סיכום שבועייי :)

Sacred Lie

New member
סיכום שבועייי :)

שם: גיל: אזור: שיר השבוע: להקת השבוע: סרט/סדרת השבוע: ספר השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: ציטוט/י שבוע: ולשאלה המתחלפת: איך היה יום שישי ה13 ? (שוווווווב ) ~מזכירה לחדשים ולמי שלא קרא את חוקי הפורום , לקרוא אותם!~

ויינק

New member
מסכמת :)

שם : מאי גיל : 13 אזור: מרכז שיר השבוע : BROKEN STRINGS - JAMES MORRISON להקת השבוע:
סרט/סדרת השבווע : סרט - וידויים של שופוהוליק, סדרה - כמעט מלאכים D: ספר השבוע - ניו מון NM משהו טוב שקרה השבוע : פוורים, חוופש :) משהו רע שקרה השבוע :
דברים הזוים/מצחיקים/ מוזרים ברמות שקור לי השבוע : כל מיניXD ציטוט השבוע:
יום שישי ה- 13 : היה סבבבה :)

ספירצ

New member
../images/Emo6.gif

שם: גיל: אזור: רעננה שיר השבוע: florida -Right Round להקת השבוע: Metro Station סרט/סדרת השבוע: 90210, אמריקן איידול ספר השבוע: ניו מון, פסיעות על ריצפת הזמיר משהו טוב שקרה השבוע: שוםדבר מיוחד משהו רע שקרה השבוע: מבחן במת' והסיטוריה =\ דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: הלכתי עם חברה לבייביסיטר והיה ממש מצחיק, כל הלילה צחקנו כמו מפגרות >< ציטוט/י שבוע: אין XD ולשאלה המתחלפת: איך היה יום שישי ה13 ? (שוווווווב ) סתם עוד יום שישי רגיל, אבל משמעמם מתמיד...

elina002

New member
אני גם אוהבת את השיר הזה

אנשים פשוט מתגעגעים ל80'S בבריטניה זה מקום ראשון ומקום שני הוא גם חידוש לשיר של דפש מוד משנות ה80....

orale12345

New member
השבוע שלי ../images/Emo13.gif

שם: אור גיל: 19 אזור: מרכז שיר השבוע: Bad Reputation - Joan Jett להקת השבוע: the beatels סרט/סדרת השבוע: נער החידות ממובי ספר השבוע: BD משהו טוב שקרה השבוע: תל אביב
משהו רע שקרה השבוע: הרופא ביטל משמרת , שוב
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: כל כך הרבה דברים הזויים קרו אתמול שאין מקום לספר על כולם חחח ציטוט/י שבוע: אני:" אוך נלי הבנות החדשות הן פשוט נעל ! נעל אני אומרת לך!, לא בעצם את יודעת הן לא נעל הן כפכף!" ולשאלה המתחלפת: איך היה יום שישי ה13 ? (שוווווווב ) בכיף

HilaZ1

New member
אני! ../images/Emo3.gif

שם: הילה גיל: 20 אזור: ירושלים שיר השבוע: lifehouse- take me away להקת השבוע: maroon 5 סרט/סדרת השבוע: האח הגדול
ספר השבוע: new moon
משהו טוב שקרה השבוע: פורים!
משהו רע שקרה השבוע: פורים!
( אני הייתי אחראית לארגן אירוע פורים ביחידה-אני מש"קית חינוך.אז למרות שהיה ממש טוב בסוף,היה ממש קשה לארגן...חחח) דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: הופעה של נמרוד הראל.הבנאדם פסיכי
מדהים!! ציטוט/י שבוע: אין לי
ולשאלה המתחלפת: איך היה יום שישי ה13 ? (שוווווווב ) וואלה לא שמתי לב שהיה

מסכמת D: ../images/Emo66.gif ../images/Emo187.gif

"take my hand tonight,lets not think about tomorrow"
שם: נוי-ניי-נייטרונית-חוצפניי-כאן-לשירותך D: סתאם אמ נוי XD
אזור: מרכז הארץ D:
שיר השבוע: אממ with me-sum41 ו- some say-sum41
להקת השבוע: אמ סאם 41 וסימפל D: (למרות שיש גם את אוונג'ד ושארלוט XD)
סרט/סדרת השבוע: אמ הטינה 3! D: זה כזה שולטטט XD (לא כמו 2
)
ספר השבוע: אמ החלטתי שאני לא מתקדמת יותר בניו מון עד שחברה שלי תגיע לאן שאני(כבר לקראת הסוף) כי זה לא כיף שאני לא יכולה לדבר איתה על מה שקראתי בלי לספר ספוילר
אז בינתיים...ניו מון XD
משהו טוב שקרה השבוע: אמ פורים וחופש פורים D: היה ממש כיף והפורימון בנוע"ל היה ממש שולטט וזה עשה לי ת'שבוע(+המסיבת פורים של הנוע"ל D:) XD
משהו רע שקרה השבוע: אמ סתם למדתי לערבית עם המורה הפרטית
ראר רפעם ראשונה שיש לי מורה פרטית והכל בגלל אבא שלי שבאמת חושב שני צריכה לדעת ערבית
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: אוקיי אז המסיבת פורים של הנוע"ל התרחשה בקן חדש שנפתח בעיר (קן רמת גן מרכז) וזה בצד השני של ר"ג. עכשיו כזה הייתי במסיבה עם חברות שלי והכל ופתאום הלכתי כזה לשבת כי כאבה לי הבטן ואת מי אני רואה? את בן דוד שליי XDD (זו הייתה מסיבה לכיתות ז-ח והוא בז' XD) וזה היה כזה "בר?! אומג בר מה אתה עושה פה?!" והמדריך שלי לשעבר כזה "יוווווו הוא בן דוד שלך??? " חח ואמ זהו לאזוכרת עוד XD
ציטוט/י שבוע: רותי המחנכת שלי:"וצריך ללמוד הרבה ולקרוע את ה...........................האיזור שעליו יושבים" XDD
ולשאלה המתחלפת: איך היה יום שישי ה13 ? (עוד אחד?! ) חח אמ לא היה שומדבר מיוחד חח עשיתי בייביסיטר והלך דווקא ממש אחלה XD

x SAPIR x

New member
אני :)

שם: ספיר :] גיל: 14 אזור: ראש העין .. שיר השבוע: Rihhana - Cry להקת השבוע: סימפל פלאן ( : סרט/סדרת השבוע: דימדומים >< ראייתי שוב ספר השבוע: לא קוררראת משהו טוב שקרה השבוע: פורים !! משהו רע שקרה השבוע: חולה
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: לא עולה לי כרגע :] ציטוט/י שבוע: ^^ ולשאלה המתחלפת: איך היה יום שישי ה13 ? (שוווווווב ) לא יוודעת אני שונאת לראות סרטים מפחידייייםD:

shaharory

New member
../images/Emo221.gif סיכומיישן..

שם: שחר גיל: 14 אזור: כפר סבא שיר השבוע: lucky - jason mraz ft. colbie caillat כנראה התפרשש לי השם של הבת.. the fray - you found me להקת השבוע: the fray סרט/סדרת השבוע: שעות נוספות! אומייגאד אני אוהבת את פבריציו פיליפו וברנדון פירלה האלה!
אה ו"ארמסטרונג ומילר" שהצליחו בפעם הראשונה ממש להצחיק אותי עם המערכון הראשון בפרק 5, על איך ממציאים שמות לפלאפוניםXD ספר השבוע: ניו מון! שהתחלתי! משהו טוב שקרה השבוע: ראיתי שוב את אחד הסרטים הכי טובים שאני מכירה ואני לא יציין את השם שלו משהו רע שקרה השבוע: אני לא טסה להוליווד >< ונתקעתי עם ידל מעצבן בהדרכה של הפסחייה דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: ציטוט/י שבוע: ולשאלה המתחלפת: איך היה יום שישי ה13 ? (שוווווווב ) היה יומולדת לאחותי אז היה נחמד. אבל מתי שהתחיל ה-14 לחודש כבר היה גרוע מאוד! הייתי בלילה לבן בשמו"צ והיה מלא עכברים במבנה אז פשוט הלכתי באמצע! =\ זה היה סופר מלחיץ

עונה:../images/Emo26.gif

שם:יעל גיל:16 אזור:השרון שיר השבוע:Jesse mccartney-How do you sleep? להקת השבוע:The fray
סרט/סדרת השבוע:Picture this עם אשלי טיסדייל ספר השבוע:אני מה זה איטייתתתתתתתת Inkheart משהו טוב שקרה השבוע:נסעתי לאילת משהו רע שקרה השבוע:שחזרתי מאילת
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע:אחים שליייי והשטויות שלהם ציטוט/י שבוע:"לא אבל מתי כשהיא אמרה I rubbed my eyes היא לא התכוונה לזה" סתם רבתי עם אחותי על ציטוט מInkheart ולשאלה המתחלפת: איך היה יום שישי ה13 ? (שוווווווב )לאאאאאאאאא משהו חח

orw93

New member
../images/Emo205.gif

שם:אור גיל:16 אזור:יקנעם שיר השבוע: כמו כל שבוע
להקת השבוע: כנ"ל. אני צריכה דיסקים-^^ סרט/סדרת השבוע: סרט->אממ ראיתי באפי סדרה->סקינס3 ושולחןלחמישה ספר השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע: חופש, פורימון מוצלח, עדי באה לבקרD: משהו רע שקרה השבוע: פורים דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: בפורימון. הבנים לקחו לאחד את הנעל וניסו לזרוק לו אותה לחלונות וזה. בסוף הם קשרו אותה לאוטו של הרכזת ואמרו לו שזה בחלון וכולם מסתכלים על החלון והוא מחפש ולא מוצא
קיצר היה מצחיק, והוא ילד כאפות כזהXD ציטוט/י שבוע: "מה זה אימא? את מכינה כוסונים?" ולשאלה המתחלפת: איך היה יום שישי ה13 ? (שוווווווב ) הייתי עייפה מידי בשביל לשים לב

vampire girl1

New member
עונה../images/Emo13.gif

שם: תמר גיל:12 אזור:מרכז שיר השבוע:Lily Allen – The fear להקת השבוע:
סרט/סדרת השבוע:
ספר השבוע:אני עדיין קוראת את "שומרת אחותי","האיש שחשב שאישתו היא כובע" ו-BD. משהו טוב שקרה השבוע:סיימו לשפץ את החדר שלי, הוא ממש יפה. משהו רע שקרה השבוע:היה מבחן ממש קשה במתמטיקה, אף-אחד לא סיים אותו,חוץ מהסופר-חכמים. ורוב זכה ב-25 המפורסמים הכי הורסים מתחת לגיל 25.[מודה שהצבעתי לו
] דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע:בחופש פורים הייתי במסעדה עםהמשפחה,וכל העובדים היו מחופשים, אז בא אלינו מלצר שהיה מחופש לאישה ודיבר איתנו בקול נשי כזה.
ציטוט/י שבוע:מע"מ-מרה [שזה הכינוי שלי] עם מום.
ולשאלה המתחלפת: איך היה יום שישי ה13 ? (שוווווווב )חברה שלי סיפרה לי סיפורי אימה מפחידים!

Orange Sky

New member
../images/Emo183.gif מסכמת.

שם: ניצן
אזור: חיפה
שיר השבוע: Busted - Crashed the wedding David Cook - Heroes James Morison - Broken Strings David Cook - Come Back to Me David Cook - Billie Jean David Cook - Life on the Moon Busted - Crashed the wedding Busted - Britney Train - Drops Of Jupiter
להקת השבוע: באסטד, דיויד קוק
סרט/סדרת השבוע:
-הדייט שתקע אותי, לאכול בגדול
- גיבורים
, הכי גאים שיש, האח הגדולללל האנטומיה של גריי, סקראבס, על טבעי
, בנות גילמור
, עקרות בית נואשות, פשע מן העבר.
ספר השבוע: אקליפס למרות שלא קראתי כמעט><
משהו טוב שקרה השבוע:
פורים היה נחמד=]
קניתי שרשרת ממש יפה
על טבעי, הפרק עם אנשי הזאב, והפרק עם הג'יני אעע פשוט שלמות
דין
משהו רע שקרה השבוע: אין מקום להודעה אחת , בקצרה, הכל.
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: לשחק פלייסטיישן עם אח שלי חחחחח (אני לא מצליחה במשימות, נקרעת מצחוק בהיסטריה, הוא צורח עליי "מטומטמת!!!" ומרביץ לי בזמן שאני נקרעת עוד יותר ואנחנו מפסידים במשחקXD )
ציטוט/י שבוע: Dean - Bitch Sam - Why are you calling me a bitch? Dean - you're supused to say Jerk..... חחחחחחחח ומגיבורים מהעונה ה1 - Peter : Are you the one? By saving you, I save the world? Clair : I don't know. I'm just a cheerleader.
ולשאלה המתחלפת: איך היה יום שישי ה13 ? (שוווווווב) כמו הקודם, רק יותר גרוע ומדכא. ורציתי לראות את ג'ארד ביום שישי ה13

Charley XD

New member
שניצ' !

וואי שנים לא דברנו .. מה קרה לאב ? שיהיו לי חיים אני אדבר איתך במסן ><" אל תתיאשי ! מייקל

למעלה