סיכום שבועי.

noyy

New member
חח אני לא חושבת שאפשר לשפוט לפי התמונה ../images/Emo3.gif

היא קצת לא עדכנית.. אבל תודה בכל אופן! חמודים

L i O r K u S h

New member
נא להכניס נושא להודעה..../images/Emo189.gif

השבוע שעבר - שיר השבוע: Sean kingston- Me Love כמובן
ועוד שירים בספרדית שאין לי מושג איך קוראים להם...הם היו בלופים אצל ידיד שלי ועשו אווירה נורא רומנטית
- האדם שעשה לכם את השבוע: חלק מהבנות מהצוות שהיו פשוט קרועות(ופעורות
), המפקד שבי(איתמר), כל החבר'ה...וכמובןןן יוסי
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לאדעת... - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)"לצוות 2- יש שדיים!!!" המפקד איתמר: " עכשיו תסדרו בשני טורים מול החדר אוכל, לצורך העניין יש לכם 30 שניות. בעצם נעשה את זה 32 שניות, זה רחוק.." וואלה תודה זה יעזור
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): כפפה אחת שחיממה לי יד אחת, מחסנית של קליע, שרדתי את הגדנ"ע. - מאכל השבוע: דני בגדנ"ע
סתם לא. היום אכלנו פיצה שאמא של ידיד שלנו הכינה... - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הגדנ"ע, אתמול והיום אצל ידיד שלי
- משהו שהרס את השבוע: שהיה צריך לבוא לביצפר יום שישי ועוד ללמוד מתמט', שהיה קפוא בגדנ"ע אז לא ישנתי כל הלילות נורמלי.. - מסקנה שבועית: ממממ...מדי ב' לא נראים עלי טוב...ובעצם לא נראים טוב על אפחד כמעט. שק שינה לא מחמם בשיט. 30 שניות זה הרבה זמן..
- שאלת השבוע: חמסין או שרב? זה לא אותו דבר
השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אבודים עונה רביעית...מדבים(אם אני אלך).. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא יהיה מבחן בביולוגיה
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:יוסי כמובן
ודוריןןןןןןןן בלי הטבעות ועם האולסטאר
סתם - תמונה מגניבה: נראלכם שאני אשים תמונה שלי מהגדנע?! קבלו את הגועל הזה שוב... הודגש באמצעות מדגישומטיק

B a m b o o k

New member
בשדות של הקיבוץ

השבוע שעבר
- שיר השבוע: ואולי-אביגיל רוז - האדם שעשה לכם את השבוע: אפחד>< - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ואולי אני חולמת בהקיץ" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "מזה כוכב? נחזיר אותי לירח" (בנדוד שלי הקטן ראה כוכב מגומי. גוווור
) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): כלום>< - מאכל השבוע: גלידה של מקדולנס! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ירושלים. סוג של... - משהו שהרס את השבוע: שיעמום. שלא ראיתי חברים
- מסקנה שבועית: שיעמום זה רע!!! - שאלת השבוע: חמסין או שרב? קוווווור! השבוע שבפתח
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: לאדעת>< - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אראה חברים סוףסוף - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חברים! סתם - תמונה מגניבה:

באיחור

השבוע שעבר - שיר השבוע:שיר של פינד פלויד - האדם שעשה לכם את השבוע:רוני - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"איך זה מרגיש שאין עתיד באופק" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):המדריכה 3 מילים:את חרא מדריכה - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):טוסט של רוני השמנה - מאכל השבוע:טוסט של רוני - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:ההופעה של יוני בלוך ופעולת שכבה - משהו שהרס את השבוע:אמממ כלום - מסקנה שבועית:תן חיוך מחר יהיה יותר גרוע - שאלת השבוע: חמסין או שרב? לא זה ולא זה השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע:יום צופה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:יום צופה - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אף אחד סתם - תמונה מגניבה:

giraffeeeee

New member
סיכומיק.

השבוע שעבר - שיר השבוע: ביחד צופים - להקת צופי תל אביב - האדם שעשה לכם את השבוע:בוביז. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"אמונה אחת קטנה שנשארה בי.." כל השבוע זה היה ברדיו, זה בדיוק הכל. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "מה את חותמת?" טל גפן - רכזת דרך המשך - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):דברים מחממים לחרמון ולפולין. - מאכל השבוע: מרק. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:ההופעה של להקת צופי תל אביב אתמול
- משהו שהרס את השבוע: השיחת טלפון מהמחנכת. - מסקנה שבועית:יש ילדים קטנים בכיתה. - שאלת השבוע: חמסין או שרב? חמסין. השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: טיול שנתי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה מהנה ביותר בפעולה בשלישי. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אבל זה יהיה בעוד שבוע. נו טוב, רטטוי. סתם - תמונה מגניבה: אחת מתמונות השבוע.

חצילע

New member
ביפ.

השבוע שעבר - שיר השבוע: שומדבר מיוחד. - האדם שעשה לכם את השבוע: המ. אפחד. X: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): נמ. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) שומדבר שזכור לי
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): עוד קילו. 18 בסה"כ. :) - מאכל השבוע: המממ. לחמניה של עבודה^_^ - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: המממ. כלום
- משהו שהרס את השבוע: נפרדנו... - מסקנה שבועית: לאדעת. - שאלת השבוע: חמסין או שרב? לא זה ולא זה, פוי.
השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים עם המבחן בסוציולוגיה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שילך טוב במבחן. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נמ. סתם - תמונה מגניבה:

P i x i e s

New member
ילדונת ../images/Emo24.gif

יהיה בסדר. באמת.
Been there, done that אז אני מקווה שאת יודעת שאם את צריכה מישהו לדבר איתו יש לך אותי

למעלה