סיכום שבועי.

GaloshiT

New member
../images/Emo45.gif גם לי יש מאוד דומות לאלו... וכשאני אומרת

שהן ממש נוחות יחסית לנעלי עקב צוחקים עלי..... ובאמת שלא מרגישים את העקב כל כך בגלל זה כיף ללכת עליהן.. :]

Tin Doll

New member
את מהממת! כוסית מטורפת! איזה בגדים!

יש לך טעם מושלם. והנעלייםםםםםםםם איזה יופי ];

Public Pervert

New member
הנעליים מדהימות.

בכלל,התלבשת ממש יפה... אחלה שבוע,תתחדשי על הכל;)

K a y a 1989

New member
אווי מדדתי אותן

בשביל החתונה של אחות שלי . אני עדיין בחיפוש אחרי הנעל המושלמת[זה לא יגמר לעולם]. ואת כוסית לגמרי.

Small talk

New member
"כל גלגל שמסתובב..."

משהו טוב שקרה לך השבוע: המתכונת בהיסטוריה הלכה בסדר,מגישים אותי על 92 באזרחות (
) ובכלל הממוצע ציוני הגשה שלי בנתיים הוא 92, הפעילויות פולין בקבוצות הקטנות ממש מענינות ובכלל יש לי קבוצה תותחית, כמעט סיימתי את הפרויקט באקסס. משהו רע שקרה לך השבוע: התמונה שלי בטופש ירוק יצאה נוראית ברמה של גברת זעפני מזבנג, אכלתי מלא... שיר שלא הפסקת לשמוע: תתחנני אליי- אביתר בנאי, וHallelujah במגוון ביצועים (אגב למישהי יש את השיר הזה בעיברית?). התחדשות השבוע: גופייה ירוקה. תוכנית השבוע: כוכב נולד, משפחת סימפסון (זה שהם חזרו לעונה הראשונה זה תותחי!) , התוכניות ריאלטי החדשות בערוץ 3 היום, ו'מה קשור וילון אמבטייה למדע?' או משהו כזה בערוץ שמונה (במקום ברניאק). סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: אמא קנתה לי משהו אתמול בשבוע הספר, אבל בגלל שיש בגרות באזרחות ביום שני לא רציתי להתחיל לקרוא עכשיו משהו אז נתתי לה את זה כדי שתקרא ותגיד לי איך הוא. מאכל השבוע: אייסקפה
המוכנה שמכינה קרח בפריזר התקלקלה, ועד שהמגשונים לא יקפאו אי אפשר להכין אייסקפה בבית. יציאת השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לעבור את הבגרות באזרחות, לעבוד בתור מנקה בשביל סבתא
, ת"א ביום שבת עם המשפחה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: יש מספר אנשים ואנשות
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: Put a heart -שימו לב בתרגום חופשי
תמונת השבוע: זאת לא תמונה השבוע זאת התלבטות השבוע
איזה אורך עדיף? אני ממש ממש אוהבת את הקצר יותר אבל אמא ואחים שלי אמרו שאת הארוך. התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבור את הבגרות באזרחות בשלום, לנקות לסבתא את הבית, פעילויות לפולין. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד הודגש באמצעות מדגישומטיק

mkarin

New member
My Week ];

משהו טוב שקרה לך השבוע: כמעט ולא למדתי. משהו רע שקרה לך השבוע: פחדים. עייפות שלא נגמרת. שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: קצת איפור. תוכנית השבוע: זאת על השינה. סרט השבוע: לא ראיתי. ספר השבוע: איים של שקט - אילנה ברונשטיין. רק התחלתי. מאכל השבוע: סלט. יציאת השבוע: אתמול, חברים שלא ראיתי כמה שבועות. יום ראשון, חברה שלא ראיתי כבר חודשים. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ביוטופ = יומיים באכזיב! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: - תמונת השבוע: - התוכניות שלי לשבוע הבא: ביוטופ, זימון למודיעין. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסרטים. הודגש באמצעות מדגישומטיק

mkarin

New member
סתם מיון ראשוני.

כתוב האזנות, אבל כל המיונים הראשונים זה כללי למסלול ערבית, לא? אני לא רוצה להתעסק עם ערבית ]; וגם אני מתגעגעת.

In Dreams

New member
כלום לא משנה חוץ מהעובדה הפשוטה../images/Emo29.gif

שנמלטים זאת התכנית הכי בת זונה בעולם!!!!11
(סיימתי לראות את העונה הראשונה, ממש עכשיו, וזה פשוט וואו.וואו.וואו.)

Shusho

New member
../images/Emo6.gif העונה הראשונה באמת טובה

בעונה השניה רציתי למות כי כל פרק יותר נמרח מהשני ואת יודעת מה הבעיה?! שיש עונה שלישית!! ואני לא אתן לעצמי להפסיד אותה, אפילו שהיא בטח תהיה עשויה רע! וגם קיבלתי ספויילרים לגבי מה שהולך להיות שם אז בכלל בלאט

Shusho

New member
נעלם לי משפט וחצי

כל הקטע העונה הראשונה זה משחקי המוחות והתחכום והתכנון המאוד מדוייק של הכניסה, החיים והבריחה מהכלא. אח"כ זה נראה יותר צירוף מקרים אחד גדול כל מה שקורה שם, ובא לך להחטיף לתסריטאים איזו כאפה קטנה ככה.

Small talk

New member
../images/Emo45.gif העונה השנייה באמת מאכזבת

ועונה שלישית זאת טעות נוראית,הם היו צריכים לגמור את התוכנית בשנייה.

In Dreams

New member
לאלא..גם השנייה מעולה../images/Emo29.gif

עזבי תתסריטאים, אשכרה נשכתי את עצמי באחת הסצנות שלא נדבר על כל ה"לאאאאא אל תעשי את זה!!!!" פעם ראשונה שסדרה עושה לי משהו כזה סדרה ענקית. (ו-וונטורת על סף המושלם. ככה שבכלל יש להם עוד פלוס ענק)

In Dreams

New member
כבר ראיתי, ונמלטים כלכךךךך../images/Emo29.gif

אבל כלכךךךך לא רואה אותה ממטר... עכשיו אבודים נראית לי משעממת בהשוואה לנמלטים

אבל זה אמור להיות בשבת ]: טוב נו

משהו טוב שקרה לך השבוע:וואוו כל השבוע היה מעולה! :) שכב"ג עידןןן מתה עליכם :) משהו רע שקרה לך השבוע:נמנמנ.. נראלי שאין שיר שלא הפסקת לשמוע:אריק ברמן כרגיל
התחדשות השבוע: מדליה משרה
חח תוכנית השבוע: נמ.. סרט השבוע:מבצע סבתא
ספר השבוע: אין מאכל השבוע:על האש יציאת השבוע:נמ.. לא נחשב כל כך יציאה..ערב כשרונות צעירים-היה מושלם! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: בגרות בהיסטוריה בעקרון
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ממממ.. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "יצא לה המחזור"[ילד מהכיתה] בולבול שעיר[חניך שלי
] תמונת השבוע: שכב"ג עידן-ערב כשרונות צעירים 2007 איזה חתיכולים :) התוכניות שלי לשבוע הבא:סמינר קיץ,טקס הצטיינות והיסטוריה היסטוריה היסטוריה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:מעולהההה

למעלה