../images/Emo79.gif עונהההההההההההההההההההההההההההה
שם: קארין
אזור: אשדוד
שיר השבוע: Britney Spears - If U Seek Amy Lady Gaga - LoveGame Lady Gaga - Poker Face Kevin Rudolf & Lil Wayne - Let It Rock James Morrison & Nelly Furtado - Broken Strings Nelly & Fergie - Party Peaple Avenged Sevenfold - Demons Escape The Fate - Smooth (Santana Cover) A Static Lullaby - Toxic (Britney Spears Cover) Papa Roach - Hollywood Whore
להקת השבוע:
סרט/סדרת/ספר השבוע:
- נער החידות ממומביי.
- פרל הארבור, אפקט הפרפר, נער החידות ממומביי.
- על טבעי 3, איף פגשתי את אימא 4.
משהו טוב/רע שקרה השבוע:
התעודה שלי לא כזו רעה, ממוצע 80.
השבוע עבר טוב.
היו כל מיני מצבים מעצבנים.
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: היו מ-ל-א אבל זה קשה לתאר בכתב..
ציטוט/י שבוע: 1. אמילי: "אימא קנתה פלסטרים לבנים, כאילו צבע בז נורא בהיר.. וזה תואם לעור שלי, ואני לא כל כך לבנה
" 2. ~באמצע שיחה~ אמילי: "אמגגגגגגגגגגגגגגגג קארייייייייייייין!!!" אני:"מה קרה?!?!" אמילי: "אני כל כך אבל כל כך רעבההההההההההההההההההההההה.. אבל אני לא רוצה לאכול כי לילה
יש לך פרח לידך?" אני: "לא" אמילי: "אוף! אז מי יעשה לי "לאכול, לא לאכול, לאכול, לא לאכול" אם אין לך פרח?!?!" 3. ~אמילי משנה את האוואי ל: אתם פשוט צריכים להכיר את קאריני בשביל להבין למה אני אוהבת אותה כ"כ
~ אמילי: " *משתעלת*תראי את האווי*נחנקת מהשיעול* " אני: "תחנקי שייקח אותך ה'! לכי קיבינימט! סתם כפרעלייך.. אבל זה שאני מיוחדת שאת מקדישה לי אוואי לא אומר שאת כזאת! " אמילי: " זבלללללללללל רואים שאת מאשדוד!!!" ~ האוואי של אמילי משתנה ל: אתם פשוט צריכים להכיר את כהרין בשביל להבין למה אני אוהבת אותה כ"כ
אבל היא מאשדוד.. אז זה הורס את כל האפקט!!!!!! ~ 4. אני: " משעמם לי כל כך
" אמילי: " גם לי!! הייתי איזה שעה וחצי באמבטיה מרוב שיעמום אבל עכשיו אני מרגישה אשמה.." אני: " על מה?" אמילי: "בזבזתי כל כך הרבה מים!!!" 5. קארין: "עכשיו, מה שאנחנו יכולות לעשות זה להעיר את עדי ולעשות ועידה!" אני: "איזה זבל, תראי על טבעי" אמילי:"אני? אני בגמילה!" אני:" לא את.. את תלכי למקרר.. וכן את בגמילה טוב
” אמילי: "נשבעת נווווו!
ואני גם לא יודעת אם לאכול כי זה לילה וזה משמין! וגם ירדתי קילו מהמסיבה!
” אני: "חחחחח וואי זה אומר שהשתוללת |גבגבות|" קארין: "וואי את מטרידה" אמילי: "חחחחח מאיפה נפלת?! כל פעם שמישהו אוכל הוא משתולל?! אז אני ממש חיית פרא חייתית!" אני: "לאלאאאאאא התכוונתי שעמילי השתוללה כי היא ירדה קילו.. אומרים שסקס מרזה |גבגבות|" אמילי:"רק רקדתי! נשבעעעעעעעעעעעעעעעת אמן בכותל!!!" קארין: "לא רק אומרים, זה באמת מרזה" אמילי: "אמג זה מרזה?!?!" קארין: "זה ספורט, מזיעים בזה
” אני: "חחחחחחחח אמילי עכשיו רצה לצומת" אמילי: "בחור ראשון שאני רואה.. אני אעשה איתו סקס פרוע כל לילה במשך שנה!! אנורקסיה, היר איי קאם!!!" 6. אמילי: "מחר אני יוצאת למסיבה" אני: "אבל למחרת יש לימודים" אמילי: "זה מסיבה של הצופים, אז זה עד 12
” אני: "בית קברות זה לא מועדון!" (היא גרה ליד בית קברות XD) עמילי אמרתי לך 21479182471 פעמים לא להקריפ את החברים שלך!" קארין: "להקריב**" אמילי: "להקריפ? להפוך אותם לקרפים?" אני: "נוווו יענו מלשון קריפי" קארין: "חשבתי התכוונת להקריב
” אמילי: "מי מקריב חברים?! מה אני, פריקית?!" אני: "מהההה אמרתי להקריפ מלשון creepy" אמילי: "הבנתייי: אני: "זה לא נראה ככה!!!" אמילי: "אני חשבתי התכוונת להפוך אותם לקרפים צרפתים!" 7. ~ קארין אומרת על אמילי שהיא שוכבת עם איזה אחד ומתחילה לתאר דברים מגעילים
~ אמילי: "איכככ קארין אני אצא!!!" קארין: "תצאי תצאי, הארון באמת מתחיל להיות קטן בשבילך" 8. אמילי: "بיאו אני לא יכולה יותר, פעם יכלתי לישון איתו כל לילה.. לא היה לילה שהוא לא היה נשאר איתי! הוא היה שקט" אני: " מי?
" אמילי: "קצת איטי, אבל תמיד מעולה!!! בזמן האחרון הוא כל כך מרעיש והוא בכלל לא זז!! והוא דפוווק! המחשב הזה בא לי לרצוח אותווווווווווווווווו" אני: "עשית ממנו בנאדם
” אמילי: "אני לא מסוגלת, הרבצתי לו כל כך הרבה! פשוט בוקסים, והוא כל פעם נרגע.. ואז חוזר לרעש!" אני: "|נחמה" אמילי: "הוא לא מפסיק, מחשב ערבי!" אני: "למה את גזענייייייייייית? למההההההההה? גזענייייייייייייית!!!" (זה מההופעה של שליישית פרוזק למי שלא מכיר XD) אמילי: "כי הוא ערביייייייי! הוא כל השנים רוצה לפוצץ אותי המחשב הזה מעצבים!! טכניקה חדשה!" 9. – לא לקחת אישית – "בואנה האלה מפורום דמדומים, או שהן בנות מאה ועומדות להתחתן עוד שנייה, או שהן בצופים, או שהן בנות 12"
ולשאלה המתחלפת: איך היה יום שישי ה13 ? (שוווווווב ) נרדמתי XD ואז ראיתי קצת צחוק מעבודה.. וראיתי עוד קצת טלויזיה והלכתי לישון.