סיכום השרשור

admor

New member
היחיד שהזוי פה זה אתה

מעמד הר סיני לא היה. אם ראינו את האלוהים לפני חמש דקות זה הגיוני שאחרי כמה ימים נתאסף ליד עגל מזהב ונגיד אלה אלוהיך ישראל? אם אבותך שראו את המעמד הכביר הזה לא השתכנעו. איך אתה מאמין לאותם עדים? בנ"ך (כן אני יודע שזה ספר פסול ואסור בקריאה) כבר רשום שספר התורה נעלם ונמצא מחדש ואת חג הסוכות (כמדומני אני לא הולך לבדוק את זה עכשו בשבלך) עשו שוב אחרי כ70 שנה שלא עשו אותו. כלומר מי "שמצא" את הספר יכול לכתוב בו מה שרצה. יש מאמר חז"ל שאומר ש3 פעמים כמעט נשתכחה תורה מישראל אלא בזכות אדם אחד(שפן, עזרא ולא זוכר) היא לא נשתכחה כלומר שעזרא כתב את התורה לאשורית הוא יכול היה לכתוב שם מה שהוא רוצה. תסביר לי איך עם של כמה מיליונים שמסתובב 40 שנה במדבר לא משאיר אפילו ממצע אריכאולגי אחד? אלוהים לא כתב את התורה אפילו משה לא כתב אותה זה סתם המצאה של בן אדם אחד (לשיטתך זאת הוכחה שהדת לא אמת) אהה ולא בן אדם אחד כתב את התורה תקרא קצת ביקורת המקרא.

אז שוב

חייבים להגיע למסקנא שיש אלוקים כי לא יתכן שהשמש הירח והעולם נוצרו מעצמם וגם לא יתכן שאלוקים הזה ברא את העולם כדי שיחיו 70 שנה וימותו ויאבדו כי אם כן למה נתן לך שכל ושלא תהיה כמו בהמה הרי ככה היית נהנה בלי גבול מוסרי על כורחך יש לו מטרה עם ישראל חטא בעגל כי זה היה נסיון השטן הראה להם את משה בתוך ארון קבורה ולא חטאו ישראל אלא כדי להתיר להם עריות בפרהסיא כדי להתיר להם הפקרות ולשיטתך למה שהתנ``ך יביא את סיפור העגל מה היה אינטרס של כותב התורה בזה הרי זה מוכיח שהם פקפקו תשובה התורה הגיעה משמיים הם שמעו את עשרת הדיברות בהר סיני ושמעו בדיברה הראשונה את אלוקים והם התעלפו אז את ההמשך משה הקריא כי אחרת הם היו מתים הם שמעו לאחר מכן חטאו בעגל מהסיבות שהשטן בלבל אותם חוץ מזה עזוב את מעמד הר סיני קח את קריעת ים סוף ואת מכות מצריים הם לא הכחישו את זה להפך מסרו את זה לבניהם הייתכן שאדם אחד יצליח לעבוד על מליוני איש שהוא הפך את כל הנהרות לדם? שהוא קרע את הים? למה שאנשים יאמרו לבניהם שזה קרה אם זה לא קרה והוא לא קרע את הים? הרי רק על סמך מתן תורה מבוססת האמונה עד המאה האחרונה אף אחד לא אמר שסיפורי התנ``ך לא היו ולא נבראו! רק אתה בא בשנת 2007 ואומר את זה רק אתה מרגיש חכם על מליוני אנשים יותר חכמים ממך שהם האמינו ולמה? כי את ההסטוריה אי אפשר לעוות! כשם שאי אפשר להכחיש שואה אי אפשר להכחיש תורה!

admor

New member
אנא תקרא ותענה על השאלות

לא ענית על אף שאלה. לא היה כלום הכל המצאה של איש אחד כמו האיסלם והנצרות. גם שם הם מסרו את זה לבנהם שמוחמד עלה לשמים וישו הלך על המים. ומשה עלה על ההר. השמש הירח ואחת עשר כוכביא נוצרו במפץ הגדול.

אבל מי ראה אותו עולה לשמיים?

כמה אנשים בודדים עם אינטרס לשכנע שהוא נביא כנ``ל אצל ישו ואנשים כאלה יכולים לשקר לשכנע עם שלם שזה היה אבל אצל היהדות אם כל העם שישים ריבוא לא היה רואה אז האמונה לא קיימת כי מציאות הוא לא ראה אז איזה אינטרס יש למליוני אנשים כאלה להמציא דת שכובלת אותם בכל תחומי החיים? שמי שמחלל שבת מות יומת? ובמילים קצרות אני מאמין שהיה מוחמד אבל לא מאמין לזה שהוא עלה לשמים וגם אם עשה מופת זה בכוח כשוף אבל משה עשה מופת שלא אפשרי ע``י כישוף וגם החרטומים הודו בזה שזה אצבע אלוקים אף עם לא מעיד על עצמו שהוא ראה כאלו מופתים. הוא מעיד על עצמו ששמע לא שראה.

admor

New member
ביהדות אף אחד לא ראה

כי זה לא היה. רק אדם אחד כתב את זה בספר. אולי תענה על השאלות? האיסלם כובל ועוד איך כובל. קיבלת כבר מכות בעשורה? צמתה כבר 40 יום?

אתה באמת טיפש?

מסבירים לך שאם אדם כתב אמונה וביסס אותה על סמך זה שמליוני אנשים ראו את אלוקים ראו את קריעת ים סוף אנשים היו שולחים אותו לאשפוז היו אומרים לא ראינו! לא היה ולא נברא! אין לאף אחד אינטרס לרמות את עצמו רק למשוגעים יש אינטרס המוסלמים הנוצרים היו פתאים לכמה אנשים שביססו דת על היהדות היהדות היא לא אמונה למשה היהדות היא אמונה לעצמי שאני ראיתי מוחמד יכול לעשות מופתים עד להודעה חדשה הוא בטח נכנס בתוך האדמה ויצא ממנה היהדות לא בנויה על זה שמשה הראה שהוא עלה לשמים אלא על העם עצמו שראה ושמע את אלוקים בהר סיני.

מובחרת

New member
בלי ``טיפש`` בבקשה.

מנהלים עמך דיון ענייני. תשאיר תעצבים מחוץ לתמונה.

uri80

New member
שלומי, "טפש" זה כבר יותר מדי עבורנו

להתראות.

כול המחזירים בתשובה

עפים מפה בדיוק מאותה הסיבה.. אני מציע שכבר מרגע שהם מגיעים הם יקבלו חסימה - פשוט כדי לקצר תהליכים. כבר כתבתי בשרשור הקודם. ברגע שנותנים לאדם שמאמין בדברים לא ראציונאלים כח או אפילו רשות כתיבה הוא מתחיל להשתולל. מפחיד לחשוב מה הייה קורה עם הייה להם יותר כח. ל-ע-צ-ו-ר א-ת ה-ח-ר-ד-י-ם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111

freshyoung

New member
עבור שלוימל'ה

שמע גבר אתה שטוףבדעות הזויות ,אני לא שמעתי ממליון איש על הר סיני אלא אבא שלי וסבא סיפרו שמליון איש לפני מליון שנה ראו אז רק טיפש יאמין ביי

לאיסלאם

יש עשר מדינות המוסלמי מתנהג כמוך אין לו איסורים ברמאדן במקרה הטוב הוא אוכל בשרותים במקרה הגרוע הוא לא צם ואפילו אם יש אחד שצם זה כי הוא מאמין בדת ולא אמרתי אין לו אינטרס לרמות את עצמו הוא מאמין בתום לב בצדקת דרכו שמוחמד נביא אבל אלה שהמציאו את נבי מוחמד טענו שהם ראו אותו כך טענו עשר אנשים שחיפשו אקשן בעולם שהמוסלמים ירצחו את כל הכופרים במוחמד שלהם ועם שלם האמין להם וסמך עליהם מאידך אצל היהדות יש לך איסורים לא נורמלים יום אחד בשבוע לא לעשות אף מלאכה לישן בקור בתוך סוכות מעץ לא לבעול אשת איש ועוד שס``ה לא תעשה ותרי``ג עשה.

rachel437

New member
אבל מי ראה אותו עולה לשמיים?

ישו זצוק"ל האכיל 5000 איש מכיכר לחם אחד ודג אחד, לפני המון עם וכולם יצאו שבעים. רוץ לכנסיה נשק את הצלוב. ובא לשלום גואל

תספרי עוד מופתים

נשמע מענין אגב אני יכולתי להאכיל גם 10.000 ויותר אנשים מכיכר לחם אבל אותו האיש האכיל 7.000 ולא סתם אלא נהיו שבעים אז תדעי לך שני דברים א. כשאדם רעב הוא יהיה שבע גם מפירור שאדם יתן לו וראיה לכך מהשואה שאנשים שבעו מקליפת תפוחי אדמה. ובכלל למה הוא לא עשה מופת שהם יהיו שבעים גם בלי לחם? ובכלל ממה נפשך אם היה שם עוד לחמים למה לא נתן להם עוד מה זה הקמצנות הזאת? ואם לא היה שם עוד אז יוצא שכולם היו רעבים אז למה הוא הפלה ובחר דוקא ב5000 אנשים האלו ולא בשאר העם הרעבים? דבר שני אם כל אחד שיעשה מופת הוא אלוהים אז יש רק היום חמשת אלפים אלוהים ואף יותר אם תלכי להודו תוכלי לראות אדם שעומד על הריצפה הריצפה נפתחת הוא יוצא ממנה שלם, אנחנו לא מאמינים למשה כי ראינו שהוא קוסם אלא כי ראינו את אלוקים הנורא אומר לנו אני השם אלוקיך אשר הוצאתיך מארץ מצרים מבית עבדים לא יהיה לך אלוהים אחרים על פני וגו` האלוקים הזה דיבר איתנו ואם הוא לא היה מדבר איתנו אלא מישהו המציא את זה אז זה לא היה נמסר הלאה ועם שלם לא היה מאמין לכאלו דברים הזויים אם אני יכול לעמוד על הראש יותר מ5 דקות זה אומר שאני אלוהים? אדם שעשה דברים מופלאים בלי קשר זה אומר שהוא מכשף אצלנו לא שייך להגיד שמשה עשה כישוף כי אצלנו משה הכה בכינים דבר שגם החרטומים והמכשפים של מצרים לא הצליחו לעשות והם נאלצו להודות שזה אצבע אלוקים אצל ישו הוא עשה מופתים או בכישוף או בחכמת הטבע.

מזיז לי

New member
אסביר לך למה הוא מתכוון

אם אני בא אלייך אומר לך שמעי את חייבת לשמור דת מסוימת אז נכון שאת לא תשמרי אם לא תדעי למה להאמין לה אז ישר תשאלי הי למה אני צריכה להאמין שהדת שאתה מציב לי היא אכן משמים? אז המוסלמי יענה לך היה אדם בשם מוחמד שהוא היה אדם נעלה רם ונישא שכמה אנשים אמרו שהם ראו אותו אותו עולה באש השמימה אם את פתאית את תאמיני לו אפילו אם את לא ראית את זה ואת תעבירי לילד שלך שבדור שלך היה איש מופלא בשם מוחמד שהביא קוראן משמים ואנשים ראו את זה וסיפרו אז דת כזאת אפשר לומר שהאנשים שטענו שהם ראו את מוחמד עולה באש משקרים או שהם לא משקרים אלא באמת ראו אותו ``עולה באש`` קרי - נשרף אבל סביר שכמה אנשים ישקרו מובן? הלאה ישו הנוצרי עשה מופת והאכיל 7000 אלף איש פירורי לחם מכיכר שלם והם נהיו שבעים איך אני יודע שהם נהיו שבעים? אולי זה הרגשה פסיכולוגית? אין תשובה כנ``ל בשאר ה``מופתים`` שלו עם שלם האמין לדמות שהיא אליל קדוש מאידך אצל היהודים בא מישהו ואומר לעם שלם אתם חייבים לשמור ספר חוקים ואף שהספר הזה יביא עליכם סבל בכל אופן אתם חייבים לשמור אז את מסכימה איתי שאף אדם לא היה שומר כזה דבר בלי ביסוס שאלו את ממציא התורה מה הביסוס אמר להם אתם כולכם ללא יוצא מהכלל ראיתם את אלוקים ראיתם את עשרת המכות בניגוד למוחמד שהוא עשה מופת בלי סיבה הלך על המים אז אדם כזה צריכים להזמין להופעות בקרקס משה לא עשה מופתים לא לענין משה עשה מופתים עם טעם עשרה מכות עם ענין שהמצרים יסבלו וכו` הם לא מאמינים בגלל מופת אלא בגלל שהם כולם ראו כי אם כולם לא ראו אין מקום לקיים כזאת דת איך זה אמור לעבור הלאה? ובקצרה המיתוס הנוצרי המוסלמי נוצר ע``י אמונה של עם שלם באדם אחד ובזה יתכן שיעבדו עליהם מאידך האמונה ביהדות לא נוצרה בתור אמונה למשה אלא בתור אמונה לעצמם שהם ראו את מעמד הר סיני כל העם כי אם כל העם לא ראה זאת אלא שמע אז כל הדת מופרכת ומקסימום חמישים אנשים יאמינו לא מליונים. דבר שני איך את מסבירה את סוד הקיום של העם היהודי? הנוצרים שחטו בו באכזריות במשך אלפיים שנה היה בגלות מפוזר בין מדינות האיסלאם והנצרות הם רצו להשמידו בכל דור כמעט היה ``המנצ`יק`` קטן שרצה להשמיד את היהודים בכל מקום היה את פריץ העיירה שכילה את זעמו ביהודים הנוצרים שלך העלילו על היהודים שהם שוחטים תינוקות בשביל מצות לפסח וביצעו בהם אין ספור פוגרומים >>המשך בתגובות

למעלה