סיכום שבועי :)

שמעת פעם על "אם קשה אז דתיים"? ../images/Emo3.gif

זה בערך מה שתשמעי מכל צוער בנוגע לטקס סיום שלנו, חחחח
אני חייבת לדבר איתך לפני פולין!! צפי לטלפון בימים הקרובים

ערב טוב.

משהו טוב שקרה לך השבוע: השותפה חזרה! ^^ 3 שבועות בסיני זה די והותר, וכבר קצת התחלתי להתגעגע. שלא לדבר על לגמרי לאבד את השפיות בחברתו הבלעדית של התימני האדיוט. אז יצאנו כמה פעמים, והיה נחמד. מרענן לחזור ולדבר עם אנשים שלא צריך לספק להם תרגום וביאורים בתום כל משפט. וגם הייתי בהצגה של קרוב משפחה בפסטיבל עכו, והיה...אעע, הזוי אך חביב. בדרכו. משהו רע שקרה לך השבוע: סתם דכאון קל אתמול, אחרי שחשבתי שכולם יצאו והותירו אותי בדד. אבל בסוף כן יצאתי עם השותף, והיה עלוב למדי, ומתברר שהשותפה פשוט נרדמה ולכן סיננה אותי. נו, אני רגילה לקחת דברים בחוסר פרופורציה, זה תחביב... שיר שלא הפסקת לשמוע: כל הפלייליסט שלי, אין שיר ספציפי. התחדשות השבוע: אעע, בירה? תוכנית השבוע: "מהדורה מוגבלת" סרט השבוע: ביג ליבובסקי ספר השבוע: "13 מקטרות" של איליה ארנבורג. מומלץ מאוד, אבל קשה למצוא אותו שלא ביד שנייה. מאכל השבוע: עוגיות עבאדי :p יציאת השבוע: יום שלישי בבאר השכונתי עם השותפים, הגרמניה, הג'ינג'י הפסיכוטי ושאר חבריו הקשישים. נחמד לחזור להרגלים ישנים, אחרי תקופה ארוכה של ישיבה ב"אלכוהום" שמתחת לבית עם השותף וחבריו האימבצילים. לא שבחורים בני 30 שגרים עם ההורים ומתחילים עם קטינות זה לגיטימי, אבל לפחות פחות משעמם... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שום דבר מיוחד. עמותה, עבודה, אולי מעט אטרקציות בעזרת השם... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אף אחד ספציפי ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: האסטרונאוט פאפא רמון: "תראה מה צמח מהדמעות שלך... זה סוג של דלוע... זה פרכוס [Farcus]!" מרדכי [*מרים את הצמח*]: "פרכוס?...אני לא בטוח שיש ירק כזה פרכוס..." פאפא רמון: "בראת פרכוס!!!" [סצינה אופיינית מהמחזה "מר עולם" מפסטיבל עכו. אלוהים ישמור, ולחשוב שאבאחורג חולק גנים משותפים עם הדבר הזה...] תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: עמותה, עבודה, טלפון לצבא בקשר לתשלומים, בדיקות דם בקופת חולים, החלפת כרטיס החייל שלי לויזה רגילה...זהו, בינתיים. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בשינה, בעיקר. כמה רע זה כב יכול להיות?
שבוע טוב.

Tin Doll

New member
אני

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממממ כל היציאות של השבוע.. משהו רע שקרה לך השבוע: הייתי חולה..
ועכשיו זה עבר כמעט. שיר שלא הפסקת לשמוע: ג'ף באקלי - Mojo Pin התחדשות השבוע: אמממ אין משהו מיוחד תוכנית השבוע: טעם האהבה! ישנן בנות, פרוייקט מסלול.... סרט השבוע: אלפא דוג (אחלה סרט) ו The Wall-הסרט....OMG זו יצירת מופת..איזה גאונות ספר השבוע: של התאוריה הכחול, מעניין דווקא מאכל השבוע: עוף בדבש וצימוקים שאמא עשתה... יציאת השבוע: יום שני בערב עם אביב, אתמול עם אודי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חח כלום! שבוע שלם של עבודה. אולי סופ"ש אני בראשון אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: יווו היה כ"כ הרבה אני כבר לא זוכרת. תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: עבודה ולסיכון איך עבר עלייך השבוע: מעניין.....

בווווווווהווווווו

משהו טוב שקרה לך השבוע: אחיינים שלי, הילה
משהו רע שקרה לך השבוע: הייתי חולה כל השבוע ולא ידוע מה יש לי ואני צריכה לעשות מלא בדיקות :[ שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: ג'ינס מקסטרו, 2 סריגים מTNT, עגילים ושרשראות מדיוה, 2 חולצות מפוקס, טוניקה מהממת מחנות כלשהי בעיר ומסכה לפנים. תוכנית השבוע: האוס סרט השבוע: יש לה ביצים, ראיתי היום, סרט נחמד. ספר השבוע: מאכל השבוע: ספגטי ברוטב עגבניות עם מלא גבינה. יציאת השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מסיבת יומולדת של שון אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חבר'ה מהעבודה :]] ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבוד ולהרגיש יותר טוב ומסיבה בחמישי! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר למרות הכל.

N o o s h y

New member
את חובבת שירה, זה מקסים מקסים.

משהו טוב שקרה לך השבוע: תשבצים יפניים, כרטיסי הטיסה בידיי, סידרתי ת'ארון סופסוף, מוריה חזרההההה ואפילו כתבתי לה מכתב וצרבתי לה דיסק, יום חמישי בעבודה היה מושלםםםם בזכות מוריה, הטלפון לזוהר שעשה לי ת'יום, ההופעה הדי ספונטנית של שלומי שבן, שוב יש לי כסף, והרבה! משהו רע שקרה לך השבוע: רק הריב עם אימא, אבל בקטנה שיר שלא הפסקת לשמוע: 'דניאלה' של שלומי שבן התחדשות השבוע: מלא סריגים מTNT ללונדון, סוודר מפוקס ועוד כמה דברים. תוכנית השבוע: סרט השבוע: רקוויאם לחלום ואביבה אהובתי ספר השבוע: אלף שמשות זוהרות של חאלד חוסייני מאכל השבוע: המוסקה של אודליה? יציאת השבוע: יום חמישי לעבודה ללא ספק! כמה נהנתי! ועוד עשיתי מזה כסף :] משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לונדווווווווווווווווווווווווווןןןןןןןןןןןןןןן ווהווווווווווו! אנלא מאמינה שזה קורה סופסוף! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: הארי פוטר!! ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: אריק והצ'ייסרים שלו תמונת השבוע: אין לי תמונה, טוב?! והמצלמה בפלאפון שלי מתה @#$@% התוכניות שלי לשבוע הבא: לונדוןלונדוןלונדון ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה אששששששש

ketty the sheep

New member
השבוע שלי. ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתי בירושלים ביום שלישי - עזרתי בדוכן שהמרכז לתרבות קוריאה ארגן (הם מכרו חפצים קוריאניים כדי לגייס תרומות לנזקקים בישראל) ופגשתי כמה אנשים ממש מעניינים.
משהו רע שקרה לך השבוע: לא מצליחה לחשוב על משהו.
שיר שלא הפסקת לשמוע: Super Furry Animals - Suckers התחדשות השבוע: ארבע סיכות לשיער מהדוכן הקוריאני, שרוכים ורודים עם חזרזירים מהתחנה המרכזית בירושלים. תוכנית השבוע: סאות'פארק. היה מרתון בביפ בדיוק כשהייתי אצל חברה שלי. הפרק עם הסייטולוגיה - קלאסיקה.
סרט השבוע: אבק כוכבים. כלומר, לא ראיתי אותו בסוף, אבל ממש רציתי.
ספר השבוע: התחלתי לקרוא את אמן השיר של אורסון סקוט קארד, נראה מבטיח. מאכל השבוע: ארוחת הילדים של מקדונלד'ס שאכלתי היום במשמרת. עצוב, אבל זה היה הדבר הכי טוב שאכלתי כל השבוע.
יציאת השבוע: היה ממש נחמד באייקון ביום שני! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מכתב קבלה למעונות?
המ, חוץ מזה, שיעור קוריאנית.
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ענת ולריסה - חברותי לספסל הלימודים בירושלים. ^^ ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: כל מה שאני מצליחה לחשוב עליו הוא איזה משחק מילים ביפנית, אז אני מניחה שזה דורש הסבר. יש איזה סלב יפני, שקוראים לו אואדה. אפשר לפרש את השם שלו בתור 'למעלה' אם קולטים אותו משמיעה. אז הוא בא ביציאה 'שיטה ג'אניי (לא למטה!) אואה-דה! (למעלה!)'... אני מניחה שזה הצחיק אותו יותר מאשר את רוב העולם, אבל לי יש קטע עם משחקי מילים מפגרים.
תמונת השבוע: אני, מישהו שלומד איתי קוריאנית, ושני אנשים שפגשנו בדוכן. נכון שהבחור דומה להירו? *___* התוכניות שלי לשבוע הבא: עבודה, ירושלים, החלקה על הקרח! D: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: טוווובבב!!! ^_^

ketty the sheep

New member
הכוונה היא כמובן לבחור הקוריאני

וההירו המדובר הוא מאסאיורי אוקה, הבחור ששיחק את הירו ב'Heroes'.

coolit

New member
חח איזה תמונה מצחיקה!

זה פשוט הזוי, זה נראה לפעמים שאת פשוט חיה בעולם שונה חח.. עם אנשים שונים, שנראים שונה, מדברת בשפה שונה, אוהבת סרטים ספרים זמרים וכו' שאף אחד לא מכיר חח.. זה ממש מגניב!

שבוע מעייף

משהו טוב שקרה לך השבוע: הכל מתערבב לי בראש עכשיו, אבל השיחה עם רעות והדס הייתה פשוט הכרחית, בצורה חיובית. הביקור אצל אחי באבט"ש. שהיינו בים. נכנס לי המענק שחרור סוף סוף. וכמובן כל הזמן שביליתי עם הקטן שלי
משהו רע שקרה לך השבוע: הפסיכו די מתיש אותי לאחרונה, ואחרי שלא הגעתי לשיעור האחרון אני בכלל בהרגשת פספוס. שיר שלא הפסקת לשמוע: הדיסק של הראל מויאל, ממש טוב. התחדשות השבוע: ממ רק ליפגלוס ומסקרה, לחדש את המלאי. תוכנית השבוע: פלייבור פלייבבב, היה פרק אדיר [איך קרייזי לא עפה???] סרט השבוע: סטפ אפ!
[לכל הבנות שיש להן יס - בשבועיים הקרובים הדיוידי בוקס בחינם, לידיעתכן] ספר השבוע: חשיבה כמותית
מאכל השבוע: עוגת מוס שוקולד. יציאת השבוע: בירושלים היה צולע ביותר, אז אני אגיד שהים :] היה מצחיק. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: סוף סוף החבורה נענתה לשיכנועיי ואנחנו יוצאים לדאנס בר בשישי!! הגיע הזמן. וגם הברביקיו שנדחה משבוע שעבר. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את אחי, הוא ממש חסר לי בבית. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "איך נגמלים ממך? יש דרכי מילוט?"
[החבר המקסים שלי] "אז מה אתם אומרים על הגבעה הזאת, בא לכם לעבור לאיזה קרוון ולקחת את הצאן לאחו? טל, אם את רוצה עבודה אז זאת אחלה אופציה"
[אח שלי, כשביקרנו אותו השבוע במהלך אבט"ש שהוא עושה. מדובר באיזו התנחלות שכוחת אל, עם 14 קרוונים על גבעה מסכנה. פשוט עצוב] תמונת השבוע: סתם יצא לי להשתעשע עם המצלמה התוכניות שלי לשבוע הבא: המוןןןן פסיכו ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה אחלה שבוע, במיוחד הסוף שלו
תגידו אם קראתן. :)

Tin Doll

New member
נכון??

הייתי בטוחה שבוטס תשאר, אני ממש אוהבת אותה. ואוף קראתי מי תזכה וזה הרס לי הכל. ]; (לא אכתוב ספויילרים אל תדאגו)

אויש נו ]:

אל תגידי לי שהוא בחר במטומטמת הזאת... [נ"י] בוטס באמת מלכה, באיזה קלילות היא לקחה את זה. כלה.

למעלה