the mnm factor
New member
סיימון ומי?
שוב שלום... עלתה לי שאלה כשצפיתי בקליפ של פול סיימון 'you can call me al'- האם יש לכם אמנים שאתם לא יכלתם לסבול במתכונת מסוימת, ואז כשהם יצאו ממנה או נכנסו לאחרת, הם פתאום נראו לכם באור שונה? ולהיפך? אני אסביר מאיפה זה מגיע: אני לא סובל את סיימון וגרפונקל. (אל תשנאו אותי... תשמרו את זה לכשאגיד שאני לא אוהב את הרולינג סטונס או את הביץ' בויס
)- ממש לא מבין מה עושים מהם. שמעתי לפחות 4 דיסקים שלהם במלואם (אלוהים אדירים למה עשיתי את זה?) ופשוט היה בא לי למות. ופתאום יצא לי לשמוע ממש במקרה אלבום לא כל כך מוכר שלו (או שמא?) שנקרא The Rhythm of the Saints. שזה אלבום שמשלב קצת מוסיקת עולם יחד עם הרוק החמוד (והשנוא עליי) של סיימון. ומאז אני רואה את סיימון באור שונה. יצא לי לקרוא עליו קצת... הוא ממש נשמע לי גאון מוסיקלי לא ממוצה בעליל. את האסימון האחרון הוריד השיר הנ"ל- שהוא היה נסבל ב"ציר הסיימון" אבל פעם הייתי מזלזל בו ומעביר אותו או יושב ומקלל את שני הטמבלים האלה... היום הוא ממש נראה לי חמוד, וממש הערכתי את סיימון שהוא יודע לנגן על כך הרבה כלים... אחר כך יצא לי לדבר עם חבר- שהוא חובב שנות ה80 (פוי!) והוא אמר לי שאותו דבר קרה לו עם ווטרס... הוא שמע את הדיסקים שהוא הוציא בשנות ה80 (אגב, אלבומים שלא הכרתי, אבל אני יכול להניח כמה הם דכאוניים וגרועים) והוא אמר לי שהוא שנא אותו. ואז יצא לו לשמוע את animals ( הגבתי ב"דווקא אנימלס? אלוהים אדירים") ושמאז הוא מאוד מחבב אותו. זהו, אז השאלה שלי היא האם קרו לכם דברים דומים?
שוב שלום... עלתה לי שאלה כשצפיתי בקליפ של פול סיימון 'you can call me al'- האם יש לכם אמנים שאתם לא יכלתם לסבול במתכונת מסוימת, ואז כשהם יצאו ממנה או נכנסו לאחרת, הם פתאום נראו לכם באור שונה? ולהיפך? אני אסביר מאיפה זה מגיע: אני לא סובל את סיימון וגרפונקל. (אל תשנאו אותי... תשמרו את זה לכשאגיד שאני לא אוהב את הרולינג סטונס או את הביץ' בויס