סיכום שבועי.

All flowers in time bend towards the sun

משהו טוב שקרה לך השבוע: חופש, כמובן משהו רע שקרה לך השבוע: בצפר וכאלה, אני משערת שיר שלא הפסקת לשמוע: Plain White T's - Hey There Delilah התחדשות השבוע: אממ...איזו גופייה לבנה יפהיפה עם כיווצים בחזה ופשוט מתוקה כזו. ב11 ש"ח!! מציאה תוכנית השבוע: לאדעת סרט השבוע: נמ, לא ראיתי סרט השבוע ספר השבוע: הדבר היחיד שאני קוראת כרגע זה "כל החיים לפניו" ואני שונאת אותו עד כה. מאכל השבוע: ארטיק כזה של פרילי יציאת השבוע: אממ..יוצאים היום למועדון אז יהיה כיף משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כלום אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אף אחד מיוחד ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "נשמה של ברבור בר אתיופי"D: תמונת השבוע: סתם אחת התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבור אותו בשלום ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סביר

the mush

New member
"היא אמרה לי תראה, החיים די קלים." ../images/Emo42.gif../images/Emo98.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: חודש
משהו רע שקרה לך השבוע: לא הפסקנו לריב........ שיר שלא הפסקת לשמוע: " התחדשות השבוע: אצלך בעולם בגירסא של בועז מעודה. תוכנית השבוע: טאצ' עליז לסטרייט שיעיז
סרט השבוע: להתחיל מחדש
ספר השבוע: מי קורא? מאכל השבוע: פרטיות
יציאת השבוע: עם החברים מהקן. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שבוע תנועות הנועררררררר!! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: רואה על בסיס קבוע את אהובי
ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "עזוב נא!"
[אין לי כוח להסביר.] תמונת השבוע: לא מוצאת. התוכניות שלי לשבוע הבא: שיגרה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ב-סדררר...

EVE Lights

New member
פצצ פצצ.

משהו טוב שקרה לך השבוע: ראיתי את אביב בשני
משהו רע שקרה לך השבוע: היה שבוע משעמםםם, העלאת מבצע מדכאת בשני והיום הזעיקו אותי ב- 7 בבוקר לאזעקה בסניף.
מוות. שיר שלא הפסקת לשמוע: החדש של בית הבובות כל הזמן בגלגל"צ התחדשות השבוע: קונדומים?
תוכנית השבוע: לא הייתה סרט השבוע: ראיתי היום 1408, חביב... והיום הולכים לראות דיסטרביה ספר השבוע: לא היה מאכל השבוע: פטה כבד.
יציאת השבוע: No was such thing משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אביב? איזה שבוע מייאש הולך להיות באמאשלי. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: בייב ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "רק שלא תגמור לאפריקאים את כל האוכל" תמונת השבוע: מערב ראש השנה אני ואמאל'ה
(והחצאית המהממת!!) התוכניות שלי לשבוע הבא: עבודה עד צאת הנשמה. ויום כיפור איכס
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד אך משעמם רצח

EVE Lights

New member
הא וגם קקטוס חדש. ../images/Emo9.gif

כבר רשמתי את זה. תמונה אולי בשבוע הבא.

yellow cheese

New member
אורנית, מה שמת בפנים? את נראית לבנה מהרגיל.

ואת ממש דומה לאמא שלך.

למעלה