סיכום שבועי.

EVE Lights

New member
סיכום שבועי. ../images/Emo192.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

JuSt A GiRl 94

New member
איזה שבוע דפוק

משהו טוב שקרה לך השבוע: השמעה טובה, 97. משהו רע שקרה לך השבוע: בערך כל השאר. שיר שלא הפסקת לשמוע: כמו שבוע שעבר... התחדשות השבוע: חה, אין. תוכנית השבוע: אין משהו מיוחד סרט השבוע: ראינו את תעביר את זה הלאה, קיצ'י ברמות אבל גאוני. ספר השבוע: די!!! מאכל השבוע: אין משו מיוחד. יציאת השבוע: איכסה לא יצאתי. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אם נופיע בקונצרט סיום? אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מתנאל, לא שזה יקרה. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "מה מה עדי אמרה?" "דבבה" תמונת השבוע: אין לי כוח. התוכניות שלי לשבוע הבא: מבחן באנקור, קונצרט?? השמעה לחברות יום ראשון. להכין מתנה להילה עם הכיתה, להכין מתנה להילה עם הסדנה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: זבל חוץ מההשמעה והסדנה.

EVE Lights

New member
בום טראח.

משהו טוב שקרה לך השבוע: תובנות מסויימות שהגעתי אליהן, ואפטר קר ארוך ונעים במיוחד (טוב, נראה לי שדי הגיע לי.) משהו רע שקרה לך השבוע: כל הלילה של יום רביעי. שלא נדע מצרות. שיר שלא הפסקת לשמוע: Within Temptation - The Cross התחדשות השבוע: שומדבר תוכנית השבוע: האקס המיתולוגי (
) סרט השבוע: היום הולכים לראות אושן 13 ספר השבוע: התחלתי לקרוא את "יש אלוהים"/קארין ארד שוב (כן, השעמום מוחץ) מאכל השבוע: סלט עם גבינת פטה וקשיו ממצדה. טעיםםםם! יציאת השבוע: אתמול עם רועי למצדה למרות שפיתוח הייתה שואתית להחריד משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסיים עם עניין הפיצויים ביום ראשון, ולסיים כמה שיותר כרטיסיות. וגם לראות את אביב ביום רביעי. בבקשה שיהיה יום רביעי אחד שלא נריב בו, בבקשה... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אביב ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: זה לא לכאן
תמונת השבוע: החבר המאוד "שפוי בדעתו" שלי.
התוכניות שלי לשבוע הבא: ראשון פסיכו וקצת ת"א, שני ושלישי כרטיסיות, רביעי פסיכו ואביב. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ידעתי שבועות טובים יותר..

EVE Lights

New member
חחח נו יא לא קוראות הודעות ../images/Emo10.gif

זה אביב, מסרק את השיער שלו קדימה! ולי גם יש שיער חום ולא שחור

EVE Lights

New member
סבבה ../images/Emo13.gif

מפתיע שאף אחד לא נקרעה מצחוק ותהתה על שפיותו כי אני נשפכתי כשראיתי את התמונה..

EVE Lights

New member
הוא מנתניה

ואם עוד פעם אחת אני אשמע "מעט" אני ארביץ רביעי ושישי (עד שבת בצהריים) זה לא מעט אין לנו זמן ליותר הוא עובד ואני לומדת ככה טוב לנו וזהוווווו דייייי

Summer moved on

New member
../images/Emo42.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא היו שום מבחנים, הייתי בתל אביב עם אמא ועשינו קניות, ראיתי את הבנות שלי פ-ע-מ-י-י-ם!!:)) וזה היה נפלאאא, ערכתי את הסרט וסיימתי עם זה סוףסוף, ואני אפילו דיי מרוצה, הייתה יציאה נחמדה ביום רביעי ועשיתי מעשה טוב. משהו רע שקרה לך השבוע: הסתיימה כתה י"א, בקושי ראיתי אותו, השמנתי, והקנאה הזאת שמציקה לי. שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: טוניקה יפייפיה, צעיף/מטפחת, נעליים. תוכנית השבוע: בקושי ראיתי. סרט השבוע: - ספר השבוע: סתם עיתון כזהP: מאכל השבוע: סלט טונה. יציאת השבוע: אממ לתל אביב ביום ראשון, עם הבנים ביום רביעי, ואתמול עם הבננות שלי
. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ים!!:)), לסיים עם המתכונת בלשון, אירוע משפחתי, ועבודה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את הבני דודים. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: - תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: מה שכתבתי למעלה^. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה נחמד... הודגש באמצעות מדגישומטיק

nettus

New member
עונה....

משהו טוב שקרה לך השבוע: חבר סוף סוף הבין מה הוא רוצה, וזה אותי משהו רע שקרה לך השבוע:כמעט נפרדתי מחבר שלי שיר שלא הפסקת לשמוע:סודות של דנה עדיני התחדשות השבוע: כלום תוכנית השבוע: מתחילות מחדש סרט השבוע:אהההההה לשמור אמונים ספר השבוע: לא קראתי מאכל השבוע:ג'חנון יציאת השבוע:יום שני היו לי שתי תורים אחד אחרי השני ואז הלכתי לאכול עם אבא שלי באווזי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לראות את המאמי שלי,, וללכת סוף סוף לרופא נשים(אני צריכה טיפול) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את המאמי שלי ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: אני אוהב אותך אני לא רוצה לעזוב אותך תמונת השבוע: אין לי כוח לחפש התוכניות שלי לשבוע הבא:יום שני לסוע לת"א לראות רופא נשים, רביעי דיקור סיני, איזה כיף ושישי לראותאת המאמי שלי ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:עם הרבה עליות ומורדות

"ועד שמצאתי אמת אמיתית, היא שמה לי רגל"

משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתי אצל תאיר ויום הסטודנט משהו רע שקרה לך השבוע: כל ההיסטוריה הזאת ]: שיר שלא הפסקת לשמוע: "יום שמש יפה" עברי לידר התחדשות השבוע: כרטיסים ליום הסטודנט? תוכנית השבוע: לא ראיתי טלויזיה בכללללל סרט השבוע: המנמנ ספר השבוע: מיקוד בהיסטוריה ב' 2007 מאכל השבוע: השקשוקה של אמא יציאת השבוע: יום הסטודנט בלי שום ספק משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אני הולכת לענבר, יופ פרידה מהביצפר, מסיבת סיום של קורמן, תאיר באה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אני פוגשת אותה [: ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: חחח אתמול ביום הסטודנט "אנחנו קמיימות את עקרון מרחב המחייה עכשיו" כשאני ושני השתלטנו על מחצלת שלמה
תמונת השבוע: וואיייייי כשקרן תצרוב לי אותן כבר.. יש תמונות מעולות מאתמול התוכניות שלי לשבוע הבא: יש"בצ\, בגרות באזרחות, לנסוע לענבר, פעולוץ, מוצקין, תאיר באה, תרגיל בימוי של י"א, תערוכה של אמנות, יום פרידה מהביצפר, חזרות למסיבת סיום, גיוסים בבוקר ביסודי. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חביב +

נמ...

משהו טוב שקרה לך השבוע: ציון טוב שקיבלתי:) משהו רע שקרה לך השבוע: אין. שיר שלא הפסקת לשמוע: שירים של עברי התחדשות השבוע: אין. תוכנית השבוע: מתחילות מחדש:) סרט השבוע: לא ראיתישום סרט האמת. ספר השבוע: מישהו לרוץ איתו. יציאת השבוע: נסיעה לאחי:) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ללמוד. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברה. התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד:) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: עבר בסדר ווקא. אבל טוב שהוא נגמר.

e l u l a

New member
היה שבוע מעולה../images/Emo176.gif../images/Emo153.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:אין יותר תנ"ך!!, 'הבועה', בריכה עם הצוות, הופעה של עידן רייכל, פעמיים ים!!!!
העיקר זה הים האמת:). משהו רע שקרה לך השבוע: לא נראה לי שהיה משהו כזה..:). שיר שלא הפסקת לשמוע:Three little birds- Bob Marley. זה הצלצול החדש שלי בפלאפון:]. סופסוף למדתי להוריד צלצולים
. התחדשות השבוע:כפכפים שחורים, כפכפים ורודים מנומרים, גופיית סבא לבנה. תוכנית השבוע: - סרט השבוע:הבועה. ממש ממש יפה ומומלץ לכולן!
ספר השבוע: על העיוורון. ספר יפה, למרות שנראה לי שבגלל שקראתי אותו תוך יומיים פספסתי את העיקר בספר שזה לחשוב עליו הרבה ולנתח וזה.. מאכל השבוע:פשטידת כרובית מהארוחת ערב של היום. יציאת השבוע:ים פעמיים וההופעה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:משתחרר לדקל הרישיון!
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא יודעת אבל סתם בא לי לראות הרבה הרבה אנשים שבגלל שאין בי"ס לא יוצא לראות וזה חבל. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמונת השבוע: יש מלא תמונות מהים אבל אני עצלנית ואין לי כח להדליק את המחשב למעלה כדי שאני אוכל להעלות לכאן[המחשבים אצלי בבית מחוברים ברשת, טוב חפרתי קיצר אין תמונה]. התוכניות שלי לשבוע הבא:לחרוש לכלכלה ולסיים עם המתכונת הזאת, לצאת עם דקל והרישיון המגניב, להתחיל ללמוד להסטוריה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:מעולה מעולה מעולה:).

little shorty

New member
"שיהיה טובבבב..."

משהו טוב שקרה לך השבוע: החינה, החתונה, השופינג, החזרות, חצי שנה עם הטבח שלי, וכל מיני קטנים...
משהו רע שקרה לך השבוע: ריבים מיותרים, המגנים שלי, העייפות. שיר שלא הפסקת לשמוע: "היא אמרה לי תראה, החיים...." התחדשות השבוע: 2 טי שירטס, טוניקה לבנה, טופ כחול, תיק ארנק אדום, נעלי עקב אדומות, טבעת כסף עם אבן שקופה, תיק אפור. תוכנית השבוע: לא יצא לי לראות כלום סרט השבוע: כנ"ל ספר השבוע: כנ"ל מאכל השבוע: פיצה עם בולגרית ופטריות יציאת השבוע: החינה והחתונה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: עבודה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא יודעת ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "תיכנסו למטבח, תחפשו את הילדה הכי יפה שם ותדעו שזו יולי". הבוס שלי חחחח "יא באבויא" תמונת השבוע: הלבוש שלי לחתונה חחח בלי פנים התוכניות שלי לשבוע הבא: חזרות חזרות חזרות ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: עבר מהר מדי והוא היה ממש ממש עמוס.

EVE Lights

New member
יולי

הנעליים עם העקב המטורף הזה לא רצחו לך את הרגליים? איך יכולת לרקוד ככה?

little shorty

New member
חעחע יש טריק.

מקדימה יש פלטפורמה קטנה ככה שיוצא שהרגל שלך כמעט ובכלל לא בשיפוע. את לא מבינה בכלל איזה נוחות הן יחסית לנעלי עקב.

למעלה