סיכום שבועי :)

יו ס'כוסון.

ו.. תראי, לכי לשוק מגניב שם. זה נחמד, אפשר לשתות שם לימונדה, ואם את ביפו אז לאכול פיתה עם זעתר ולקנות דברים מפגרים וזולים!. ואם את רזונת אז בכלל יותר קל. [אני ענייה. שוק זה כיף, שוק זה כיף=].

Mardy Bum

New member
חחחח כן

אבא שלי המכור גרר אותנו לשם, היה כ-ל כ-ך משעמם ועוד בחום הנוראי הזה. למה, מה עשית בחור הזה?

aYaLoLy

New member
אני שונאת אנשים משפחתיים!!!../images/Emo71.gif

אוף איזה קריזה! אני צריכה לצאת היום!! צריכה אוקיי?!?! משהו טוב שקרה לך השבוע: היה לא רע בבסיס, עשיתי קצת שופינג מזערי משהו רע שקרה לך השבוע: אני עדיין לא לגמרי קשורה, אני כבר יומיים בבית ולא יצאתי!!!!!!!111 שיר שלא הפסקת לשמוע: גלגלצ התחדשות השבוע: מגפיים, פלאפון חדש בדיוק כמו הקודם שנגנב, עגילים מדיווה, סטרפלס מפוקס, צעיף, קליפס לשיער תוכנית השבוע: פלורנטין סרט השבוע: ללכת על הכל 2 ספר השבוע: לא קראתי מאכל השבוע: זיתים, פוטטוצ'יפס יציאת השבוע: 3$^$*)*&^$@ משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לא מצפה
שני עוזבת ;[[[[[[[[ אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין לי ציפיות מיוחדות ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "תמותי, תתאבדי, תעשי משהו רק אל תהיי בעולם הזה!" תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: צבא? ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבדר

Small talk

New member
../images/Emo178.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: חופש,התחדשתי בנעליים יפות של קדס,התחלתי לעבוד בפיצה, היה לי שיעור נהיגה בשלישי ממש טוב. משהו רע שקרה לך השבוע: חזרו לי הדיכאונות של אין לי חברים, היה לי שיעור נהיגה זוועתי ביום ראשון- מישהו כמעט נכנס בי וחלק מזה באשמתי. שיר שלא הפסקת לשמוע: Hey There Delilah התחדשות השבוע: נעליים של קדס מגלי (140 ש"ח), עיפרון טורקיז לעיינים (15 ש"ח), תחתונים סגולות מאמריקה הקטנה לא זוכרת כמה,קומיקס של משפחת סימפסון לארנקים שלי (18 ש"ח) ועוד כל מיני שטויות תפירה. תוכנית השבוע: המשרד! סרט השבוע: נודל סרט חמוד. ספר השבוע: כמו גחליליות מאכל השבוע: פיצה. יציאת השבוע: לא יצאתי. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חברים קצת, עבודה, שביתה (לא החלטתי אם אני רוצה שביתה או לא, כי דוגרי בי"ב נדפק חזק מאוד אם תהיה שביתה, מצד שני זה כיף). אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברים. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "הוא לא סתם שר, הוא 'מנגן ושר". תמונת השבוע: כוסיות התוכניות שלי לשבוע הבא: בית ספר, ללכת לבדיקות דם, שיעורי נהיגה,עבודה, אולי קצת חברים. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד מאוד.

אני מתה על החתימה שלך ../images/Emo99.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: ההופעה במוצש האחרון, בילויים עם חברים. המון, המון ת"א
. משהו רע שקרה לך השבוע: אתמול. שיר שלא הפסקת לשמוע: הבנות נחמה - I love you התחדשות השבוע: אממ, סיגריות, כמה קילוגרמים מיותרים. תוכנית השבוע: לא. מאכל השבוע: המבורגר במוזס!
יציאת השבוע: לא עולה לי משהו כרגע. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שביתה והרבה מאוד שקט. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אודליה, איילה, הילה. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: יש לי דז'ה וו. תמונת השבוע: . התוכניות שלי לשבוע הבא: זה הכל תלוי בשביתה ..
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: התחיל מעולה המשיך קצת פחות אבל שומרים על אופטימיות ובסוף הכל מסתדר
!

טרילילילי טרהלהלה ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: היומולדת של מיכצי אתמול, הנסיעה על הטרקטורון ביום שני
משהו רע שקרה לך השבוע: נאדה? שיר שלא הפסקת לשמוע: לא שמעתי מוזיקה כמעט בהכלל השבוע התחדשות השבוע: שקיות שחורות מתחת לעיניים
תוכנית השבוע: - סרט השבוע: הדייט שתקע אותי ספר השבוע: נקמה/שרה אנג'ל, ו- ילדות גדולות לא בוכות, לא זוכרת של מי מאכל השבוע: ארוחת חג שני יציאת השבוע: באר שבע משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לפגוש את שוח אחרי ארבעה שבועות שהוא היה באורלנדו
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ^^ ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "הכי טוב לחורף" "לחורף?" "לחורף לחורף" תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא: בי"ס, עבודה, הדרכה, שביתה
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולהההה

EROTOMANIA

New member
ארוחת בוקר יאיי

משהו טוב שקרה לך השבוע: אתמול הייתה מסיבה נחמדה
וגם ההורים שלי ואח שלי נסעו לכמה ימים והשאירו לי את הבית לעצמי. משהו רע שקרה לך השבוע: אממ ביום רביעי היה לי יום ממש נוראי בעבודה שיר שלא הפסקת לשמוע: Christina Aguilera - Candyman התחדשות השבוע: קניתי תיק קטן חדש, שחור עם לבבות כסופים תוכנית השבוע: סקס והעיר הגדולה כמובן, למרבה הפתעתי, כי אני אף פעם לא בבית. סרט השבוע: מה ראיתי השבוע? KNOCKED UP בפעם המיליון ספר השבוע: עלק מאכל השבוע: מאכל בשם SHEPHERDS PIE שכלול בו שכבה של בשר, שכבה של תירס, ושכבה של פירה. משהו מדהים! יציאת השבוע: אין. חוץ מהבית של דן לא הלכתי לשום מקום. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אמממ.. אין כלום! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: דן :[ ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: כוסאמק אני יודעת שהיה איזה משהו טוב אבל אני לא זוכרת! תמונת השבוע: חחחח התינוק של הבני דודים שלי, הכי חמוד בעולם
התוכניות שלי לשבוע הבא: להצליח במבחנים. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סביר ביותר.

אני יודעת, גם אני קראתי את השאלון שלה.

ונראה לי שקריסטין תבין לבד שזה היה לגמרי בהומור.

סופש:)

משהו טוב שקרה לך השבוע: הופעה של עידן(רייכל), ראיתי את הבנות..:) ות"א:) משהו רע שקרה לך השבוע: אין. שיר שלא הפסקת לשמוע: אין לי מקום- מטרופולין, יום חדש נפלא- אריק ברמן. התחדשות השבוע: דיסק של עידן:) תוכנית השבוע: מתחילות מחדש. סרט השבוע: מת לצעוק (פרודיה) ספר השבוע: אין. יציאת השבוע: ת"א משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לחזור ללמוד. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין מישהו ספציפי התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד, בעיקר. ולסיכום: איך עבר עלייך השבוע: היה שבוע טוב. בסה"כ. שיהיה סופ"ש נעים ורגוע לכולנו:)

use your guns

New member
אין לי מה לרשום

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא נחתי לדקה,משמע, הספקתי לעשות מלא דברים! משהו רע שקרה לך השבוע: לא משוה שאני רוצה לספר עליו שיר שלא הפסקת לשמוע: plain white t's - here there delilah התחדשות השבוע: בתמונה- תיק מאיזה חנות מעצבים בזיכרון. ראיתי אותו ופשוט לא יכולתי שלא לקנות. כן, אני מודעת שזה גרוזיני לאללה וזה הכי לא אני, אבל אני אוהבת!. עוד 6 חולצות מבי גוד, רולים לשיער שניסיתי על אחותי..חחחחח.. לא בתמונה- כפכפים [חיקוי של אווינס], קטורת [בניחוח דרשן
ועוד כל מיני שטויות כאלה] תוכנית השבוע: מי ראה טלוויזיה סרט השבוע: כנ"ל ספר השבוע: השיבה מהודו מאכל השבוע: הסושי שהכנתי היום, הפילה של אבא יציאת השבוע: היום כייף בת"א בהחלט היה לעניין משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שביתה. א-מן! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אני מתה לראות את ידיד שלי, נראה עם ייצא לפועל. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: לא עולה לי משהו תמונת השבוע: הדברים שקניתי + אני וחברה בת"א [אני הימינית] התוכניות שלי לשבוע הבא: בי"ס,שיעורי נהיגה [לפחות 3],פגישה עם שגרירות יוון בנוע לאזרחות היוונית, דודה שלי חוזרת לצרפת :\,לתקן את הפרוג'קט, קצת כסף יהיה נחמד, לקנות את הארנק שזהמנתי מעמנואל. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בנזונה

use your guns

New member
יש עוד מלא הדפסים

במיוחד אם את מדיום.. וזה מהחנות B GOOD [בוגרשוב] ויש מבצע עכשיו- 6ב100!

e l u l a

New member
כמה חולצות יפות, תתחדשי לך!:]../images/Emo153.gif

ואת חמודה אני שמחה שנהנית

moruush

New member
../images/Emo90.gifMeee

משהו טוב שקרה לך השבוע: כל הקניות, החופש, סינימה סיטי, חברות, ומלאא צחוקים, חברה חזרה מחו"ל ו2 חוזרות מחר :] משהו רע שקרה לך השבוע:חברות
שיר שלא הפסקת לשמוע: hey there delilah התחדשות השבוע: 4 זוגות עגילים, 5 סווצ'רים [3 לביה"ס ו2 ליופי], מלא גרביים נעימות, צעיף, לקים, קונסילר, ועוד כל מיני שטויות. תוכנית השבוע: כרגיל, עקרות בית נואשות סרט השבוע:פוסידון, סופרבאד, וטיטאניק. [2 סרטים על מוות קריטי בים בשבוע
] ספר השבוע:
מאכל השבוע:אפשר מיץ השבוע?
, אז מיץ דיאט אשכוליות! התמכרתי. יציאת השבוע:כל היציאות השבוע. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לחזור לשיגרה, ולרקוד!!!
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כמה ילדים מהשיכבה. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: אני מורידה דברים מהשולחן אחרי שהאורחים הלכו ואח שלי וחברה שלו עומדים ומתחבקים ומתנשקים [ואני מרגישה איתם הכי בנוח בעולם] ואני עוברת לידם כמה פעמים וכזה "take a room" "החדרים למעלה" "לא שמעתם אותי?" "מה אמרתי?" אז אח"כ הם תפסו אותי להתחבק איתם חחח ואמרתי לה "אני כמו בולי אבל הוא מימין" ואז יצאנו החוצה והמשכנו לפרוק את הדברים ואז אמרנו שאני אות ו דבר כמוהו רק בלי ציצים [ואיזה 14 ס"מ] אז כזה היא שואלת אם רק זה ההבדל ואמרתי שכן.. [התכוונתי להגיד שלאחשלי יש כוס] ואז הוא אמר, כן נו יש לה כזה גדול (ועשה עם היד כאילו יש לו גדול) חחח זה היה ממש מצחיק. תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ביה"ס וסטודיו
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:מצויין, חבל שנגמר :| הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה