סיכום שבועי.

e l u l a

New member
שנה טובה../images/Emo75.gif../images/Emo153.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: נולד לי בן דוד!!!:) לא נראה לי סיפרתי על זה פה בכלל.. הם גרים בקנדה אז עדין לא ראיתי אותו-כאילו רק במחשב. כזה חמוד!
. הארוחות המשפחתיות היו ממש טובות. הויאייפי בטינקרבל!:) הרגשנו חשובות וזה היה מגניב:]. משהו רע שקרה לך השבוע:כל שלישי בערב עם ההברזה של חברות מהמיזוארי וזה.. היה מאכזב בטירוף. וגם קצת התאכזבתי מהטינקרבל, היה מפוצץ, והיו ערסים, ועוד משהו שהתאכזבתי ממנו טוב לא משנה. קיצר ציפיתי לקצת יותר. שיר שלא הפסקת לשמוע:נראה לי כמה חסר-איציק שמלי. ממש נדבקתי אליו
. התחדשות השבוע:שרשרת ממנגוליה כסופה עם חרוזי פרחים כאלה בצבע ורוד-ממש יפה, מסבתו'ש. וספר "האי של סופיה" מאמא ודודה שלי. תוכנית השבוע: סרט השבוע:"צאת גבר" ו"מיס סאנשיין הקטנה". ספר השבוע: "האי של סופיה",למרות שלא התחלתי עדיין. מאכל השבוע:וואה אכלתי מיליון:$. כל האוכל של הברכות בראש השנה והדגים של אח"כ, ויום למחרת על האש עם מלא סלטים ובשר. יציאת השבוע:הבית ריק של פז שהיה נחמד פלוס, והמסיבה בטינקרבל שהיתה קצת אכזבה אבל בכל זאת מסיבה, אי אפשר לא להנות. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:שיעור נהיגה, יציאת צוות בראשון,שיעור אנגלית,ללכת שוב ל"עיצוב וחיטוב הגוף". אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ממ אין אחד מיוחד ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: גלעד-בן דוד שלי:]. זה מהיום שהוא נולד.. הוא עכשיו כבר נראה יותר טוב
. התוכניות שלי לשבוע הבא:כבר כתבתי. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:היו עליות וירידות.

e l u l a

New member
אה ואל תצחקו עליי על השיר../images/Emo153.gif

אחותי הקטנה שמעה אותו כל הזמן ונדבקתי:p.

e l u l a

New member
+אה וציטוט!../images/Emo6.gif../images/Emo153.gif

[אני חייבת להפסיק להגיב לעצמי]. בן דוד שלי שבן 7:"איזה כייף שיש לנו עוד בנדוד. עכשיו אני לא אצטרך לשיר כל שנה את השיר המעצבן הזה"
. (הכוונה היא ל"מה נשתנה" חחחחח)

../images/Emo109.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתי אצל הקוסמטיקאית וקניתי ספר חדש (= משהו רע שקרה לך השבוע: יש לי כאב בטן שלא עוזב אותי שיר שלא הפסקת לשמוע: never again התחדשות השבוע: ספר מדהים חדש דנדש (שבריר שנייה של באלדאצ'י) תוכנית השבוע: ורוניקה מארס
סרט השבוע: לא ראיתי השבוע סרט
ספר השבוע: ההזדמנות האחרונה של הרלן קובן!!! יציאת השבוע: אצל סבתא
וצומת ספרים
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: בית ספר!!! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את יותם! ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: סבבה
תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: לקרוא ?!? לאדעת... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מ-ד-ה-י-ם-!-!-!

Summer moved on

New member
../images/Emo181.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: רגעים מצחיקים בבי"ס, בגדים חדשים, ערב החג, אוכל טוב, ספורט, טיול נחמד ומסעדה, משפחה שהרבה זמן לא ראיתי, יציאה מצחיקה ביותר עם החברים, בייביסיטר היום. משהו רע שקרה לך השבוע:לימודים וכאלה, מחסור בכסף. שיר שלא הפסקת לשמוע:Plain White T's - Hey There Delilah התחדשות השבוע: 2 מכנסיים, 3 קפוצ'ונים, צעיף. תוכנית השבוע: הדרך לאהוב 3. סרט השבוע:"להתחיל מחדש" עם טום הנקס. ספר השבוע: - מאכל השבוע:כל האוכל שהיה בחג, וואוווווווו היה הרבה. יציאת השבוע:עם חברים אתמול:) היה ממש כיף ומצחיק אבל הזוייייייייי. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לצאת שוב. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברים(:) ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:בי"ס, אבא, בוחן, יום כיפור, חברים. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:נחמד מאוד! הודגש באמצעות מדגישומטיק

©big smile©

New member
אני שותה עכשיו קפה, פעם אחרונה לשבועיים הבאים

;[ משהו טוב שקרה לך השבוע: סיימתי טירונות, וביום שני השבירת דיסטאנס היתה הכי כיפית בעולם. חזרתי הביתה לשלשו"ש ולא הפסקתי להיות עם החברים שלי, וגם הייתי אצל יונית והיה לי ממש טוב. משהו רע שקרה לך השבוע: אתמול הייתי צריכה להיות במוסד, ובסוף אף אחד לא רצה לבוא. אז זה הכי ביאס אותי בעולם, ובכיתי בגלל זה מלא. אה, וגם רבתי עם חצי מהחברים. שיר שלא הפסקת לשמוע: עד יום שלישי זה היה שיר של הטירונות שהמצאנו, וכשחזרתי הביתה שמעתי את כל השירים שבעולם כי התגעגעתי למוזיקה שלי יותר מדי. התחדשות השבוע: סיגריות, מתנה קטנה שספיר קנתה לי, 200 ש"ח מסבתא. תוכנית השבוע: אין סרט השבוע: דיסטרביה, שראיתי אתמול בקולנוע. דווקא די טוב. ספר השבוע: אין מאכל השבוע: אורז
יציאת השבוע: יום חמישי ברנאטו. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיעבור מהר, שאני אצליח להנות בקורס ושאדע כל פרט ופרט הכי קטן על החודשיים הבאים. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אילנה ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "סיימתי טירונות!!!" -"צעירה". תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: אני מתחילה קורס. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה די טוב, למען האמת. חוץ מאתמול, הרגשתי הכי מאושרת בעולם.

EVE Lights

New member
גם אנחנו ראינו אתמול דיסטרביה!!! ../images/Emo13.gif

בסינמה סיטי אחלה סרט :)

©big smile©

New member
ראיתי ששאלת אותי אם הייתי גם בסינימה סיטי

אז לא, לא הייתי שם חח
באמת סרט טוב, ואני לא אחת שאוהבת סרטי מתח ופעולה כאלה.

josie1986

New member
שבוע טוב

משהו טוב שקרה לך השבוע: סימולציות מעולות, אני והחבר חגגנו שנה ו-11 חודשים. משהו רע שקרה לך השבוע: טפו טפו טפו, לא קרה. שיר שלא הפסקת לשמוע: "לא מכירים אותך" הראל מויאל. התחדשות השבוע: אממ.. נאדה. תוכנית השבוע: אין. סרט השבוע: הכי מתוק שיש ומועדון החברים. ספר השבוע: לא. מאכל השבוע: אוכל של סבתא. יציאת השבוע: אתמול ל"קייזר". משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: תכלס כלום. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: שיר. ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: סימולציה, יום חופש, סימולציה, יום חופש, סימולציה, יום כיפור. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסט.

josie1986

New member
אם את אוהבת לשתות במחירי גניבה

המקום סביר... באתי ליומולדת של חבר של החבר אז סה"כ היה נחמד, לא מקום שאבוא אליו שוב סתם כך... אני נבחנת בבר אילך ב25/9 את?

josie1986

New member
איך הולך לך בקורס?

לכי תבדקי, לפחות שתדעי איפה זה ולא תתברברי (כמו שקרה לי היום... הלכתי את כל בר אילן רק כדי לגלות שזה כמה מבנים ליד השער).

כע. אני צריכה ללכת

הולך בסדר בקורס. אני עצלנית כדי לתחקר סימולציות..אבל אני ממש משתפרת מסימולציה לסימולציה... כבר יודעים להושיב אותי לבד בסימולציות כי אני לא יכולה לשבת על התחת כל המבחן..אני כל הזמן קופצת, שמה רגליים על השולחן...קיצר. באסה להיות היפר [והמרכז הארצי לא מתחשב בזה
]

אה ו

אני קמצנית לשלם על חניה בבר אילן,
אני אשאל חברה שלומדת שם איפה זה בערך... עכשיו כשאני חושבת על זה...ב23 אני גם ככה באה לצבא...אז אקפוץ לבר אילן..[זה היה הרהור עצמי
]

josie1986

New member
כיף לך

אני לא עקבית בציונים שלי כלומר, בסימולציות האחרונות הולך לי מעולה, אבל זה לא שיש שיפור, זה נשאר די קבוע. מעצבן. ואני כן מתחקרת!

למעלה