סיכום השרשור

מזיז לי

New member
בזמן השואה

היטלר הנוצרי זמם להשמיד את זכר העם היהודי והוא לא הבדיל בין חרדים לחילונים הוא שנא את העם הנבחר וכפי שהוא קורא לו ``היהדות הבינלאומית`` הוא תכנן את זה לפרטי פרטים זה היה מטרת המלחמה ושאיפת חייו הוא היה יכול בשניות לכבוש את לונדון למה לא כבש? כי אלוקים לא רצה! אפילו כל חוקרי השואה לא מבינים למה הצבא הגרמני האדיר לא כבש את אנגליה! הוא התקרב לארץ ישראל כדי לחסל את היהודים וזה תוכנן לפרטי פרטים עם המופתי המוסלמי של ירושלים רק מה כשהגנרל רומל התקרב לאלכסנדריה הם התעכבו שם עד שבא קיצם וניצחום למה הם התעכבו אלוקים סידר שהם היו צמאים שם ושתו מצינור ובדיוק באותו יום קרתה תקלה וזרם בצינור מי ים מלוחים הם נהיו עוד יותר צמאים לכן התעכבו עד שבא קיצו של היטלר. אם זה לא השגחה פרטית שכל העם היהודי לא הוכחד בשואה אז מה היא השגחה פרטית? מי לא יראה השגחה פרטית כאן? איך עם שלם ללא נשק וכלום לא הוכחד כשבמשך אלפי שנה עמים אדירים רצו להכחידו?

מזיז לי

New member
אבל מה את עונה על שאלותי?

נמשיך הלאה איך את מסבירה את זה היום שאנחנו מוקפים 2 מליארד מוסלמים ואנחנו פה 6 מליון מתוכנו מליון וחצי מוסלמים תתארי לך סוריה סעודיה ואיראן מחליטים לחסל אותנו נראה לך שזה בעיה בשבילם? בקושי את חיזבאללה הצלחנו לשרוד אז נראה לך שאותם נצליח? הם פי אלף מאיתנו! למה אמריקה לצידנו? הרי בוש מסתכסך עם יותר מחצי עולם בגלל שהוא מגן על ישראל תאמיני לי שאני במקום בוש הייתי אומר לישראל, כל טוב, אני לא מכיר אותכם, לא חייב לכם כלום. אבל הוא לא עושה את זה באופן מוזר, ומעביר לפה מליארדי דולרים, ולולא הנשק האמריקאי היינו היום עם צבא חלש מאוד הכלכלה היתה מתרסקת, איך אפשר להבין את בוש שמוכן שאמריקה תסתכסך עם חצי עולם בגלל תמיכתה בישראל? תשובה: לב מלכים ושרים ביד ה` ישראל אף על פי שחטא ישראל הוא, ולכן ה` מסובב בליבם שיגנו עליהם, אם העולם המוסלמי לא היה מפחד מאמריקה ישראל היתה נמחקת ללא שום בעיות בין אם יש להם אטום שאז היא לא תשלח אותו לפני שתראה סכנה מיידית להשמדתה ואז יהיה מאוחר מידי היא תמחק לפני שתשלח, ובכלל יש אחוז גדול מאוד שאין לה אטום זה פצצה מאוד מורכבת ובכלל לא בטוח שיש לישראל אטום, בכל אופן אם 3 מדינות מוסלמיות רוצות הם תוך שניות מוחקים את מדינת ישראל למה זה לא קורה? ה` מכניס להם פחד בלב. תראי לי עוד מדינה בעולם שהעיסוק היחיד שמעסיק יום יום את העולם הוא מה קורה בשטח הקטנטן הזה בכדור הארץ? יש עוד מליון סכסוכים הרוסים - צ`צ`ניה חבל קוסובו אתיופיה סומליה ועוד הרבה סכסוכים אבל הדבר היחיד שמענין את העולם זה מה עשה הצבא הישראלי הכובש! העולם מזדעזע על כל טרוריסט או אזרח טרוריסט שצה``ל הורג, הרי זה זועק!!! עוד דוגמא? בשבוע שעבר נמצאו מטענים בגבול הצפון וחיילי צבא לבנון יידו אבנים לעבר חיילי צה``ל ללא התגרות מצידם אף אחד בעולם לא דיבר נגד זה רק כשצה``ל נכנס קצת לשטח לסרוק מטענים אז כל העולם זועם ואומר שמדובר בהפרה בושה של 1701... איך את מסבירה את זה שעולם שלם עיסוקו היחיד זה מה קורה במדינת היהודים?

מזיז לי

New member
וכדי שלא תביני לא נכון

המוסלמים לא רמאים העם המוסלמי שקיבל על עצמו בזמנו את הקוראן לא רימה את עצמו שהגם שידע שזה שקר קיבל אלא פשוט מוחמד אמר לכל העם שהוא נביא עליון ומליוני אנשים האמינו לזה ומזה נוצר העם המוסלמי עכשיו אני אשאל אותך רגע מי אמר שמוחמד לא שיקר עליהם? אולי הוא כן שיקר? לך תוכיחי שהוא לא שיקר! אי אפשר להוכיח כנ``ל אצל הישו והבודה שהאמונה מתבססת על אדם אחד שאף אחד מהעם לא ראה אותו מביא קוראן משמים אלא הוא אמר על עצמו שהוא הביא. אצל היהדות מאידך האמונה היא שהעם כולו ראה את אלוקים אומר את עשרת הדיברות בהר סיני, אז אם כל העם לא ראה אז אין אמונה! ועובדה שהיה אמונה ואיך אני יודע? כי עד היום מליונים קיבלו זאת מאבותיהם ואבות אבותיהם, אז חייב להיות שהיה את מעמד הר סיני כי אם זה לא היה ולא נברא אז האמונה לא היתה קיימת ואנשים לא היו מוסרים את זה לבניהם. מה תגידי? אולי עם שלם של מליונים עבד על עצמו וקיבל את זה אף שהוא ידע שזה לא היה ולא נברא אז אני שואל אותך את מכירה דתי אחד שיעבוד על עצמו? הרי מי כמוכם היוצאים בשאלה יודעים איזו קושי זה לשמור תורה אז הייתכן שאנשים יעשו כזה עוול לילדיהם שלהם? וירמו אותם ביודעין? את מבינה מה שאני אומר? אם הדת המוסלמית לא היתה ולא נבראה אז זה לא בהכרח שעם שלם רימה את את עצמו ואת ילדיו אלא שפשוט עם שלם טעה בזה שהאמין למוחמד שהקוראן משמים אבל אצל היהדות אם המופתים לא היו ולא נבראו אז בהכרח שעם שלם רימה את עצמו ומסר לילדיו אמונה שידע שהיא לא היתה ולא נבראה וזה לא יתכן!

rachel437

New member
מה יש לענות.

אני מודה ומתוודה, הרבה זמן לא קראתי מאמרים כאלו עמוקים ומשכנעים. אני חוזרת בתשובה. רק אם לא אכפת לך תן לי חודשיים שלושה להתארגן, לא בא לי לעשות פסח השנה, אבל מייד לאחר הפסח אני מתחילה להניח תפילין כל שבת, בעלי יספור שבעה נקיים וישלח את תחתוניו לרב לבדיקה,אצום בראש השנה, אטבול תפוח בדבש ביום הכיפורים , אקנה לעצמי לסוכות את האתרוג הכי יפה בשוק, ואעשה הכל כדי לשמח את החבר הדמיוני שלנו. נ.ב. קיבלתי על עצמי להפסיק לחתוך נייר טואלט אפילו ביום חול, ומקווה שבזכות זה נקרב את הגאולה ונזכה לאכול מן הזבחים ומן הפסחים. (איכס)

uri80

New member
אוי שתהיה לי בריא. "שתו מצינור?"

"היו צמאים"? אני לא מאמין שממש קראתי את ההודעה הזו שלך. לך תדע מה זה אמר על שאר 99 ההודעות שלך שלא טרחתי לקרוא (ובצדק) תגיד תודה שהיה שם גנרל בשם אלנבי. את ההשגחה הפרטית תשאל למה היא הכחידה באותה הזדמנות 6 מליון.

מזיז לי

New member
אני אסביר לך למה

תתאר לך שזה לא היה קורה עם ישראל היה נשאר באירופה. ובתקופה ההיא היה התבוללות גדולה בגויים בגרמניה לבד לא היה זיק של יהדות ולולי השואה העם היהודי היה נכחד ומתבולל בגוים . דבר שני אתה לא יכול לשאול איפה היתה ההשגחה שלך כי אותה השגחה הזהירה כמה פעמים שאם העם היהודי יעזוב את התורה קרי יתחלן אז הבורא יסתיר פניו ממנו והוא יענש קשות והעם היהודי כמו היום גם אז ברובו התחלן כך שלפי דין תורה מגיע להם שיענשו. השאלה הגוחכת הזאת אם אלוקים קיים למה לא הציל היא שאלה לא לענין הוא לא הציל כי עם ישראל לא לחינם העם הנבחר אלא רק אם ישמור את התורה ואם לא ישמור יענש. היעלה על דעתך לשאול איפה היתה השגחה כשהיה את המגיפה בחטא העגל? לא זה בתור עונש. זה שצדיקים נספו בשואה זה משום ש``כשניתן רשות למשחית להשחית אינו מבחין בין צדיקים לרשעים ולא עוד אלא שמתחיל מן הצדיקים תחילה``. גם פה ראינו שהראשונים שסבלו היו יהודי פולין שהיו חרדים צדיקים. והסיבה שהם סובלים זה כי צדיק אחד מכפר כמו אלף רשעים שמתים. כשר` אלחנן וסרמן ותלמידיו על על המוקד סיפר עד ראיה היחיד שניצל משם שר` אלחנן אמר שאל לנו לבוא בטרוניה להשגחה שנתפסנו בתוך הלימוד כנראה אנחנו נחשבים בעיני ה` כקרבן ציבור שנועד לכפר על הכלל ואמר שבזכות זה שאנחנו נעקדים על קידוש ה` נוכל להציל את אחינו ואחיותינו שבאמריקה... וכך היה! וסיפר העד שכשהם צעקו ``שמע ישראל`` זה גבר על רעש היריות של הגרמנים הארורים!

מזיז לי

New member
הסיפור שהם שתו מהצינור

מי ים זה לא סיפור שאני המצאתי ולא שהחרדים המציאו זה סיפור שהיה ומובא בכל ספרי ההיסטוריה.

uri80

New member
כלומר צריך רק להקריב צדיק כמוך כדי

לכפר על אלף רשעים כמונו. אמנם רעיון נוצרי משהו במהותו, אבל אם אתה אוהב אותו כל כך אז מה לא? בוא ואיידה בך את האבן הראשונה. ראה עצמך מוקרב לעולה. אל תשכח "שמע ישראל" חזק בדרך. אולי זה יגבר על הרעש של הורדת המים. להתראות.

מדהים

שאתה לא שואל את אותם תמיהות כלפי היהדות.. עיניים להם ולא יראו אוזניים.

משכנע

האמת? משכנע. לא נעים להגיד אבל 2326 הפעמים שהטענות האלו נכתבו בפורום, לא הצליחו לשכנע אותי, אבל הפעם כן. הכי חזק זה המשפט האחרון "כשם שאי אפשר להכחיש שואה, כך אי אפשר להכחיש תורה." אמור מעתה, הכחשת תורה =>(את הסימן הזה למדתי מהספר של שבתאי) הכחשת שואה, ואין בינך לבין אחמדיניג'אג' ונטורי קארתא ולא כלום. (שאלה: הייתכן שאדם אחד יצליח לעבוד על מאות מליוני אנשים שהוא הלך על המים?) (שאלה: מליארדי בני אדם חכמים לא מאמינים בתורה, רוב מוחלט של העם היהודי עזב את התורה במאות השנים האחרונות, אז טיעונים המבוססים על חוכמת הרוב וראיית הרוב ואמונת הרוב, חייבים להתחשב גם בזה. לא???) (שאלה: איפה יש יותר "התרת עריות" [גילוי עריות], בחברה מודרנית שאינה הולכת בדרך התורה, או בחברה חרדית סגורה? אם התשובה היא כמו שאני חושב, אז עדיף ללכת בדרך התורה כדי להתיר עריות. דווקא בדרך החילונית יש הרבה יותר סיכוי שתכנס לכלא אם תשכב עם אחותך הקטנה, או אם תינשא לנערה בת 12 ויום אחד.)

לא חושב

שיש טעם לענות לך גם אתה מבין שדיברת דברי הבל אתה כמו המוסלמים שצועקים עלינו אתם רוצחים כל המוסלמים זה אל קעידא אחד גדול והם אומרים שאנחנו הרוצחים (כך שמעתי את הטרוריסט ראאד סאלח צועק אתמול על השוטרים..) אתה יודע שהתורה מתירה לבעול נשים רק למטרות פריה ורביה ורק פנויה וגם יש בזה עוד הרבה איסורים של נדה וכו` אף אחד לא יכול להכחיש הסטוריה כמו שאף אחד לא יכול להמציא הסטוריה ההסטוריה של היהדות היתה עובדה שמליוני אנשים אמרו על עצמם אנחנו ראינו והעבירו כך לבינהם ואל תעשה עצמך אויל אתה יודע שהנשירה מהיהדות התחילה רק עם ההשכלה והציונות שזה קרה רק ב100-200 שנה האחרונות עד אז כל העם אלפי שנה היה נאמן לדת.

כיון שאין טעם לענות לי

אז אין כבר שיחה, וזה נהיה מונולוג (דיבור של צד אחד. לעומת "דיאלוג" שזה שיחה בה שני הצדדים משתתפים.) וכל אחד ישאר בעמדותיו ובא לציון גואל.

יש טעם!

אבל לא כשאתה מסלף עובדות לא כשאתה אומר שאצל היהדות יש יותר גילוי עריות מאצלכם ושהנשירה מהיהדות התחילה ב1000 שנה האחרונים זה פשוט ההפך הגמור אצלכם הולכים בנות חשופות אתם בועלים מי שאתם רוצים ונס שנשאר בחוקים טיפה מוסריות בתחום גלוי עריות ושיש עברות שעלהם הולכים לכלא כמו אונס אבל אצלנו זה עולם אחר לגמרי ואתה יודע את זה תדבר לענין ונקיים דיאלוג אל תסלף מציאות.

איש קטן - הסיפור המלא

לפני שנים רבות חיו בכפר קטן זוג מקסים. היה להם בית קטן..קטן. עם גינה קטנה..קטנה.. במטבח היה להם שולחן קטן..קטן. ובסלון הייה להם פסנתר קטן..קטן. אבל הם רצו גם ילדים קטנים..קטנים אבל הם נשארו לבד משום שלבעל הייה קטן..קטן.

דלת קטנה נפתחת

אשה קטנה נופלת בזרועות איש קטן, 'אני אוהב אותך' אומר האיש 'ואני אוהבת אותך' אמרה האשה. גירד האיש בפדחתו הקטנה ואמר 'אם אני אוהב אותך ואת אוהבת אותי, אז אנחנו אוהבים אחד את השני' גירדה האשה בפדחתה הקטנה הרבה זמן, לבסוף היא ואמרה 'זה לא מסתדר לי, אבל אני מסכימה'.

למעלה