סיכום שבועי.

הם היו לי שיר קטן

משהו טוב שקרה לך השבוע: החמשוש, הצוק אתמול בערב עם החברים מהקורס, הישיבה עם ההורים היום בצהריים. משהו רע שקרה לך השבוע: שיעור החבישות המזעזע הזה היה הדבר שהכי מתקרב לרע. שיר שלא הפסקת לשמוע: אמברלה הזה... הוא נחרש בגלגלצ. התחדשות השבוע: עמ... אין. תוכנית השבוע: 4 מבחנים.
סרט השבוע: האופטימיות. P: ספר השבוע: ^^ מאכל השבוע: בטח שלא הפסטה של אתמול, איכס. הכריכים של מצרפ אולי. P: יציאת השבוע: אתמול בערב... ידיד מהקורס אסף אותי, נסענו ביחד לצוק וחגגנו שם יום הולדת ל2 חברים מהקורס... באמצע חתכנו למסעדה, חזרנו ובסביבות 5 לפנות בוקר חזרתי הביתה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הרצאה על הדרכות. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מדריך הברהצ שלי
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אם לא תהיי פה אני אשתגע" "למה?" "כי את זו... את" אלון המדהים(אחד מהקורס שלי). אני כל כך מתה עליו. תמונת השבוע: מי אמר מצרפ ולא קיבל. :) התוכניות שלי לשבוע הבא: אוך הס. ;[ ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה. :) הודגש באמצעות מדגישומטיק

AnGeL DoLlY

New member
back in black!!

פחחח סתם עאלק בלאק.. כולה נשרפתי קצת בתחת:] אבל היה סופרכייףףף!! משהו טוב שקרה לך השבוע: נו ברור שאילת. לפני חצי שעה חזרתי והיה כיף חיים
.. עשיתי על הטרפז איזה שלושים פעם, ראיתי שרק 3, התחברתי עם צוות הבידור במלון
היה אדיר משהו רע שקרה לך השבוע: הפסדתי מסיבת סיום של הכיתה אצל מישהו, אבל בקטנה. גם ככה אמרו שהיה מעפן. שיר שלא הפסקת לשמוע: "כמה עוד אפשר" של הראל סקעת. הוא הופיע במלון וישב לידי בבריכה..חח היה יפה! התחדשות השבוע: 2 שמלות יפות יפות מזארה, ובגד ים מ'פלפל' שיושב עליי טוב תוכנית השבוע: כוכב נולד בשישי, הספקתי לראות קצת. את מי הדיחו?!?! סרט השבוע: שרק 3
סרט גדולללל חובה לראות ספר השבוע: - מאכל השבוע: המוקפץ שהיה היום בארוחת צהריים, הסופלה של יום שישי, ובכלל כל האוכל בקלאב מד אלוהי
וגם מפפסי מקס כבר בא לי להקיא.. אפשר להזמין כמה שרוצים מתי שרוצים [קלאב] אז התפרעתי. ראו תמונה :] יציאת השבוע: עדיין לא ברור אני רואה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הממ להיכנס לקורס ברבאק ולהבין סדרות אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אדם. ואם לא הוא באמת יהרוג אותי ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "ריח של עוגתתתתתתת שמרים" (דמיינו קול של כושית צועקת/מאיה בוסקילה. חח אני ואח שלי עשינו שטויות) תמונת השבוע:
. למרות שרציתי מהטרפז אבל שכחתי להגיד לאחשלי שיצלם|: התוכניות שלי לשבוע הבא: וואלה לא יודעת ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מ-ע-ו-ל-ה!!

שיבורך החופש../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ קניתי עדשות כחולות? משהו רע שקרה לך השבוע: שיעמם לי והיו כמה ימים שאכלתי בהם יותר מדי. אבל המשקל לא השתנה. שיר שלא הפסקת לשמוע: ככה זה של ברי סחרוף. התחדשות השבוע: עדשות תוכנית השבוע: כאילו בטלויזיה? נערף. האנטומיה של גריי? סרט השבוע: היית עם אחקטן בשרק 3 אתמול, אז אני מניחה שזה ספר השבוע: איזה ספר למי יש כוח לקרוא מאכל השבוע: חזה עוף! יציאת השבוע: עם האמריקאים בפארקP: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיגיעו העדשות ואיתם הפידבקים! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אממ כולם? ציטוט\יציאת\מילת השבוע: מי זוכר, יש כל יום תמונת השבוע: וואי אמ. עשיתי את זה לפני כמה שעות. בשמאל שמה, זו אני. בגיל 12 (וכן, שקלתי גם יותר). בימין זו אני. היום. הייתי צריכה להכין את זה, לראות מול העיניים. התוכניות שלי לשבוע הבא: להנות ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: די נחמד, בצורה משעממת לטובה

לא יודעת. לא יודעת..

באיזה שהוא שלב שנה שעברה...כל ההערות כל ההשפלות שעברתי, ואני לא מדברת רק על ילדים, גם רופאים שעשו לי את הניתוח אפנדציט, אנשים מבוגרים וזה. כל הכואב שזה עשה לי. פתאום זה עלה. ופתאום כבר לא יכולתי יותר. היה איזה שלב בחופש הגדול שגם קרעתי ת'תחת במכון כושר, אבל אמ, אין מה לעשות. אני וספורט זה לא חברים טובים
. אז אני די חייבת הכל לשנאה עצמית ולשינוי שעשיתי בתזונה. דפק לי את החיים, אבל אני פחות שמנה עכשיו.

LimiMimi

New member
פחות שמנה עכשיו?

בובה, את פאקינג כ-ו-ס-י-ת! ואני ראיתי אותך במציאות, אני לא סתם אומרת את זה מתמונות! ובנוסף לזה את גם יפהפייה.

Tin Doll

New member
טוב נו

משהו טוב שקרה לך השבוע: הופעה של אביתר משהו רע שקרה לך השבוע: הפרידה שיר שלא הפסקת לשמוע: אביתר בנאי - פקק תנועה התחדשות השבוע: ממממ תוכנית השבוע: איך פגשתי את אמא, איש משפחה סרט השבוע: חצי נלסון. ממליצה ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: יום חמישי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

use your guns

New member
וור איז זה לאבבבבבב

משהו טוב שקרה לך השבוע: מממ כל השבוע כמעט לא הייתי בבית ויצאתי המון :)סידרתי את החדר!!!!!!!! כל השבוע שחיתי. נהנתי! משהו רע שקרה לך השבוע: ניסו להתקשר אליי לקבוע ריאיון בצומת ספרים ומסתבר של עניתי וניסו לתפוס אותי ללא הצלחה. התקשרתי אליהם היום לשאול מה קורה ויש להם מספיק עובדים. סעמק, כ"כ התאימה לי העבודה! שיר שלא הפסקת לשמוע: כמה שזה ישן, ביקמין אינסיין של אינפקטד. משום מה הוא רודף אחריי. התחדשות השבוע: לק אדום זנותי משהו. תוכנית השבוע: לטוב או לרע? משהו כזה שראיתי היום בסטר וורלד אבל לא זוכרת את השם. נו, התוכנית הזו שהחברים מארגנים אירוע... סרט השבוע: 8 מייל בפעם ה 456567879 ספר השבוע: "נרדף" מאכל השבוע: ממממממ...אני לא ממש זוכרת מה אכלתי אבל החמוץ-מתוק של אמא בשישי היה להיט. יציאת השבוע: אווהו...אהמ..אמתול ב2 בלילה החלטנו על ארוחה לילית בחוות הברבור. כמובן שהמטבח היה סגור, אבל בירה ונרגילה לא נראו עוד במקום כמו אתמול. מעולם. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: למצוא כבר עבודה, לעבור תאוריה (בתקווה שאני אתחיל ללמוד מתישהו), אם אני אעבור תאוריה אז להתחיל ללמוד נהיגה, להוציא טופס ירוק, כרטיס עובד, להנות, ללכת עם אריאלה לשודדי הקאריביים... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: יאיר ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אתן חייבות לי כל אחת חצי שקל!" תמונת השבוע: החדר המסודר והמכוער. מתה להתחיל את השיפוץ. התוכניות שלי לשבוע הבא: לממש את הציפיות ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: משהו להיט

וואי ווואאייי

משהו טוב שקרה לך השבוע: ההופעה של עברי[
], היציאה בשישי בלילה משהו רע שקרה לך השבוע: מחר יקרה 0_O שיר שלא הפסקת לשמוע: אמברלה
. וגם באה חזק של להקת קולומביה [מומלץ מומלץ מומלץ!!] התחדשות השבוע: כפכפים שקניתי בגזית תוכנית השבוע: חופש
[ולחרוש לפסיכו' אבל אני מדחיקה:<] סרט השבוע: לא יצא לי לראות..אבל שמתי בהורדה את רקוויאם לחלום [כן..עוד לא ראיתי
] ספר השבוע: אוצר מלים לפסיכומטרי
! מאכל השבוע: סלט. יציאת השבוע: שישבת שעברו..היו הכי שולטים בעולם
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חופש
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: הבחור עם הרישום הפלילי
. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "את באמת חושבת שאפשר לשכוח אותך"? [
|נמס|] תמונת השבוע: תודו שזה היה צפוי
התוכניות שלי לשבוע הבא: חופש...[לא שאלנו כבר?] ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נ-ה-ד-ר [חוץ ממחר, ומה12 לחודש שזה ימי אבל]

הורגת אותי באיזה

קלות את וכל בן אדם אחר כותבים "ימי אבל" על ימים שהם קצת קשים. לא משהו אישי, זה פשוט מטריף אותי איך בן אדם שלא *באמת* יודע מה זה יום אבל, כותב דבר כזה על סתם עוד יום שקשה לו. ואם טעיתי אני מצטערת, אבל באמת שמטרידה אותי הקלות דעת הזו שמגיעה לכם עם הכתיבה של היום הזה. אני רואה אנשים כותבים יום 'אבל' על קבלת תשובות של פסיכומטרי שיצא קצת פחות מ700, כשלאחרים יום אבל זה התמודדות עם אזכרה של אח שנהרג, או לוויה של חבר טוב.. אל תקחי את זה קשה או אישית, פשוט בתור אחת שיש לה מספיק סיבות לומר יום אבל, אבל בחיים לא אמרה יום אבל על משהו כמו יום של התעודות או משהו כזה, צורם לי לראות כזו קלות דעת ואדישות למונח הזה.

מבינה אותך

וכל אחד והפירוש שלו למונח אבל
יש כאלו שבשבילם יום של תעודות זה יום אבל, ויש כאלו שאזכרות בשבילם זה יום אבל. וואלה..אני מעדיפה שאנשים ידעו רק מה זה ימי אבל של תעודות ולא של לקבור אחים וחברים.

גם אני מעדיפה..

אבל כשתדעי מקרוב מה זה יום אבל אמיתי, וכשתדעי מה זה להתמודד עם הקלות דעת והאדישות המטורפת הזו למונחים שנראים לך כל כך טיפשיים, כאחות שקולה, את תביני את ההרגשה שלי ולמה אני כל כך, כביכול, מגזימה...

לא אמרתי שאת מגזימה..

וזה לאו דוקא קלות...כל אחד והפרשנות שלו למונחים-זה לא אומר שזה פסול...

למעלה