סיימון ומי?

LEATHER REBEL

New member
האמנם MOTHER נשמע כמו שאתה מתאר?

כן, בטח. אתה יודע, יש מישהי שטוענת ש BLOODROCK מזכירים לה את לד זפלין. 1. זה שאצל BLOODROCK יש ימבה אורגן המונד ואצל זפלין אין בכלל, נו מילא. 2. זה שהזמר של BLOODROCK לא נשמע כמו פלאנט וגם לא מגיע לגבהים שלו, זה מילא. 3. אם יש להקה בריטית ש BLOODROCK כן מזכירים איכשהו, זה דיפ פרפל. נו מילא. 4. מספר השירים מבוססי-בלוז אצל BLOODROCK שואף לאפס. ארבעה הבדלים כה מהותיים... ועדיין ההיא שומעת דמיון? כנראה שהדמיון שלה מפותח ברמה שלא-תיאמן. ונחזור לפוליס: השיר MOTHER מתוך האלבום שבתמונה, הוא "יציאה" של ממש, ולא מזכיר שום דבר אחר שהם עשו. אבל אם אתה מתעקש לכלול אותו בקטגוריה "מלוקק" אז כנראה שהדמיון שלך מפותח יותר מדי.

Liorking

New member
למען האמת

אני לא זוכר במיוחד איך השירים נשמעים, אבל לשמוע את האלבום מתחילתו ועד סופו היה משעמם.

LEATHER REBEL

New member
אתה פשוט לא שמעת אותו

וברגע זה התחמקת באותו תירוץ מטופש כפי שעשו האחרים. אתה יכול לשקר כמה שבא לך, אבל זה לא מוסיף לך כבוד.

Liorking

New member
אני לא משקר

שמעתי את האלבום בשלמותו, זה פשוט משעמם. היו עוד נסיונות לשמוע אותו מתחילתו ועד סופו, אבל הפסקתי באמצע בגלל השיעמום. זה לא תירוץ מטופש, זו התרשמות מהאלבום. פשוט משעמם. אל תשכח שאמרתי בהודעה קודמת שאני כן מתכוון לתת עוד כמה האזנות לאלבום.

almogi

New member
הבעיה העיקרית ב 80יז + היא MTV

הופעתו של ערוץ המוסיקה טרפה את הקלפים. פתאום לא היה חשוב רק לעשות מוסיקה טובה ולהיות פרפורמר מעולה - היה חשוב גם להראות טוב. כך נולדו מוטאציות מזעזעות החל מבלינדה קרלייל וכלה בבריטני ספירס. לא לחינם Video killed the radio star היה השיר שפתח את שידורי MTV. הוידיאו קליפ לא נולד בשנות ה 80. כבר בשנות ה 60 להקות עשו קליפים (ואני מדבר על וידאו קליפ של ממש - לא צילום של השיר באולפן או בהופעה חיה). הביטלס פרצו גם כאן את הדרך עם Penny Lane ו Strawberry Fields Forever הפסיכדילי (ובוז גדול להלל היילברונר) ובמידה מסוימת גם ב I am the warlus אבל אצלם ואצל להקות אחרות זאת היתה רק התוספת למנה העיקרית. MTV הפך את התוספת לעיקר ובכך, לדעתי, נתן מכת מוות למוסיקה. היום אין לאמן רוק שלא נראה טוב שום סיכוי להצליח. אני לא יכול לדמיין ענקים כמו בוב דילן או ג'מי הנדריקס מצליחים היום. אני בטוח שלביטלס היו רומזים בעדינות להחליף את רינגו במישהו קצת יותר יפיוף. . זה לא שלא עשו מוסיקה טובה משנות השמונים ואילך או שלא עשו מוסיקהת זבל בשנות השישים. היחס הוא שהשתנה. ברגע שהפוקוס עבר מהמוסיקה לוידיאו - העולם כבר לא היה אותו דבר. זו הסיבה שאני אוהב את הפורום הזה: הוא מוקדש לאמנים ולהקות שפעלו בשנות השבעים ומטה, תקופה שבה המוסיקה היתה העיקר וכל השאר - תוספות.

Aeroguy

New member
וידוי של שונא U2 (זהירות - שחרור קיטור)

אני אשים את זה כבר עכשיו על השולחן: אני שונא את יו-2. אני שונא את כל מה שהם מייצגים. בונו מתיימר לעבוד עבור עניי העולם, בין קוקטייל אחד לשני עם כל ראשי המדינות שהרסו את העולם. אני שונא את המוזיקה שלהם. המוזיקה שלהם משעממת באופן מחריד, וכשאנשים אוהבים אותם ונסחפים אחריהם, עצוב לי. מה שממש עצוב זה שהמוזיקה שלהם היא לא *גרועה*. כי גם אם היא היתה גרועה, סימן שהיא היתה משהו. המוזיקה של U2 היא כלום. פשוט כך. המוזיקה שלהם היא שיא הבינוניות, שיא האפרוריות. Glorifying the mediocre. שום דבר חדש. שום דבר מרגש. סתם. כלום. (כן, אני יודע, זה מאוד לא דיפלומטי "לרדת" על להקה - שחררתי קיטור. יאללה, תגידו לי כמה שאני טועה ולא מבין כלום ובכלל שזה לא נחמד ולא בריא לומר דברים כאלה על להקות אחרות וכו' וכו' ונגמור עם זה
)

HelterSkelter1

New member
צודק

בתחילת שנות השמונים עוד היה להם משהו להגיד, אבל זה באמת היה מזמן. עכשיו בונו הוא סלב עשיר ומפונק, עלק פעיל זכויות אדם.

נכון. גם באייטיז היו דברים טובים

RUSH הקליטו את ההופעה הנהדרת EXIT STAGE LEFT. רוברט ואייט הוציא את OLD ROTTEN HAT המשובח. והיו עוד כמה יציאות שלא הצליחו להיכנס משום מה לסבנטיז ויצאו רק באייטיז. רוב להקות האייטיז שנמנו כאן, עם כל הרצון הטוב, היו משעממות. כך שאם אני צריך לבחור מילה אחת, שתיתן תיאור היסטורי מדוייק של המוזיקה בעשור ההוא, ואזכור כי הכל יחסי, אזי המילה "פוי" תימצא קולעת למטרה. אגב: פעם העמדה הזו לא היתה פופולרית, כי "אנשי האייטיז" עוד הכתיבו כאן טעמים. אבל כיום זה כבר COMMON KNOWLEDGE שהאייטיז, ככלל, הסריחו.

HelterSkelter1

New member
הבעייה באייטיז

הייתה שהמיינסטרים היה גרוע (לדעתי לפחות), בניגוד למיינסטרים של שנות השבעים והשישים. למרות זאת היו להקות מעולות באייטיז, בעיקר בתחום הפוסט פאנק אבל לא רק, כמו הפול, פאבליק אימג' לימיטד, טום ווייטס, סוניק יות', לורי אנדרסון, ביסטי בויז, טוקינג הדס, קינג קרימזון ועוד רבות וטובות. אם מחפשים - מוצאים.

Liorking

New member
תמיד יש מיינסטרים מלוקק

גם בשנות ה-70: אבבא (לא סובל אותם), הקארפנטרס, זה סתם פופ קליל, אי אפשר להקשיב לזה יותר מדי. אלטון ג'ון, בילי ג'ואל, סטיבי וונדר - זה פופ טוב וכתיבת השירים הייתה ברמה הרבה יותר גבוהה מאשר זו באייטיז. פופ תמיד יש, גם ב-70 יש פופ גרוע, הבעיה היא שבאייטיז יש עוד יותר פופ גרוע.

אגב פול סיימון

השתתף בכתיבת השיר החמוד הזה, שהיה להיט עבור שלישיית ה-Cyrkle באמצע שנות השישים. כאן, בתוכנית הטלוויזיה "הולאבאלו", שהיתה אחת משתי תוכניות הפופ החשובות בארה"ב באותם ימים. http://www.youtube.com/watch?v=pBRh9Wu65jw ואם אנחנו כבר כאן, ללהקה היה להיט נוסף, שלטעמי הוא אף טוב יותר: Turn Down Day http://www.youtube.com/watch?v=M2LzoeY0vsM

למעלה