סיכום שבועייי :)

../images/Emo63.gif מה יש לכולם מג'קסון???../images/Emo2.gif

כולם פה יורדים עליו...
אז נכון, זה לא היה התפקיד הכי טוב בשבילו שבעולם, אבל לא צריך להיסחף

sweet shir

New member
../images/Emo153.gif סיכום שבועי. D:

שם: שירוש ה100ממת. גיל: 16. אזור: רעננה. שיר השבוע: Broken Strings - James Morrison Pieces - Sum 41 להקת השבוע: מקפליי. לא ממש שמעתי אותם, אבל כפרעליהם.
סרט/סדרת השבוע:
~ האח הגדול, הישרדות, פשע מן העבר, חשופים, הכי גאים שיש
, טופ מודל ואמריקן איידול.
~ הסודות. ספר השבוע: המשחק של אנדר.
משהו טוב שקרה השבוע: פורים, שופינג בת"א ונפגשתי עם אור ואורטל. D: משהו רע שקרה השבוע: בית ספר ומחזור. >< דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: חחחחחחחחחחחחחחחח שנטע תיבלה לעצמה את המכנס והחפירות על זה שזה חומצה ובסיס ושהריכוזים צריכים להיות שווים כדי שיתבצע תהליך סתירה ויתנקה הכתם XDDD כאפות כימיה שכמותנו.
וכלפעם שהיינו אצל ליאן בשבוע האחרון חחחחחחחחחחחחח אה והנסיעה חזור מת"א שאני ונטע עברנו התמוטטות עצבים קלה. XD ציטוט/י שבוע: ~דיברנו על הבעייתיות שלי עם סרטי אימה.~ .*naf Shir אומר/ת (21:34): כאילו ותלוי איזה תלייה, אם זו תלייה חמודה ולא אלימה, בכיף שלה. Your Worst Nightmare אומר/ת (21:35): תליה חמודה XD Your Worst Nightmare אומר/ת (21:35): אני חושבת שאת ועל טבעי לא תסתדרו XD .*naf Shir אומר/ת (21:36): למה? יש תליות לא חמודות?XD Your Worst Nightmare אומר/ת (21:36): אני לא זוכרת אם היא הייתה חמודה או לא XD רונן לתלמיד: "ברח לך? לא נורא, זה קורה לפעמים." שאלו את רונן מה עם המבחנים ומתי הוא יחזיר אותם~ רונן: "עידו (הבן שלו בן השנה וחצי) בודק את 03 כי בין כה וכה כולם הולכים למועד ב'." (ושתבינו, אנחנו 4 יח"ל, לא 3. וב05 כולם קיבלו ציונים ממש טובים. ביצפר מפגר שלא יודע לבנות מבחנים%@$). ויש עוד מלא בסיכום שבועי של נטע (אףפעם). <: ולשאלה המתחלפת: איך היה יום שישי ה13 ? (שוווווווב ) היה נחמד מאודD: אבל לא בגלל הסרט, הוא היה גרוע אעש. XD

Orange Sky

New member
גם את עם המשחק של אנדר?../images/Emo2.gif

מאתמול אני רואה שכל אחד כאן בפורום קורא את הספר הזה!
חחחחחחחחחח הציטוטיםXDDD

אףפעם

New member
עשית סיכום

אבל הוצאת אותי סתומה כי קודם הגבתי לתגובה שלך אליי ורק אח"כ ראיתי... ושתביני השילוש של הסיכום שבועי שלך ושל קארין הביאו אותי למצב כפית!XD רונן כזה חמוד!

sweet shir

New member
את הוצאת את עצמך סתומה, מתוקה. ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח לגמרי, כפרעליווו. XD הכי אדיר זה שהבן נולד באותו שבוע של יונתן חחחחחחחחח

כל פעם שהינו אצלי בשבוע האחרון XD

זה היה הרבה פעמים XD באיזה הקשר רונן אמר "ברח לך? לא נורא, זה קורה לפעמים."? XD התמונה

sweet shir

New member
3 פעמים. XDDDD

4 אם גם מחשיבים את שבת שעברה. XD אני לא יודעת חחחחחחחחחחחח לא הקשבתי לפני זה.
לגמריייי.

YuvalSP

New member
שבוע מרתק. ../images/Emo203.gif

שם: יובל גיל: 13 אזור: זימבבואה עלית שיר השבוע: להקת השבוע: סרט/סדרת השבוע: אמריקן פאי! ספר השבוע: משהו טוב שקרה השבוע:הצלחתי במבחן במתמטיקה XD משהו רע שקרה השבוע:אה..לא זוכרת דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: ציטוט/י שבוע: ולשאלה המתחלפת: איך היה יום שישי ה13 ? (שוווווווב ) היה אחלה

Cindy Campbell

New member
מיאו.

שם: רינת. גיל: 16.9. אזור: קריות. שיר השבוע: "Eyes On Fire". להקת השבוע: Muse
. סרט/סדרת השבוע: "מת לצעוק 2". ספר השבוע: מכניקה ניוטונית חלק א'. שונאת פיסיקה-_-". משהו טוב שקרה השבוע: ממ... אח שלי עבר לגור במעונות של הטכניון, וכבשתי את החדר שלו
. משהו רע שקרה השבוע: אח שלי עבר לגור במעונות של הטכניון
. נו, אני אתגעגע^^... דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: המ. לא יודעת. היום באתי להגיד שלום לחברה שלי ואז קלטתי שזו מישהי אחרת
. ציטוט/י שבוע: "I'm so gay and you're so..." "PERFECT! אל תשאלו
. _____________________________ חברה: ריני, יש לי בדיחת פיסיקה!! אני: מה? חברה: O- mg! *מתחילות לצחוק כמו מפגרות* אכן, פיסיקה הורסת חיים... המצב קשה
. ולשאלה המתחלפת: איך היה יום שישי ה13 ? (שוווווווב ) חביב... לא יודעת, ראינו את מת לצעוק 2 ואז אני וידיד שלי נרדמנו בכפיות במיטה הענקית של ידיד אחרXD. יום טוב

Nuriel13

New member
^^

שם: נוריאל גיל: 15 וחצי אזור: י-ם שיר השבוע: כל מיני שירים של הביטלס ^^ להקת השבוע: ביטלס! D= סרט/סדרת השבוע: בלאדי וולנטיין, SPN (ג'נסן 33>) ספר השבוע: מנגות נקרא ספר? 0.0 משהו טוב שקרה השבוע: בילויים עם חברות משהו רע שקרה השבוע: 65 בערבית <.< דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: "יא דביבונת מזון שמנמנה!" חברה שלי ביציאה. ציטוט/י שבוע: ראה למעלה. ולשאלה המתחלפת: איך היה יום שישי ה13 ? (שוווווווב ) לא היה סתם בבית. (למה יש שישי ה13 כל הזמן?)

Orange Sky

New member
בלאדי ולנטיין סרט ענק../images/Emo47.gif

פשוט כי זה היה בתלת מימד וכי זה ג'נסן
XD והעובדה שהרוצח הפסיכופת הוא עם מסכת עב"חXDDDDDDDDD ונושם כמו דארת' ויידר

Johnni456

New member
...../images/Emo79.gif

שם: סתיו גיל: 14 אזור: מרכז שיר השבוע: מלא של בלינק... להקת השבוע: בלינק182 סרט/סדרת השבוע: גוסיפ גירל ספר השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע: סיפרתי למישהו משהו שלא הייתי צריכה לספר לו ואני מרגישה כ"כ חרא עכשיו. ואני גם כמעט בטוחה שהוא סיפר את מה שאמרתי לו...
אני מרגישה הכי גרוע שיכול להיות. דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע:
ציטוט/י שבוע:
ולשאלה המתחלפת: איך היה יום שישי ה13 ? (שוווווווב ) סאקס.

דינדש

New member
אני אני XD ~בדיליי~

שם: דניאל גיל: 18 וחודשיים
אזור: ראשון שיר השבוע: Me Da Igual-Erreway (פרץ נוסטלגיה) להקת השבוע: Boyce Avenue סרט/סדרת השבוע: הממ... צער גידול בנות שוב (שבוע נוסטלגי) ספר השבוע: בהתחשב בזה שלא קראתי השבוע-
משהו טוב שקרה השבוע: הופעה של אורי חזקיה XD משהו רע שקרה השבוע: משווה באזרחות ומבחן במת' דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: אוקיי אז ככה: בהופעה של אורי חזקיה ישבתי ליד ידיד שלי... אורי כזה שואל "יש זוגות בקהל?" הוא מסתכל עלינו, מצביע לכיוונינו ואומר "אתם נראים לי זוג!" אני, הוא וליאת מזה נבהלנו, אבל מסתבר שהוא התכוון לאלה שישבו בשורה לפנינו שהיו באמת זוג
ציטוט/י שבוע: הממממ... "אני קושמשתי, אתה קושמשת" (מקטע של אסי וגורי) ולשאלה המתחלפת: איך היה יום שישי ה13 ? (שוווווווב ) היה ממש כיףףף (חוץ מהמבחן באזרחות ><")

למעלה