טרהלהליי ../images/Emo199.gif
משהו טוב שקרה לך השבוע: השלמתי חומר במתמטיקה ועכשיו אני ממש טובה בחומר..זו הרגשה מעולה
. הטיול ג'יפים בחמישי שישי, הארוחת חג אתמול, התקרבתי בטירוף לבני דודים שלי כפרה עליהם, וזהו.. דווקא לא הרבה מדי השבוע. משהו רע שקרה לך השבוע: הקטע הזה בשכונה הערבית בטיול\:: אחת הסיטואציות המלחיצות שיר שלא הפסקת לשמוע: ימים טובים-נמרוד לב, ו"הקיץ בא" של רונית רסטה
שיר פאקצותתתת שבנידודים שלי הדביקו אותי אלייייו. התחדשות השבוע: תמונות חדשות ומהמממממממות שפיתחתי היום (קלטו איזו ענתיקה אני-תמונות מבומבמלה! מיומולדת של חברה באפריל, ומהבר מצווה של אחי), קרם לחות של clean&clear, ספריי לשיער של LOREAL, גומיות וכלמיני מסטיקים וסוכריות למחר[: תוכנית השבוע: מי רואה טלויזיה תגידו לי סרט השבוע: "אלפא דוג"
, והיום בקולנוע את הסימפסונס. בעברית אבל. חח בכל זאת היה גדול.

ספר השבוע: "אלף שמשות זוהרות" מאכל השבוע: סלט חסה וסלט כרוב עם שקדים אתמול בארוחה יציאת השבוע: טיול ג'יפים מסתבר משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אילתתתתתתת ראשון עד רביעי!

שיעור נהיגה בחמישי ובייביסיטר ערב שאני הולכת להרוויח בו כמה מאיות

) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מישהו מסויים ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "סטפני, זה עם הכיוון!" (חברה שלי המטורפת ואני בשיחה על תנוחות בדריי סקס...חח אמרתי לה שאני אשאל מישהו ואחזור אליה...בדיחת השנה). והיה עוד משהו עם ספיר שאנל'א זוכרת תמונת השבוע: היא מהשבוע שעבר אבל תרשו לי, היא חדשה ויפה מתמיד. אני ואחי בכותל בבר מצווה שלו(וסליחה על האיכות, צולם מהפלאפון)
התוכניות שלי לשבוע הבא: כמו בציפיות ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ממש ממש נחמד.