סיכום שבועייי :)

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif אה.. כי אני זו אניXD ויש לנו עוד חברה

שקוראים לה גם קארין חח

sweet shir

New member
אהההההה!!! XDDDDD

לא הבנתי למה יש לך פיצול אישיות.

Galuush

New member
אני

שם: גל גיל: 19 אזור: מרכז שיר השבוע: Bon Jovi - Always להקת השבוע: Bon Jovi סרט/סדרת השבוע: אין ספר השבוע: New Moon משהו טוב שקרה השבוע: סופ"ש משהו רע שקרה השבוע: נגמר הסופ"ש והבנתי שוב כמה אני לא מחבבת את דודה שלי וכמה עצוב לי על דוד שלי
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: ליטל שוורץ הייתה בבסיס שלי
ציטוט/י שבוע: אין ולשאלה המתחלפת: איך היה יום שישי ה13 ? (שוווווווב ) סבבה

dorinchik

New member
עונה!../images/Emo148.gif../images/Emo135.gif../images/Emo28.gif../images/Emo215.gif

שם:דורינוש גיל:17 וחצי..גיל ממרמר.. אזור:בת ים והגינה.. שיר השבוע:יש 2 חדשים שכבשו את ליבי
Morrison Feat Nelly Furtado - Broken Strings ו-Taylor Swift - Love Story להקת השבוע:the corrs...איך לא.. סרט/סדרת השבוע:על טבעי.. ספר השבוע:הארי פוטר וגביע האש(רון והרמיוני כאלו חמודים ומצחיקים!) חחח ויקטור הרג אותי עם ה-הרמ-און-ניני חחחחחחחח XDD משהו טוב שקרה השבוע:סיימתי את הפרוג'קט על דמדומים ויצא מוש!! מי שרוצה לראות שיבקש..אני אארגן לו משלוחה.. משהו רע שקרה השבוע:יש מחרתיים מבחן ענק בספרות ועוד לא התחלתי להתכונן..אוחח שונאת ספרות.. דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע:הלכתי לסבתא שלי מחופשת בפורים וגיליתי שאני היחידה שהתחפשתי חוץ מהבני דודים הפעוטים שלי..אבל זה סבבה כי אני כבר רגילה לפדיחות שלי
ציטוט/י שבוע:ציטוט שלי-אלוקים נמצא בדברים הקטנים... ולשאלה המתחלפת: איך היה יום שישי ה13 ? (שוווווווב )היה יום שישי ה-13? אפחד לא יידע אותי..היה סבבה..רגיל יצאתי עם חברות וטחנתי במסעדה-החיים הטובים..
שובבה שכמותי..
שבוע קסום לכולם!

Kawaii Me

New member
למה מרמרמר?????../images/Emo24.gif

החיים רק מתחילים-להתחיל בגיל 18, כשמותר לצאת למקומות נורמאלים בלי להרגיש פושעתXD

dorinchik

New member
נו לזה אני מתכוונת..אני רוצה כבר להיות

בת 18...אבל הזמן לא זז..נמאס לי להתפלח למקומות ולהיכנס רק בזכות חברות שיש להן ת"ז..

orale12345

New member
להיות בת 18 זה גם לא כיף

טכלס לכל המקומות הבאמת מגניבים ,יש כניסה מגיל 20 ומעלה. וגם את מסיימת צבא בגיל 20, ואז יש לך שנה עד שאפשר לנסוע לוואגס או להינות בניו יורק חחחחח

Kawaii Me

New member
שטוווויותתתתת

מרגישים הבדל מגיל 17 ל18 ומגיל 19 ל20 ואת תהני מזה!
דונט וורי, שמעת אותי?!

Kawaii Me

New member
../images/Emo45.gifגיל 20 זה ה- דבר..בחיי:- D

רק מי שמסיים בצפר מבין למה זה כ"כ נכון:- P

adi dion

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שם: עדי גיל: 20 אזור: ת"א שיר השבוע: מממ יותר מדי.. להקת השבוע: - סרט/סדרת השבוע: סוויני טוד ספר השבוע: BD משהו טוב שקרה השבוע: אימון טניס אחרי הרבה זמן שלא היה לי, עם חברה שלי שלא ראיתי הרבההה זמן :) משהו רע שקרה השבוע: - דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: כל מיני סיפורים של חברה שלי. מצחיקה זאתי
ציטוט/י שבוע: - ולשאלה המתחלפת: איך היה יום שישי ה13 ? כיף! היה לי אימון

Galuush

New member
סהסיפורים שלי משעשעים אותך?!

ת'כלס אני יוצאת מה זה סתומה
(סתם נדחפתי, אני אפילו לא יודעת אם זה הסיפורים שלי...)

Galuush

New member
אני חייבת לציין שזה היה מעליב../images/Emo3.gif סתם לא...

תיארתי לעצמי... אבל סתם זה התאים לי פה

למעלה