סיכום שבועי.

תרגישי טוב מאיה ../images/Emo13.gif

צריך לעשות דואט פעם

Aline In Chains

New member
מאיו../images/Emo23.gif

תרגישי טוב יפה, גם אני חולה;[ נראה לי כולם חולים עכשיו.. ותמונה מדהימה
!!

R o n 2 5 6

New member
"עגלות יש רק בסופר"

השבוע שעבר - שיר השבוע:בקושי שמעתי מוזיקה.. - האדם שעשה לכם את השבוע:חלק ממחלקה 2 צוות 2 - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"נשבע לך לא בוגד,בחייאת עיוני לא בוגד".זה מה ששמעתי כל יום בגדנ"ע.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "פינוק יש רק בשמפו"
מאיפה המפקדת הביאה את המשפט הזה אלוהים יודע.. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): קליע של כדור וכובע מהגדנ"ע? - מאכל השבוע:בולונז ומרק עוף של אמא
נראה לי שאני בין היחידים שחושבים שהלוף היה סביר.. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:גדנ"ע.התחיל חרא אבל נגמר אחלה
- משהו שהרס את השבוע:הצטננתי - מסקנה שבועית:אנאערף - שאלת השבוע: חמסין או שרב?אותו דבר.. השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע:סוף השבוע הבא.אין לי כוח לבית ספר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיתבטל המבחן בתנ"כ או משהו - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אממ,לא יקרה השבוע.. סתם - תמונה מגניבה:לא הצטלמתי בגדנ"ע.איזה טיפש אני..

Anni Lupu

New member
נראה לי אתה בין היחידים שאכל את הלוף...

XD ואיך שכחתי שקיבלנו כובע וקליע! חח

הביאו לכם את הביסקוויטים מ2005??../images/Emo110.gif

ויש גם את משפט הבומבמלה: "את רואה פה ים? את רואה פה מחצלות? אז למה את חושבת שאת בבומבמלה?!!?!?"

dcohn

New member
../images/Emo2.gifהיו הביסקוויטים! איך ידעת?../images/Emo2.gif

כי גמני הייתי שם..../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

איככ זה היה כזה דוחה!! רק לראות את זה זה מגעיל
.. מי היו המפקדים שלכם?!?!

dcohn

New member
שלי אלכסיי../images/Emo99.gif

אבל אנחנו הקבוצה החמישית שלו אז אני מניחה שלא היית איתו

giraffeeeee

New member
אנההההההההההה!!

היא הייתה אחת המפקדות במחלקה שלנו, המפקדת של הקבוצה השניה של הבנות. היא כזו חמודה

Anni Lupu

New member
ליאור

ממש חמודה. היינו הקבוצה השביעית שלה. אני מתגעגעת אליה!

Anni Lupu

New member
והרס"פית, הסמלת והמ"מ!

רספ"ית- אפי (אפרת) מ"מ- אליאן סמלת-ליהי

למעלה