סיכום השרשור

סיכום השרשור

הסברתי לכם כמה הזוי לומר שאדם אחד יכתוב תורה ויבסס אותה על סמך זה שעם שלם ראה עשרה מכות וקריעת ים סוף ואותו עם ירמה את עצמו ואת הילדים שלו ומליוני אנשים יגידו שראו בזמן שהם לא ראו אם הם לא ראו אין סיבה להאמין ותשאלו את בוש או את הגוי הכי בור בעולם הוא יגיד לכם שהיה את קריעת ים סוף. נקודה שאלתם למה אין ממצאים ארכיאולוגים לזה עניתי לכם שלגבי ים סוף לא נשאר כלום בים כי הכל נפלט כמו שכותבת התורה אבל במצרים עצמה מצאו ארכיאולוגים כתבים מאותה תקופה שבהם המצריים מתארים את עשרת המכות. ובהר סיני עד היום יש אבן שחרוט עליה ציור של סנה. זהו הענין סגור ורק אנשים הזויים ופרימטיבים מעורערים בשכלם לא מאמינים. שאלתם איך נוצר אלוקים עניתי שזה נעלם ממני אני לא משיג מהו אלוקים הנורא אז אני לא מבין איך יתכן שלא נברא אז שאלתם למה אני שומר תורה של אלוקים כה נעלה ממני עניתי אני שומר אותה כי אלוקים ירד לרמה שלי והביא לי תורה פשוטה וקלה להבנה וכפי שכתב בה לא נפלאת היא ממך לא בשמים היא וגו` סדר הדורות מבריאת העולם היה כך: אדם הראשון נברא מלכתחילה שיהיה כמו שאלוקים יחיד בעליונים הוא יהיה יחיד בתחתונים הוא היה בגן עדן התחתון מלאכי השרת היו צולים לו בשר ומוזגים לו יין פשוט שרתו אותו אבל מה לעשות הוא חטא מה היה החטא שלו? החטא היה באמונה הוא שאל מי יצר את אלוקים וכו` אמר לו הנחש אלוקים אכל מעץ הדעת וחי לעולם אדם במרידה אכל כי רצה להיות אלוקים הוא נענש וגורש מגן עדן והתקלל כי עפר אתה ואל עפר תשוב. במשך 10 דורות אנשים גזלו נאפו רצחו בלי חשבון והנורא מכל עבדו עבודה זרה וזה כמו שמישהו יתן לך מתנה גדולה ואתה תודה לאויב שלו האם הוא לא יזעם עליך? כנ``ל בעבודה זרה השם נתן לך עולם מופלא ואתה מודה לאחר ולא לו אז השם ניחם כי ברא את האדם שעושה רק רע ותכנן להחריב את העולם רק שמצא את נח שהיה צדיק ולולי הוא לא היה עולם כיום, נח נכנס לתיבה עם בניו ומהם יצא העולם משם חם ויפת, העולם עבד לכוכבים ומזלות עד שבא אברהם וגילה לעולם את אלוקים בניו של אברהם עם ישראל קיבל את התורה ושומר אותה עד היום. הסיבה שנצטוונו למחות את עמלק היא כי בעשרת המכות ובקריעת ים סוף התכלית שלהם היתה שהעולם יראה מי הבעל בית בעולם ושיש דין ויש דיין לכל דבר, העולם ראה ופיחד מעם ישראל ומאלוקים רק עמלק היה הראשון שלא פיחד מאלוקים והעיז להלחם בישראל.

תסביר לי למה אני טרול?

אם אני מוכיח לך אמיתות היהדות אני טרול? אתה יכול להשיב לי מה שאתה רוצה אני לא בא להחזיר אף אחד בתשובה רק דבר אחד אני רק רוצה שתכניסו לראש שהיהדות אמת באף פורום דמוקרטי לא ימחקו את זה וכל שכן ברשת יהודית שאתה בא להוכיח את אמיתות האמונה היהודית! לא כתבתי נגד אורח חייכם אלא הסברתי את האמונה אין הבדל בין דיון על אמונה לכל דיון אחר.

rigoletto111

New member
כי זה מיועד לפורום אתיאיזם ודת

ואת הטיעונים שלך שמענו מיליון פעם , ולא מתחשק לי לשמוע אותם בפעם המיליון ואחת. יש לך חופש ביטוי - אבל לא כאן.

מה זה שונה

מכל הדיונים שכתובים פה? למשל הדיון על אנא בכוח בגלגלצ? זה גם מתאים לפורום מוזיקה לא?

פורום זה

הוא פורום תמיכה ליוצאים בשאלה. רבים מאיתנו (ואני בכלל) אינם מעוניינים לקיים בפורום זה דיונים בנושאים של הוכחת והפרכת הדת. ודאי שלא במסה מסיבית.

דמוקרטיה חבר

קראת את מגילת העצמאות שחיבר כרגע מלח? אכן זה לא הוגן לחסום לחלוטין מחזירים בתשובה כמוך. אבל תקבל אותו יחס גם בפורום סקס לנוער. וגם בפורום עפיפונים. פעם אחת פסדר 50 פעם קיבינימט. נקודה קטנה שאשמח אם תענה מדוע כתבת ``אמרתי לכם``? אתה לא ``נעקרתי מהדת``?

צהובה18

New member
זה שונה וחצי! אתה בא לעצבן פה.

זה כמו שתכנס לפורום מכרסמים ותגיד למי יש וולדות? אני צריך לנחש שלי תחשוב על זה! אל תהיה טמבל מההתחלה

?!

1) ראשית צריך לבדוק האם יש הסכמה בין חברי הפורום שאנו לא מעוניינים לקיים כאן דיונים בנושאי אמונה (אני אישית מסכים לזה). 2) שנית צריך לבדוק האם יש הסכמה בין חברי הפורום שאנו מעוניינים לאסור לקיים כאן דיונים בנושאי אמונה (אני אישית לא מסכים לזה ככלל. אלא רק לא מתנגד ורק במקרים חריגים של מישהו שטוחן ת'מוח בנושאים אלו עד זרה). 3) רק במידה והתשובה ל-1 ול-2 היא שיש הסכמה אפשר לדרוש משלומי להימנע מלכתוב על הנושא בפרום ספציפי זה. 4) רק אם הוא יתעקש לכתוב על נושא זה לאחר קיום סעיפים 1, 2 ו-3, אזי ניתן לשקול חסימה. זו דעתי הקטן באלפי ישראל.

rigoletto111

New member
כבר ענית בעצמך

זה פורום תמיכה. מה עוד שלאחרונה יש "הצפה" של ויכוחי דת ואמונה. ומה שהכי גרוע, זה שנופלים לפה המחב"תים הכי טיפשים.

בתש1

New member
אז למה אתה עונה לו?

תן לשאלה לצלול לעמקי הארכיון...

uri80

New member
לא, אין הסכמה.

אני למשל לא מתנגד כלל לדיון ענייני. רק שיהיה אינטילגנטי (מן הסתם הטול הנ"ל לא עונה לתנאי הסף)

uri80

New member
כמה ימים נמשכה מלחמת ששת הימים?

ענה היהודי לשאלה בשאלה.

צריך להביא את נויגרשל לפורום

לחמש את התותחים ולהשיב להם מנה אחת אפיים. לעשות סוף לכול הגאונים הבלתי מנוצחים דורשי טובתינו. מקסימום אפשר להביא גם את אמנון..

אתה טרול כי אתה לא שם סימני פיסוק

ואתה לא מחלק לפסקאות, ורק כדי לקרוא מה שאתה כותב צריך להצטייד בכדור נגד כאבי ראש, וזה עוד לפני שמבינים מילה. ואם תכתוב בכבוד, מתוך ידיעה שאתה לא חייב לנצח ולומר את המילה האחרונה (עם סימני פיסוק וכל השאר.) אז לא תיחשב לטרול. (-:

קריאה מבוקרת של הטקסט מעלה

כי הטרול מצויד בסלולרי ולא במחשב (שרגא שלי מתארטנט ביום ב` בשעה טובה) ושהוא ירושלמי. רק ירושלמים אומרים פיחד..

טוש זה הגדול

לורד זה הקטן.. אתם או איתי או נגדי ויש לכם דקה להחליט. תסכימו איתי ותצילו את נשמותיכם. לכו נגדי ואשרוף אתכם, כופרים.

למעלה