naked in the rain
New member
ווהו.
השבוע שעבר - שיר השבוע:ג'ימי הנדריקס-castles made of sand - האדם שעשה לכם את השבוע:ספיר! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"Way Down Inside,Woman,You Need Looooove!" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)לא יודע._. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):הגיטרה חזרה מתיקון אצל הרצל
שודרגה לגשר צף ווילקנסון של פריימוס.נשמעת כ"כ בתזונה. - מאכל השבוע:פירה עם בצל מטוגן! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:מעיין אתמול. - משהו שהרס את השבוע:המורה להיסטוריה,הכלבה הזו. - מסקנה שבועית:לנגן סולואים בקלין זה לא פחות מגניב מבדיסטורשן. - שאלת השבוע: חמסין או שרב?חמימות נעימה כזו,עם שמש מגניבה ודשא ירוק. השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע:אמממ...מבחנים,אני יודע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיחזרו חלק מהמבחנים! - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:מישהו,הלחץ מהלימודים לא נותן לי להיפגש עם אף אחד! סתם - תמונה מגניבה:
השבוע שעבר - שיר השבוע:ג'ימי הנדריקס-castles made of sand - האדם שעשה לכם את השבוע:ספיר! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"Way Down Inside,Woman,You Need Looooove!" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)לא יודע._. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):הגיטרה חזרה מתיקון אצל הרצל