה להיכנס אליה בשלום).

2. כמה עלה כל פריט?
28 ליש"ט. והבאסה, את המידה קצת יותר גדולה קניתי בהנחה שפג תוקפה עד שחזרה המידה הזו לאתר...

3. האם קניתן את הפריט לאירוע מסוים או סתם כך?
פיצוי על היותי אם החודש: הצלחתי לעבור את כל 26 ימי המילואים של בן הזוג, ושרדתי לספר.

4. האם הקנייה הייתה מתוכננת או ספונטנית?
סוג של מתוכננת. הגיע לי פיצוי (והרבה), ונדלקתי קשות על השמלה הזו. מכיוון ואני חובבת גדולה של שמלות מחוייטות שמתאימות בעיקר לאירועים, ולכן לא קונה כמעט (עד שיהיה לי לו"ז חברתי מספיק עמוס), החלטתי שהנסיבות מאפשרות את הקנייה.

5. האם היו לכן היסוסים לגבי הקנייה או שהייתן בטוחות שהפריט מתאים ושימושי?
הרבה, מכיוון ואחרי שראיתי את הסברי המידות של החברה הספציפית הזו, כבר לא הייתי בטוחה שהיא תתאים לי.

6. כמה פעמים השתמשתן בפריט השבוע?
0 (אם לא כוללים מדידות).

7. מה את מתכוונת לקנות בשבוע הבא?
שוב, אביזרים: חגורה שחורה ושרשראות במידה וייקרו בדרכי (H&M בקריון הוכיח את עצמו כאכזבה גדולה בנושא).

שמלות

1. מה קניתן השבוע? שתי שמלות מקסטרו, באותה גזרה: אחת באדום ושניה בהדפס שחור לבן. שתי שמלות מתמנון, אחת אפורה ואחת בתכלת-אפור. חולצה מתמנון בצבע כחול עמוק עם מפתח צוואר מעניין.
2. כמה עלה כל פריט? שמלות קסטרו ב- 200 כל אחת. שמלות תמנון ב- 80 כל אחת.
3. האם קניתן את הפריט לאירוע מסוים או סתם כך? סתם כך. השמלה האדומה היתה כזו נהדרת שאני פשוט רוצה אותה בארון. השמלות מתמנון משלימות לי מצויין את הפינה של שמלות קיץ לא מחייבות.
4. האם הקנייה הייתה מתוכננת או ספונטנית? ספונטנית.
5. האם היו לכן היסוסים לגבי הקנייה או שהייתן בטוחות שהפריט מתאים ושימושי? אם לא היו היסוסים, זו לא הייתי אני.
6. כמה פעמים השתמשתן בפריט השבוע? לבשתי היום את השמלה
בתכלת-אפור עם החגורה הבהירה של השמלה מקסטרו.
7. מה את מתכוונת לקנות בשבוע הבא? אולי סנדלים סוף סוף?

למעלה