סיכום שבועי :)

כי מאדם יוצא דבר אלוהים

משהו טוב שקרה לך השבוע: ראיתי את לירון ואת מור משהו רע שקרה לך השבוע: כל השאר. שיר שלא הפסקת לשמוע: מציון תצא תורה של יונתן רזאל ואביתר בנאי התחדשות השבוע: משקפי שמש, עגיל באף תוכנית השבוע: נמלטים המוזר שראיתי עם מור סרט השבוע: לא צפיתי ספר השבוע: אבדות של מיכאל משהו. מאכל השבוע: עוגה יציאת השבוע: עמ... עזריאלי? מרתק משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ליום החופש. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אף אחד ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: שיבטה ובהד 20. מישהו שם במזי ממש רוצה לעשות לי רע. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: פלצני עד כמה שזה יישמע, אין מילים שיוכלו לתאר עד כמה רע היה לי השבוע מקווה ששבוע הבא יהיה טוב יותר

SNoopY 26

New member
קיליק ביסקוויט

משהו טוב שקרה לך השבוע: אמ. כשחופש אז הכל מתבלבל לי.. אפשר לציין את בראשית כמשהו טוב שקרה לי השבוע? משהו רע שקרה לך השבוע: ההרגשה הזאת שיר שלא הפסקת לשמוע: אין אחד כזה לשם שינוי. (אני אחת שחורשת על שירים!) אבל נתפסתי ל POISION התחדשות השבוע: כל הזין אבל אין. אני חייבת ללכת לת"א תוכנית השבוע: ערוץ אי סרט השבוע: קנדי.. ספר השבוע: אין כזה סורי מאכל השבוע: קציצות פרסה וסושי בקיוטו! יציאת השבוע: סושי בקיוטו משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ללכת לתא בשביל שופינג קצת אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אביר ליבי על הסוס הלבן. תאמת שבתקופת יובש הזו, אפילו על אביר עם חמור אתפשר. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: בת דודה שלי בת 5 שאלה אם אני מגלחת את בית השחי (????) תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא: ללכת לת"א, להשלים דברים בלימודים ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: שובי:) (סבבה באנגלית)(למדתי מהסרט 'דוווד וור איס מאי קאר?')(אחי איפה האוטו שלי.)

בלאט../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: ערד[למרות שזה היה סופש שעבר], החזרה הביתה מהסמינר, אתמול אצל מוזס[: משהו רע שקרה לך השבוע: האמממממממממממממממממממממממממממממא של הדלקות גרון.. שיר שלא הפסקת לשמוע: כלמיני. אני רק זוכרת שבהסעה הלוך התעוררתי עם Led Zeppelin - Over the hills and far away וזה היה ממש כיף
התחדשות השבוע: אנטיביוטיקה?>< תוכנית השבוע: "סטודיו למשחק", כי אדי מרפי מלך. סרט השבוע: "אני עצמי ואיירין" ספר השבוע: "איזון עדין", של מישהו הודי. אחלה של ספר.. מאכל השבוע: עוווווווווווגה של אמאP: יציאת השבוע: למוזה בערד.. אחלה מקום, אחלה אנשיםP: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הממ התחלה של ההדרכהההההההה אמאלההההההההההה
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חןןןןןןןןןןןןמותקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
אהע אני ממש מתגעגעת
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "צ'ופי זהירות שלא יפול עלייך כפכף!" תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא: להתחיל להדריך, מבחן במת', ימי הולדת למינהם, והארוע פתיחת שנה
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעעעעעעעעעעעעעעעעעפן רצח.

AnGeL DoLlY

New member
איטס אובררר

משהו טוב שקרה לך השבוע: ת"א עם חברות בשלישי, שיעור נהיגה חמודי, הרבה קוואליטי טיים עם המשפחה, הייתי אצלו והיה מושלם..:) משהו רע שקרה לך השבוע: אממ פשוט שלא יצא לי להיות בדירה בשנקין ודווקא ציפיתי לזה. אבל לא נורא. שיר שלא הפסקת לשמוע: התמכרתי לאחרונה לKarma Police בטירוווף אבל התחדשות השבוע: התמונה המושלמת של מרלין לחדר, 3 טישטרס מגניבות מבי-גוד, קרם לידיים של אינטימה. תוכנית השבוע: תבינו, עד שלא נכנסת העונה החדשה של נמלטים אין לי מה לעשות בטלויזיהההה!! חח סרט השבוע: הזמנתי (דיוידי בוקס בחינם!) ביס "הכלה של החבר שלי" והרגע נגמר. חמוד נורא:) ספר השבוע: התחלתי את 'אניהו' של אתגר קרת, סתם בשביל הכיף. מאכל השבוע: יותר מדי כריות עם חלב. יציאת השבוע: ת"א בשלישי, הטיול למצדה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שביתה ארוכה מספיק להשלים את כל העבודות, שיעור נהיגה, חזרה עם הלהקה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא מישהו מיוחד. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "אם הייתה לי את האפשרות להתאהב במישהי, בחצי הראשון זו הייתה את". מה עושים כשהבחור הכי מושלם שהיית איתו אי פעם אומר לך כזה דבר;[ תמונת השבוע: מרלין מונרו, האם תרצי להיות אשתיייי?
התמונה היפייפיה שכבר מצאה לה מקום בחדרי. התוכניות שלי לשבוע הבא: כמו הציפיות. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד מאודדד. היה טוב

PennyLaneM

New member
שיגעון

משהו טוב שקרה לך השבוע: כל היציאות בערב משהו רע שקרה לך השבוע: שום דבר שיר שלא הפסקת לשמוע: בועז מעודה - אצלך בעולם התחדשות השבוע: חולצה תוכנית השבוע: - סרט השבוע:- ספר השבוע: - מאכל השבוע: - יציאת השבוע: שוובלה,אגו בר,ת"א,בלה שלמוקינס,מסיבה של ידיד משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: טקס סיום קורס קצינים של חברה,שישי ת"א עם אבא אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אףאחד ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: - תמונת השבוע: - התוכניות שלי לשבוע הבא:- ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה

MaddyD

New member
see???

משהו טוב שקרה לך השבוע: שזה התחיל עם הספונטניות שקפצתי אליו לברקפסט מהסאקאיה, והמשיך בזרימה שלי ביום רביעי אליו לברקפסט שחפרנו, ואז בחמישי שהיינו במנטל ואצלו. הכל זרם ולא בכבד משהו רע שקרה לך השבוע: חליתי שיר שלא הפסקת לשמוע: מי מפחד מדיטרויד מאדהפאקה? התחדשות השבוע: נאדה תוכנית השבוע: דקסטר. תקשיבו, חולניות בשילוב של איזה ג'ינג'י קטנטן ומאמי. אחלה בחלה סרט השבוע: לא ראיתי סרט ספר השבוע: סיימתי את 'כשענק מתעורר' והוא הביא לי את מלכוד 22 נראה איך זה מאכל השבוע: האפגנית בג'רך יציאת השבוע:אני לא אגיד ברקפסט ואני בטח לא אגיד מנטל כי זה רקוב. היום, לפני כמה שעות החפירות בדאדא אחד הדברים, בעיקר להזכר באיזה אחד שפרגן לי שבוע לפני בברקפסט לבהות בו שעה ולא לקלוט מאיפה לול משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אירועון בראשון ולהפגש עם מישהו אחר שחיכיתי לו בשני אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ע. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: 'לארגן קונדום?' "על כל מקרה אתה יודע" 'טוב' "שלא נדפק" 'תרתימשמע' תמונת השבוע: אין לי זדיינו התוכניות שלי לשבוע הבא: לנוח בעיקר. לתת מנוחה לכבד ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בנזונהההההההההההה see? see how she dances with that ciggarte in her hand

stink

New member
Ka-Boom ../images/Emo175.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: חופש , יומולדת לחברה הכי טובה , יומולדת לחבר . משהו רע שקרה לך השבוע: היה שבוע מעולה שיר שלא הפסקת לשמוע: rihanna - don't stop the music התחדשות השבוע: תחתונים מתוקים של גארפילד תוכנית השבוע: -- סרט השבוע:מומנטו
ספר השבוע: -- מאכל השבוע: פונדו שוקולד
יציאת השבוע: מקס ברנר , אתמול על האש משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כלום . אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אפחד מיוחד. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: מזלטוב! תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: לחזור לעבודה ולעשות הרבה כושר ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: שמח במיוחד .

^%$*%^)*

משהו טוב שקרה לך השבוע: עומר, סיני אצל ליהיא, העובדה שאשכרה סיימנו לצלם ביום אחד. משהו רע שקרה לך השבוע: חוסר שינה היסטרי, מלא עצבים. שיר שלא הפסקת לשמוע: כל הדיסק של שילה פרבר. בעיקר את 'רק לנו'. התחדשות השבוע: אין!! כמה טראגי, למען השם. אבל אני הולכת עם אמא לאיזו חנות בנווה צדק עכשיו, אז תחזיקו אצבעות. תוכנית השבוע: מסכים.:$ סרט השבוע: הרבה. הסרט שאנחנו מצלמים, קודם כל, ילדי השמש, החבר'ה הטובים, אהבה בשר ודם, טריינספוטינג. ספר השבוע: סיימתי את הארי פוטר השישי! והתחלתי את 'תולדות האהבה'. מאכל השבוע: הסיני אצל ליהיא.
יציאת השבוע: פחחח משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שביתה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: שירק ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמונת השבוע: קוקי, מלך ההפקה.
התוכניות שלי לשבוע הבא: עזבוווו ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: פסדר

מאמי.;;

הפקה מחתרתית כזו, של יומיים. שקד כתבה איזה תסריט חמוד, תוך איזה שתי דקות הוחלט שליהיא מצלמת ואני מפיקה ושקד מביימת, תוך איזה יומיים אירגנו שחקנים-לוקיישן-אישור מיורם על ציוד והכל- יום צילומים אחד, זבנג וגמרנו. אני צריכה לשאול אותה באמת איך מתקדמת העריכה. אנחנו מגמה פעילה!

חח טוב אז יש התחדשות!

חזרתי מהחנות (המקסימה) בנווה צדק שעושה מכירה מטורפת כי הם סוגרים, שמלה ורודה חיוורת (כמוני!) עד מעל לברך, צמודה ושאנטית כזו. נורא יפה.

Small talk

New member
דיי

כל פעם אני מתלהבת מחדש שאני קוראת עומר, אבל זה עוד אחד מהדברים המפגרים שמלהיבים אותי. (וואי אם זאת לא העומר שאני חושבת עליה אז אני יוצאת טיפשה
).

GoOni

New member
just like every weekend

משהו טוב שקרה לך השבוע: עברתי ראיון עבודה מפרך שהזכיר במידה מסוימת תוכנית ריאליטי (התחלנו עשרה, נשארנו שניים) ועשיתי שתי משמרות. היה די מזעזע, אבל נו טוב. זה סקרים, זה לא יכול להיות טוב. נפגשתי עם חברה מהבי"ס שאף פעם לא נפגשתי איתה 1 על 1 ועשיתי קצת שופינג לא צפוי וזול כמתנה לעצמי על מציאת העבודה הכה משתלמת (19.00 לשעה, מדהים.) היה ממש ממש נחמד. אבא שלי חזר למזכרת מרחובות סיטי, ואני יודעת שזה משמח אותו, אז טוב. היה טקס השבעה של בן ואחר כך הלכנו למסעדה כזאת פאנסי בטירוף, והיה שם מעין ערב גיבוש בנושא לווינים ושימושם בחקלאות, בהשתתפות אבא והמשפחה של בן. היה מצחיק. ובן חזר לשלשוש. וישבתי עם אמא בבית קפה. משהו רע שקרה לך השבוע: רבתי עם בן בטירוף. אף פעם לא הצלחנו לדחוס לכל כך מעט ימים ריבים כאלה. ואני מרגישה די רע ואני חייבת להבין מאיפה אני מביאה את הדברים האלה. בעיקרון לא עשינו כמעט שום דבר מיוחד ודי התאכזבתי. גם לא עבדתי יותר מידי על הסרט של רון, ואף אחד מהמורים לא הגיב על התסריט שלי. שיר שלא הפסקת לשמוע: starlight- muse התחדשות השבוע: שמלה מדהימה מראמפג' (100 ש"ח בלבד. הדבר הבעייתי היחיד בעניין זה שהיא לארג' ואני סמול, אבל זה לא עד-כדי-כך מורגש.) ונעלי בובה ירוקות מקטיפה עם פרח גדול רקום בצד מגולף. (70 ש"ח). כמה חסכוני מצידי. תוכנית השבוע: בנות גילמור, העונה החדשה. סרט השבוע: ביקור התזמורת. סרט די כייפי, אבל אני לא בטוחה שהבנתי את כל המהומה והאוסקרים על חשבון "מדוזות". ספר השבוע: חמשת האנשים שתפגוש בגן עדן\מיץ' אלבום מאכל השבוע: מגנום קטן עם שוקולד מעולה כזה. יציאת השבוע: מסעדה עם המשפחה של בן? ביקור התזמורת? וואטאבר. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שום דבר, בעצם. אולי לשיעור תסריטאות או בימוי והפקה כדי לשמוע חוות דעת על התסריט (מדהים- בשנייה שכתבתי את זה המורה שלי לתסריטאות התקשר כדי להגיב.) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: החברים מבית ספר.. נדב. משהו כזה. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "גומא הולך עם החברים התלמה-ילינים שלו לסרט צרפתי בסינמטק. פתאום בא מחבל עם שני m-16.." סיפור מסגרת בטירונות של אחד מתלמה. תמונת השבוע: השמלה (התמונה ממש לא מחמיאה, בעצם) וטשטשתי את הפנים כי הן יצאו רע. התוכניות שלי לשבוע הבא: גיוס חסויות, שחקנים, וישיבות תסריט אחרונות לסרט של רון. שתי משמרות בטלסקר. כייף חיים. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לא יודעת ממש להגיד במילה אחת. קרו הרבה דברים.

Mrs big

New member
אהבת את הספר?

(בבקשה תגידי שכן. כאילו, אל תגידי כי ביקשתי, אבל)

Mrs big

New member
נהדר, כי גם אני.

לא שמעתי על אף אחד אחר שקרא את זה ונחמד לדעת שאני לא לבד בקטע. :)

../images/Emo18.gifיעלי! עוד מעט רגילה! [ב"ה]

מתי אנחנו נפגשות לארוחת בוקר?
משהו טוב שקרה לך השבוע: רבעוש לפנים! יא בייבי! משהו רע שקרה לך השבוע: השמנתי נורא נורא נורא מההגנ"ש הזה:[ שיר שלא הפסקת לשמוע: שיר השמירות הרשמי של סוסיא- "...זה כתוב בספרים בשירים במפות הכוכבים.." התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: הגנ"ש בסוסיא, רבעוש:] סרט השבוע: היירספריי ספר השבוע: "שומרת אחותי" מאכל השבוע: אוריוז, אוכל של בית, סנדוויץ' קרקר, אוכל של בית, פק"ל במבה, אוכל של בית, פריכיות, אוכל של בית, עוגות, אוכל של בית [וכפי שאתן יכולות להבין- לא הפסקנו לאכול כל ההגנ"ש..] יציאת השבוע: מממ...אתמול ארוחת בוקר עם המשפחה ביקב, היום עם ניצן במקס ברנר משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ממ"ש 9 לפנים! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: נופר, בשבת שנסגור ביחד:) ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: *דמיינו פאק של נפץ* עמיתתתתתתתתתת יורים עלינו!!!!! או "מוקד 4 כאן מצפה יאיר, אני רואה אורות זזים- מה אני עושה איתם?!" תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: שבוע 9...איזה לחץ...אני מפק"צית מתרגלת
חוצמזה- המון המון התרגשות לקראת ה-17.10 [טקס סיום, ב"ה..]... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה חם, טעים ובעיקר מגניב!

למעלה