סו
גניה לחג

חשבת על המשפט הזה הרבה?

או שהוא בא לך באילתור?, אולי תופיע עם זה ברחבי הארץ??? אם יש לך מה להגיד נשמח לשמוע, אם באת לזרוק משפטים, יש מקומות אחרים ברשת לעשות את זה.

IRON MAIDEN AND JUDAS PRIEST!

הם אגדות! הם המציאו תניו וייו של ההבי מטאל! הגיטרות שלהם אלוהיות! הנושאים תמיד ישארו נכונים ומתאימים לכל תקופה והקולות מושלמים! רוב וברוס מ ל כ י ם ! סטיב הריס הבסיסט הכי טוב אי פעם ואין עליו דייב מוראי גיטריסט הכי טוב בלהקה וגם ק ק מפריסט! אדי הקמע הכי מפורסם של להקה אי פעם אז...מי איתי?

OzzzzzY

New member
וואו....מה קורה פה היום../images/Emo12.gif

זאת כבר פעם שלישית

Boo9ie

New member
אהה...../images/Emo3.gif הרי אין כמו הודעה

שולתת!!!1 כדי להעיר פורום מתרדמת החורף שלו... הם בטח רואים בזה חובה מוסרית לבוא ולספר לנו כמה בלה בלה
"מוכשרים" כל אחד והקיק שלו בחיים

jester789

New member
../images/Emo124.gif ערב פרוג/ג'אז/פיוז'ן

ב 28/01 יתקיים ערב פרוג רוק/ג'אז/פיוז'ן בבארבי כפר סבא, בשעה 21:00. הערב יכלול 4 להקות: חמשיית אלברט בגר כיוונים מנוגדים יובל רון ואזרחי העתיד אוקטובר שיבצעו חומרים מקוריים, בסגנונות שונים ויחודיים. פרטים נוספים על הערב, על הלהקות, קטעים להורדה ומפת הגעה באתר: www.progsession.cjb.net מומלץ להזמין כרטיסים מראש. עלות הכניסה: 50 ש"ח. רעיה

הודעה ../images/Emo46.gif../images/Emo123.gif../images/Emo150.gif

מידיי פעם מגיעים לפורום אנשים שלא טורחים לקרוא את דפיו או כלליו ומגיביו לשמו (פחות או יותר) להודעות כאלו בד"כ יש שני מאפיינים מרכזיים: העדר קשר לנושא הפורום וחוסר תוכן אמיתי להודעה. קודם כל לכותבי ההודעות הללו מהיום, נשמח לשמוע מכם בעתיד, אבל, פורום הוא סוג של בית, יש אנשים שנמצאים כאן ומשוחחים כבר, אם אתם רוצים להצטרף לשיחה תקראו קצת אחורה, תראו על מה מדברים ואם החלטתם שהנושא מתאים לכם אז תנסו להשתתף, לא נשנה את אופן התנהלות הפורום או נושאיו בגלל שבא לכם, אנחנו סולדים היום ונסלוד גם בעתיד כנראה מהודעות חסרות תוכן, אז בבקשה לא אצלנו וכמו שאתם יוכלים לשים לב הודעות כאלה מועברות לשרשור ה
שיעלם מחרתיים, אז חבל על הזמן של כולנו. ועוד משהו לחברה הקבועים, כמו שאתם יודעים הודעות חסרות תוכן טיבען להעלם, חבל שהתגובות שלכם יעלמו יחד איתן, אז למה להגיב?, זה רק מעודד את מי שבא לחפש תשומת לב, חוסר תגובה נראית לי התגובה החריפה ביותר במקרים כאלה.

Paranoid Y

New member
../images/Emo123.gif../images/Emo46.gif../images/Emo67.gif../images/Emo129.gif../images/Emo58.gif../images/Emo122.gif

יאללה מכות!!

ThePiper

New member
לימפ ביזקית שולתים!!!!1

סתם רציתי להחיות בדיחה ישנה ולתמוך בניבלו'! ראוי לציין שדבר זה לא קורה רק בפורום הזה אלא בכל הפורומים וזה ממש מוריד את הרמה של הפורום ואת רמת ההנאה ממנו. כל מילה באבן!

meandmeandme

New member
תסתכל על חצי הכסוף המלאה

זה הופך את שירשור האוף לשירשור הכי מצחיק בפורום
.

אנשים מה דעתכם על חידוש הצ'אט?

נגיד מחר, יום שישי ב 19:00? אני אהיה שם, תבואו גם, ניהיה קר ועצוב לבד...

noosh

New member
מקפיצה ../images/Emo13.gif

אמנם אני אאחר קצת, אבל כשאני מגיעה אני רוצה לראות נוכחות

למעלה