"כל גלגל שמסתובב..."
משהו טוב שקרה לך השבוע: המתכונת בהיסטוריה הלכה בסדר,מגישים אותי על 92 באזרחות (
) ובכלל הממוצע ציוני הגשה שלי בנתיים הוא 92, הפעילויות פולין בקבוצות הקטנות ממש מענינות ובכלל יש לי קבוצה תותחית, כמעט סיימתי את הפרויקט באקסס.
משהו רע שקרה לך השבוע: התמונה שלי בטופש ירוק יצאה נוראית ברמה של גברת זעפני מזבנג, אכלתי מלא...
שיר שלא הפסקת לשמוע: תתחנני אליי- אביתר בנאי, וHallelujah במגוון ביצועים (אגב למישהי יש את השיר הזה בעיברית?).
התחדשות השבוע: גופייה ירוקה.
תוכנית השבוע: כוכב נולד, משפחת סימפסון (זה שהם חזרו לעונה הראשונה זה תותחי!) , התוכניות ריאלטי החדשות בערוץ 3 היום, ו'מה קשור וילון אמבטייה למדע?' או משהו כזה בערוץ שמונה (במקום ברניאק).
סרט השבוע: לא ראיתי
ספר השבוע: אמא קנתה לי משהו אתמול בשבוע הספר, אבל בגלל שיש בגרות באזרחות ביום שני לא רציתי להתחיל לקרוא עכשיו משהו אז נתתי לה את זה כדי שתקרא ותגיד לי איך הוא.
מאכל השבוע: אייסקפה
המוכנה שמכינה קרח בפריזר התקלקלה, ועד שהמגשונים לא יקפאו אי אפשר להכין אייסקפה בבית.
יציאת השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לעבור את הבגרות באזרחות, לעבוד בתור מנקה בשביל סבתא
, ת"א ביום שבת עם המשפחה.
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: יש מספר אנשים ואנשות
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: Put a heart -שימו לב בתרגום חופשי
תמונת השבוע: זאת לא תמונה השבוע זאת התלבטות השבוע
איזה אורך עדיף? אני ממש ממש אוהבת את הקצר יותר אבל אמא ואחים שלי אמרו שאת הארוך.
התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבור את הבגרות באזרחות בשלום, לנקות לסבתא את הבית, פעילויות לפולין.
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד
הודגש באמצעות מדגישומטיק