סיכום שבועי.

זה זמן קסם.

משהו טוב שקרה לך השבוע: הופעה, יציאות פה ושם, יום קניות עם אמא בחמישי וברית ויציאה עם חברות בשישי משהו רע שקרה לך השבוע: וואלה לא זוכרת שיר שלא הפסקת לשמוע: אין אחד ספציפי התחדשות השבוע: סנדל/נעל, שמלה, שתי חזיות, גופיית בסיס ותחתון בגד ים. אה אתמול גם אייסבלנד שוקולד לבן בקופי בין, יאמ! תוכנית השבוע: מה עובר על בריאן, האוס, אבודים, הצילו, אחים ואחיות- כל הרגילים :] סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: לא קראתי מאכל השבוע: יציאת השבוע: אתמול בערב משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לעבור את המתכונת בספרות בשלום ואילת!!! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: תיירים יהודים חתיכים P: ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: אתמול היו משפטים טובים אבל זה לא לכאן תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבור את המתכונת בספרות בשלום ואילת!!! [דה ז'ה וו אה?] ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: פנאן

Join me in death...

משהו טוב שקרה לך השבוע: יום חמישי משהו רע שקרה לך השבוע: יום שישי בערב שיר שלא הפסקת לשמוע:zombie - The Cramberries התחדשות השבוע: נאדה תוכנית השבוע: האאמ איך פגשתי את אמא סרט השבוע: kill bill 1 ספר השבוע: לא היה לי זין לזה מאכל השבוע: שניצל יציאת השבוע: אתמול בערב? משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: נאדה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אף אחד ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: מורה להיסטוריה: "תארו לכם סיר ובתוכו מים ומתחתיו אש והמים מתחילים לרתוח בול בול בול בול" אם תהיתם איך מים נשמעים כשהם רותחים, אז ככה...
תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: להתכונן למת' ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: רגיל

N o o s h y

New member
דינמיט!

משהו טוב שקרה לך השבוע: היציאה עם אימא לתלאביב לשיטוט אחר שמלה, יציאת רשגדיות בשלישי, שיזוף בשלישי, סיבוב שוק, הבילוי עם קרן בחמישי, היציאה עם אנשים ממקדו בחמישי, הסמינר המוצלח, הלילה שבין שישי לשבת שבו לא הפסקתי לצחוק :] משהו רע שקרה לך השבוע: הקטע עם השמלה ועם נעה, בקושי ראיתי את נעה, המשמרת בחמישי. שיר שלא הפסקת לשמוע: 'איך זה מרגיש' של כנסיית השכל התחדשות השבוע: השמלות המהממות לטקס ולנשף תוכנית השבוע: 'ישנן בנות' שלא ראיתי את פרק סיום העונה שלו :'[ סרט השבוע: לא היה ספר השבוע: רומן אמריקאי מאכל השבוע: עוגת השוקולד שהחניכה הביאה? יציאת השבוע: עם הרשגדיות בשלישי :] משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שתגמר המתכונת בספרות! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: שקד ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: כל מיני שטויות של חניכות ושבבי שיחות עם מוריה כפרעליה. תמונת השבוע: מהיציאת רשגדיות. תמונה אופיינית של זוהר :] התוכניות שלי לשבוע הבא: הרבה עבודה בלאט ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה אש ועמוס רצח.

©big smile©

New member
../images/Emo7.gif אינליכח.

משהו טוב שקרה לך השבוע: החזרות ביום רביעי, הייתי הרבה עם החברות. משהו רע שקרה לך השבוע: הקדימו לי את הגיוס לעוד חודשיים שיר שלא הפסקת לשמוע: שיר הלהקה [מהמסיבת סיום] התחדשות השבוע: סיגריות, כרטיס לאפטר פארטי. תוכנית השבוע: אין סרט השבוע: אין ספר השבוע: אין מאכל השבוע: פסטה אלפרדו יציאת השבוע: באולינג ביום חמישי, עם אתי ומיטל. כי זה היה ספונטני וכיף. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: נגמר לי המלווה, מסיבת סיום, אפטר פארטי. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: יונית ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "הבאתייייייייייייייייייי, הבאתייייייייייי, הבאתיייי סודוקו" [סתם, מהמסיבת סיום] תמונת השבוע: היא לא בדיוק מהשבוע, אבל סתם החמיאו לי עליה לפני כמה ימים. התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד לאזרחות טובטוב ביום ראשון, לסיים עם אזרחות, חזרות, מסיבת סיום, נגמר לי המלווה, אפטר פארטי, ואולי מוסד ביום שישי. ולישון! אה כן, גם להתחיל ללמוד קצת לסוציולוגיה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: די בסדר, חוץ מהמצברוח ברביעי-חמישי.

כי משעמם לי :] #

משהו טוב שקרה לך השבוע: ת"א עם חברות :] משהו רע שקרה לך השבוע: מחזזזזזור בעבעעבעבעבע שיר שלא הפסקת לשמוע: i've got you-mcfly
התחדשות השבוע: ורטס קצרייייים לבנים מפולאנדבר ! הם כ"כ יפפפים ! תוכנית השבוע: פרוייקט מסלול
סרט השבוע: ג'ון טאקר חייב למות # סרט מגגגניב ! ספר השבוע: דיו חיוור - הרלן קובן ! הוא פשוט ענננק !!! מאכל השבוע: פסטטטטה מגוצ'ה ; ) ודרך אגב, הפכתי להיות צמחונית !! יציאת השבוע: לגוצ'ה :] משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הלווווווואי ים !!!!!!! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין מישהו ספציפי :] % ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: כל הציטוטים של אלון מזרחי הטמממבל הזה מויקי ציטוט
לדוגמא: " יש לי ראש על המותניים " .. חחחחחח תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: שיהיה ררררק כיף ; ) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מגניביישן ; ) %$#%

adiss90

New member
בקטנה

משהו טוב שקרה לך השבוע: בבר מצווה היה כיף(קיבלתי פרחים!קיבלתי פרחים!), מס' הדקות המסכנות שלמדתי בהן :( משהו רע שקרה לך השבוע: לא למדתי לשון חוץ מכמה דקות מסכנות. שיר שלא הפסקת לשמוע: נון התחדשות השבוע: פרחים, הרבה אוכל במקרר, שמלה תוכנית השבוע: \\\ סרט השבוע: \\\ ספר השבוע: \\\ מאכל השבוע: התלבטות בין אגרול מעולה לסלט עם נתיחי עוף. [יש לי פטיש למנות ראשונות] יציאת השבוע: ממ הבר מצווה של אח שלי? משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: פחות מתכונת אחרונה!!, צבקטן. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: בת דודה. מאד מקווה שיתזמן [הנה עוד הדמות חלקית בקוליות לפנינו] ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: זה קצת מרטיט שאני כותבת את זה פה אבל נו...לא כל אחד זוכה לשמוע את סבתא שלו מקללת(!) בעצבים זקנה אחרת. אז זה. תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: אחרי יום ראשון...לנוח על זרי הדפנה. להתקשר לבת דודה וחברה ולקבוע איתן[איימן]. אהה וגם עוד חברה שהבטחתי לה ועוד כמה חברות ו..ו... אהה ועוד חברה שצריכה לעשות לי סיבוב באוטו החדש והאדום שלה! P::::: ותהרגו אותי אבל עכשיו נזכרתי שעוד חברה הבטיחה לי סיבוב שכונתי מחרתיים. לכולן פתאם מתחשק להסיע אותי!! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: טוב, תלוי בפרספקטיבה. אם לא מעניינת אותנו תעודת הבגרות היה אחלה!

MC SammY

New member
Out in the streets they call it murderrr

משהו טוב שקרה לך השבוע: ערב מגמה, המון פרגון וכאלה, יום חמישי
משהו רע שקרה לך השבוע: פלאשבקים לזמנים לא רצויים...ואיזה מסטול אחד ששפך עליי בטעות בירה אתמול
שיר שלא הפסקת לשמוע: Math Nattanshon-Laid התחדשות השבוע: ראש1? תוכנית השבוע: - סרט השבוע:- ספר השבוע: - מאכל השבוע: סלט יווני
יציאת השבוע: למילאנו ואז לים
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסיים עוד בגרות ועוד מגן, לישון כמו שצריך ולא 4 שעות בלילה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אביב וכמה חברים שפשוט הולכים להכחד לי בקצב הזה מהחיים?
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: #1"מההה? איך הגעתם לפה?!"-ערס שמתפלא שלא הלכנו לכיוון שהוא אמר. #2 "יש לך גח?"
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: לסיים עם הבגרות והמגן, לצאת,לקנות בגדים, לישווווווווווון ולמצוא עבודה חדשה?
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה.

tamarosh

New member
הולך נגד הרוווווווווח

משהו טוב שקרה לך השבוע: ביייייית :] [מזה שבוע 3 ברציפות!!! חפשנות? מישהו?] משהו רע שקרה לך השבוע: הגימלים היו מוצדקים בהתחלה. אבל חפיף הבראתי יופי. שיר שלא הפסקת לשמוע: אני לא מהשומעות שירים. אין לי אפילו IPOD וכאלו. אבל יש שיר שממש אהבתי שאני אזכר בשם שלו ואומר. התחדשות השבוע: 3 בגדי ים ו-5 ספרים תוכנית השבוע: הX המיתולוגי חמוד לאללה. והמרתון חברים הזה שלעולם לא נמאס סרט השבוע: ראיתי "שודדי הקאריבים 3" ולא נפלתי...לפני כמה שעות היה "לשמור אמונים" איזה סרט מקסים :] ספר השבוע: התחלתי את "צלה של הרוח" ואני כבר בעמוד 100 [קניתי אותו שלשום]...הוא סוחף... מאכל השבוע: אכלתי עם אמא במסעדה "תהל" בנחלת וללא ספק החזה עוף בטריאקי ניצח יציאת השבוע: עם הבנות לדירת נופש של חברה. עכשיו חזרנו היה כיף כיף כיף. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שמירות!!! ווווהו אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: פיייייצקי
[הווו...הוא בדיוק צלצל] ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "בגדי ים ב-10 שק" [אמא בתגובה: "ללללללל...מה עם ה-ל'???????] תמונת השבוע: צילמנו מלא עכשיו אבל זה במלצמה של חברה שלי. אח"כ. התוכניות שלי לשבוע הבא: לטחון שמירות ובסופ"ש להנות עם פיצפיצ. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: די משעמם. אבל עדיף להשתעמם בבית מאשר בבסיס, לא? יותר סימפטי. נשיקות וחיבוקים. יש רעיון למשהו מגניב לעשות היום? או מקום חביב לשבת בו?

SomebodyElse

New member
שבוע רע.

משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתי באילת עם החבר בסופ"ש הקודם והיה כיף כל כך משהו רע שקרה לך השבוע: מצד שני, יש לי הרגשה רעה כזאת בזמן האחרון לגבי הכל
שיר שלא הפסקת לשמוע: REM - At My Most Beautiful התחדשות השבוע: משקפי שמש! תוכנית השבוע: איך פגשתי את אימא סרט השבוע: לא נראה לי שראיתי סרטים ספר השבוע: אין מאכל השבוע: אין יציאת השבוע: אילת? חוץ מזה הייתי די רדומה, וטחנתי במשרד, ואלוהים השבוע הזה עבר כל כך לאט שקשה לי להאמין שעבר רק שבוע משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לא יודעת, באופן כללי מחכה לשבוע הבא, כי אולי השבוע הבא יביא איתו תחושות טובות יותר
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: החבר ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: שומדבר מיוחד ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נראה לי שבעיקר רע

ליזיגי

New member
מנההה...

משהו טוב שקרה לך השבוע: אכלתי סושי יאמימימי
משהו רע שקרה לך השבוע: יום חמישי לא יצאתי מהבית והיה לי משעמם.. אהה וגם לילא נסעתי לים שיר שלא הפסקת לשמוע: אין התחדשות השבוע: מכנסיים קצרות בצבע בז' חאקי כזה, וגופיה מפול אנד בר אחת היפותתת
כחולה עם גולגלות עם קוקיות חחח חמודה כזו :) תוכנית השבוע: אמממ אין האמת סרט השבוע: לפגוש את הרובינסונים
ספר השבוע: מישהו לרוץ איתו חח כןכן זהו סיימתי איתו השבוע מאכל השבוע: ספגטי ! יציאת השבוע: לת"א לאכול סושי :) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לא משהו מיוחד אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: איןן ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "על ליאור זה נראה יותר טוב בטוח" וההסבר המצחיק :) אמא של בתאל אמרה לאבא של בתאל: אתה יודע מי זאת? (והצביעה עלי) זו הבת של אורית מגבעתיים ... ואז הם דיברו עלי קצת ועל התקופה ההיא בגבעתייים חח לפני עשור בערך.. ואז הם דיברו על החנות של סבתא שלי ז"ל, הייתה לה חנות לבגדי ילדים. ואז אבא של בתאל אמר:"כן קנינו שם בגדים לבתאל". ואז בתאל אמרה:" על ליאור זה נראה יותר טוב בטוח".. נווו וזה היה מצחיק חח עזבו אני הורסת סיפורים :) תמונת השבוע: האאאא יש לי דווקא!! חחח ... זה מתוך- ליאור וארבל משועממות בשבט אחווה התוכניות שלי לשבוע הבא: אממ ללמוד להיסטוריה, לכתוב פעולות... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבביש ביותר !

Liraz 6q

New member
".. אז אתה שותק גם כשבא

לך לצעוק עד שיכאבבבבבב" משהו טוב שקרה לך השבוע: קניתי בגדים יפים:] והייתי בתל אביב עם מאם.. משהו רע שקרה לך השבוע: ראיתי אותם אתמול ביחד.. זהעשה קצת איכס.. אבל תהיו גאות בי! שיחקתי אותה כמו שצריך:] שיר שלא הפסקת לשמוע: הראל מויאל- לא מכירים אותך התחדשות השבוע: מכנס קצר חום מזארה גופייה כתומה מזארה חולצה שחורה חשופה גם מזארה תוכנית השבוע: אין סרט השבוע:אין ספר השבוע: אין מאכל השבוע: קוסקוס יציאת השבוע: אתמול.. חזרתי ב7 בבוקר.. למרות שכמעט התעלפתי בסוף הלילה.. אבל נהנתי נורא!
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לגמור עם הבגרות בתכתובת!! ואני בנאדם חופשששששששי אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אף אחד מעניין ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: ".. חבל שהוא לא הביא לנו קרש חיתוך ירקות וסכין ואמר לנו יייייאלה, לעבודה.."
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: לסיים עם הבגרויות האחרונות.. ולהתחיל לקרוע את התחת בבורגר! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד מאוד!

למעלה