סיכום שבועייי :)

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בגלל שסיפרתי לחברה שלי

על אחותך שהותקפה בידי בננה זה נהיה בדיחה בינינו! כל פעם שאנחנו מקבלות מכה ממשהו אנחנו אומרות שהוא התקיף אותנו XDDDD ויצאתי ממש סתומהXDDD

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif עונהההההההההההההההההההההההההההה

שם: קארין
אזור: אשדוד
שיר השבוע: Britney Spears - If U Seek Amy Lady Gaga - LoveGame Lady Gaga - Poker Face Kevin Rudolf & Lil Wayne - Let It Rock James Morrison & Nelly Furtado - Broken Strings Nelly & Fergie - Party Peaple Avenged Sevenfold - Demons Escape The Fate - Smooth (Santana Cover) A Static Lullaby - Toxic (Britney Spears Cover) Papa Roach - Hollywood Whore
להקת השבוע:
סרט/סדרת/ספר השבוע:
- נער החידות ממומביי.
- פרל הארבור, אפקט הפרפר, נער החידות ממומביי.
- על טבעי 3, איף פגשתי את אימא 4.
משהו טוב/רע שקרה השבוע:
התעודה שלי לא כזו רעה, ממוצע 80.
השבוע עבר טוב.
היו כל מיני מצבים מעצבנים.
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: היו מ-ל-א אבל זה קשה לתאר בכתב..
ציטוט/י שבוע: 1. אמילי: "אימא קנתה פלסטרים לבנים, כאילו צבע בז נורא בהיר.. וזה תואם לעור שלי, ואני לא כל כך לבנה
" 2. ~באמצע שיחה~ אמילי: "אמגגגגגגגגגגגגגגגג קארייייייייייייין!!!" אני:"מה קרה?!?!" אמילי: "אני כל כך אבל כל כך רעבההההההההההההההההההההההה.. אבל אני לא רוצה לאכול כי לילה
יש לך פרח לידך?" אני: "לא" אמילי: "אוף! אז מי יעשה לי "לאכול, לא לאכול, לאכול, לא לאכול" אם אין לך פרח?!?!" 3. ~אמילי משנה את האוואי ל: אתם פשוט צריכים להכיר את קאריני בשביל להבין למה אני אוהבת אותה כ"כ
~ אמילי: " *משתעלת*תראי את האווי*נחנקת מהשיעול* " אני: "תחנקי שייקח אותך ה'! לכי קיבינימט! סתם כפרעלייך.. אבל זה שאני מיוחדת שאת מקדישה לי אוואי לא אומר שאת כזאת! " אמילי: " זבלללללללללל רואים שאת מאשדוד!!!" ~ האוואי של אמילי משתנה ל: אתם פשוט צריכים להכיר את כהרין בשביל להבין למה אני אוהבת אותה כ"כ
אבל היא מאשדוד.. אז זה הורס את כל האפקט!!!!!! ~ 4. אני: " משעמם לי כל כך
" אמילי: " גם לי!! הייתי איזה שעה וחצי באמבטיה מרוב שיעמום אבל עכשיו אני מרגישה אשמה.." אני: " על מה?" אמילי: "בזבזתי כל כך הרבה מים!!!" 5. קארין: "עכשיו, מה שאנחנו יכולות לעשות זה להעיר את עדי ולעשות ועידה!" אני: "איזה זבל, תראי על טבעי" אמילי:"אני? אני בגמילה!" אני:" לא את.. את תלכי למקרר.. וכן את בגמילה טוב
” אמילי: "נשבעת נווווו!
ואני גם לא יודעת אם לאכול כי זה לילה וזה משמין! וגם ירדתי קילו מהמסיבה!
” אני: "חחחחח וואי זה אומר שהשתוללת |גבגבות|" קארין: "וואי את מטרידה" אמילי: "חחחחח מאיפה נפלת?! כל פעם שמישהו אוכל הוא משתולל?! אז אני ממש חיית פרא חייתית!" אני: "לאלאאאאאא התכוונתי שעמילי השתוללה כי היא ירדה קילו.. אומרים שסקס מרזה |גבגבות|" אמילי:"רק רקדתי! נשבעעעעעעעעעעעעעעעת אמן בכותל!!!" קארין: "לא רק אומרים, זה באמת מרזה" אמילי: "אמג זה מרזה?!?!" קארין: "זה ספורט, מזיעים בזה
” אני: "חחחחחחחח אמילי עכשיו רצה לצומת" אמילי: "בחור ראשון שאני רואה.. אני אעשה איתו סקס פרוע כל לילה במשך שנה!! אנורקסיה, היר איי קאם!!!" 6. אמילי: "מחר אני יוצאת למסיבה" אני: "אבל למחרת יש לימודים" אמילי: "זה מסיבה של הצופים, אז זה עד 12
” אני: "בית קברות זה לא מועדון!" (היא גרה ליד בית קברות XD) עמילי אמרתי לך 21479182471 פעמים לא להקריפ את החברים שלך!" קארין: "להקריב**" אמילי: "להקריפ? להפוך אותם לקרפים?" אני: "נוווו יענו מלשון קריפי" קארין: "חשבתי התכוונת להקריב
” אמילי: "מי מקריב חברים?! מה אני, פריקית?!" אני: "מהההה אמרתי להקריפ מלשון creepy" אמילי: "הבנתייי: אני: "זה לא נראה ככה!!!" אמילי: "אני חשבתי התכוונת להפוך אותם לקרפים צרפתים!" 7. ~ קארין אומרת על אמילי שהיא שוכבת עם איזה אחד ומתחילה לתאר דברים מגעילים
~ אמילי: "איכככ קארין אני אצא!!!" קארין: "תצאי תצאי, הארון באמת מתחיל להיות קטן בשבילך" 8. אמילי: "بיאו אני לא יכולה יותר, פעם יכלתי לישון איתו כל לילה.. לא היה לילה שהוא לא היה נשאר איתי! הוא היה שקט" אני: " מי?
" אמילי: "קצת איטי, אבל תמיד מעולה!!! בזמן האחרון הוא כל כך מרעיש והוא בכלל לא זז!! והוא דפוווק! המחשב הזה בא לי לרצוח אותווווווווווווווווו" אני: "עשית ממנו בנאדם
” אמילי: "אני לא מסוגלת, הרבצתי לו כל כך הרבה! פשוט בוקסים, והוא כל פעם נרגע.. ואז חוזר לרעש!" אני: "|נחמה" אמילי: "הוא לא מפסיק, מחשב ערבי!" אני: "למה את גזענייייייייייית? למההההההההה? גזענייייייייייייית!!!" (זה מההופעה של שליישית פרוזק למי שלא מכיר XD) אמילי: "כי הוא ערביייייייי! הוא כל השנים רוצה לפוצץ אותי המחשב הזה מעצבים!! טכניקה חדשה!" 9. – לא לקחת אישית – "בואנה האלה מפורום דמדומים, או שהן בנות מאה ועומדות להתחתן עוד שנייה, או שהן בצופים, או שהן בנות 12"
ולשאלה המתחלפת: איך היה יום שישי ה13 ? (שוווווווב ) נרדמתי XD ואז ראיתי קצת צחוק מעבודה.. וראיתי עוד קצת טלויזיה והלכתי לישון.

../images/Emo63.gif חחח הציטוטים שלך הרגו אותיי.....

וסקס באמת מרזה. רק שעכשיו ארוסי עם גבס 6 שבועות ואני בטוח אשמין כי אין משהו יותר טוב לעשותתתת

Kawaii Me

New member
חוצפה../images/Emo6.gif לירן תקשיבי גםXD

חיתנו אותנו והפכו אותנו לבנות מאה?
אני עומדת להתחתן רק בעוד שנתיים שלוש, לא יודעת מה איתכן נקבות

../images/Emo63.gif גם אני אחותי לאירוסין

אבל לא הבנתי למה התכוונת שהפכו אותנו לבנות מאה...

Kawaii Me

New member
אני אגיד לך למהXD

פשוט תקראי את הציטוט האחרון שלה ותביני:- D חייייייים בסרט
'-'

A Kiss To Kill

New member
אני מדברת כ"כ הרבה שטויות?!../images/Emo25.gif

נוו באממת!!! תגידי לי עלזה לפעמים!!!

Emergency Exit

New member
מי אמר את זה?../images/Emo11.gif XD

חוצמזהההההההההה, אז מה! אני בצופים. אז? אז? זה עושה אותי קבוצת מיעוט מסויימת? והן לא בנות מאה הן בנות 20 פלוס! יאללה לכו

../images/Emo63.gif יוו עכשיו הבנתי!! חח אני סתומה לפעמים

סעמקקקקקקק איתם! מה הבעיה שלהם????? עלק בנות 100..............אני בסך הכל בת 23 גאדדד מי שלא נאה לו שלא יכנס לפה בכלל......יאללה תודה ליאורי

Kawaii Me

New member
חח עזבי נוXD

כשאני אהיה [בת 20 מאושרת] על חופים אקזוטיים בטיול של חצי שנה בתאילנד, היא עוד תרים כיסאות בכיתה: -D
החיים מתחילים אחרי צבא. שהן יגדלו הן יבינו
XDDDDDDDDDDDDDD

dorinchik

New member
וואו לקחתן ממש קשה XDDD

ואני לא בת 12, לא עומדת להתחתן, ולא לצופים(מסיבות טראומטיות..
) take it easy,love

../images/Emo63.gif בטח שאני אקח קשה

הם לא מכירים אותנו ולא יודעים עלינו שום דבר... הם סתם קראו איזה 2-3 הודעות מסכנות וחושבים שזה מלמד אותם על החיים שלנו....במיוחד עדן ואני....מה קשור לקפוץ למסקנות מחורבנות ולהגיד שבגלל שהחברים שלנו נתנו לנו טבעות זה אומר שהתבגרנו בכמה שנים!!!!!!!!!!! אחחחח

sweet shir

New member
היא לא אמרה את זה בכוונה להעליב.. O_O

אני באמת שלא מבינה למה זה כ"כ פגע בך. זה היה ברור שזה נאמר בטון משועשע. היא אפילו כתבה לא לקחת אישית... ובאופן כללי, אני פשוט לא רואה מה פוגע במה שהיא כתבה. :|

sweet shir

New member
לא הבנתי את עניין השמות, אבל מצחיק. XDDDD

חחחחחחחחחחחחחח ואני לא תואמת את התנאים! אני לא בת 12, לא בת 100 ולא בצופים.XD (ורציני לקחו קשה.
)

למעלה