סיכום שבועי.

josie1986

New member
זה לא כזה נורא...

אני מתחקרת בעיקר את הטעויות או מה שהיה קשה, ובגלל שאין הרבה זה לא לוקח כ"כ הרבה זמן, אבל זה יכול להרגיז, זה כן.

SuGaRBabe1

New member
אני דווקא אהבתי לתחקר

אהבתי לראות שהשתפרתי בדברים שהייתי חלשה בהם :] חבל שכל הסימולציות שלי עמדו בערך על 72-73%....

yaeli87

New member
אבל כתבתי אתמול!!!!!!

משהו טוב שקרה לך השבוע: חג,מאמי,אחיינים וסתם היה מצב רוח טוב בעיקר... משהו רע שקרה לך השבוע: איזו אחת מעצבנת מהצבא. שיר שלא הפסקת לשמוע: סינרגיה-בדד,ממש נדבקתי אליו. התחדשות השבוע: דיסק למאמי,כוסות לאמא,יין להורים של מאמי,דיסק לאחותי ולי בעיקר סיגריות תוכנית השבוע: חברים,בנות גילמור,שנות ה-70,אודישנים כוכב נולד,ארץ נהדרת סרט השבוע:שרק 3,דיסטרביה ספר השבוע: - מאכל השבוע: גפילטע פיש
יציאת השבוע: עם מאמי ועוד זוג חברים משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מאמי!! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מאמי ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "את כזאת יפה,אני רוצה להיות איתך לנצח אני פשוט מטורף עלייך..." אה ועוד אחת... אני: מה נסגור שנה עוד מעט? הוא: כן? אני: נראה לך נגיע לשנה?
הוא: נגיע להרבה שנים!!!
אוווו תמונת השבוע: - התוכניות שלי לשבוע הבא: לילה מחר,שני אצל אחותי,שלישי לילה,רביעי בית,חמישי תור לרופא נשים שישישבת-כיפור. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מצויין

AnGeL DoLlY

New member
טרהלהליי ../images/Emo199.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: השלמתי חומר במתמטיקה ועכשיו אני ממש טובה בחומר..זו הרגשה מעולה
. הטיול ג'יפים בחמישי שישי, הארוחת חג אתמול, התקרבתי בטירוף לבני דודים שלי כפרה עליהם, וזהו.. דווקא לא הרבה מדי השבוע. משהו רע שקרה לך השבוע: הקטע הזה בשכונה הערבית בטיול\:: אחת הסיטואציות המלחיצות שיר שלא הפסקת לשמוע: ימים טובים-נמרוד לב, ו"הקיץ בא" של רונית רסטה
שיר פאקצותתתת שבנידודים שלי הדביקו אותי אלייייו. התחדשות השבוע: תמונות חדשות ומהמממממממות שפיתחתי היום (קלטו איזו ענתיקה אני-תמונות מבומבמלה! מיומולדת של חברה באפריל, ומהבר מצווה של אחי), קרם לחות של clean&clear, ספריי לשיער של LOREAL, גומיות וכלמיני מסטיקים וסוכריות למחר[: תוכנית השבוע: מי רואה טלויזיה תגידו לי סרט השבוע: "אלפא דוג"
, והיום בקולנוע את הסימפסונס. בעברית אבל. חח בכל זאת היה גדול. :) ספר השבוע: "אלף שמשות זוהרות" מאכל השבוע: סלט חסה וסלט כרוב עם שקדים אתמול בארוחה יציאת השבוע: טיול ג'יפים מסתבר משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אילתתתתתתת ראשון עד רביעי!:) שיעור נהיגה בחמישי ובייביסיטר ערב שאני הולכת להרוויח בו כמה מאיות:)) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מישהו מסויים ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "סטפני, זה עם הכיוון!" (חברה שלי המטורפת ואני בשיחה על תנוחות בדריי סקס...חח אמרתי לה שאני אשאל מישהו ואחזור אליה...בדיחת השנה). והיה עוד משהו עם ספיר שאנל'א זוכרת תמונת השבוע: היא מהשבוע שעבר אבל תרשו לי, היא חדשה ויפה מתמיד. אני ואחי בכותל בבר מצווה שלו(וסליחה על האיכות, צולם מהפלאפון)
התוכניות שלי לשבוע הבא: כמו בציפיות ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ממש ממש נחמד.

Mooa-Numi

New member
בלופ

משהו טוב שקרה לך השבוע: וואו היה מלא. אני מתגייסת, אווירת חג מדושנת כזו, כנרת, הגיזום, הסמינר.. לפחות אתמול בלילה משהו רע שקרה לך השבוע: הרגשתי רע הרבה פעמים, זה שפשפשתי את האוטו, שהמצב רוח ירד.. מחזור, ירד הצבע מהשיער כמעט לגמרי (בושה וחרפה, זה אפילו לא החזיק שבוע), השיחה היום שיר שלא הפסקת לשמוע: spiderpig בראש. נונסטופ! התחדשות השבוע: כלום? שומנים חדשים? (שונאת אנשים שאומרים שומנים!) תוכנית השבוע: ראיתי היום כמה בנות גילמור, וזה ממש העציב אותי.. כי הסדרה קצת שעממה ופעם ממש אהבתי אותה, ותהיתי אם זה בגלל שאני התבגרתי או שהיא נהיתה גרועה. ולורן גרהאם לא נראתה לי כזו יפה פתאום. סתם, הורמונים סרט השבוע: ראיתי מעודדות צמודות 3 (והגבר המושלם). ובטח עוד ושכחתי. ספר השבוע: ארבעה בצים וגעגוע מאכל השבוע: מנגו? אוכל בקיבוץ יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הגיוס שלי? יום כיפור.. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אלון, נעמה, אילן.. לא יודעת, לא עולה יל מישהו מיוחד ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: להספיחק לעשות הכל לפני הגיוס!!!! ולקנות משהו לברמצווה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר. דווקא מגניב, מלא דברים

yellow cheese

New member
גיוס קל ומגניב.

שנה שלמה היית פה בעירי ולא נפגשנו. מילא... שנה טובה.

אני שולחת לך גם מסר למקרה שלא תשימי לב אבל

זה היה כזה הזוי היוםםםםםםםםםםםם. דנה סיפרה לי שיש לה חברות שעשו ש"ש בנועל מפרדסיה, ואז אמרתי שאני מכירה מישי, והיא שאלה מי ואז שאלה מאיפה ואמרתי לה שמהנועל [כי לא ידעתי אם את רוצה שידעו שאת מפה וזה...] ואז פתאום היא אומרת לי שהיא ראתה אותך בעזריאלי!!#!

"זה לא אותו דבר..מלבד הגעגוע"

משהו טוב שקרה לך השבוע: יומולדת :) ,התנחלות אצל מוקי וגאלהה :) משהו רע שקרה לך השבוע:נמנמנ... געגעועים :( שיר שלא הפסקת לשמוע:זה לא אותו דבר-עברי לידר התחדשות השבוע: בושם מאח שלי :) מכנס,שתי חולצות ונעליים מאמא :) תוכנית השבוע: מממ סרט השבוע:מממ ספר השבוע: חצוצרה בואדי
מאכל השבוע:גפילטע פיש
יציאת השבוע:גאלהההה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:ממ... פעולה 2... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מממ יפעת :) ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:אין לי כח ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:אחלה :)

PennyLaneM

New member
.....

משהו טוב שקרה לך השבוע: שום דבר משהו רע שקרה לך השבוע: פרידה סופית מיוגב שיר שלא הפסקת לשמוע: האם להיות בך מאוהב של אביב גפן התחדשות השבוע: כלום תוכנית השבוע: עבודה סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: עם חברות משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיגמר השבוע אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אף אחד ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: עבודה וכיפור ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חרא ומשעמם

use your guns

New member
:]]]

משהו טוב שקרה לך השבוע:ממממ..וואי היה שבוע מטורף, ערב ראש השנה היה מוצלח ברמות..כ"כ כיייף, המסיבה בקיסריה, הטיול בירושלים עם המשפחה, אתמול על האש היה כיייף :),בכלל כל החןפש היה נהדר וצפוף משהו רע שקרה לך השבוע:הכלב שאני שומרת עליו, השמיד את הבית כליל. שיר שלא הפסקת לשמוע:סיצילה...של סיימון וגרונפקל או משהו כזה התחדשות השבוע:כרטיס לבראשית :) תוכנית השבוע:בנות גילמור סרט השבוע:משפחת סימפסונס
ספר השבוע:האישה שהתחפשה לעצמה.
ג ד ו ל מאכל השבוע:וווווווואווו מאיפה להתחיל? הכבש שאבא הכין, הפילה שאבא הכין, הסלטים מארוחת חג, האוכל של סבתא משישי...טוב שאין לי משפחה של שפים!!! יציאת השבוע:ביצ' בר משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:2 שעורי נהיגה, לסיים את ההוס קיפינג הזה, יום שישי חופש, לקבוע תור לקומטיקאית כי הולך להיות לי שבוע הבא לו"ז מטווווורף [בת מצווה, חתונה,בראשית],לסיים את מאה חורפים שהתחלתי,לקבוע שיעור פרטי באנגלית. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:אין מישהו ספציפי ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע:חחחח יש לי אני ואחותי מדברות..פתאום היא עושה לי כזה "פפפפ מור את מריחה את זה?" אני:"מריחה מה?" :יש פה ריח...של נפט" אני:"מפט?מה קשור?" "מרוה שאת קודחת ...יש פה נפט!" תמונת השבוע:מהזה אין לי כוח להקטין התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:|בדגש|בנזונה

moruush

New member
חח הציטוט../images/Emo90.gif

גם אח שלי עושה לי את זה ואחרים.

N o o s h y

New member
חפרתי והכל נמחק ליייייייייייייייייייייי

ואני בטוחה שעשיתי 'העתק' ועכשיו אין לי כלום ב'הדבק' די איזה עצביייייייייייייייייייייייייים !@$@#% כושילירבאק. תמונה וזהו. מהערב חג השני. די לא. אני לא מאמינה שזה נמחק. סעמק. די. היה שבוע כזה טוב :[

למעלה