סיכום שבועי.

EVE Lights

New member
סיכום שבועי. ../images/Emo118.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

Shusho

New member
בלעעעעעע

משהו טוב שקרה לך השבוע: שום דבר, האמת. שבוע חם ומגעיל משהו רע שקרה לך השבוע: דפקו לי את כל התכניות אתמול... שיר שלא הפסקת לשמוע: סתםשטויות של גוד מודול התחדשות השבוע: החצאית מנוקס וחולצה סתם תוכנית השבוע: דד לייק מי, אבודים, גיבורים סרט השבוע: שום דבר דווקא ספר השבוע: המהלכים בשלג. אבל הוא קצת מרגיז. מאכל השבוע: לחם שום של סבארו יציאת השבוע: "מיכל, תפתחי את הרגליים, נעים לי!" (ממממממש לא כמו שזה נשמע) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לא יודעת... כלום. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אף אחד. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: נוכבר היתה השאלה הזו תמונת השבוע: אני+תמונה של בחורה כלשהי+פוטושופ=
התוכניות שלי לשבוע הבא: היתה שאלה בסגנון כבר ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בלאט

Olly New York

New member
נמ.../images/Emo119.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: קניות , וספינינג וזה. והסתפרתי , אבל עדיין לא החלטתי אם זה כ"כ טוב. XDD משהו רע שקרה לך השבוע:שיעמום P: שיר שלא הפסקת לשמוע: cupids chokehold-gym class heroes , חח ומקפליי'ס , שמתי את הפלייליסט שלהם על שאפל. התחדשות השבוע: שתי חולצות וג'ינס לגזירה ב20 ש"ח , והמ , בוקסר חתולים! תוכנית השבוע: לישון , להתחיל עבודה לחופש במת' , ואני מקווה שלנסוע לת"א אומשו סרט השבוע:מועדון ארוחת בוקר, היה ביס :) ספר השבוע: אם יש גן עדן , שליטה. מאכל השבוע:אייסקפה! יציאת השבוע:נמ , בין השבועות המשעממים משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: משהו שיוציא אותי מהשיעמום הזה!!!11 אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אנשים שיחזרו מהמד"צים, נמ. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אין , אוף. תמונת השבוע: ------> זו אמורה להיות אנימציה התוכניות שלי לשבוע הבא:משהו מועיל!1 ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:משעמם. כבר אמרתי?

יאמ

משהו טוב שקרה לך השבוע: שהודיעו לי שמקדימים לי את הגיוס משהו רע שקרה לך השבוע: עזבתי את הקיבוץ שיר שלא הפסקת לשמוע: ממ אין התחדשות השבוע: קניתי חצאית לבנה, והרבה אייסבלנד פינה קולדה, ואמא התלהבה מהצבא אז כל מיני גרביים, תחתונים וכאלה.. תוכנית השבוע: פרוייקט מסלול! הדבר היחיד שאני רואה בטלויזיה סרט השבוע: סרטים של אלמודובר כי אבא קיבל חבילה של 5 סרטים שלו וזה אדיר! ספר השבוע: מיליון רסיסים שבורים/ג'יימס פריי. עוד מעט מסיימת מאכל השבוע: אוכל של אמא:) יציאת השבוע: אתמול לת"א משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אני נוסעת לקיבוץ ליומיים ואז עובדת על החדר - אז יש למה לצפות! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: שחר ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אין משהו מיוחד תמונת השבוע: יש מלא תמונות אבל אין לי כח לעלות התוכניות שלי לשבוע הבא: לנסוע לקיבוץ, לעבוד על השינוי בחדר, להתארגן עודקצת לצבא ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: התחיל קשה ולא ברור והמשיך מעולה

mkarin

New member
אוהוווווווווווווווווו

משהו טוב שקרה לך השבוע: הסתפרתי :) החתונה אתמול, הלילה, היום. משהו רע שקרה לך השבוע: שיעמום רגעי. שיר שלא הפסקת לשמוע: תמיד כשאתה בא - אפרת גוש התחדשות השבוע: תספורת :] תוכנית השבוע: מי רואה טלוויזיה בכלל. תמיד נכון - האוס
סרט השבוע: אושן 13. ספר השבוע: בריחה - ג'ון אברבוך מאכל השבוע: פנקייק
יציאת השבוע: החתונה אתמול
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: צו ראשון, מקווה לתיאוריה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא יהיה אף אחד מיוחד ]; ציטוט\יציאת\מילת השבוע: - תמונת השבוע: למרות שכבר שמתי אותה פה
התוכניות שלי לשבוע הבא: שיעורי נהיגה, צו ראשון, ללמוד לתיאוריה, ממש מקווה לגשת לתיאוריה, לנסות ללמוד מתמטיקה
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה, נראה לי :] הודגש באמצעות מדגישומטיק

JuSt A GiRl 94

New member
אין לי רעיון לכותרת

משהו טוב שקרה לך השבוע: היה נחמד עם הבנות.. משהו רע שקרה לך השבוע: כל השאר. ז"א, הרסיטל הלך חרא, הבנתי שאני מאוהבת וזה איכסה, כל הסיפור עם הדיאטנית, וזה שהאקס התאהב במישהי אחרת ופשוט איכס שיר שלא הפסקת לשמוע: אוונסנס בכללי התחדשות השבוע: אממ סתם כמה דברים מהקניון תוכנית השבוע: הפרקליטים, פרינדס סרט השבוע: אין ממש ספר השבוע: טטיאנה ואלכסנדר מאכל השבוע: אמממ אין משהו ספציפי יציאת השבוע: עם הבנות לקניון משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אממ האודיציה של הבנות אולי.. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: טוב ברור. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אין תמונת השבוע: אין לי כוח התוכניות שלי לשבוע הבא: אנקור, למות מיסורים, דיאטנית (להתאבד) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ווהו, סופר כיף

JuSt A GiRl 94

New member
אני לא מאמינה ששכחתי

משהו שאני מצפה לו: מאיה מגיעה מבוסטון ביום שלישי.

ShiRa1101

New member
עוד שבוע עבר

משהו טוב שקרה לך השבוע:הרחתי את החופש ויצאתי לכל מיני מקומות :]
משהו רע שקרה לך השבוע:ביטלו את הטקס אש וזה יצר אכזבה מצד הבוגרים שימשיכו שנה הבאה..
שיר שלא הפסקת לשמוע:שווים-רן דנקר RHYTHM IS A DANCER-שגיא ראי
התחדשות השבוע:כתפיות שקופות לחזיה
תוכנית השבוע:וכמו תמיד חברים..והאקס המיתולוגי
סרט השבוע:"אני,אתה והוא"
ספר השבוע:"אל תקראו לי חירות" ו"חירות לקראת בגרות"
מאכל השבוע:טוסט:)
יציאת השבוע:לשלולית החורף חח
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:רופא עור והופעת של חברה..
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:ג'
ציטוט\יציאת\מילת השבוע:----
תמונת השבוע:חח התלהבתי ממנה;]
התוכניות שלי לשבוע הבא:להינות ולמצוא עבודה!!
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:אחלה..

אמ...

משהו טוב שקרה לך השבוע: ראיתי אנשים שלא ראיתי המון זמן. משהו רע שקרה לך השבוע: החום
שיר שלא הפסקת לשמוע: הכוס הכחולה- עברי התחדשות השבוע: נעליים:) תוכנית השבוע: מתחילות מחדש. סרט השבוע: אין. ספר השבוע: אין יציאת השבוע: ת"א משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מבחן. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אף אחד. התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד, ללמוד, ללמוד ועוד קצת אמ... ללמוד!(?) ולסיכום: איך עבר עלייך השבוע: בסדר דווקא:) שיהיה סופ"ש נעים ורגוע לכולנו.

Summer moved on

New member
../images/Emo209.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: עבדתי כל השבוע, מלא משפחות-בייביסיטר יצרו קשר, עשיתי הרבה ספורט, הלילה הלבן בת"א עם חברים. משהו רע שקרה לך השבוע: עייפווווווווות, ונפרדתי מהילדים שלי אתמול:[ שיר שלא הפסקת לשמוע: לא יודעת איך קוראים לו:< התחדשות השבוע: נעלי ספורט, תמונה לחדר, אוכל טעים בבית קפה אתמול ב3:00 בלילה:] תוכנית השבוע: כלום? סרט השבוע: שרק:] ספר השבוע: אם יש גן עדן/רון לשם. מאכל השבוע: קורנפלקס עם חלב. יציאת השבוע: הלילה הלבן אתמול:] משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לגמור עם הבגרות בלשון, ובייביסיטרררררר! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אף אחד מיוחד. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: - תמונת השבוע: צילמתי את הילדודס אבל אין לי כבל להעביר ת'תמונות... התוכניות שלי לשבוע הבא: בגרות בלשון, בייביסיטר, ספורט, קניות בתל אביייייייייייב! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אממ היה חביב.

Small talk

New member
"שוב אני מוצץ גבול..."

משהו טוב שקרה לך השבוע: קיבלתי 100 בבגרות המעשית במחשבים,תפרתי את כל הארנקים וקיבלתי עליהן מלא מחמאות (בעיקר בפורום), לא זוכרת מה עוד אהה נגמר לי המחזור. משהו רע שקרה לך השבוע: לא הרבה, בעיקר שטויות. שיר שלא הפסקת לשמוע: 'נשל הנחש' של בועז מעודה, big girls dont cry של פרגי, never again של קלי קלארקסון ואת 'אמפריות נופלות לאט' בביצוע של דן תורן וחמי רודנר התחדשות השבוע: ליפגלוס,עיפרון שחור, שני ספרים חדשים מחנות יד שנייה. תוכנית השבוע: הישרדות, החברה הגבוה, בית אופנה וכוכב נולד. סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: עדיין עשרה כושים קטנים ושני הספרים החדשים למרות שעוד לא התחלתי לקרוא אותם מאכל השבוע: שוקולד והרבה יציאת השבוע:מקס ברנר משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לכתובה עם אמא בקאמרי אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא יודעת ציטוט\יציאת\מילת השבוע: בעיקר את כל המחמאות שקיבלתי היום ואתמול על הארנקים,"אהה קיבלת 100" שיחה עם המורה שלי למחשבים אחרי הבגרות המעשית במחשבים, "שקשוקה!" - אל תשאלו. תמונת השבוע: אם כבר יש לי במה להשוויץ אז נשוויץ כבר עד הסוף
התוכניות שלי לשבוע הבא: כל מיני, אבל בדר"כ הכל ספונטני ומשתנה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: שבוע ראשון לחופש נחמד מאוד. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Small talk

New member
אכן ../images/Emo13.gif

אני דיי התאהבתי בבמבה , אבל אני יכולה להכין לך כזה קטן (זה משקית במבה גדולה ואין לי עוד גדולות).

Small talk

New member
ועוד משהו אחד

אנשים רוצים לקנות את הארנקים שלי, שזה בכלל הזוי.

Small talk

New member
../images/Emo13.gif

שלחתי את המכתב כבר, אני מניחה שעד שלישי-חמישי הוא יגיע.

למעלה