סיכום שבועי.

e l u l a

New member
תכנסו זאת הודעה מחויכת! כדאי לכן!../images/Emo9.gif../images/Emo153.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתי ארבע(!!) פעמים בים
, יום כייף עם אמא ואחיות שלי, בייביסיטרים וגיהוץ(=כסף!), יציאת צוות[היא נכללת בתוך הארבע פעמים שהייתי בים אבל עדין
], ימי עבודה למחנ"ק שחלקם היו ממש מצחיקים.. סבתו'ש באה אתמול.. לא יודעת היה לי אחלה שבוע
. משהו רע שקרה לך השבוע:קיבלתי 80 במתכונת בכלכלה:/ אני עושה שיפור ציון מחר אז אני צריכה ללמוד היום. אה וגם שנדחתה הבגרות בכלכלה ליום חמישי וזה אומר שאני מפסידה יומיים חלוץ של המחנ"ק..:/. שיר שלא הפסקת לשמוע:לא היה כזה. התחדשות השבוע: שרשרת, טבעת, גופית ספגטי שחורה, גופית סבא לבנה, גופיה צהובה בהירה עם פסים כחולים דקים, תחתונים שחורים ולבנים חלקים, תחתונים בורוד בייבי עם מסגרת מנומרת[חח הם ממש יפים!] וכל מיני דברים למחנה קיץ- דאודורנט ספריי, סכיני גילוח חד פעמיים וכאלה.. תוכנית השבוע: האקס המיתולוגי בבייביסיטר..בתכלס רק בבייביסיטר אני רואה טלוויזיה. ראיתי באותו ערב גם סיינפלד, TOP 10 באמטיוי של אבריל לאבין:p ועוד שטויות.חח סרט השבוע:"הצד שלו הצד שלה" ראינו את זה אני,מור,גל ורתם אצל רתם. רק מור נשארה ערה
חח נו מה זה היה אחרי יום עבודה והיינו עייפות:$ ככה שאף סרט. ספר השבוע: קראתי שני עמודים מ"שום גמדים לא יבואו" אבל אין לי כח להמשיך. מאכל השבוע:תיכף יהיה חמין מקרוני!:] יציאת השבוע:היציאת צוות לים?:] האמת שבקושי יצאתי בערבים השבוע.. היה לי פעמיים בייביסיטר עד מאוחר, ימי עבודה שאחריהם פשוט נרדמתיייי.. שום מסיבה או משהו כזה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מתכונת חוזרת בכלכלה והבגרות בכלכלה וישר אח"כ מחנה קיץץץץץץ!!!
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: יש מישהו אבל לא נראה לי שנמצא ממש זמן.. ואולי במחנה אנשים שלא ראיתי מלא זמן.. אם אני אזהה אותם בכלל כי יש לי נטיה לשכוח אנשים מהר. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: מהיציאת צוות זה עדין על המצלמה התוכניות שלי לשבוע הבא:לסיים עם המבחן שיפור ציון בכלכלה והבגרות, ואז מחנה קיץ:]. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:כייפכייףכיייףףףףףףףף!! והכל בזכות היםםם והחופששש דיי איך אני אוהבת קיץ
.

TiKi PooH

New member
זה לא נוצות זה שיערות, זו לא הילה

זה עשן של גראס, מותקקקק משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתי כל השבוע עם זיו, היה טוב , ביום חמישי הלילבן גם היה אחלה, ברביעי הייתה משמרת לא רעה בכלל (!), הייתי אתמול במסיבה והיה אחלה ( איכס, שתיתי קצת יותר מדי, וההיצע בבר היה זוועתי למדי) משהו רע שקרה לך השבוע: צברתי מחסור נוראי בשעות שינה התחדשות השבוע: גורנישט. אבל הכסף שלי התחסל לחלוטין על אלכוהול איכותי וסושי איכותי פחות. סרט השבוע: "סודות"- ראיתי עם גברת מונהלה אימא ספר השבוע: רק התחלתי- "רומן אמריקאי" של מר גפן ( חח אני קצת הפוכה ועייפה, ובערך חצי דקה ניסיתי להבין איך נכנס לי "צמר גפן" למשפט >< ) מאכל השבוע: סלט זיו, סושי ( רק כי זה משהו שהגיוני להשחיל לפה, לא היה כזה טוב בכלל. פעם ראשונה ואחרונה שאכלתי את האצות שלי בעזריאלי.. אולי.) יציאת השבוע: לילה לבן משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: רופאת נשים ונהנים? ;שיתנו לי לפחות 3-4 משמרות.. אני צריכה כסף. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: רוקו, ורד תמונת השבוע: מלפניי שבועיים בערך, אבל קיבלתי אותן לפניי כמה ימים. מיום צילומים אצל ירין שחף, כל קרדיט האיפור= סטיילינג לטל (אחותשלמאיה) התוכניות שלי לשבוע הבא: עבודה, גניקולוגית, לנהוג הרבה, שישי יומולדת לסורין ( יומולדת הפקה כזה..קייטרינג בלאגנים), שבת יש מצב שאנחנו לוקחים את האוטו ומעתיקים עצמנו לכנרת ליומיים.. לא סגור. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה :)

mishmishonet

New member
אני פשוט בשוק.

אשכרה קבעת לעצמך תור לגניקולוגית!!! מי היה מאמין.

ממ

משהו טוב שקרה לך השבוע: שיחות עם רינת :) זה מעודד :) משהו רע שקרה לך השבוע:סתם.. סוג של התמוטטות עצבים בחמישי שיר שלא הפסקת לשמוע:שווים-רן דנקר ועילי בוטנר התחדשות השבוע: ממ תוכנית השבוע: אין סרט השבוע:גם לא ספר השבוע: גם לא מאכל השבוע:נממ יציאת השבוע:לא הייתה ממש
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:הרשמה של לפחות 12 חניכים לצפונבורי אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:נממ ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:ימי עבודה בשבט,פעולה בשלישי,סגירת הרשמה,קורס מסכם ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:עמוס

Now it's your tern... to cry.../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: מלאא יציאות עם החברים, פאקינ חופש גדול!
משהו רע שקרה לך השבוע:לא היה משהו מיוחד שיר שלא הפסקת לשמוע: פעע מלא. Jimi Hendrix-cocain,Bob Dylan & Janis Joplin - It Ain't Me Babe, Damian Jr ,אהוד בנאי - בלוז כנעני,Gong Marley-Welcome To Jamrock ,Damian Marley Feat Nas-Road To Zion,Bob Marley - Iron Lion Zion,מאיר אריאל - צליל מכוון,אביתר בנאי-מתנות, מבול - רונה קינן, מלכת הפלקט-מיליון פעם התחדשות השבוע: כלום אין לי כוח לבגדים
תוכנית השבוע: גור ואוח?
סרט השבוע: בוראט!!!!
גדול, גדול הבנאדם הזה!!!! ספר השבוע: מאכל השבוע: המממ גלידת ריבת חלב? יציאת השבוע: כל השבוע יצאתי! פנאןןן משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חופש! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כל מיני ציטוט\יציאת\מילת השבוע: היו מלאן תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: לעשות את החופש הזה לחופש שאני יזכור לעוד המון זמן! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה לגמרי

©big smile©

New member
אין יותר עייפה ממני.

משהו טוב שקרה לך השבוע: דיברתי עם יונית, נהנתי ביוםהולדת של אתי, הייתי פעמיים בת"א. משהו רע שקרה לך השבוע: היו לי ימים נוראיים, בקושי ישנתי. ועליתי חצי קילו. שיר שלא הפסקת לשמוע: MCR התחדשות השבוע: סיגריות, מכנס וגופיה. תוכנית השבוע: הישרדות סרט השבוע: אין ספר השבוע: אין מאכל השבוע: סנדוויץ' טונה ביטבתה. יציאת השבוע: סטאר בר ביום רביעי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שתגמר הבגרות בסוציולוגיה ואני אסע לת"א. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מפורסמים בת"א?
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "ובא לי למות באותו הרגע, בא לי למות" [אמנם זה שיר של אביב, אבל כל יום אמרתי את המשפט הזה לפחות פעמיים :\] תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבור את הבגרות בסוציולוגיה בשלום, ולהנות בת"א. אה כן, ולעבוד, כנראה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לא משהו בכלל, חוץ מיום רביעי.

moruush

New member
לישון..:]

משהו טוב שקרה לך השבוע: עליתי לסדנא, חופש, ירדתי קילו וחצי, וכל מיני שיחות. משהו רע שקרה לך השבוע: אזכרה לסבא
, סיום של חלק מהחוגים עד ספטמבר. התחדשות השבוע: צמידים, מכנסונים מזארה. שיר השבוע: אם תלך תוכנית [TV] השבוע:האנטומייה של גריי. סרט השבוע: אני רוצה לראות שרק3 ספר השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "רציתי להגיד לך שעלית לסדנא" קולולולולולולו.
תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:להירשם לשיעורים של שנה הבאה בתור סדנא, להירשם לקורס קיץ, לרדת קצת במשקל, שיחה במתנ"ס ביום שני, ללמוד את הרפרטואר, וזהו ביינתים
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:סבבה :]

K a y a 1989

New member
בוקר טוב

משהו טוב שקרה לך השבוע: התחלתי לעבוד בדה"ו,וכינרת וסתם היה שבוע נחמד. משהו רע שקרה לך השבוע:ממ היו מסיבות יותר טובות מאשר המסיבה בשלישי,קצת חבל. אה וכמובן פאדית השמירה,זה לא רע כי זה די מצחיק אבל נו מביך. שיר שלא הפסקת לשמוע:פלורנטין-אהוד בנאי,שיר אהבה-פאנסט. התחדשות השבוע: סיגריות? תוכנית השבוע: האקס המיתולוגי כל כך,מה שגרם לי להרגיש בן אדם מאוד שטחי[התוכן לא עצם העובדה שראיתי את התוכנית כי התוכנית די גאונית בעיני לפחות.] סרט השבוע:עיר האלוהים. ספר השבוע: אין מאכל השבוע:הקוראסונים בכינרת. יציאת השבוע:מסיבה ביום שלישי היה נחמד משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסיים לשון אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא יודעת ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לא זוכרת. תמונת השבוע: מה שנקרא החופש הגדול התחיל וגם השטויות. אני זה שבעמידת ידיים עם הפיסוק. התוכניות שלי לשבוע הבא:יש המון, ראשון-לשון וגיוס באותו היום במטעים בערב מסיבת כיתה חח,שני-שלישי לוחמי הגיטאות סמינר פולין שלישי בערב ערב יוגה וצ'אי בנעורים,רבעי טיול אופנים עם דה"ו,חמישי-שישי עבודה כרגיל,שישי -שבת גנוסר,שבת בערב יום הולדת לתות. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה בחלה.

K a y a 1989

New member
והפעם אני למטה

וירדן עושה גלגלון מעלי,יותר נכון מסיימת כבר.

עייפותתתתתתתתתתתתתתתת

משהו טוב שקרה לך השבוע: יומולדת :] משהו רע שקרה לך השבוע: סתם ריב מטופש עם אמא שיר שלא הפסקת לשמוע: "את המכתב הזה" התחדשות השבוע: בגדים! מתנות יומולדת =] ושרשרת יפה ממש ממיכל נגרין תוכנית השבוע:הנפילים סרט השבוע: ספר השבוע: "שבויים בלבנון" מאכל השבוע:מקדולנדס ^^ יציאת השבוע:"יש לה היום יומולדת. אולי תקנה לה בלון?"
רק עדי מסוגלת להגיד אתזה! חח כפרעליה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ליום שישי \= אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: רק אורי. מתגעגעת אליו :( תמונת השבוע: => [אני הימנית] התוכניות שלי לשבוע הבא:המון המון ה=מ=ו=ן עבודה! :( ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:וואי בנזונהההההההה! אחד האדירים! שבוע טוף :]

josie1986

New member
יאללה למה לא

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא משהו ספציפי. משהו רע שקרה לך השבוע: כנ"ל. שיר שלא הפסקת לשמוע: "יובל המבולבל" ככה זה שכל השבוע שומרים על ילד בן שנתיים. התחדשות השבוע: דיסק של אביתר בנאי וסבון מוס מלון-מלפפון של ללין. תוכנית השבוע: כוכב נולד. סרט השבוע: שרק 3. ספר השבוע: "הסרת חלודה במתמטיקה". מאכל השבוע: מקדונלד'ס. יציאת השבוע: טמפל בר עם חברים. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: השבוע הראשון שלנו באזרחות ביחד. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברות. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: ללא. תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: פסיכומטרי, לתכנן את הטיול ולהתחיל לקנות ציוד. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה פסדר.

נפרדנו כךךך הייתה דממההההה

משהו טוב שקרה לך השבוע: אמרו לי שרזיתי [אה הא] משהו רע שקרה לך השבוע: יותר מידי בכי היום ואין לי כוח אליו יותר [פרידה ? ] שיר שלא הפסקת לשמוע: Elvis Costello - Aint No Sunshine When She's Gone התחדשות השבוע: פיג'מה תוכנית השבוע: טלויזיה חרא סרט השבוע: green mile [באיחור קל] ספר השבוע: ספר של דיאטות מאכל השבוע: ברנפלקס ורוד יציאת השבוע: הצגה? משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיעבור? אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אף אחד למען האמת ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אמרו לי שאני דומה לזאתי ממישהו לרוץ איתו, הקרחת. התוכניות שלי לשבוע הבא: ללכת לבזבז את הכסף שלי + לחפש עבודה + ללסגור את עניין הרישיון ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר, סתמי ביותר.

LimiMimi

New member
יאיאיאי.

משהו טוב שקרה לך השבוע: הסופ"ש כיפי, הוא מקסים, והעבודה משתלמת. משהו רע שקרה לך השבוע: אתמול בבוקר הייתי גמורה מכאבים. שיר שלא הפסקת לשמוע: The Past Recedes של ג'ון אהובי. התחדשות השבוע: בלוקבסטר מסדר אותי. חמישה סרטים חינם
ועוד מלא שטויות ממש קטנות. תוכנית השבוע: נמלטים? סרט השבוע: בבל. זה היה השבוע בכלל?
ספר השבוע: מאכל השבוע: שוקולד יציאת השבוע: "תגידי, גם לך יצא פיפי מהתחת?" משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לקנות שמלה, לחגוג! מסיבת סיום.. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אה נו רשמתי קודם תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: גם את זה רשמתי קודם ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה!

GoOni

New member
באפ באפ באפ.

משהו טוב שקרה לך השבוע: התקדמתי בסרט שאני מפיקה בשנה הבאה, נפגשתי עם אילאיל, הייתי ב"יד ושם" (מה, זה היה מעניין) ואחר כך בירושלים עם ענבל, עמדתי בהקצבת שלושת השיעורי הנהיגה השבועיים שאני צריכה לעשות עכשיו, הייתי בהופעה של כמה מהבית ספר שלי והיה מעולההה פשוט. משהו רע שקרה לך השבוע: שניים מתוך שלושת שיעורי הנהיגה היו גרועים, ריב מעצבן ממש עם בן, נסיעות אינסופיות (כי עדיין לא הצלחתי לעשות רשיון) בתחבורה ציבורית, שתי משמרות בעבודה שהתבטלו ואף אחד לא הודיע לי על זה (כן נו, אז לא עבדתי. אבל אם כן הייתי עובדת הייתי מרוויחה כסף וזה.), סתם התבטטתי קצת יותר מידי, וזה לא כייף. שיר שלא הפסקת לשמוע: משהו מעצבן כזה עם love שיש כל הזמן בגלגל"צ התחדשות השבוע: שני דיסקים מהתו השמיני (שניהם ביחד עלו 65), אחד של זמרת ג'אז לא מוכרת כזאת והשני של the velvet underground שאנדי וורהול הפיק. אה, ושורטס משובצים ממנגו. תוכנית השבוע: סקס והעיר הגדולה, אבל במחשבP: סרט השבוע: לא זכור לי שראיתי סרט. ספר השבוע: 1984 של ג'ורג' אורוול. מאכל השבוע: מלון. יציאת השבוע: להופעת פאנק ההיא של האנשים מהבית ספר, ובלילה הלבן הייתי בהופעת ג'אז נחמדה מינוס כזאת. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הבן דוד שלי מאוסטרליה בא, סתם לצאת עם החברות מתלמה כי זה לא קרה מליון שנה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: הבן דוד מאוסטרליה! ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: בישול. זה משהו שעשיתי די הרבה השבוע. התוכניות שלי לשבוע הבא: שוב שיעורי נהיגה, נסיעה לשדה תעופה כדי לקחת את הבן דוד, שוב עבודה- בתקווה שלא יבטלו לי שוב, ואני מניחה שגם תל אביב פעם-פעמיים-שלוש. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר, ישנוני קצת. הודגש באמצעות מדגישומטיק

!

משהו טוב שקרה לך השבוע: "עקצתי" מלא ימי בית, ביום רביעי הבנתי שזה היום האחרון עם המפקד שלי, ישנתי בשטח ולא היה נורא אחרי הכל (ואפילו צעקתי על המג"דP: ) משהו רע שקרה לך השבוע: בקושי ראיתי את פיצי, למרות שתכלס זה נתן לנו זמן להתגעגע והדקות המעטות שהיו לנו יחד היו מדהימות
שיר שלא הפסקת לשמוע: למי היה זמן למוזיקה עם כל כך הרבה שטח וחיילים מיובשים^%#$ התחדשות השבוע: חולצה חומה מגולף, טוניקה כזאת עם מחשוף אדירP: תוכנית השבוע: לא זוכרת סרט השבוע:לא זוכרת ספר השבוע: הבטיחי לי/ הרלן קובן, אבל לא סיימתי אז שש. אה וגם קראתי את זכרונותיה של גיישה שוב מאכל השבוע: זה לא האוכל זה מה שמסביב- יציאת השבוע: היום בצהרים אספנו את פיצ מהבסיס, נסענו לכינרת, אכלנו מקדונלדס ונכנסנו למים (הוא בתחתונים ואני עם בגדיםD:) היה אדיר. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: טיול לחצבני או משהו כזה עם החיילים שלי! כפרות עליהם
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אורי שלי, רק חבל שיהיה לנו רק יום אחד יחד כי אני סוגרת]; ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "פיצקית, נהיתה לי צמרמורת כשקראתי את המכתב.. "הלוואי שזה לא יגמר" אוהב אותך הכי יפה שלי.." (סמס מהצהריים בתגובה למכתב ממש רגשי שכתבתי לו) תמונת השבוע: אם הייתי יכולה לצלם, אז את אורי בשניה שסרטן או משהו צבט אותי בבוהן וקפצתי עליו. זה היה פשוט מתוק. התוכניות שלי לשבוע הבא: ראשון שני שלישי בסיס, שלישי בלילה טיול לישוב ליד הבסיס עם אורי, רביעי מלווה חיילים לאימון, חמישי עם אותם חיילים בטיול, שישבת סוגרת אבל בטח אמא תפתיע ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: 1-10? אני חושבת שבכיתי מלא אבל נראה לי ש7 או 8..:)

tamarosh

New member
אין לי כותרת.

משהו טוב שקרה לך השבוע: הורים בחו"ל, אוטו צמוד, בית כל השבוע וצימר. משהו רע שקרה לך השבוע: אני מתגעגעת לאמא ;[ שיר שלא הפסקת לשמוע: לא יודעת. אבל LOVE TODAY ממש מגניב התחדשות השבוע: אני מבזבזת רק על אוכל.. תוכנית השבוע: האקס המיתולגי, הכל דבש סרט השבוע: הסודות
ספר השבוע: אני עדיין ב"צלה של הרוח"...מי היה מאמין מאכל השבוע: לזניה שאחותי הכינה יציאת השבוע: הצימר משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חופש אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אמא...אבל היא חוזרת יום אחרי שאני חוזרת לבסיס :[ ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "היי הוא דומה למר יובל!!"
תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא: אמרתי כבר בתכנון שבועי ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נפלא! מהר מידי

למעלה