בוא'נה, איזה שבוע משעמם...
משהו טוב שקרה לך השבוע: שי נובלמן התחיל איתי?
[טוב, נכנסתי לזה חזק מדי, הא? אבל באמת היה שבוע יבש...][תכל'ס, גם ההרמת כוסית בעבודה הייתה חביבה, למרות שהבנות מ'זה לא נחמדות אליי לאחרונה] משהו רע שקרה לך השבוע: שום דבר רציני. סתם יום עבודה שיכור ודכאוני שהוביל לשיחת טלפון טראומטית עם אייל שכטר, כמה סמסים מיותרים, בכי סמלי, תחינות טלפוניות לשותף שיבוא להביא לי לחמניה כדי לספוג את האלכוהול [הדיאטנית שלי אגב, ממש אהבה את האנקדוטה הזאת. טרחתי לבשר לה בסמס, כדי שתהיה מרוצה. היא כזו תלותית, אוף...], ויותר מדי הנפות אצבע משולשת כלפי הבוס המאגניב-אך-מעצבן. שיר שלא הפסקת לשמוע: כל מיני שטויות של "קט אמפייר", שסוף סוף טרחתי להעביר לאייפוד שלי. התחדשות השבוע: שרשרת זהב ארוכה עם תליון אננס, מ"דיווה". אני מתנגדת לחנות הזו אידיאולוגית, אבל זה היה כה חמוד. ;[ תוכנית השבוע: "החיים על מאדים"!!!!!!!11 ידעתן שהתחיל עונה שנייה?
לא היה לי מושג! חזר הטעם לחיי... סרט השבוע: לא יצא לי לראות. ספר השבוע: "סונטת קרויצר" של טולסטוי. אני קוראת בעבודה, כדי להעביר את הזמן כשאין קונים. אחלה ספר. ואין לכן מושג כמה הוא משתדרג כששי נובלמן קורא לכן אותו.
מאכל השבוע: אעע, גפילטעפיש? ;[ לא היה טעים כ"כ בארוחת חג...אנחנו אשכנזים מדי. פלא שמפתחים הפרעות אכילה? יציאת השבוע: לא היו יותר מדי. כנראה סתם הישיבה ב"אלכוהום" [בר שכונתי ועלוב משהו, אך חביב בדרכו, שנמצא בדיוק-בדיוק-בקו-ישר (יחד עם שניים נוספים, תכל'ס), מול הבניין שלנו] עם השותף וכמה חברים שלו אתמול אחרי העבודה. זה היה שבוע די כושל מבחינת יציאות, כי השותפה עם חברה שלה ששבה מהודו והשותף סתם מעפן וצריך לצאת לצבא/עבודה [לפחות בתחילת השבוע. עכשיו הודיעו שהוא לא התקבל, למרות שקרעתי את עצמי כדי ללמד אותו להגיד "זיתי קלמנטה" או "נקניקיות פרנקפורטר" בלי הגישה התימנית] כל בוקר... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לא יודעת עדיין. שיהיה כיף? אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אעע. החיפאי?
ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: ""שלוש חולצות במאה! תקנו!" [שי נובלמן מנסה לעזור לכלכלת ביתי. האם כבר הזכרתי שהוא התחיל איתי? כי אני מרגישה שלא הדגשתי את העניין מספיק...] תמונת השבוע: תפתחו בגדול! ותקראו את הכיתוב! ;[ התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבוד, כנראה. אבל המשמרות יתגלו לי רק מחר בערב, אז אני עוד מרחפת בחלל.... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מהר?
שבוע טוב לכולכן! ו...תגיבו אם קראתן, הא? זה נחמד לי קצת.