סיכום שבועייי :)

A Kiss To Kill

New member
שבוע טוווווווווב :) ../images/Emo25.gif

שם: אמילי :) גיל: 15.6
אזור: חדדדרה סיטי
שיר השבוע: A7X-Dear god
Eminem-Kim
להקת השבוע: A7X ללא ספק!
סרט/סדרת השבוע: סרט-סוויני טוד
קצת קריפי אבל פשוט מעולה! השירים
ג'ון טאקר חייב למות- פעם שלישית בערך
וסדרה-עלטבעי!!! כ"כ
ספר השבוע: אקליפס
אין לי זמן לקרוא כמעט#%*_($ משהו טוב שקרה השבוע: הממ.. השיחה שלי עם בר היום
מסיבה באומן
מסיבה הנהגתית הייתה מעולה לשם שינוי
חוווופש
כמה ישנתתי סוף סוף
משהו רע שקרה השבוע: בר ההומו הזה שבאלי להרוג אותו כל פעם
ידיד שלי אמר לי שהוא רוצה אותי.. הוא ידיד טוב מדי :\\ דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: הממ... חחח אתמול הייתי אצל חברה שלי בשניה שיצאנו החוצה תפס אותנו גשם מטוווווווווווווווווורף! מבול עם ברד יעני
חברות שלו בוכות על כמה שהן ירטבו וכמה שקר ורק אני צועקת עליהן שיש לי החלקה ואין לי מטריה
זה היה כ"כ מצחיק
ציטוט/י שבוע: ערס:"מאיפה אתן...?" אנחנו:"חדרה.." ערס:"האא לפני כמה ימים הייתי בקיבוץ חדרה!!" ערס:"ילדה, כמה עולה כרטיסיה..?" נופר:"תלוי.. לאן אתה רוצה..?" ערס:"לשפתיים שלך!" ערס:"אפשר לשבת בינכן? הא, אתן עומדות, אני:"קארין! אני אצא!" קארין:"תצאי, הארון באמת מתחיל להיות קטן בשבילך..." בר:"טבמלית" תווווווודו שזאת מילה מצחיקה כ"כ צחקתי כשהוא אמר לי אתזה בר:"את יודעת, תמיד כשבאלך לבכות יש לך פה כתף
"
בר:"פשש אמי עם תמונה כזאת אני מבין את יער" ולשאלה המתחלפת: איך היה יום שישי ה13 ? (שוווווווב ) הייתי אצל חברה
וזהו ><" חח לא כ"כ מיוחד התאריך הזה...

Orange Sky

New member
איזה מותק את בתמונה!:)

חחחחחחחח הציטוטיםXDD הציטוטים שלך ושל קארין תמיד קורעים

elina002

New member
אני

שם: אלינה גיל: 21 אזור: צפון שיר השבוע: The Saturdays - Just Can't Get Enough חידוש טוב! להקת השבוע: דפש מוד סרט/סדרת השבוע: על טבעי! ספר השבוע: אני עדיין קוראת את דמודומים באנגלית (קראתי לפני זה בעיברית) משהו טוב שקרה השבוע: סופ"ש כיפי במרכז משהו רע שקרה השבוע:לא עולה לי משהו בראש דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: פרטי מידי.... ציטוט/י שבוע: אין לי משהו ולשאלה המתחלפת: איך היה יום שישי ה13 ? (שוווווווב ) לא היה שום דבר מיוחד.... אבל משום מה כן היו סיוטים בלילה בלי שראיתי אף סרט מפחיד! ~מזכירה לחדשים ולמי שלא קרא את חוקי הפורום , לקרוא אותם!~

סיכום שבועי

שם: ליאן גיל:16.10 אזור: השרון שיר השבוע:אולטרהויולט להקת השבוע:avenged sevenfold סרט/סדרת השבוע:הג"ש ועל טבעי!! סופסוף ממשכים לשדר D: ספר השבוע:המשחק של אנדר משהו טוב שקרה השבוע:קבלתי 100 במתמטיקה, קנו לי מחשב חדש לחדר וקניתי בגדים D: משהו רע שקרה השבוע:אני חולה ואני לא מצליחה לישון.. דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע:שיר הייתה אצלי וירד גשם אז היא שאלה אותי אם אני יכולה לתת לה כפכפים והיא תשארי את המגפיים שלה אצלי XD ציטוט/י שבוע: אחותי הקטנה שאלה אותי אם כשאני אהיה בצבא היא תיהייה הנכדה שלי XD אח שלי נסה לספר חידה: עשר ועוד עשר זה לא עשרים אבל אם תוסיפו לזה חמישים זה יצא 12 והתשובה של החידה היא: שער ועוד עשר זה עשר ועשרה ועוד חמישים יוצא 12 ואזס אני נקראתי והוא לא הבין למה עד שסיפרתי לו שעשר ועשרה ועוד חמישים לא שווה 12, זה היה אחד הקורעים באותו הרגע XDD ולשאלה המתחלפת: איך היה יום שישי ה13 ? (שוווווווב ) היה נחמד, ראינו סרט [שאמור להיות] אימה גרוע ואז הג"ש

sweet shir

New member
איזה בגדים קנית?D:

חחחחחחחחחחחחחחחחח מלעשות שיש לי מגפיים בעייתיות.XD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מפגר אחשלךXDDDDD הקאת? איך את מרגישה עכשיו? :\ תרגישי טוב!

sweet shir

New member
פ&ב כאילו? XD לקח לי שעה להבין חחחחחחחחחחח

יא, בהיר תכלת כאילו? סקיני? כמה עלה?? אני ממש רוצה! עם מי הלכת?

כן חחחחח תכלת לבן כזה

הוא קצת יותק רחב מגזרה ישרה, עלה 150 אני חושבת והלכתי עם אמא שלי אתמול

חדש כאן ../images/Emo98.gif../images/Emo103.gif

שם: אִמרי גיל: 15 אזור: צפון שיר השבוע: Lux Aeterna של קלינט מאנסל. (המנגינה של רקוויאם לחלום
) להקת השבוע: אמממממ, מיוז! סרט/סדרת השבוע: רקוויאם לחלום!!! וחברים.
ספר השבוע: "המשחק של אנדר" של אורסון סקוט קארד. זה מגניב. משהו טוב שקרה השבוע: 95 בלשון! *הצלחה* משהו רע שקרה השבוע: צינון.
(...וגשר *צמרמורת*) דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: יו, לא זוכר. יש לי חיים עצובים.
ציטוט/י שבוע: "סליחה, רגל." ולשאלה המתחלפת: איך היה יום שישי ה13? יבש. לא שידרו כלום בהוט, ובגלל שהייתי מצונן נשארתי תקוע בבית. פפפף.

sweet shir

New member
ברוך הבא! D:

גם אני קראתי אותו השבוע, ספר ממש טוב! ומד"ב זה בד"כ ממש לא הקטע שלי חחח

dorinchik

New member
ברוך הבא!!

אני דורין, בת 17 וחצי מבת ים.. אז ספר ספר- באיזה ספר אתה?

עדיין לא סיימתי את אנדר../images/Emo103.gif

כי אני קורא גם את המנגה טסובאסה כרגע במקביל... אבל כנראה שאחרי אנדר אני אקרא גלינקול- מותחן כבשים של לאוני סוואן. קנו לי ליומולדת.

בטח שקראתי!../images/Emo11.gif../images/Emo103.gif

קראתי את דמדומים בעברית. די אהבתי אותו בתכלס, הכתיבה מעולה וזורמת... הקיטשיות די הרסה לי. הכי אהבתי את הספר החל מהפרק של המשחק בייסבול ועד לפני האפילוג (הוא היה ממש קיטשי) ואני צריך לסיים כמה ספרים לפני שאני אתפנה לקרוא את ניו מון והמשכיו (וגוף מארח או מה שזה לא יהיה, שלפי מה ששמעתי יצא בעברית לא מזמן) וראיתי את הסרט. אני מאלו שחושבים שהוא יצא מוצלח ביותר והקאסט היה מעולה (רוזלי!
) בכלל, הביום היה טוב. היחיד שעצבן אותי היה השחקן של ג'ספר. הוא נראה כמו דג.
*נסקל*

למעלה