סיכום שבועי.

RainbowL

New member
הכתובה אחת ההצגות!!!

ראיתי אותה עם כל המגמה וכולנו לא הפסקנו לצחוק... ואת ממש מוכשרת, הארנקים מדהימים!

Small talk

New member
כן?

ראיתי שעשו עליה כתבה בגיא פינס אז התלהבתי וגיליתי שדרך חבר אפשר לקנות כרטיסים ב50 שקל, ואז הכרטיסים הגיעו אתמול והתחילו לי מחשבות חרטה. ראיתם גם את 'בואינג בואינג'? תודה

RainbowL

New member
לא, בקאמרי ראינו רק את

הכתובה ואת אנטיגונה (כמעט נרדמתי, ההתחלה יפה ואז זה מתחיל לחפור לך בשכל ויש קטעים כל כך מיותרים) גם אני ראיתי את הכתבה בגיא פינס והתלהבתי מעצמי באמת הצגה מצויינת, אין לך מה להתחרט

Over My Head

New member
להשתכר ולעשות שטויות../images/Emo42.gif

לא חייבים רק בחתונה של אחותך...וגם לא חייבים להשתכר
משהו טוב שקרה לך השבוע: סמינר שהיה מדהים....הכרתי מלא אנשים=]]]
משהו רע שקרה לך השבוע: אממ....לא ישנתי מספיק
שיר שלא הפסקת לשמוע: הסודות-דנה עדיני ו-gary jules- falling awake
התחדשות השבוע: מלא מושמושים מהסמינר...חח
תוכנית השבוע: לא הספקתי עדיין להשלים תוכניות...
סרט השבוע:ראיתי אתמול בלילה.. נקודת מפגש...איזה סרט יפה
אני מתה על השחקן ששיחק את כריס (שכחתי איך קוראים לו)
ספר השבוע: ואיך קוראים לך עכשיו....אמא קנתה לי
מאכל השבוע:בורקס שהיה בארוחת ערב ביום השלישי של הסמינר...כל שאר האוכל שם היה זוועתי...טוב נו חוץ מהציפס
יציאת השבוע:סמינר....וביום חמישי שעבר הייתה מסיבה מדהימהההה אבל זה לא כל כך קשור להשבוע..
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מתחילים קייטנה...ואני מתה מפחד
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מגושש....ולהגיד לה תודה על הכללללל
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "לא לא לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא"חחחחח...ביום הראשון של הסמינר ואני ופזי התחרפנו לגמרי והתלנו לשיר את השיר של שירה גבריאלוב"הבוקר יאיר"ואני פשוט התחלתי לצרוח כזה-לא לא לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא....חח ומאז כולם צוחקים עליי
תמונת השבוע: אין לי אותן עדיין על המחשב אבל יצאו לי תמונות מהממות מהסמינר..=]]]]]]]]] וזאתי סתם אחת חמודה- מומינים לשלטון
התוכניות שלי לשבוע הבא:קייטנה
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:מ-ה-מ-ם-!
קראת?

Over My Head

New member
לא זה לא הוא...../images/Emo42.gif

חיפשתי ונראה לי שקוראים לו ג'ונתן ריס מאיירס

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אתמול בלילה :) משהו רע שקרה לך השבוע: בואו לא נדבר על זה. שיר שלא הפסקת לשמוע: דנה ברגר - אהבה אביתר בנאי - תיאטרון רוסי puddle of mudd - blurry ivri lider - jesse התחדשות השבוע: פלאג חדש להרחבה :) תוכנית השבוע: חברים, ארץ נהדרת, הבורר, האלופה. סרט השבוע: לא היה כלכך. ספר השבוע: אין. מאכל השבוע: אורז. אלא מה! גם פסטה :) יציאת השבוע: אתמול
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום חמישי הבא. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברים בעיקר. אין מישו ספציפי. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: 'בייבי באטמן!' תמונת השבוע: עדיין לא קיבלתי אותן ;[ התוכניות שלי לשבוע הבא: לא מתכננת יותר מדי. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: רגיל כזה.

EVE Lights

New member
מיאוווו.

משהו טוב שקרה לך השבוע: אני לא חושבת שקרה משו טוב השבוע
חח איזה עצוב זה. לפחות לא משהו ספציפי שאני יכולה לשים עליו את האצבע. היה חרא של שבוע. משהו רע שקרה לך השבוע: אוהו, שנתחיל? הייתה חרא סימולציה ביום רביעי, לא ראיתי את אביב בכלל, ורועי סינן אותי מהחיים שלו במשך שבוע שלם. תענווווג. שיר שלא הפסקת לשמוע: נושאי המגבעת - הבא בתור הוא סוס התחדשות השבוע: שומדבר תוכנית השבוע: "יריחו" (אקסטרא הוט. מעולה) סרט השבוע: לא היה ספר השבוע: גם לא מאכל השבוע: סנדוויץ' גבינת עיזים מאינגליש קייק (אמא מלכה) יציאת השבוע: לא יצאתי מהבית כל השבועעע
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אביבבב והבנות במוצ"ש כנראה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אותו כנ"ל ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לא זוכרת תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: ראשון פסיכו. שני-שלישי שיעורי בית. רביעי סימולציה ג' ואביב. חמישי שיעורי בית. נהההדר. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה פשוט שבוע מזוויע מכל הבחינות. בהנחה שיותר גרוע מזה לא יכול להיות, שבוע הבא אמור (חייב) להיות יותר טוב.

Lost Lullaby

New member
לישוןןןןן

משהו טוב שקרה לך השבוע: אילת איי גס, והבגרות בספרות הלכה טוב משהו רע שקרה לך השבוע: לוידעת, פה ושם היו רגעים לא משו שיר שלא הפסקת לשמוע: אמברלה. הוא התנגן בכל מקום! התחדשות השבוע: שלא נתחילללל:p תוכנית השבוע: נה סרט השבוע: נה ספר השבוע: נה מאכל השבוע: דברים משמינים:[ יציאת השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: בגרות סמי אחרונה,משמרת אחרונה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אתה זרעון לא מפותח!!!" תמונת השבוע: סוסוני ים
!!!! הם כאלו יותר יפים במציאות התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמדי

yaeli87

New member
אוח מעודה הזה כזה נסיך!!!

משהו טוב שקרה לך השבוע: עכשיו,בועז מעודה חחח,אממ שיחה עם הסא"ל. משהו רע שקרה לך השבוע: כל השבוע בערך. שיר שלא הפסקת לשמוע: היו כמה שעכשיו אני לא זוכרת איך קוראים להם...ר-ג-ע! אה...linkin park-what ive done שלט בערך...ועוד שיר שלהם פחות מוכר bleed משהו מהדיסק החדש,שיר גאוני!!! התחדשות השבוע: אפרסק צלול,סיגריות... תוכנית השבוע: כוכב נולד סרט השבוע: פלזנטוויל ספר השבוע: - מאכל השבוע: ברוקולי
יציאת השבוע: לא היתה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיהיה טוב. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מאמי בהחלט! ליטל,מור,מאי,שירן[!] ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אני הכי מבואס שאני אשתחרר רק בגלל שאני לא אראה אותך יותר." -הסא"ל. תמונת השבוע: - התוכניות שלי לשבוע הבא: בתכנ"ש ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חרא- והשתפר עכשיו...אז,השבוע עוד לא נגמר אז מה אני אגיד? חרא+ חחח שבוע טוב בנות

We'll be half way to anywhere

משהו טוב שקרה לך השבוע: הרבה. בין היתר, קיבלתי זוג כרטיסים להופעה של עברי לידר מחר
. משהו רע שקרה לך השבוע: לא היה שיר שלא הפסקת לשמוע: יום אחד גם את תמותי - שילה פרבר. וגם \Boston - Augustana התחדשות השבוע: כמה חולצות תוכנית השבוע: לא ראיתי טלוויזיה סרט השבוע: כנל ספר השבוע: כנל מאכל השבוע: ציזבורגר יציאת השבוע: יום שלישי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ההופעה מחר, שיעורי נהיגה שבוע הבא, צו ראשון אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: שירי, הגר ציטוט\יציאת\מילת השבוע: 'פתחי ת'רגליים זה הכי מתאים לך'
תמונת השבוע: יש אבל אין לי כח לשים התוכניות שלי לשבוע הבא: נו כתבתי ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה

נו נו

משהו טוב שקרה לך השבוע: הקורס, ללא כל ספק. השיחה איתו, ואיך שהעניינים זרמו. משהו רע שקרה לך השבוע: החום המעיק הזה. אני מתקשה להאמין שאני כותבת את זה, אבל אני רוצה שיתקרר. שיר שלא הפסקת לשמוע: כמה חסר - איציק שמלי
התחדשות השבוע: אממ 3 זוגות סנדלים!
תוכנית השבוע: כוכב נולד סרט השבוע: הסודות ספר השבוע: צילה של הרוח מאכל השבוע: סנקור עם בשר
יציאת השבוע: אמ לא משהו מיוחד. הלכתי היום לסרט. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: בעיקר להתבאס שהשגרה נמשכת עד ספטמבר.. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: הבננות מהצבא, טיפה התגעגעתי. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "סנקור אחרי בשר זה אחלה"
תמונת השבוע: - התוכניות שלי לשבוע הבא: צבא - אפטר - צבא. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה. אס"ק לפנים.
[תגידו אם קראתן...]

ketty the sheep

New member
השבוע ../images/Emo99.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הופעה של מיוז.
חיכיתי, בלי להגזים, משהו כמו שבע שנים לרגע הזה?
משהו רע שקרה לך השבוע: נשברה לי הידית של המזוודה והייתי צריכה לסחוב אותה ביד ברחבי אירופה. אבל היה משעשע.
שיר שלא הפסקת לשמוע: האלבום האחרון של Art Brut. התחדשות השבוע: האלבום החדש של Ash, לפני כל העולם בערך. ננה-בננה! תוכנית השבוע: Brainiacs :D (גם כשזה מדובב לצרפתית זה אחלה). סרט השבוע: נחשים על מטוס? XD (קניתי את הפסקול של זה, והחוברת של הדיסק היא הדבר הכי טוב שקרה לאנושות מאז האינטרנט). ספר השבוע: הממ, קניתי עותק של הנסיך הקטן ביפנית. אחלו לי בהצלחה בקריאה?
מאכל השבוע: טוסט?
יציאת השבוע: הופעה של מיוז? D: חוץ מזה, הממ, ההופעה של דאפט פאנק! *_______* משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לפגוש את החברים שלי ולהביא להם את הדברים המגניבים שקניתי להם. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את כל החברים שלי? 3: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: he daaaar!!
(דיי, נגנבתי מזה. אני כל כך הולכת ללמוד הולנדית. *___* ) תמונת השבוע: מממ, קשה להחליט. *נוברת במצלמה* טוב, הבלונים האלו היו אחד הקטעים הטובים של ההופעה. כולם ניסו לתפוס אותם/לפוצץ אותם. הם כאלו יפים! *-* אחד עבר ממש מעליי. ^^ התוכניות שלי לשבוע הבא: לחזור למציאות, לצבא (חודש אחרון - קייטנה עם החניכים שלי
), לחברים ה100ממים שלי. D: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: כגדיכחדגכחעעככחחח!!! מתי ההופעה בישראל?

EROTOMANIA

New member
Cuz we takin ova... one city at a time

משהו טוב שקרה לך השבוע: וואי. מסיבה וסקס עם ג'ארד. שכרות מופלאה.. משהו רע שקרה לך השבוע: בערך.. הקטע עם דן שיר שלא הפסקת לשמוע: איזה שיר של STONE SOUR התחדשות השבוע: אממ לא חושבת שקניתי משהו השבוע. אה בעצם מטען לפלאפון. יאיי! תוכנית השבוע: לא ראיתי יותר מדיי טלויזיה השבוע סרט השבוע: KNOCKED UP ראיתי אתמול עם ג'ארד :] ספר השבוע: THE KEPT WOMAN מאכל השבוע: פאקינג בירה יציאת השבוע: חוף הים! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: וואללה כלום אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: טים מהכיתה שלי ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "So full of shit so early in the morning" תמונת השבוע: ככה זה כשמשעמם
התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד לשם שינוי ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: דווקא מגניב ומעניין :]

MC SammY

New member
Just gimme the light

משהו טוב שקרה לך השבוע: וואו אממ המסיבת עיתונאים של שון פול ביום חמישי, ההופעה אתמול והים אחרי זה, סיום כל הבגרויות
משהו רע שקרה לך השבוע: היציאה של היום...גרוע רצח.
שיר שלא הפסקת לשמוע: Sean Paul-Where is the love התחדשות השבוע: ספר מחזור?
תוכנית השבוע: האלופה סרט השבוע: - ספר השבוע: לונדון בפיתה שסיימתי
מאכל השבוע: אייסקפה יציאת השבוע: ההופעה אתמול משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מסיבת סיום והנשף
,איזו מסיבה טובה בסופ"ש.. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אנשים שלא ראיתי הרבה זמן ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "I used to get busy"
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: מסיבת סיום וכאלה..אולי למצוא עבודה חדשה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ימים שפשוט מעולה וימים שקצת פחות

stink

New member
../images/Emo41.gifסיכומי מומי../images/Emo41.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אני לא חושבת שהיה טוב במיוחד . משהו רע שקרה לך השבוע: היה ממש חם ונורא סבלתי מזה ואף אחד לא מתקשר אלי אחרי ששלחתי מיליוני קורות חיים . שיר שלא הפסקת לשמוע: my chemical romance- teenagers ממש מדבק התחדשות השבוע: שום כלום :( תוכנית השבוע: חברים סרט השבוע: יורוטריפ בפעם החמישית!! זה אף פעם לא נמאס ספר השבוע: איזה ספר שירים מתקופת הבארוק . אני מוזרה מאכל השבוע: עוגת גבינה P: יציאת השבוע: לביוטי סיטי <?> משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מסיבת סיום כיתתית אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אולי סופסוף לעשות ערב בנות עם שתי החברות הטובות שלי כמו שאנחנו מתכננות כבר הרבה זמן . תמונת השבוע: משו משעשע שידיד שלי שלח לי..בכניסה לבניין . התוכניות שלי לשבוע הבא: להתחיל ללמוד למתמטיקה מועד ב' ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: משעמם טילים

למעלה