תכנסו זאת הודעה מחויכת! כדאי לכן!../images/Emo9.gif../images/Emo153.gif
משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתי ארבע(!!) פעמים בים
, יום כייף עם אמא ואחיות שלי, בייביסיטרים וגיהוץ(=כסף!), יציאת צוות[היא נכללת בתוך הארבע פעמים שהייתי בים אבל עדין
], ימי עבודה למחנ"ק שחלקם היו ממש מצחיקים.. סבתו'ש באה אתמול.. לא יודעת היה לי אחלה שבוע
. משהו רע שקרה לך השבוע:קיבלתי 80 במתכונת בכלכלה:/ אני עושה שיפור ציון מחר אז אני צריכה ללמוד היום. אה וגם שנדחתה הבגרות בכלכלה ליום חמישי וזה אומר שאני מפסידה יומיים חלוץ של המחנ"ק..:/. שיר שלא הפסקת לשמוע:לא היה כזה. התחדשות השבוע: שרשרת, טבעת, גופית ספגטי שחורה, גופית סבא לבנה, גופיה צהובה בהירה עם פסים כחולים דקים, תחתונים שחורים ולבנים חלקים, תחתונים בורוד בייבי עם מסגרת מנומרת[חח הם ממש יפים!] וכל מיני דברים למחנה קיץ- דאודורנט ספריי, סכיני גילוח חד פעמיים וכאלה.. תוכנית השבוע: האקס המיתולוגי בבייביסיטר..בתכלס רק בבייביסיטר אני רואה טלוויזיה. ראיתי באותו ערב גם סיינפלד, TOP 10 באמטיוי של אבריל לאבין
ועוד שטויות.חח סרט השבוע:"הצד שלו הצד שלה" ראינו את זה אני,מור,גל ורתם אצל רתם. רק מור נשארה ערה
חח נו מה זה היה אחרי יום עבודה והיינו עייפות:$ ככה שאף סרט. ספר השבוע: קראתי שני עמודים מ"שום גמדים לא יבואו" אבל אין לי כח להמשיך. מאכל השבוע:תיכף יהיה חמין מקרוני!:] יציאת השבוע:היציאת צוות לים?:] האמת שבקושי יצאתי בערבים השבוע.. היה לי פעמיים בייביסיטר עד מאוחר, ימי עבודה שאחריהם פשוט נרדמתיייי.. שום מסיבה או משהו כזה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מתכונת חוזרת בכלכלה והבגרות בכלכלה וישר אח"כ מחנה קיץץץץץץ!!!
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: יש מישהו אבל לא נראה לי שנמצא ממש זמן.. ואולי במחנה אנשים שלא ראיתי מלא זמן.. אם אני אזהה אותם בכלל כי יש לי נטיה לשכוח אנשים מהר. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: מהיציאת צוות זה עדין על המצלמה התוכניות שלי לשבוע הבא:לסיים עם המבחן שיפור ציון בכלכלה והבגרות, ואז מחנה קיץ:]. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:כייפכייףכיייףףףףףףףף!! והכל בזכות היםםם והחופששש דיי איך אני אוהבת קיץ
.
משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתי ארבע(!!) פעמים בים