סיכום שבועי.

LadyFlame123

New member
הדני היה שוקולד

והוא היה דוחה.. היו טונות של ביצים קשות כל בוקר וטונות של קוטג' וגבינה לבנה

dcohn

New member
למה דוחה?? ככה את מעליבה ת'דני שלי?../images/Emo11.gif

אז מה אם הוא היה טיפה צמיגי...? הוא היה אכיל, והכי קרוב לשוקולד שהיה שם
והביצה הקשה ממש הצילה אותי ביום החמישי בבוקר... היא היתה כל כך חמה ואני כל כך קפאתי, חשבתי לקחת אותה איתי בכיס כדי שתחמם אותי, אבל אז הבנתי שזה יראה ממש מוזר, ואכלתי אותה

מההההה זה לא פיייררר../images/Emo7.gif../images/Emo110.gif

לנו הביאו רק דני וניללללל.. וכשהייתי בתורנות מטבח, שי הטבח [מישו פגש?] נתן לנו לקחת דני שוקולד
. וגם פילחנו שוקו..חח וגם כל הזמן היה בסוף אפרסמונים שאפחד לא לקח

R o n 2 5 6

New member
הטבחים שם היו סטלנים בטירוף

אבל מה,העבידו אותנו כמו לא יודע מה :|

dcohn

New member
הכי כיף התורנות מטבח שלנו:]

הכי סטלני בעולם
ואני גם עזרתי לטבח כשהוא התחיל להכין ת'ארוחת צהרים (סינג'ר אותי להביא לו סירים וכאלה
) וגם שיחדנו שם את אחד העובדים בסיגריה כדי שהוא יגיד למפקד שסיימנו שאנחנו משוחררות:]

Anni Lupu

New member
עשינו את התורנות מטבח ב-38 דקות!

אבל היינו גם בערב הראשון, וגם בבוקר האחרון...

R o n 2 5 6

New member
אנחנו עשינו באיזה שעתיים-שעתיים וחצי :|

זה היה הדבר הכי מציק בעולם..

זונע

New member
../images/Emo45.gif

אני לא זוכר דקה שאחד הטבחים לא ביקש ממני סיגריה:|

gurke

New member
יאללה הפועל!

השבוע שעבר - שיר השבוע: Morpho Schisma - Overture in E minor - האדם שעשה לכם את השבוע: המממממ, מי שאמר לברקלי שאני מעוניין לנסוע לקורס קיץ אצלם! (באמת שאין לי מושג מי זה!) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
I walk the path of life walk that path alone I rise above the sky make destiny of my own​
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אין לי מושג
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): 90 במתכונת 06! (אבל אני מוגש על שמונים
) - מאכל השבוע: לאפה בטאבון והמנגל
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: המכתב שקיבלתי מברקלי!! - משהו שהרס את השבוע: המתכונת הראשונה.. - מסקנה שבועית: תנהל אתה את חייך, אל תתן להם לנהל אותך. - שאלת השבוע: חמסין או שרב? שרב, נשמע יותר נעים
השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: 2 מתכונות בראשון + בגרות בשני - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אלך לעבוד... - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בתקווה שיהיה לי זמן לנסוע למאימאי
סתם - תמונה מגניבה: איזה קול, הא?

זונע

New member
יאללה הפועל 2

השבוע שעבר - שיר השבוע: The Rolling Stones-Wild Horses - האדם שעשה לכם את השבוע: המדריכה של הגדנ"ע - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הקשב המפקדת! הבנות במחלקה הן בנים המפקדת!" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): And now a thousand years between - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): אממ עברתי את הגדנ"ע - מאכל השבוע: גלידות בכמויות...כי זה מה שאכלתי בגדנ"ע - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הגדנ"ע כמובן - משהו שהרס את השבוע: החזרה לבצפר...כוסעמק - מסקנה שבועית: בקרבי אני לא אהיה
- שאלת השבוע: חמסין או שרב? אותו חרא השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום...אולי משחק פוקר איכותי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לעבור תמבחן בביולוגיה...למרות שאני לא חושב שאני מקבל מעל 30 - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אף אחד ספציפי ואין לי תמונה מהגדנ"ע.

dcohn

New member
../images/Emo6.gifלי יש תמונה שלך מהגדנע../images/Emo98.gif

טוב נו, תמונה שלך ושל רם מהאוטובוס סדרך לגדנע

למעלה