סיכום שבועי.

אעע..טוב אצלנו היו מפקדים אחרים..../images/Emo110.gif

המפקדת שלי הייתה רולה כזאתי ולא משו..אבל בכל זאת נהנינו:]. וה--סמלת זה הדבר הכי מצחיק שם..חח והמ"מ שלנו הייתה דוסית ממודיעין!! חח זה היה ממש מצחיק. ובגלל שאפחד לא עשה יהלום כי היה קר נתנו לנו לשים ידיים בכיסים של המעיל במקום מאחורי הגב
.

Anni Lupu

New member
הייתה מ"מ דתייה אחת...

אבל אני לא יודעת אם היא ממודיעין... לא הייתה מפקדת בשם ליאור? מתי בכלל היית בגדנ"ע?

ממ לא נראלי..../images/Emo110.gif

כשאני הייתי [30.12-2.1, לפני כמה שבועות..] היינו עם עוד מחלקה..אז יכולהיות שהמפקדים שלכם היו המפקדים שלהם.. ולמ"מ קוראים איילת נראלי..והיא כולה מדברת כזה ברגוע, חמודה כזאת..

Anni Lupu

New member
יוווווו

היא הייתה ממש נחמדה. מתברר שהיא שולחת מלא SMSים לילד מהשכבה שלי...

VIVIAN3

New member
שיגמר כבר...

השבוע שעבר - שיר השבוע: מארש האבל מתוך סונטה מספר 2 של שופן (אבל מבוצע ע"י רחמנינוב
) - האדם שעשה לכם את השבוע: עודדיי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "מה שלא הורג מחשל" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אמא של חברה שלי: "רוצות אולי חלב מטוגן?"
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): חשבון בנק! - מאכל השבוע: בלע - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: 95 ציון הגשה במתמטיקה
- משהו שהרס את השבוע: אבא של משהו מהכתה שלי נפטר.. - מסקנה שבועית: פיפי - שאלת השבוע: חמסין או שרב? איזה חמסין ואיזה בטיח? רק חורף השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: גדנ"ע מזרחנים! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ... - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ... סתם - תמונה מגניבה:

Aline In Chains

New member
MOI.../images/Emo146.gif../images/Emo143.gif

השבוע שעבר:
- שיר השבוע: Fake Plastic Trees-Radiohead, והשיר שלי fall..שכתבתי ואפילו הלחנתי
!
- האדם שעשה לכם את השבוע: רותם אלא מי:)
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): Hours Of Wealth-Opeth.
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): השיחות עם רותם:)
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): אין לי שמץ.
- מאכל השבוע: עוגיוווווווות.
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: 100 במתכונת!!!!, והכרתי את כפיר הסטלן
.
- משהו שהרס את השבוע: הלימודים.
- מסקנה שבועית: לימודים זה מדכא?
- שאלת השבוע: חמסין או שרב? איכססססססססססססססס.שקט.
- השבוע שבפתח
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: לגמור עם הבגרויות!!!!!!!!!!!!!!!!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אצליח בבגרויות!!!!!!!!!
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: רותם,הלוואי;[ אבל יש עוד זמן. סתם - תמונה מגניבה: >

NumberTwo

New member
../images/Emo13.gif

שונאת את החורף השבוע שעבר - שיר השבוע: טוק טוק על דלתי מרום- מאיר אריאל - האדם שעשה לכם את השבוע: כל מיני - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "העגלה נוסעת, אין עצור" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "עמוקה כל כך עם כל כך הרבה דברים פנימיים שאת לא מראה לכולם.. מקווה שאצליח לגלות חלק מהם.." - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): התחברתי עם אנשים חדשים. סיימתי סוף סוף את העבודת בגרות בתנ"ך!! - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שיעור תרבות ישראל ברביעי, תנך ירד לי מהגב - משהו שהרס את השבוע: ישבתי המון על לימודים - מסקנה שבועית: למדתי לסדר את הזמן! - שאלת השבוע: חמסין או שרב? אל תנסו לעבוד עליי זה אותו הדבר השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להיות אחרי המבחן העצום בתולדות האמנות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לדבר עם אמיר - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חברי צופים סתם - תמונה מגניבה:

למעלה