סיכום שבועי.

"ויחד איתי, נאסוף ת'דמעות, כבר מיצינו לבכות".

משהו טוב שקרה לך השבוע: יצאתי עם החיילות שלי, התחלתי משהו - סוגשל מסע עצמי, הייתי בהופעה ואני מתחילה להתאושש מהמשבר שלי.. אה ויום הורים.
משהו רע שקרה לך השבוע: בכיתי יותר מדי על מישהו שלא שווה את זה. שיר שלא הפסקת לשמוע: rihanna feat jay z - umbrella התחדשות השבוע: אמא קנתה לי בשמים, פאקטים ושוקולדים! אבל אני אקבל את זה סופש הבא.. ולא זוכרת מה קניתי אם קניתי. תוכנית השבוע: צבא? סרט השבוע: - ספר השבוע: עדיין אנשי הקש מאכל השבוע: קובנה
יציאת השבוע: בחמישי היה נחמד, וגם היום היה יום נחמד.. וברביעי היה כיף עם החיילות שלי.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אמא חוזרת מחו"ל!! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אמא, ומישהו שאני בטוח לא אפגוש.. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "אז תדע שאני מתקשה לוותר.." תמונת השבוע: - התוכניות שלי לשבוע הבא: לצאת הביתה, לצאת למסיבה! ולהנות. להשתגע, להתפרע, להשתולל, להנות מהחיים כי חייבים. ועוד משהו.
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסימן התחזקות.

OverSharing

New member
יופי טופי!../images/Emo103.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: קטיף בוסים מטורף! [3600 בוסים!] משהו רע שקרה לך השבוע: ראיתי את עמרי רק פעמיים:( שיר שלא הפסקת לשמוע: - התחדשות השבוע: דיסק וחוברת לתיאוריה:p תוכנית השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: אני קוראת עכשיו 'תאומות'. קצת מעצבן.. מאכל השבוע: - יציאת השבוע: טל ורון, מיכל ורותם ועמרי באו אליי. חח משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לעבור תיאוריה בשקט. ועוד הפתעה ביום רביעי אולי:p אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: עמרישלי. שיהיה לי זמן!! ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "ואז הוא אמר שחבל כי הוא רצה לראות אותי. תגיד שזה לא מוזר!" "פסדר, רוצה אותך. תכלס אני מבין אותו, גם אני." [חח סיפרתי לעמרי על מישהו מוזר.] תמונת השבוע: דנה החומה ואני:) התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

OverSharing

New member
חח תודה:]../images/Emo103.gif

האמת שבגלל השמש האףשלי נראה שם מעוות והוא בכלל דיי קטןוחמוד במציאות :<

תאמת?

שוחי אל תכעסי. עם הכוח עבודה שלנו אנחנו קוטפים משו כמו 2500-3000 בקטיף אחד, ואתם..וואי חשבתי שיש לכם יכולת לקטוף איזה 5,000 באמת! אבל אולי זה הצפי שלכם וכאלה אז לודעת

OverSharing

New member
יצאנו 50.../images/Emo103.gif

עם הרבה בנות קטפנו+קליפנו בקצת פחות מארבע שעות זה סבבה חלוטין לדעתי:] [אמרנו מינימום 40 מערומים ומקסימום 120. בסוף יש 72 בערך..]

אני מפוצצת!!~

אכלתי עכשיו פאטוט+מילקשייק בנאפיס..
הו וול.. משהו טוב שקרה לך השבוע: ימית 2000, כנס משתחררים משהו רע שקרה לך השבוע: לא היה :) שיר שלא הפסקת לשמוע: אמברלה אלה אלה אלה של ריאנה - טוב שלא חרשו עליו התחדשות השבוע:4 חולצות של רעות :] תוכנית השבוע: כוכב נולד סרט השבוע: קאזנובה ספר השבוע: הלוואי והיה מאכל השבוע: פאטוטטטטטטטט
יציאת השבוע: היום לים בראשון, היה אחלה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: פריסונת לסמל
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "אה, ככה קוראים לזה היום? טאקי?"
וגם - "עזבי אותך מפרידות באייסיקיו, לא שמעת שהשתכללו כבר ליונות דואר?"
תמונת השבוע: none התוכניות שלי לשבוע הבא: צבא בעיקר.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה שבוע ממש טוב
אם קראתן - מה אתן הכי אוהבות להזמין בנאפיס? תנו המלצות

MC SammY

New member
הייתי צריכה לעבוד בכנס משתחררים

אבל ויתרתי
בנאפיס? אמ..צ'יצ'ולינה.

Tin Doll

New member
יאללה

משהו טוב שקרה לך השבוע: הסופ"ש.
משהו רע שקרה לך השבוע: תחילת השבוע. שיר שלא הפסקת לשמוע: סיון שביט. התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: המירוץ למליון
, טניס סרט השבוע: מלהולנד דרייב, קינג קונג. (אחד הסרטים היפים שראיתי.) ספר השבוע: מאכל השבוע: האוכל המדהים של קאם סון. יציאת השבוע: שישי בערב לקאם סון עם החבר, מוצא"ש הופעה של סיון שביט. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: סופ"ש אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: נו. P: ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "את כמו קומדיה" (החבר אמר לי את זה מתישהו היום) תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: הכל ספונטני. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה.

Tin Doll

New member
נזכרתי בעוד תכנית

היום אני ודור ראינו איזה תחרות איות מילים של ילדים, היה מעניין. P:

yaeli87

New member
אוח...איזה חום!!!!1

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ...לא יודעת משהו רע שקרה לך השבוע: אתמול בערב שיר שלא הפסקת לשמוע: ערוץ 24 התחדשות השבוע: - תוכנית השבוע: כוכב נולד ומגרש ביתי סרט השבוע: - ספר השבוע: חכמת הבייגלה מאכל השבוע: קרקר עם גבינה יציאת השבוע: לא היתה
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להשלים עם מאמי ושיהיה שבוע טוב אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מאמי ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: - תמונת השבוע: - התוכניות שלי לשבוע הבא: אוח נו ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסיידר כזה

נייזק

New member
בינתיים.

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא יודעת, המון מחוות אהבה מהמון אנשים? המועדון ביום שישי שלא הצלחתי להפסיק לחייך בו? משהו רע שקרה לך השבוע: פרידות, בייחוד להפרד מפליפה, אין לי מושג למה, אבל זה היה קשה ושובר. שיר שלא הפסקת לשמוע: הדיסק של מירי מסיקה כי אמא שלי נדלקה עליו, אז הוא רץ בלופים אצלנו באוטו וגם Mrs. Robinson התחדשות השבוע: המון מתנות וזכרונות טובים. תוכנית השבוע:eek:n the lot וגם miami ink סרט השבוע: zodiac סרט אחלה, רק הסוף מאכזב לאללה. ספר השבוע: קצרים קצרים של איזו סופרת ברזילאית מאכל השבוע: שוקולד יציאת השבוע: בר מגדלי הבירה! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ישראל? חיים חדשים? אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ... ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ישראל? ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: עצוב.

use your guns

New member
יאלללללללה

משהו טוב שקרה לך השבוע: ממממ אין משהו ספציפי ממש טוב. אולי הבגרות בכימיה? משהו רע שקרה לך השבוע: הבגרות בתנ"ך? שיר שלא הפסקת לשמוע: גרייסי קלי של מיקה התחדשות השבוע: כפכפים תוכנית השבוע: הבורר סרט השבוע:השתולים!!!!!!!!
הו גאד איזה סוף
ספר השבוע: אהמ :\ מאכל השבוע: מדפונה של אבא! (בשר שקוברים בבור ומשאירים אותו שם 4.5 שעות) יציאת השבוע: לא יצאתי כמעט כל השבוע, שבוע בייתי במיוחד. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אריאלה באה מחר :))))) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אריאלה!!! ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "אתה רוצה שאמא שלי תרביץ לי עם מערוך?" *אבא שלי למוכ פיתות- בעראקית זה נשמע יותר טוב. תמונת השבוע: אחותי וחברה של התאפרו, התלבשו ועשו לנו אתמול הופעה (היו אצלנו אורחים) לצליליה של ננסי אג'רם. תודו שאתן מתות לערב כזה
[אין לכן מושג איזה ריקודי בטןןןןן] התוכניות שלי לשבוע הבא: מבחן בהסטוריה, בייביסיטר מ16:00 כל יום כמעט, אריאלללללללללה, קוסמטיקאית ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חביב

use your guns

New member
כן

עוטפים אותו במלא נייר כסף (בתוך פיירקס כסף כזה-חד פעמי) עם תפוחי אדמה, בצלים ואחרי שתבלנו אותו חופרים בור, מדליקים אש ושמים את הבשר העטוף בתוך הבור וזה יוצא מדהייייים

josie1986

New member
סיכומון

משהו טוב שקרה לך השבוע: קניתי את החולצה המהממממממת שלי מזארה. משהו רע שקרה לך השבוע: טפו טפו טפו לא קרה כלום רע. שיר שלא הפסקת לשמוע: השיר של כוכב נולד. התחדשות השבוע: חולצה ירקרקה מהממת מזארה. תוכנית השבוע: כוכב נולד. סרט השבוע: אושן 13. ספר השבוע: סיימתי את the final detail של הרלן קובן היום. ספר טוב. מאכל השבוע: טוויגי של בלאק. יציאת השבוע: קופי עם חברות מהקק"צ שלא ראיתי שנייים. כולן משוחררות. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לדעת מי בא להחליפני. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חוץ מהחבר, אף אחד מיוחד. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "עדי בוא" - בנדודי החמוד בן שנתיים מתחנן שאני אבוא לעשות עליו בייביסיטר. תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: להתחפש. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ברוך השם. עוד 10 ימים למניאק.

Moreiro

New member
זרח ורהפטיג

משהו טוב שקרה לך השבוע: ממ בשעה טובה נהגתי פעם ראשונה באופן חוקי, אחרי שיש לי רשיון כבר כמעט חודש
משהו רע שקרה לך השבוע: אני לא מצליחה לסדר את העניינים עם עצמי ולהחליט מה אני רוצה באמת. שיר שלא הפסקת לשמוע: דידי ארז עם סיוון שביט - כל מבט, Keren Ann - Stephany Says, Porcupine Tree - Feel So Low התחדשות השבוע: אולסטאר שחורות [לא האמנתי שזה כבר יקרה אי פעם], ריסז, עקיצה על הרגל בגודל חצי כדור טניס תוכנית השבוע: לוסט, Six Degrees סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: אני אאלץ לומר אבטיח, אחרי שאכלתי אחד שלם ביומיים [אין לכן מושג כמה פיפי זה עושה, פאק]
יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לישון? אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: תמרונים בין פיזיקה לחזרות ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אע

למעלה