סיכום שבועי.

ווהו.

השבוע שעבר - שיר השבוע:ג'ימי הנדריקס-castles made of sand - האדם שעשה לכם את השבוע:ספיר! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"Way Down Inside,Woman,You Need Looooove!" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)לא יודע._. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):הגיטרה חזרה מתיקון אצל הרצל
שודרגה לגשר צף ווילקנסון של פריימוס.נשמעת כ"כ בתזונה. - מאכל השבוע:פירה עם בצל מטוגן! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:מעיין אתמול. - משהו שהרס את השבוע:המורה להיסטוריה,הכלבה הזו. - מסקנה שבועית:לנגן סולואים בקלין זה לא פחות מגניב מבדיסטורשן. - שאלת השבוע: חמסין או שרב?חמימות נעימה כזו,עם שמש מגניבה ודשא ירוק. השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע:אמממ...מבחנים,אני יודע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיחזרו חלק מהמבחנים! - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:מישהו,הלחץ מהלימודים לא נותן לי להיפגש עם אף אחד! סתם - תמונה מגניבה:

Westone Spectrum ST

גיטרה יפנית עתיקה,מתחילת שנות השמונים-סוף שנות השבעים. בנוייה כמו טנק-נפלה פעם לזקן שלי,לא קרה לה כלום,והיינו צריכים לתקן סדק ברצפה
אם זה באמת מעניין אותך,תקרא ביקורות בהרמוני סנטרל,ממש מהללים אותה שם.

זונע

New member
שנות ה-70 אחי...וינטג'../images/Emo3.gif

שמע אם היא במצב טוב וזה...תנסה לשים באי ביי או משו. חוץ מזה גם 1600 זה משהו, תחסוך עוד עד שיהיה לך. הגרטש מדהימה.

מבאס שאין אף אחד

כמו של תכשיטים,שאתה בא אליו עם גיטרה והוא מעריך לך את המחיר. או כמו ההוא שמפרסם גליונות של מחירי רכב יד שנייה. <אבל אפשר לחפש אותה באיביי ולראות בכמה היא הולכת...>

mikmikonet

New member
מסכמת שבוע ../images/Emo192.gif

השבוע שעבר - שיר השבוע: אי אפשר- אוהד חיטמן
- האדם שעשה לכם את השבוע: הלהקה
ובעיקר חברתי היקרה אורנית - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אבל אם אוכל לראות אותך צוחקת בלי סיבה, אז למי איכפת מהרגע הבא?..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) לא עולה כרגע - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): גיל 17 בייבי
- מאכל השבוע: עוגה
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: מה שעשו לי בלהקה ליומולדת 17 ובעיקר שאורנית באה לבקר במיוחד בשבילי ביום שסיימה טירונות, והביאה לי בלונים ופרחים
. ואולי גם חופשת המחצית הקטנה אחרי התעודות, והתעודה עצמה קצת. ושופינג
- משהו שהרס את השבוע: לא יודעת
- מסקנה שבועית: אוהד חיטמן =
- שאלת השבוע: חמסין או שרב? חמסין או שרב?! אף אחד... ח ו ר ף
השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא יודעת, אולי להמשיך את הסיפור שלי כי מזמן לא עשיתי את זה ויש לי הרבה לכתוב. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: מה שלמעלה ^ - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם - תמונה מגניבה: הנה אחת חמודה מלפני שבוע וקצת

noyy

New member
אל תפסיקי לחייך ../images/Emo99.gif

ולא נראה לי שאמרתי לך, אז מזל טוב :)

mikmikonet

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif תודה רבה רבה רבה!

אשתדל לא להפסיק
ולא נראה לי שאמרתי לך (הפעם לפחות) את מהממת

אייל בי מיסינג יוו

השבוע שעבר - שיר השבוע: כל שיר שהוא מהרדיו בארה"ב
- האדם שעשה לכם את השבוע: או ב"ה שהורדת את אלבום השבוע. הממ לא יודעת, היו מלא:] - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): תורידי גם את זה סבבה? - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) חח היו כ"כ הרבה
אני חושבת שלחקות מורים היה הכי מצחיק:p - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):בית ריק - מאכל השבוע: המממממממממממ - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אעעע אתמול בלילה והיום בצוהריים. בעצם כל השבוע הזה היה מעולה
- משהו שהרס את השבוע: לא חושבת שהיה משו רציני - מסקנה שבועית: אל תקחו סמים - שאלת השבוע: חמסין או שרב? חמסין, דה. שרב זה סתם בקטנה, אם כבר חום אז עד הסוף השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: תשפצרו כבר את זה!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: נניח, תורידו את השאלה הזאת. מי מבין את ההבדל בין זה לקודם הא? - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: המכוער הבריז לי משבת אז מי רוצה לפגוש אותו בכלל סתם - תמונה מגניבה:

noyy

New member
אין לי כוח לכלום

השבוע שעבר - שיר השבוע: אוהד חיטמן - תגידי לו - האדם שעשה לכם את השבוע: יובל, תמיד מעודד אותי
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): קשה באימונים, קל בקרב
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "כיף להסתכל עלייך, את תמיד קורנת", כשנכנסתי לחדר של סגנית המנהלת/המורה לביולוגיה. אחת המורות שאני יותר מעריכה - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): כמעט נכשלתי במתכונת :) - מאכל השבוע: כל הדברים שמוכנים תוך 5 דקות. בלעדיהם הייתי מתה מרעב - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: בית קפה עם חברות - משהו שהרס את השבוע: מתכונות - מסקנה שבועית: מה, זה חדש :O אמ, נראה לי שלימודים תמיד אפשר לשפר וכדאי לקחת את זה בקלות - שאלת השבוע: חמסין או שרב? לא לא לא
השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים עם מתמטיקה וספרות, סוף סוף - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה לי מגן טוב במתמטיקה - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יובל
אבל סיכויים קלושים סתם - תמונה מגניבה: בת 14 באיזשהו מפגש, עם החולצה הכי פאקצית שיכלתי למצוא. נוסטלגיות..

MineraL

New member
וואו התמנוה הזאת כ"כ נוסטלגית

זה המפגש עם הבלונים שהתפוצצו ואז מישהו דביל צילם את הנעליים של כולנו.

למעלה