סיכום שבועי.

OverSharing

New member
יכולנו להיות עדייין ביחד. [מעניין]../images/Emo103.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הלכתי פעמיים עם סריג! חח איזה כיף:) אהה.. שיעור נהיגה תותח! וחופש כמובן:) משהו רע שקרה לך השבוע: משהו מוזר עם עמרי..:| שיר שלא הפסקת לשמוע: היי 'ר דלילה. מקורי!:) התחדשות השבוע: לא נראה לי שקניתי משהו.. תוכנית השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: אני קוראת את חצוצרה בודאי כרגע אז נראה מה אגיד כשאסיים. מאכל השבוע: משהו טעים שאמא הכינה:p יציאת השבוע: הייתי מלא עם הבנות אז היה כיף חיים:) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיעורי נהיגה.. החלפה! יואו:) שיעור צילום כי בא לי כבר לצלם את העבודה שיש לי בראש מסוף שנה שעברה! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: -- ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: אוסף תמונות רצפה:p התוכניות שלי לשבוע הבא: בי"ס, 2 שיעורים, צופים.. להתחפר באיזו מיטה ביום כיפור. שונאת את היום הזה!!1 ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נראה לי שהיה כיף:p

מוץמוץ, אני ממש מרגישה אהובהD:

משהו טוב שקרה לך השבוע: החברים שסביבי, שנות טובות מפתיעות למדיי, היציאה היום בערב, גם החג בבסיס היה סבבה.. ובצורה מסויימת גם הבחורון וזה שזה נגמר. משהו רע שקרה לך השבוע:כל מה שהיה עם הבחורון מהרכבת, נסיעות מעייפות שיר שלא הפסקת לשמוע: כמה כוכב - עברי לידר התחדשות השבוע: וואלה לודעת תוכנית השבוע: בנות גילמור\חברים סרט השבוע: לא יצא לי לראות ספר השבוע: מראות מצחיקות מאכל השבוע: ארוחת חג בבסיס?D: סתם, העוגת שוקולד של אמא שלי>: יציאת השבוע: היוםD: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: וול, לפגוש כמה חברות, בא לי ים, בסיס, וזהוו נראה לי? אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מעבר לאנשים הרגילים? דורון ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע:"יש לי 35 דקות להספיק, זה גבולי כזה" "מה, על מה אתה מדבר, יש לך אפילו חצי שעה! זה מלא זמן" ~זה היה משו כזה, לא זוכרת מילה במילה וזה הוצא לגמריי מהקשרו, אבל זה היה מצחיק ממש~ תמונת השבוע: מתי בדיוק הייתי אמורה להספיק לצלם?;[ התוכניות שלי לשבוע הבא: בסיס, ים, חברות, כיף! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:סבבה ביותר:]

אביא לך אבנים מהירח

משהו טוב שקרה לך השבוע: כמה שיחות ספציפיות עם מתן, השיחה אתמול עם ...., הקב"ן(לא בקטע הזה, סתם קבן מאחד הבא"חים שהתחלתי לחבב וישבתי איתו שעות בפעם הקודמת) משהו רע שקרה לך השבוע: ההדרכה הזוועתית של "מורן", הריב הקטן הזה עם מתן, קצת מה שהיה בשיחה אתמול. שיר שלא הפסקת לשמוע: בועז שרעבי - אם את אוהבת אותי. כן כן התחדשות השבוע: 2 חולצות מקסטרו. כן כן. P: תוכנית השבוע: קייל xy סרט השבוע: מניחה שאמריקן גאי ספר השבוע: מאכל השבוע: אני רוצה קובה
יציאת השבוע: מייקס פלייס? או שזה שבוע שעבר? אנערף משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לראות את מתן ואת אדגר אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ^^ ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: הדרכה בשיבטה+בטר זיקים. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לא כל כך משהו. מקווה שיהיה טוב בשבוע הבא.

ליזיגי

New member
מוזרררר :/

משהו טוב שקרה לך השבוע: השגתי מוזיקות שונות לבגרות :] משהו רע שקרה לך השבוע: אמממ חוסר שעות שינה? ואולי גם הרגתי את הדגי זהב בבית שלי.. חח אופססס :/ שיר שלא הפסקת לשמוע: אמממ כל מיני מוזיקות לבגרות
התחדשות השבוע: חולצה מפולאנדבר תוכנית השבוע: לא ראיתי טלויזיה בכלל סרט השבוע: חתולים בצמרת חחח
ספר השבוע: צבע המים מאכל השבוע: כל המאכלים בעולם בערך !!! יציאת השבוע: לבית של אבא שלי, לשתות וודקה עם קולה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כלום! חחחח ... סתם לימודים ושגרה כרגיל :( אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אממ אין מישהו מסוים ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: ליזיגייייי תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא: אמממ לימודים, שיעורי נהיגה, צופים ידוע, לתכנן איך אני משפצת את השבט והופכת אותו למקום יפה יותר
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מוזר ממש.. לפני חצי שעה בערך, ידיד שלי התחיל להגיד לי שהוא אוהב אותי ממש... ובהתחלה חשבתי שהוא מסתלבט עלי, כי כולו היה שיכור מסטול... אבל הוא המשיך והציק לי ואמר שהוא חשב לעצמו היום שהלכנו: "למה אני לא עם ליאור? היא יפה, חמודה, נחמדה..." חחח קיצר ממש נתן לי מחמאות וגרם לי להרגיש טוב עם עצמי :] אבל זה נראה לי הזוי מידי ... ולא ריאלי.. ://

עדיב4

New member
חדשה!../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: ראש השנה
משהו רע שקרה לך השבוע: חזרה מעצבנת
שיר שלא הפסקת לשמוע: מיי כמיקל רומאנס- טינייג'רס התחדשות השבוע: -- תוכנית השבוע: כל שבת שנייה
סרט השבוע: אחותי ראתה את נודל ובכתה פעמיים
ספר השבוע: -- מאכל השבוע: קראנצ'ים
יציאת השבוע: ראש השנה
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כלום
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא מישהו מיוחד.. ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "אהרון ושני, נא לא לגעת לי בקורנפלקס. הוא שלי!"
עזבו.
תמונת השבוע: תפוז לא נותן התוכניות שלי לשבוע הבא: לישון אצל סבא וסבתא ואולי גם אצל חברות ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד מאוד
מקווה להשתלב מהר!

stink

New member
לאחר הפוגה , נראלי השבוע יש לי מה לסכם../images/Emo175.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: העומס בעבודה ירד , החבר סיים טירונות
, הודיעו לי שהתקבלתי לאונ' העברית משהו רע שקרה לך השבוע: לשם שינוי היה רק טוב שיר שלא הפסקת לשמוע: Lenny Kravitz- again
התחדשות השבוע: וואלה לא קניתי כלום תוכנית השבוע: בוסטון ליגל סרט השבוע: "אולי נתנשק" איזה סרט מ-ד-ה-י-ם ספר השבוע: התחלתי לקרוא מר ורטיגו , בינתיים נחמד מאכל השבוע: תפוח בדבש
יציאת השבוע: לא יצאתי =/ משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: התחקיר הבטחוני ..בעע.. אבל אחריו אולי איזה שופינג טוב ללב בת"א אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אני מקווה שאת החבר , אם לא יקחו לי אותו לקורס . ואולי כמה ידידים וחברות.. תמונת השבוע: גאש אני חייבת לצלם משו התוכניות שלי לשבוע הבא: כמו שאמרתי - תחקיר בטחוני , עבודה , ולארגן איזה מפגש חברתי לכבוד הבית הריק ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בהיר עד מעונן חלקית

stink

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אבל מוקדם מדי לשמוח , צריך שעתודה יאשרו

adiss90

New member
בלאדי מרי=וודקה+מיץ עגבניות.

משהו טוב שקרה לך השבוע: חופש
משהו רע שקרה לך השבוע: נראה לי נכנס איזה וירוס לפסקל... וכואב לי הראש שיר שלא הפסקת לשמוע: when your gone- בריאן אדמס. התחדשות השבוע: קופסת שוקולד של מקס ברנר P: חולצה מכוערת להחריד מהמשביר לצרכן. תוכנית השבוע: נממנממ סרט השבוע: תפוס אותי אם תוכל (פעם שניה מאד לא מחמיאה לו) ספר השבוע: הספר של סבא שלי- ביוגרפיה של ניצול שואה מאכל השבוע: וואו, המוןןןן. אוקיי.... ארוחת חג, עוד ארוחת חג, סביח, מסעדת שף ביפו. יציאת השבוע: יפו העתיקה. לא הייתי שם מאז גיל 5 בערך. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שביתה ביום שני. פליזפליזפליז אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: נח. ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: אני מניחה שהיו מספיק. שלושה בקבוקי יין לשלושה בני משפחה בערב חג יוצר אווירה מאד שמחה. (ובכל זאת- *מדברים על הפנטזיות של בן דוד שלי לעבור לת"א אחרי הצבא ולפתוח בר* "וואו איזה כיף! זה אומר שאני אוכל לבוא לבר ולשתות בחינם?!" "עד שאת תשתי הבר כבר ייסגר") תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

stink

New member
בלדי מרי זה מגעיל

והשיר שולט
יש לי חיבה עזה לבריאן אדמס

GoOni

New member
איזה שכונה זה י"ב.

משהו טוב שקרה לך השבוע: כל מיני שיעורים נחמדים עם מורים משעשעים, ישיבה אינסופית על הספסל שמיניסטים ושיחות עם אנשים שאף פעם לא חשבתי שאדבר איתם.. בן חזר לחג (וזה כולל אינסוף בילויים עם אחותו והחבר שלה, שכוללים בין היתר השתכרות ב-13:30 בצהריים במאנטה ריי- ואחר כך נכנסתי לים עם בגדים ו.. אל תעשו את זה- המלח לעולם לא יורד מהם, הליכה משותפת לסימפסונ'ס, בית קפה, משחק סקווש שהוכיח את מוגבלותי בכל הנוגע לכדורים ומחבטים וקירות, ועוד ארוחת צהריים). אה, וקיבלתי אימייל מושקע מהמרכז מגמה. אולי הוא שוב אוהב אותי. משהו רע שקרה לך השבוע: בן התגייס, אני עדיין לא מצליחה לכתוב את התסריט שלי, אפילו שברור לי לחלוטין מה הולך לקרות בו ויש לי אווטליין, ריב עם חברה, אני לא יודעת אנגלית ואין לי פלאפון כבר שלושה ימים. שיר שלא הפסקת לשמוע: הבילויים -שגר פגר התחדשות השבוע: תיק דמוי עור ירוק בקבוק מקסטרו (89 ש"ח, והוא יפהפה), שני ספרים (אחד על ניטשה ו"צינורות" של אתגר קרת), ביטוח על האוטו של אבא וכסף. תוכנית השבוע: חדשות סרט השבוע: הסימפסונ'ס, תפוס אותי אם תוכל ספר השבוע: קפקא על החוף (מעולה) מאכל השבוע: מרק יציאת השבוע: כל השטויות עם אחותו של בן והחבר שלה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיעורים מסוימים, שבן יחזור בשישי. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: גל ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "אז אין חסה." תמונת השבוע: של בן עם מדים. רק חבל שזה בפלאפון. התוכניות שלי לשבוע הבא: לכתוב את התסריט!!!!!!!!!!1 ולצום ביום כיפור. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר. הודגש באמצעות מדגישומטיק

"אהבה בוערת, לא לא, סורי מדרכי.."

משהו טוב שקרה לך השבוע: היה לי את החג הכי כייפי בעולם. בעבודה, בערב חג ובמסיבה שאחרי. משהו רע שקרה לך השבוע: אתמול עשיתי קצת טעות אבל שטויות.. מזל אפשר להאשים את האלכוהול שיר שלא הפסקת לשמוע: שלומי בראל - אהבה בוערת התחדשות השבוע: 2 טוניקות מהעבודה תוכנית השבוע: רוזוול סרט השבוע: תפוס אותי אם תוכל, גרין מייל - טום הנקס
ספר השבוע: מרגלי גדעון מאכל השבוע: מטבוחה
יציאת השבוע: יום רביעי למסיבה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיעבור כבר השבוע... לעבוד ברוטשילד. אני אוהבת את הסניף הזה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אנה כי היא נוסעת לחול לשבוע וחצי ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "את רוצה להכיר מישהו? לא אני, אני מכוער! הנה הוא, הוא חתיך, רוצה???"
תמונת השבוע: אין לי
היו לי אבל כל התמונות שאיתמר שלח לי נמקחוווווווו
התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבוד חחח ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה...

../images/Emo99.gif!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

החתיך הזה שלח לי סתם ככה תמונות באימייל איזה מושלם הוא!!!!!!!!!!!!!!

למעלה