הם היו לי שיר קטן
משהו טוב שקרה לך השבוע: החמשוש, הצוק אתמול בערב עם החברים מהקורס, הישיבה עם ההורים היום בצהריים. משהו רע שקרה לך השבוע: שיעור החבישות המזעזע הזה היה הדבר שהכי מתקרב לרע. שיר שלא הפסקת לשמוע: אמברלה הזה... הוא נחרש בגלגלצ. התחדשות השבוע: עמ... אין. תוכנית השבוע: 4 מבחנים.
סרט השבוע: האופטימיות. P: ספר השבוע: ^^ מאכל השבוע: בטח שלא הפסטה של אתמול, איכס. הכריכים של מצרפ אולי. P: יציאת השבוע: אתמול בערב... ידיד מהקורס אסף אותי, נסענו ביחד לצוק וחגגנו שם יום הולדת ל2 חברים מהקורס... באמצע חתכנו למסעדה, חזרנו ובסביבות 5 לפנות בוקר חזרתי הביתה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הרצאה על הדרכות. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מדריך הברהצ שלי
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אם לא תהיי פה אני אשתגע" "למה?" "כי את זו... את" אלון המדהים(אחד מהקורס שלי). אני כל כך מתה עליו. תמונת השבוע: מי אמר מצרפ ולא קיבל.
התוכניות שלי לשבוע הבא: אוך הס. ;[ ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה.
הודגש באמצעות מדגישומטיק
משהו טוב שקרה לך השבוע: החמשוש, הצוק אתמול בערב עם החברים מהקורס, הישיבה עם ההורים היום בצהריים. משהו רע שקרה לך השבוע: שיעור החבישות המזעזע הזה היה הדבר שהכי מתקרב לרע. שיר שלא הפסקת לשמוע: אמברלה הזה... הוא נחרש בגלגלצ. התחדשות השבוע: עמ... אין. תוכנית השבוע: 4 מבחנים.