סיכום שבועי.

EVE Lights

New member
לא שמתי כלום. ../images/Emo7.gif

אני תמיד לבנה. אולי הפלאש
או שסתם לעומת אמא שלי אני לבנבנה. אנחנו לא כאלו דומות אבל משום מה תמיד אומרים את זה... הו וואל
 

SomebodyElse

New member
../images/Emo75.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: סיימתי את המתנה לחבר וגם קניתי מתנות למשפחה לחגים ולהורים ליום נישואים וזה כיף להוריד את כל זה מהראש, והיה כיף לבשל עם אימא, וחופש. משהו רע שקרה לך השבוע: התורנות מטבח הנוראית בראשון. וגם שברתי קצת את הדיאטה, אבל בינתיים חזרתי לתלם. שיר שלא הפסקת לשמוע: Hooverphonic - Mad About You התחדשות השבוע: מלא מתנות לכולם. וקיבלתי מצעים חדשים. תוכנית השבוע: סקראבס נראה לי. ומופע שנות ה70. סרט השבוע: לא זכור לי שראיתי משהו. ספר השבוע: ממ התחלתי את התפסן בשדה השיפון ואז נרדמתי ואחותי לקחה לי אותו. מאכל השבוע: מגנום עם שוקולד מריר!
יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לתת להורים את המתנה ליום נישואים [כי זה יצא יפה ובא לי כבר לראות את התגובה שלהם], השנה עם החבר. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: החבר, ההורים. ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: לא יודעת. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לא רע בכלל.
 
../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: זה שאני הולכת להיות דודה:) פעם שביעית! משהו רע שקרה לך השבוע: לא נראה לי שהיה. שיר שלא הפסקת לשמוע: ממעמקים- עידן רייכל, איש יקר- עברי, עכשיו אתה חוזר בחזרה- מירי מסיקה. התחדשות השבוע: אין. תוכנית השבוע: מתחילות מחדש. ספר השבוע: אין. לא קראתי בכלל. יציאת השבוע: סבא. בערב חג. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מבחן
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין מישהו מסויים. התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד למבחן. ולעבוד. ולסיכום: איך עבר עלייך השבוע: בסדר. היה שבוע נחמד.
 
קוראז'!

משהו טוב שקרה לך השבוע: ההפתעה של עומר, זמן כיפי עם חברים ומשפחה, הסינמטק. משהו רע שקרה לך השבוע: הפספוס של המבחן באנגלית, ריבים מטופשים. שיר שלא הפסקת לשמוע: הפסקול של רוקי ו, כרגיל, Twist in my sobriety-Tanita Tikerman. התחדשות השבוע: ציור מהמם מעומר וסיגריות. שעכשיו נגמרו וזה מעצבן אותי נורא. תוכנית השבוע: 'מסכים', כרגיל. סרט השבוע: 'העלמות מרושפור'.
ספר השבוע: הארי פוטר השישי. באנגלית. מאכל השבוע: על האש.P: אבא קנה מנגל והוא מתלהב ממנו כמו ילד קטן. יציאת השבוע: הסינמטק עם הגאנג, ללא ספק.:) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לראות את עומר והסופ"ש הנפלא שיהיה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: עומר. ושיר, אם יזדמן. ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: הכל היה מחזמרי מאד, צריך מוזיקה. תמונת השבוע: אני מצלמת את שולחן החג (המצומצםם ונטול משפחה) שלנו, ומגלה שהחתולה שלי היא שד. התוכניות שלי לשבוע הבא: רופא שיניים, עבודה על טקסטים, מבחן באנגלית, עבודה בהסטוריה וסופ"ש קסמים.
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה.
 
בוא'נה, איזה שבוע משעמם...

משהו טוב שקרה לך השבוע: שי נובלמן התחיל איתי?
[טוב, נכנסתי לזה חזק מדי, הא? אבל באמת היה שבוע יבש...][תכל'ס, גם ההרמת כוסית בעבודה הייתה חביבה, למרות שהבנות מ'זה לא נחמדות אליי לאחרונה] משהו רע שקרה לך השבוע: שום דבר רציני. סתם יום עבודה שיכור ודכאוני שהוביל לשיחת טלפון טראומטית עם אייל שכטר, כמה סמסים מיותרים, בכי סמלי, תחינות טלפוניות לשותף שיבוא להביא לי לחמניה כדי לספוג את האלכוהול [הדיאטנית שלי אגב, ממש אהבה את האנקדוטה הזאת. טרחתי לבשר לה בסמס, כדי שתהיה מרוצה. היא כזו תלותית, אוף...], ויותר מדי הנפות אצבע משולשת כלפי הבוס המאגניב-אך-מעצבן. שיר שלא הפסקת לשמוע: כל מיני שטויות של "קט אמפייר", שסוף סוף טרחתי להעביר לאייפוד שלי. התחדשות השבוע: שרשרת זהב ארוכה עם תליון אננס, מ"דיווה". אני מתנגדת לחנות הזו אידיאולוגית, אבל זה היה כה חמוד. ;[ תוכנית השבוע: "החיים על מאדים"!!!!!!!11 ידעתן שהתחיל עונה שנייה?
לא היה לי מושג! חזר הטעם לחיי... סרט השבוע: לא יצא לי לראות. ספר השבוע: "סונטת קרויצר" של טולסטוי. אני קוראת בעבודה, כדי להעביר את הזמן כשאין קונים. אחלה ספר. ואין לכן מושג כמה הוא משתדרג כששי נובלמן קורא לכן אותו.
מאכל השבוע: אעע, גפילטעפיש? ;[ לא היה טעים כ"כ בארוחת חג...אנחנו אשכנזים מדי. פלא שמפתחים הפרעות אכילה? יציאת השבוע: לא היו יותר מדי. כנראה סתם הישיבה ב"אלכוהום" [בר שכונתי ועלוב משהו, אך חביב בדרכו, שנמצא בדיוק-בדיוק-בקו-ישר (יחד עם שניים נוספים, תכל'ס), מול הבניין שלנו] עם השותף וכמה חברים שלו אתמול אחרי העבודה. זה היה שבוע די כושל מבחינת יציאות, כי השותפה עם חברה שלה ששבה מהודו והשותף סתם מעפן וצריך לצאת לצבא/עבודה [לפחות בתחילת השבוע. עכשיו הודיעו שהוא לא התקבל, למרות שקרעתי את עצמי כדי ללמד אותו להגיד "זיתי קלמנטה" או "נקניקיות פרנקפורטר" בלי הגישה התימנית] כל בוקר... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לא יודעת עדיין. שיהיה כיף? אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אעע. החיפאי?
ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: ""שלוש חולצות במאה! תקנו!" [שי נובלמן מנסה לעזור לכלכלת ביתי. האם כבר הזכרתי שהוא התחיל איתי? כי אני מרגישה שלא הדגשתי את העניין מספיק...] תמונת השבוע: תפתחו בגדול! ותקראו את הכיתוב! ;[ התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבוד, כנראה. אבל המשמרות יתגלו לי רק מחר בערב, אז אני עוד מרחפת בחלל.... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מהר?
שבוע טוב לכולכן! ו...תגיבו אם קראתן, הא? זה נחמד לי קצת. :p
 

The Bitter End

New member
את הו כה מגניבה.

אני רוצה להכיר אותך! [כאילו לא דיי בהודעה האובססיבית הקודמת, אני חוזרת לסיבוב שני. נפלא!]
 

In Dreams

New member
אני אוהבת אותך../images/Emo13.gif../images/Emo29.gif

שי נובלמן זה זה שכתב לטלנובלה בע"מ?
 

In Dreams

New member
טוב קראתי עליו עכשיו בויקיפדיה../images/Emo29.gif

אנה, כיף לך!!!!!!!!!!!!!11
 
טוב, גרמת לי גם לחפש אותו בויקיפדיה...:p

הוא המדובב של דונאלד דאק?!!?
אלוהים, למה הוא לא ביקש לפחות מס' טלפון? ;[
 

THE ronch

New member
האלכוהום היה פעם הרבה יותר מגניב.

קטן פי 2 ממה שהוא עכשיו, וזה היה כל הרעיון שלו! שמרוב שהוא היה קטן אם היית יושב בו היית חייב לשבת עם כולם והיה נורא זול והכל. ואז הם הגדילו...
 

Small talk

New member
"עוד לילה עבר..."

משהו טוב שקרה לך השבוע: שיעור נהיגה מעולה! אחרי הפסקה של שבועיים, הרבה משפחה, וזה שאולי משהו יסתדר לי עם הצבא... משהו רע שקרה לך השבוע: חרא הרגשה רוב השבוע, שאכלתי מלא. שיר שלא הפסקת לשמוע: מונסון של טוקיו הוטל
התחדשות השבוע: שרשרת תוכנית השבוע: מסוררת לגברת |בריטים|
סרט השבוע: אתמול ראיתי משהו עם אביר בערוץ 10 ספר השבוע: אדמת מריבה - ספר היסטוריה שהתחשק לי להתחיל לקרוא. מאכל השבוע: רימונים! יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להגיע לשיעור 21 (6 שיעורים). אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: קרובים מארה"ב, דודה של אמא שלי, הבן שלה שאני לא ממש ביחסים איתו אבל הוא מגניב. ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: אוף היו לי כל כך טובים ושכחתי, אחד של אחותי מהיום- (היא בת 3) "רועי אתה בא איתי? אני לא אשאל שוב!" תמונת השבוע: אח שלי שנייה לפני שהוא פוגע במים (יש גם כאלה שלי אבל אני עם בגד ים ורואים לי את כל השומנים ואני נראית כמו פיל). התוכניות שלי לשבוע הבא: בית ספר, שיעורי נהיגה, ידיד שהבטיח לי שהוא לוקח אותי הבייתה באוטו שלו (שזה הבדל בין נסיעה של 5 דקות לבית שלי ל-20 דקות הלוך ועוד 20 דקות חזור עד לבית שלי, למרות שבספק אם זה יקרה), יומולדת 90 של איזה קרובת משפחה מארה"ב, יום כיפור (סוף סוף השנה במקום לשכור סרט או שניים מהוודיאמט שלא יספיקו לכל יום כיפור ואח"כ נשכח להחזיק אותם, יש לי איזה 3 סדרות שיספיקו להרבה יותר מיום כיפור). ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לא משהו האמת. הודגש באמצעות מדגישומטיק
 
קקי

משהו טוב שקרה לך השבוע: גיליתי שיש חופש. ותכלס מיקה. משהו רע שקרה לך השבוע: רבתי עם אבא ואמא ואני חרא של יצור באופן מסכם. מהמם... והוא לא רוצה אותי. [!...:(((] שיר שלא הפסקת לשמוע: אמשך התחדשות השבוע: חריטה של כוכב על הרגל, לא כאב כי אין שם עצבים ויצא סימטרי. תוכנית השבוע: "רוק 30" משהו כזה סרט השבוע: ספר השבוע: חרטות באנגלית לבוק ריפורטס מאכל השבוע: שוקולד יציאת השבוע: נהנתי באמת היום אצל מיקה, ממש כיף איתה היא בנאדם כיפי. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: סתם שיעבור אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: נה ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: זה עלול לפגוע באוכלוסיות מסויימות. תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אם לסכם לפי עכשיו ולפי מה שעבר עליי אז זוועה ואני שונאת את עצמי:).
 

EVE Lights

New member
נהדר לא

ועוד את מדברת על חריטה בעור בכזאת נונשלנטיות תהיי בריאה
 

SuGaRBabe1

New member
הממ

משהו טוב שקרה לך השבוע: יצאתי הביתה סופסוף... ובניגוד לשבוע שעבר שהייתי חולה-מתה, השבוע אני יכולה לצאת. חבל שכל יום זה כמו יום שבת :( משהו רע שקרה לך השבוע: אני והחבר בכאסח. לא ברור מה הולך להיות עם זה... :/ שיר שלא הפסקת לשמוע: פורטיסחרוף - אין קץ לילדות התחדשות השבוע: חולצה מפול אנד בר שאמא קנתה לי, אבל היא גדולה עליי אז אני אלך להחליף תוכנית השבוע: אמממ.... לא יודעת לא ראיתי סרט השבוע: מעודדות צמודות! ראיתי היום ספר השבוע: לא קראתי מאכל השבוע: רימון ותפוח בדבש! סתם, האוכל הטעים של סבתא כרגיל :) יציאת השבוע: אתמול בסאבליים היה נחמד. וגם היום בנען נראה לי שיהיה כיף :) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להשלים עם החבר (מקווה שזה כבר יהיה השבוע), ושיהיה שבוע קל בבסיס אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: החברות מהבסיס..? אין לי יותר מדי אופציות ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "בום טראח, מה קרה?! הבלון התפוצץ, הבלון נקרע!" הבן של בת דודה שלי מספר לנו "מעשה בחמישה בלונים" בארוחת חג.... אין הוא ילד מלך! תמונת השבוע: אממ אממ.... טוב זה לא מהשבוע אבל בא לי לשים את זה. זה מה שעושים בזמן משמרת?
התוכניות שלי לשבוע הבא: להיות בבסיס ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר כזה....
 
למעלה