סיכום שבועי.

Mooa-Numi

New member
הממבפ

משהו טוב שקרה לך השבוע: הלילה הזה בבית.. באמת שהוא נתן לי אקטסרה כוחות למלא זמן. וראשון בערב, התהלכתי עם בוקסר וגופיה והכנסתי מוקפץ והלכתילקניות והרחתיאת כל השמפואים והיה לי כיף כזה, והקרנתיאת זה, מכירים? משהו רע שקרה לך השבוע: שהוקפצתי מהבית באכזריות..תחשבו 3 שבועותלא בבית ואז לחזור, עם מלא תוכניות לפחות מ24 שעות ולקבל טלפון ב9 בוקר שמעיר אותך ואומר "בואי לבארשבע כמה שיותר מהר". כוסאמק, נכון?! אה, וזה שאני לא טסה ללונדון.אבל זה רק באשמתי בעצם
אה וזה שביטלנו את הקייצת שיר שלא הפסקת לשמוע: בראש- "להדליק את השמש בצחוק ובבכי ובמנגינה.." וגם איזה שיר של טיפקס עם גבר רומנטי.. התחדשות השבוע: שאלה טובה! וואלה לא יודעת תוכנית השבוע: סרט השבוע: נראה לי ראיתיקצת 'שר המלחמה',אבל לא סגורה על זה. אולי זההיה החצי שעה הראשונה? ספר השבוע: 'אמנות האהבה' בהחלט. מאכל השבוע: המוקפץ? ארטיקים בבית יציאת השבוע: מי זוכר.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: התרחשות.. לבנות דברים. להתחדש נו. להיות בבית (אבל מה הסיכוי?
) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: דרוריקו, אבל זה בטוח לא יקרה ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: נכון תמיד שמים פה תמונה שלי מהשבוע? משבוע שעבר התוכניות שלי לשבוע הבא: ליצור! רבאק נמאס. לשוחח עם אנשים.ללכתלרופא ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לא משהו בכלל! טוב שלא היה הכי עמוס בעולם בעצם ורציתי לבכות ולמות.. באמת

למעלה