סיכום שבועי :)

Small talk

New member
יו די זה מחזיר אותי לאותה נקודה בדיוק

זה באושוויץ נכון? אני לא מתבלבלת?. אם כן אז יש לי בדיוק אותה תמונה ותמונה של התיל הימני.

Summer moved on

New member
בא לי בירה.

משהו טוב שקרה לך השבוע: איך הזמנים התבלבלו לי:S הממ... תל אביב, יום שלם בירושלים עם אבא, וסתם כזה, מנוחה. משהו רע שקרה לך השבוע:שפעת. שיר שלא הפסקת לשמוע:Crazy Town - Butterfly. קצת ערסי אבל טוב. התחדשות השבוע: חולצה, צמיד. תוכנית השבוע: הדרך לאהוב 2. דיי זאת ה-סדרה. תראו. סרט השבוע:הבועה. סוףסוף! ספר השבוע: קאטרינה/ אהרון אפלפלד. והתחלתי אתמול את "האדם מחפש משמעות" של ויקטור פראנקל, אבל קשה לי לחזור לקרוא ספרי שואה אחריי פולין... מאכל השבוע:מאלכים של חג וכאלה. אמא בישלה מלא! יציאת השבוע:לת"א וי-ם. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חברוווווווווווווווות והכתה המותק שלי!:) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ^ ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: - תמונת השבוע: מהכותל. התוכניות שלי לשבוע הבא:בי"ס [כלכךכלכךכלכך מקווה של-----א תהיה שביתה], למצוא עבודה[!!!!!!], חברות. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:חביב. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Small talk

New member
תגידי עם איזה תוכנת עריכה

ערכת את זה? כאילו אני לא יודעת עם נגעת בתמונה ממש (שמדהימה) אבל המסגרת נגיד...

Mrs big

New member
אבק

משהו טוב שקרה לך השבוע: יום הרצליה עם נועה, ערבי קלפים אצל נוי (והסושי. הו, הסושי), המשמרות המשעשעות, שיחת ה-7 שעות. משהו רע שקרה לך השבוע: האכזבה הקטנה ביום הרצליה, החלומות ונדודי השינה, הבטלה הנוראית והמיותרת, התמלאתי פצעים מכוערים וכואבים, הריבים עם אמא, חוסר ההצלחה בעבודה. שיר שלא הפסקת לשמוע: יוני בלוך - בדרך לגיהנום התחדשות השבוע: שלוש גופיות חלקות להדפסות, ספר יד שנייה של ניק הורנבי, חומר שקוף שאני עדיין לא יודעת איך קוראים לו, סריג פשוט מזארה, גרביים במלא צבעים (הירוק הבהיר עכשיו עליי וזה ממש נחמד, נותן צבע כזה. ואני עוד שונאת ירוק). תוכנית השבוע: הבורר. סרט השבוע: לא נראה לי שראיתי. ספר השבוע: אופס. שוב שכחתי לגעת בספר. מאכל השבוע: גבינה משנוצלת. ללא ספק. יציאת השבוע: אמ, אם יציאה לא חייבת להיות בערב, אז יום הרצליה עם נועה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שביתה? אה, וההפתעה של נועה בתקווה שהיא תתממש. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: התשובה בגוף השאלה. :) ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "פעם הייתה איזו אחת יפה כזאת. לא כוסית, אבל יפה. ובלונדינית. תמיד כשהיא הייתה באה אליי היא הייתה עם תחתונים." ממש טרי מהיום. תמונת השבוע: יש מלא תמונות מהרצליה אצל נועה, אבל... הן אצל נועה. התוכניות שלי לשבוע הבא: להשלים פערים בלימודים, לקרוא, לעבוד, ההפתעה של נועה(?). ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: התחיל טוב, המשיך לא משהו.

Mooa-Numi

New member
הממפ

משהו טוב שקרה לך השבוע: חוץ מהמצב רוח שלי היו דברים טובים בצבא.. אני טובה במטווחים, קיבלתי הפניה לרופא אזרחי (וכמו סתומה שכחתי לקבוע תור).. אתמול יונתן שלף אותי מהבית לסינמה סיטי והרגשתי קצת כמו בנאדם, עשיתי פן, קניתי דברים, למדתי ללכת על עקבים.. וואו חוץ מהמצב רוח שלי היה שבוע די נחמד משהו רע שקרה לך השבוע: המצברוח שלי שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: החולצה מקסטרו, שרשרת שקניתי היום במגנוליה, שני עיגולים אחד בתוך השני, ממש יפה, עשיתי פן, נו כל מיני תוכנית השבוע: סרט השבוע: הדייט שתקע אותי, אני מניחה? לא היה סרטים יותר מידי השבוע ספר השבוע: 'קרוב להפליא ורועד להחריד' למרות שהחלטתי שאחריו אני קוראת את מלכוד 22, ובטוח יהיה אדיר מאכל השבוע: לא האוכל במחנה 80 זה בטוח.. מחר יהיה טעים יציאת השבוע: מחר ברמצווה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אני חוזרת לשבועיים, סעמק! הדבר הכי מעניין שיהיה לי זה ההפניה (כי זה רופא אזרחי ואני אצא מהבסיס) והיום ביקור אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ליאורי.. שתבוא לביקור, הלוואי ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמונת השבוע: בעקרון יש לי תמונה עם מדי ב' והבעה קצת סובלת שמאוד תבטא את השבוע האחרון (וואו, יונתן לא האמין שזו אני, איזה מחמיא), אבל היא בפלאפון. אולי אני אעלה אחרכך. חוץ מזה, אחת מהים (משבת שעברה) התוכניות שלי לשבוע הבא: להיות ממש הרבה בצבא? ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אם הייתי בנאדם אחר היה רגיל וסבבה, אבל אני אני ואני דפוקה ואין לי מצברוח לכלום, אז לא כלכך משהו

The Charmd One

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo79.gif

הטירונות מוציאה לכולם את החשק לחיות, אחר כך את תראי שהכל ייראה יותר טוב.

ThE uVa

New member
../images/Emo60.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: היום שכן הייתי באייקון היה ממש חביב. משהו רע שקרה לך השבוע: הבריזו לי משני הימים האחרים שהייתי צריכה להיות שם. שיר שלא הפסקת לשמוע: שאלה טובה. התחדשות השבוע: סיכה של "i'd like to keep spike as my pet" :] תוכנית השבוע: באפי היא תמיד תוכנית השבוע. אבל גם פלורנטין כי אתמול ראיתי עשרה פרקים. סרט השבוע: נראלי שראיתי רק שר הטבעות. ואני לא יודעת אם זה היה השבוע בכלל. ספר השבוע: טוב טוב אני טיפשה. מאכל השבוע: עוגיות חברים כאלה! אעע. יציאת השבוע: אייקון? משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אמ. עוד שבוע בבצפר. אולי זה יהיה השבוע שישבור אותי. יומולדת לחברה הכי טובה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את החברים שלי אולי. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: דו השיח המעניין של "אבל הסבתות שלך לא תפרו את הבגדים שלהם בתימן?" "מה אני ומה תימן? איפה זה בכלל?" "בחצי האי ערב!" "מה, זה קיים עדיין?! כאילו, יש את תימן וגרים שם.. תימנים?! חשבתי שהם נכחדו!". אכן, מראות קשים. תמונת השבוע: אני, נראית סתומה במיוחד. אצל החברה הכי טובה. [תראו את המצעים!] התוכניות שלי לשבוע הבא: יומולדת לחברה הכי טובה. בצפר. אנערף. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מתסכל.

tink 16

New member
../images/Emo203.gif "זה לא אותו דבר כמו להציל את אמא.."

משהו טוב שקרה לך השבוע: קיבלתי מחמאות, לילה מושלם עם החבר
משהו רע שקרה לך השבוע: היום- התעלפתי באמצע שוק הכרמל...רק דיברתי על זה אתמול שיר שלא הפסקת לשמוע: באה אליי-הראל מויאל התחדשות השבוע: הוויאנס לבנות, 2 סווטשרטים של היינס [זית וצהוב], נעלי בובה-שקפקפים בצבע ירוק מחנות של מעצבת אחת...זהו נראה לי תוכנית השבוע: אתמול- האם אתה יותר חכם מילד בכיתה ו'
סרט השבוע: ברידג'יט ג'ונס - מדהים מדהים!! ספר השבוע: קראתי 2 שורות מהסיכום של "קאטרינה"..צריכה להתחיל לקרוא מאכל השבוע: פיצה כזאת על פיתה מאבולעפיה יציאת השבוע: "תשבעי שאת רק ב-י"א!!" - בקול ערסי
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: פרזנטציה של אחת הבנות מי"ב [הבגרות במחול], מתכונת באנטומיה, 10 חודשים עם החבר
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: הקטן שלי
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "ספוווורטה"
תמונת השבוע: ביומולדת של חברה..עם הסגול
[יצאתי מוזר....] התוכניות שלי לשבוע הבא: אממ ללמוד למתכונת+בגרות באנטומיה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה, עד היום

little shorty

New member
ככה זה כשיש חבר טבח.

משהו טוב שקרה לך השבוע: הרבה מנוחה, 10 חודש ביחד, כל מיני דברים קטנים. משהו רע שקרה לך השבוע: לא משהו מיוחד. שיר שלא הפסקת לשמוע: להיות של הבנות נחמה
התחדשות השבוע: 3 ספרים תוכנית השבוע: הטופ מודל הבאה סרט השבוע: גברים בשחור
ספר השבוע: גנבת הספרים - מרקוס זוסאק
מאכל השבוע: הארוחת בוקר שאתם רואים.... יציאת השבוע: ארומה :] משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ידיד מתגייס, הרבה עבודה, שיעורי נהיגה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: - ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "מהזה המחשוף הזה? היום נראה לי אנחנו נרביץ טיפים!!!"
ו"אני יודע שזה לא נעים כשמתסכלים עליך אוכל אבל את מדהימה ואני לא יכול להוריד ממך את העיניים" תמונת השבוע: ככה נראות הארוחות בוקר שלי. כמה טוב חבר טבח
התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבוד. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה...

../images/Emo41.gifסיכום. ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: לונדון!
משהו רע שקרה לך השבוע: הממ השמנתי בלונדון... חח שיטחית.
שיר שלא הפסקת לשמוע: לא היה זמן
.
התחדשות השבוע: מלא דברים מלונדון!
תוכנית השבוע: לא ראיתי טלוויזיה.
סרט השבוע: לא ראיתי סרט...
ספר השבוע: לא קראתי חח.
מאכל השבוע: הממ לא יודעת דברים שאוכלים בלונדון? חח.
יציאת השבוע: לונדון...
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיהיה שביתה.
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: הממ את החבר. כרגיל.
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: משפטי התחלה של בריטים אין לי כוח לכתוב באנגלית. :)
תמונת השבוע: אין תמונות מלונדון
. אז הקרדיגן האפור מH&M
התוכניות שלי לשבוע הבא: אם תהיה שביתה נראה. :) ואם לא בית ספר איכס.
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: טוב!

בגלל שההורים הטיפשים שלי שכחו את המצלמה

אחרי שהיו בטוחים שלקחו. ושלי מתה מזמן.

Mardy Bum

New member
אז גם אני

משהו טוב שקרה לך השבוע: אתמול, אני מניחה.. והיה נחמד בטיסה-רומנטית-מעל-שמי-הארץ (איזה שם פלצני לחצי שעה מבוזבזת), וגם- לא משהו שאפשר להחשיב כ"משהו טוב", אבל שיחת הנפש הראשונה שלי כבר המון המון זמן (לימור, תודה.) משהו רע שקרה לך השבוע: אע.. בעיקר התקף המשפחתיות המטורף הזה (למה! צריך! את! שמחת תורה! ישר! אחרי! סוכות!!!! זה כאילו, לא קיבלתי מספיק מנת משפחה מזוקקת בבום שאתם מענישים אותי שוב?), המחשב שלי מת, אני בודדה מאי-פעם, ועוד ועוד שיר שלא הפסקת לשמוע: אין על המחשב הזה שירים אז.. Heart in a cage של הסטרוקס באיכות יוטיוב מחורבנת התחדשות השבוע: בגד גוף בורוד זועק מאמריקן אפירל, וגולת הכותרת - מטריית צומי מנומרת!!:) אני חייבת בגדי חורף אבל הכל בחנויות כל כך מכוער תוכנית השבוע: עקרות בית נואשות סרט השבוע: מועדון ארוחת הבוקר בפעם החמישית אומשו ספר השבוע: שיני חלב/יהונתן גפן מאכל השבוע: אוכל של בתי מלון בע יציאת השבוע: פסטיבל אווירונים דבילי כזה בדרום, מסעדת אלוויס-פרסלי מגוחכת אך מגניבה בצפון, ואתמול למסיבת דוסים משעשעת עם אנשים נחמדים משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אין ממש (אמן שתהיה שביתה), אבל אולי אפגוש איזה בחורצ'יק חמוד שאמר שהוא יקפוץ לגבעת שמואל בשבוע הקרוב (הוריי!) ואז יהיה נחמד אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אנשים מהבי"ס, ואת אותו בחור לעיל ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "לא ידעתי שצריך לעצור בתמרור עצור"
תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: אולי שופינג-חורף נחמד אם מישהו יבוא איתי. נראה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חביב

חח חשבתי שזו תמונה שאת צילמת,

עד שראיתי את קופי הארטיק האלו. וחנויות זה יקר, לא מכוער;-;.

Mardy Bum

New member
ארטיק מאנקיז, אה?>>

וחנויות זה יקר וגם מכוער!! איך אני שונאת את כל הבחורינות הבוהמי-שיקיות האלו שכל הארון שלהן וינטאג' ויד שנייה ב-10 שקלים, אני כלכך גרועה בדברים האלה]:

למעלה