סיכום השרשור

אני לא יודע על מה אתה מדבר

אבל תראה לי מקום אחד בתלמוד שהתנ``ך מצוטט אחרת ממה שהוא מובא אצלינו היום- אחרי 2000 שנה, אני מוריד את הכיפה אוקי?

השמש ירדה

לילה בבית הקטן. ובמיטה קטנה שוכבים מחובקים איש ואישה קטנים. האיש ישן ממזמן, אבל האשה לא נרדמת מוחה טרוד במחשבות. פתאום היא מקבלת הארה, מסתכלת על האיש הקטן שלצידה ולוחשת "נכון, אנחנו אוהבים אחד את השני"

איזה כיפה אתה תוריד?

יש את כיפת השמים. יש את כיפת הסלע. יש את כיפת הראש. ויש את כיפת הזין. לאיזה מהם אתה מיתכוון לעזאזל?

נצל"ש ססעמק

שונא את זה ששכבות הנייר טואלט לא מסונכרנות, דופק לי את כל החירבון המחורבן כבר ממילא. מה נסגר עם העולם.. שתלך לעזאזל זאת שהמליצה על 'בבל' - סרט מחורבן.

uty76

New member
שכבות נייר הטואלט דווקא ן מסוכרנות

וזה מה שאתה צריך לעשות, הפרד את שתי השכבות של ניר הטואלט וגלגל גילגול מלא רק את השכבה העליונה וראה זה פלא! השכבות שוב מסוכרנות! רק אל תשכח לחזור ולספר לנו על רגעי הקסם שלך...

איזה מעצבן אתה!!!

אמרו לי דווקא שהסרט מומלץ עכשיו סבכת אותי אני אסכרן אותך!!!!! <<<<<<<<חיים הולך לראות את הסרט "על נערות בבל בקולנוע העיראקי">>>>>>

בתש1

New member
תשקיע בעצמך..תקנה מששהו איכותי..

ואגב, אני אהבתי תסרט.

חלקיקה

New member
המרדף אחרי האושר..

אוהבת את הסרטים הללו שמשדרים פשטות, כנות, מציאותיות...בבל , לעניות טעמי גרנדיוזי מידיי...במקום להשקיע בתוכן מוציאים את מירב האנרגיות בנוף, במוזיקה וכ"ו יש בזה משהו..נחמד. ברגעים הראשונים שיצאתי מהסרט בבל אמרתי וואוו..אחרי רגע...הרגשת הוואוו...נעלמה לה ואת מקומה תפסה מין ריקנות כזו...הבנתי הוואוו..היה מהנוף, מהסאונד, מהתאורה....מהמסביב..התוכן די חלש... הסרט המרדף אחרי האושר פשוט..בתחילה כמעט משעמם..אין נוף יפה, אין הרבה מעברי תרבות...אך ישנן עוצמות רגשיות מטורפות...מומלץ בחם! מי שראה שיעדכן אותי בבקשה!

תגובות החברים לטרולים.

את האמת זה די משעשע!!! ואני מחלק את התגבות של החברים כאן לכמה סוגים. המתעצבנים: "אולי תעוף מהפורום? אין לך מה לעשות, אל תעשה את זה כאן... או , נמאס כבר מהטרולים!!! הבנו אותך אחי סע!! הציניים: מה ברצינות? איך לא ידענו שיש בורא לעולם? טוב ממחר אני מניח תפילין\שומר שבת\מגדל זקן \כובע\זיפים\שטריימל\.. או המתפלספים: טוב אז נניח יש בורא לעולם אז למה?? וכמה? ואיפה? ומתי?? ומי? ואיך? הטרולים המתחרים: יש צדק בדבריו.. מצד שני אולי הוא טועה אז בואו ונתעמק, או מה יש הוא רק שואל? המשועממים: בואו ונחלק את המגיבים לכמה סוגים.... <<<<<< חיים מודיע לעולם "העולם מצחיק אז צוחקים".>>>>>>>

uty76

New member
בהמשך למה שבר אמרתי

שלומי, אתה בן 20, תתרכז במה שאתה טוב בו: תאונן! לחשוב עושה לך קמטים במצח, חבל...

הכול אתה צודק אבל

אם אתה כזה צדיק מה אתה עושה בנט ועוד ביוצאים הרבנים יהרגו אותך צבוע

למעלה