סיכום שבועי :)

סיכום שבועי :)

משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
שיר שלא הפסקת לשמוע:
התחדשות השבוע:
תוכנית השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע:
יציאת השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע:
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא:
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

ShiRa1101

New member
שלומית בונה סוכה (=

משהו טוב שקרה לך השבוע:פגשתי את ט' אחרי שנים שלא ראיתי אותה ..:]
משהו רע שקרה לך השבוע:הייתה לי תחושת בדידות מגעילה כזו ..
שיר שלא הפסקת לשמוע:hey there delilah
התחדשות השבוע:--
תוכנית השבוע:sheventy's show- עונה שלישית
סרט השבוע:יומני האומנת -נדיר :]
ספר השבוע:הכל על חירות !
מאכל השבוע:אורז אדום, חומוס
יציאת השבוע:אתמול בBBB ושלשום בשוק הפשפשים
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:אחותי וע' חוזרות יום שני !וכמובן ששביתה
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:אחותי וע'
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע:'טוב אחי'
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: לנוח- בשביתה ;]
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ממש לא משו .

yaeli87

New member
god only knows what ill be without you...../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הופעה של מוש בהחלט שיבחה לי את השבוע,על האש אצל אחותי... משהו רע שקרה לך השבוע: מאמי. שיר שלא הפסקת לשמוע: שלמה ארצי- נצמדנו,טלפני טלפני התחדשות השבוע: אממ כרטיס להופעה של מוש ובעיקר סיגריות תוכנית השבוע: עקרות בית נואשות סרט השבוע: אממ...לא היה ספר השבוע: לא היה מאכל השבוע: שיפוד פרגית יציאת השבוע: הופעה של מוש משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ההורים של טסים,בית ריק ייפי אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מאמי,ליטלי ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "הדקו ת'חגורות כי ממריאים שוב מכאן" תמונת השבוע: - התוכניות שלי לשבוע הבא: בסיס,אולי לקנות בגדים,להפרד מההורים ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד כזה,אם לא היה את רביעי באמצע הכל היה יותר טוב...אבל תכלס אחלה

שלום לבוא שבת שלום לבוא שבת שלום לבוא ש-בת!

משהו טוב שקרה לך השבוע: רזיתי, נגמרו החגים!!!! משהו רע שקרה לך השבוע: סטלה רעה של החבר, חוסר בכדורים שיר שלא הפסקת לשמוע: ham- weh dem feel like
התחדשות השבוע: ג'ינס TNT שיוחלף ביום א' תוכנית השבוע: לא בדיוק ראיתי טלויזיה סרט השבוע: death proof ספר השבוע: "זיכרונותייה של גיישה" מאכל השבוע: במבה! בהחלט! יציאת השבוע: כנרת! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיעבור? אה ולקנות את התיק המושמוש מפול אנד ביר אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אף אחד ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "את רוצה לשמע סיפור מצחיק?...את זוכרת את הדוד שלך $#@@&?...." (חבר שלי מחקה את אמא שלו) תמונת השבוע: לא מצליחה להעלות אותה, אז תתדמיינו קייט מוס כוסית על התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד? ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה בחלה יופי טופי

EVE Lights

New member
מייייאו. ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: האמת שהיה אחלה בחלה של שבוע
בשני הייתה מסיבת סופרפארם נחמדה מאוד, בשלישי הייתי בזכרון עם ההורים, ברביעי עם אביב והיה כיףףףף ואתמול עם הבנות.
משהו רע שקרה לך השבוע: עבודה בערב חג, איכס היה מזעזע
ורבתי בקטנה עם הפקצה של אלון במסנג'ר כי אני סתומה. שיר שלא הפסקת לשמוע: Stone Sour - Through Glass התחדשות השבוע: 2 עניבות מטופ טן, אחת סקוטית אדומה ואחת סקוטית לבנה, גופייה שחורה עם תחרה למעלה (יד שנייה), גופיית קטיפה עם סגירת מחוך מקדימה (גם כן יד שנייה) ותיק מהמם מGUESS!!!!
תוכנית השבוע: ממש היה לי גם זמן לראות טלוויזיה! סרט השבוע: אסקימו לימון - ספיחס. ספר השבוע: גם לא מאכל השבוע: הקינוח האלוהי ממינה טומיי
. פאק איך בא לי שוב. זה היה כל כך טעיייייים. יציאת השבוע: אתמול עם הבננות לג'ון דו בכיכר רבין
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יומולדת לבלה
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: הבננות ואביב
אה אה וגם יוני חוזר מחו"ל אז אותו. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "זה שהוא זיין נייר טואלט לא אומר שהוא לא בתול"
תמונת השבוע: התיק המהמם של GUESS.
התוכניות שלי לשבוע הבא: האמת שאין משהו מיוחד. עבודה 4 ימים, אביב, לקפוץ כנראה לת"א בשישי ועם הבנות במוצ"ש. שבוע רגיל ושגרתי (!!!!) לשם שינוי. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה בססססט.

הייתי בGUESS בלונדון!

נכון שהדוגמן שלהם ממש סקסי(מצרפת תמונה)?
ותתחדשי על הכל!

שביתה ../images/Emo23.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: היה סבבה, היה כיף אתמול... משהו רע שקרה לך השבוע: מחזור אבל זה לא רע בתכלס. שיר שלא הפסקת לשמוע: סעידה סולטנה D: דנה אינטרנשיונל יותר כוסית מכל הבנות שאני מכירה... איזה קוקיצה D: התחדשות השבוע: סרט של הלו קיטי -_-, 2 טבעות שקופות מחברה.. הצעצועים האלה ממקמווץ. ממ. ורטיקל לאברט!!1 תוכנית השבוע: לע סרט השבוע:רוקי ~בפעם הראשונה~ היה מגניבבבב. זה כזה חולני ודפוק. ספר השבוע: לע מאכל השבוע:שוקולד. בקילוגרמים>_>. יציאת השבוע: אתמול היה מגניב> התנחלות אוכל אצל מיקה הנסגדת>עזריעלי עם הכפרות>לעשן בסוכה;@.=]. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לשביתה שתבוא!!! ממש אין לי אפילו קצה של זין לבצפר. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אפחד ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: 1 "במאדים הלחץ פחות כבד מאשר בצלילה לכן אפשר עד 200 מטר"..2:"רועי דיי לזיין תשכל" 3: "לא להפריע לי באמצע זינוי שכל!" 2: "קשה להפסיק באמצע סקס הע?". לאדעת זה היה יותר מצחיק שם. תמונת השבוע: אוסיף כשישלחו לי. התוכניות שלי לשבוע הבא: בלאט. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חמודי.

DIE kvar

New member
אוי ואבוי יש שביתה?!!!!!!!!!!

גאד דאמנננננננ יום ראשון הולך להיות יום קשה

עדיב4

New member
עונה../images/Emo79.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: החופש ושפיים על הלהקה
משהו רע שקרה לך השבוע: סתם בנים מפגרים
שיר שלא הפסקת לשמוע:
Plain White T's - Hey There Delilah התחדשות השבוע: -- תוכנית השבוע: ארתור!
סרט השבוע: -- ספר השבוע: חוות החיות!
סתם לא, הוא משעמם מאוד זה פשוט יומן קריאה.. ובתור אחת שקוראת ספרים לא אהבתי אותו. מאכל השבוע: אנטיפסטי
יציאת השבוע: שפיים, ולחברים
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: קלאסי
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: נובאדי:] ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: -- תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: קלאסי, להקה, אימונים, ביה"ס וזהו
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה
שבוע טוב!
ואם מישהי קראה שתגיד

OverSharing

New member
ישנתי הרבה:) איזה כיף../images/Emo103.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: בר מצווה לאורי:) מתי השבוע הזה התחיל בכלל?! הוא היה ארוך ממש משהו רע שקרה לך השבוע: עמרי היה כל השבוע בכרתים ואני מתגעגעת ממש, מלא דברים לכתוב ויותר מדי מריחה של הזמן. שיר שלא הפסקת לשמוע: put your records on התחדשות השבוע: שמלה חמדמדה וזהו נראה לי. עוד קילו אולי תוכנית השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: משהו מהבר מצווה שהיה ממש טעים:) יציאת השבוע: ברמצווה? חח משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יש לי יומולדת ואני והבנות פותחות את החזיר וסופרות את הכסף ואז אני אפקיד בבנק!! אמור היות 730 אבל אני די בטוחה שרואי שדד לי אותו מדי פעם בפעם:p אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: המחנכת שלי.. חח אני מתגעגעת אליה! ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: דניאל מתקשרת למוקד דניאל: תקשיב.. נסעתי ליד הילוו ו..פתאום קפץ צבי לכביש וניסנו לבלום אבל.. לא ממש הספקנו]: מוקד: ו..? דניאל: מה ו?! הוא פצוע. אני לא צריכה לדווח למישהו? מוקד:אני יכול רק להתנחם בזה שזה לא היה בן אדם חח זה היה מצחיק ממש [אבל הם באמת פגעו בצבי:\] תמונת השבוע: אורי ואני שנראים קצת אהבלים אבל זו תמונה חמודה:) התוכניות שלי לשבוע הבא: להגיע לשגרירות הסינית להוציא ויזה, ישב"צים, יומולדת וכו'.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סביר

adiss90

New member
קיטאי ט-אי

משהו טוב שקרה לך השבוע: פולנד משהו רע שקרה לך השבוע: חזרתי לארץ P: שיר שלא הפסקת לשמוע: \\\ התחדשות השבוע: סריג פסים שחור-אפור שלושתרבע, גופיה פסים שחור-לבן, סווטשירט לבן עם לבבות בכסף, שרשרת יפהפיה, תיק רחצה של הלואו קיטי, כפפות מושלמות, יצור חמוד לשים על התיק, כבשה קטנה למדף, דרקון מקראקוב, עץ קטן ממכרות המלח, 4 חפיסות שוקולד פולני. תוכנית השבוע: כלום סרט השבוע: סרטי שואה בלופים ספר השבוע: אין מאכל השבוע: מרק ירקות ותפו"א מכל החורים. יציאת השבוע: אתמול לנמל, היום לנמל משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ראיון אישי אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את המראיינים P: ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "גם לא בהלוויה של סבא שלי, של סבתא שלי ושל אמא שלי." תמונת השבוע: נוסיף לכן עוד רגע התוכניות שלי לשבוע הבא: מתחילים מבחנים... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד

למעלה