סיכום שבועי.

GoOni

New member
מעייף.

משהו טוב שקרה לך השבוע: עברתי את המתכונת בהיסטוריה, הייתי בים עם יעל וענבל ונאוה ואחרי זה יעל ואני הסתובבנו בקינג ג'ורג'-שינקין כזה, והיה כייף. וגם הייתי המון עם בן. משהו רע שקרה לך השבוע: למידה אינטנסיבית ברמה בלתי נסבלת להיסטוריה, לא יצאתי מהבית ארבעה ימים, וגיליתי (אבל היה בזה משהו צפוי.) שאני צריכה להתמודד עם פרידה מבן אדם מאוד משמעותי בחיים שלי. שיר שלא הפסקת לשמוע: karma police- radiohead התחדשות השבוע: חזייה ממש יפה, כחולה עם תחרה, ושלושה ספרים בשבוע הספר. תוכנית השבוע: עקרות בית נואשות. סרט השבוע: בתול בן 40. איזה סרט נורא. הפסקתי באמצע. ספר השבוע: "כל מי שנחשב", של זאת שכתבה את השטן לובשת פראדה. מאכל השבוע: טילון מיני מיני מיני. יציאת השבוע: בבוקר נחשב? ברביעי אכלתי ארוחת בוקר מושלמת עם בן בשינקין. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הבגרות במחשבת, העובדה שאחר כך יהיה לי שבוע פנוי לגמרי. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: המורה נהיגה שלי שיחזור מחופשה. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: מיאו מיאו מיאו. תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: בגרות במחשבת, הרבה שיעורי נהיגה, הרבה זמן פנוי=ים\חברות\בן ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעייף. הודגש באמצעות מדגישומטיק

svety

New member
סעמק, נשרפתי!!!../images/Emo190.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתי בהופעהשל יזהר אשדות
משהו רע שקרה לך השבוע: נשרפתי אתמול במצעד.
שיר שלא הפסקת לשמוע: שומדבר מיוחד.
התחדשות השבוע: עגילים, שרשראות, צמיד.
תוכנית השבוע: גיבורים, טורצ'ווד, 8 כללים פשוטים, משמרת שלישית [מי מכורה לערוצים של יס, מי?
]
סרט השבוע: אהה...
ספר השבוע: כנ"ל
מאכל השבוע: המון שטויות בערבצוות
יציאת השבוע: ערב מטאל בפאב המקומי. היה בסט!
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שומדבר מיוחד.
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אנאערף.
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמיד יש דברים מגניבים שאני רוצה לרשום כאן, אבל אני שוכחת.
תמונת השבוע: אין. אולי יהיו תמונות מהמצעד אחכ.
התוכניות שלי לשבוע הבא: מחר ללכת לשבוע הספר. וזהו.
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: דיי רגיל, אני מניחה. קראת? שרשרי קונדום
הודגש באמצעות מדגישומטיק

svety

New member
אפעם לא הבנתי,../images/Emo190.gif

מה הקטע עם קונדומים בטעמים. זה ממש מגעיל. יש לזה טעם לוואי של גומי. בלעכס.

../images/Emo203.gif "עכשיו טוב..עכשיו טוב"

משהו טוב שקרה לך השבוע: 100 בהרצאה באנגלית
משהו רע שקרה לך השבוע: המתכונת בלשון
שיר שלא הפסקת לשמוע: עברי-הכוס הכחולה
התחדשות השבוע: נמממ שומדבר
בנתיים..
תוכנית השבוע: יורדים בגדול 2 סרט השבוע: נממ אין ספר השבוע: אין לי זמן כ"כ לקרוא
מאכל השבוע: פלאפל home made עם עדי יציאת השבוע: אתמול במקס ברנר "תגידי לחברים שלך שיתנו טיפ ענקקקק ליוסי..יש לו רגל מעץ והוא עובד כמו תותח!!
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חצי שנה שלנו
..כנראה נבריז מהבצפר לתל אביב
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: עדי
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "תגיד...כשאלה היפוטטית..השוקולד באמת זורם בצינורות פה למעלה?"
[אני
|
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד להיסטוריה, ת"א עם החבר [לא בטוח],עוד היסטוריה,עוד היסטוריה ובגרות בהיסטוריה
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: כיף כיף

AnGeL DoLlY

New member
your'e my only hope

משהו טוב שקרה לך השבוע: יומולדת של חברה ב'לה ברסארי' שהייתה ממש כיפית [ממש הביאו לנו אלכוהול שם
אפילו הזמנו יין והרמנו כוסית. היה מצחיק], הייתי בדיאלוגים של מגמת תיאטרון של השכבה והיה מדהים, בהקרנות של הי"ב ובמסיבת בריכה אצל ידיד בסביון. משהו רע שקרה לך השבוע: שומדבר מיוחד לשמחתי. שיר שלא הפסקת לשמוע: You-Switchfoot
התחדשות השבוע: 2 זוגות כפכפים מפוקס, ספריי חדש לשיער. תוכנית השבוע: כוכב נולד. אוף פתאום ממש בא לי להיות שם גם..לא פייר ;[ סרט השבוע: "בית השעווה" אתמול בפעם השנייה, "ג'ון טאקר חייב למות" [חמוווד], "אנקונדה"
ספר השבוע: הספר האדום של הפסיכוטכני P: מאכל השבוע: סלט עוף בלה ברסארי יציאת השבוע: יומולדת אצל ידיד בסביון, מסעדה. וגם הדיאלוגים וההקרנות היו יפות אבל זה לא נחשב כיציאה חח משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לבדוק לבדוק אם באמת צריכים עובדים בצומת ספרים שנפתח ביהוד. חובההההה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אריאלהההההההההההההההההההההההההההההההה:))) ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "וואלה, דווקא יש לך לוק של ספרנית"
ידיד שלי בחינניות כשהודעתי שאני מתכוונת לעבוד בצומת ספרים תמונת השבוע: נכון תמיד מצלמים את הקינוחים היפים? [או שזה רק אנחנו
].. שכחתי איך קוראים לזה. איכות על הפנים כן. התוכניות שלי לשבוע הבא: להשיג את העבודה הזאת כבר, לעבור בטוב את המבחן בהיסטוריה לפני הבגרות, וללמוד טוב לבגרות. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה מצויין. :)

*היה שבוע מצחיק*

משהו טוב שקרה לך השבוע: אמא שלי החליטה לקנות לי מכנסיים משהו רע שקרה לך השבוע:לא נכנסתי למכנסיים(קטן עליי)
שיר שלא הפסקת לשמוע:מגיע לי אותי-סינרגיה התחדשות השבוע: 2 מכנסיים שקטנים עליי תוכנית השבוע: מחשבות פליליות סרט השבוע: השטן לובשת פראדה ספר השבוע: השטן לובשת פראדה הספר בהרבה טוב יותר מהסרט מאכל השבוע: פנקייק! יציאת השבוע:לא ממש היה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: השלמת השן אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את כולללללללללם ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: סטיבי סטאר הקורנפלקס הטוב עבורך תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא:ללמוד ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:ס22ה

Lost Lullaby

New member
בוקר

משהו טוב שקרה לך השבוע: אנערף, נהגתי הרבה. והבאתי לברון את הסיגריות שלו סוףסוף D: משהו רע שקרה לך השבוע: לא מרגישה טוב שיר שלא הפסקת לשמוע: אין התחדשות השבוע: אין תוכנית השבוע: אין סרט השבוע:אין ספר השבוע: אין
מאכל השבוע: אוכל של הקופי בין
יציאת השבוע: אתמול ליומולדת של עידו משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יומולדת? *-) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אני רוצה היום בחצות ולא בשבוע הבא :[ ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: ווע השבוע היה מצחיק. היה איזה מסטול אחד שהתחיל איתי אתמול ביומולדת של עידו ורבע שעה אחרי שקיבל תשובה שלילית הוא חזר ואמר 'את עדיין אוהבת את חבר שלך?' 'כן, זה לא השתנה ברבע השעה האחרונה' תמונת השבוע: מיאווווווווווווו התוכניות שלי לשבוע הבא: יומולדת, בגרות באזרחות, בגרות מעשית בתקשורת, מגן בספרות, יומולדת ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסיידר הודגש באמצעות מדגישומטיק

K a y a 1989

New member
אולי זה יקרה לך..

משהו טוב שקרה לך השבוע: שבוע ללא בצפר. משהו רע שקרה לך השבוע:החוסר שיגרה גרם לי לעייפות יתר שיר שלא הפסקת לשמוע:אביא לך-אהוד בנאי התחדשות השבוע: שימלה לבנה עם פרחים שחורים אלוהים יודע מאיפה היא. 2 חולצות מתנופפות כאלו קצת שנטיות אחת לבנה עם נצנצים קצת ואחת עם פרחים רומנטית כזאת. שימלה שחורה עם קיווצים-סטודיו פאשה. סבון פנים של סיסלי. מיקוד היסטוריה של רכס. תוכנית השבוע: חברים כי זאת הסדרה היחידה שראיתי סרט השבוע:ברח לי השם,נו עם ספייקי וג'וליה רוברטס . ספר השבוע: מיקוד היסטוריה מאכל השבוע:תפח"א מטוגנים שאכלתי אתמול בביביסיטר יציאת השבוע:לא היה משהו מרתק משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לקנות נעלים,לסיים עם המחול לשנה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אף אחד ובטח שלא את המורה ללשון או לעיצוב אוי לי זה עוד לא נגמר. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: דווקא היה הרבה שלא עולים לי עכשיו. התוכניות שלי לשבוע הבא:להתחמק מהמורה לעיצוב? ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:עבר וזה העיקר

גם אניייי

משהו טוב שקרה לך השבוע: כל יציאה איתם. ואיתו. משהו רע שקרה לך השבוע: ריבים מיותרים עם אנה שיר שלא הפסקת לשמוע: ברי סחרוף - בום פם התחדשות השבוע: בגד ים חמודי תוכנית השבוע: הבורר סרט השבוע: הדליה השחורה ספר השבוע: אנערף מאכל השבוע: אגרוללללל
הדבר הכי טעים בעולם יציאת השבוע: אתמול! היה לי כל כך כייף. בהתחלה יצאנו לאיזה פאב ברחובות והיה מעפן ואז חתכנו לבית ריק של ידיד שלי ואז אני ועמרי היינו לבד בחדר והיה הכי כייף בעולם :) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לחפש בגדים למסיבת סיום, דחוף]; אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: עמרי, ערן, מתן, אנה, גל, קסניה וכו' וכו' ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "אני עוד עלולה לחשוב שבאר יעקב גדולה ויפה" ואז לחטוף מלא מבטים עויינים זה לא בריא ]: תמונת השבוע: אני ובוב אתמול
התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבוד טיפי טיפי, לחפש בגדים למסיבת סיום ולראות אנשים ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה :]

the mush

New member
../images/Emo142.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: לקחתי על עצמי אחלה תפקיד בתנועה
משהו רע שקרה לך השבוע: יותר מידי שעות גאוגאפיה!
שיר שלא הפסקת לשמוע: - התחדשות השבוע: השמלה המהממת מפול אנד בר
תוכנית השבוע: חברים! סרט השבוע: אסקימולימון
ספר השבוע: - מאכל השבוע: תפוחיםםםםםםםם יציאת השבוע: ללא ספק- אתמול. היה כל כך כיף
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כנרת!!!!!!!!!!1111111111#$&$*^&*%@%#$%^$&$^& אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ליאת, קורל, גבי... לא חסר
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "יש לך אזרחות?"
תמונת השבוע: כיף להזכר [פולין.] התוכניות שלי לשבוע הבא: לחרוש טיפה, להנות טיפה מהבית ריק ובעיקר לעבוד קשה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חביב, לא יותר מזה.

למעלה