סו
גניה לחג

קיר קמט

New member
יופי, תחגגו

ואצלי במחשב כלום לא עובד. עד מתי צעירים יעלוזו ו-וותיקי הפורום לא?!

../images/Emo18.gif תמונות של ההיפ ברץ!!!

מקווה שזה יוקפץ... תמונות שצולמו ע"י מיק בוקס כשאוריה היפ היו בארץ בקישור.. תוכלו למצוא שם כמה ממשתתפי הפורום !

pasteran

New member
קול קורא - הויקיפדיה

לפני בערך חודשיים גיליתי דבר נפלא. אנציקלופדיה בעברית באינטרנט. היא נקראת וויקיפדיה. תגידו: "אבל יש אנציקלופדיה של YNET". נכון ואין רע בשתי אנציקלופדיות. אבל, שם הולכים לקחת כסף עבור השימוש. בויקיפדיה לא, מאחר שכל הקונספט שלה חופשי ופתוח לציבור. לא רק לקריאה, אלא גם לכתיבה. כל אחד ואחד יכול לתרום מהידע שלו לערכים חדשים וערכים קיימים! הויקיפדיה באנגלית קיימת כ-3 שנים ויש בה קרוב ל200 אלף ערכים. הויקיפדיה בעברית קיימת כחצי שנה ולכן יש המון להשלים (כרגע 3500 ערכים). לא צריך להיות מומחה או גאון בשביל להשתתף. ישנם תחומים לא אקדמאיים, למשל... רוק קלאסי. אז קדימה לעבוד :) תחום המוזיקה כולו לוקה בחסר רציני ואולי נתארגן לשנות את זה. בקיצור שווה לבדוק- כסף אין בזה אבל המון סיפוק כן. אם יש לכם סיכומים או עבודות בכל נושא שאתם מוכנים שיפורסמו ואין לכם כוח או זמן לעשות את זה בעצמיכם אשמח אם תיצרו אתי קשר דרך שם המשתמש בתפוז.

lior efi

New member
יש לי שאלה! אני חייב את עזרתכם

הייתי אתמול (יום שני) במיונים של הצבא לגלי צהל וכדי להתקבל אתה חייב לעבור שאלון בתחום המוסיקה! די קשה הוא היה אבל הצלחתי את הרוב, אני מרחם על אחרים שהיו שם( שאני לא יודע איך הם הגיעו בכלל, שומעים בריטני וכריסטינה). בקיצור הייתה שם שאלה: באיזה להקה ניגנו יחד בריאן ווילסון ומיק ג'אגר? הייתה אופציה של רולינג סטונס והיתה גם אופציה של אף להקה! אז כמובן רשמתי אף להקה! כדי להיות בטוח במאה אחוז, יכול להיות שאני טועה ואני לא מכיר מספיק את השניים כדי לדעת שהם כן ניגנו יחד!? זה לא ייתכן שהם ניגנו יחד אבל יש איזה סיכוי?

קיר קמט

New member
ממזר

אלוהים יודע, כמה רציתי להיות בגל"צ
שיום אחד יתנו לי חלקה קטנה ב2 בלילה לערוך תוכנית מוזיקלית לשעה, ולשים את כל הזבל שלי
אבל לא, הם יקבעו לי פרופיל 72
קשה להיות אני.

lior efi

New member
אני באמת מקווה לעבור את כל השלבים

ולהתקבל! חלום! זה כמו כוכב נולד ממש! בכל אופן אני אקבל את הודעתך כהודעת תמיכה ואני מודה לך על כך! :)

בהצלחה ליאור

אגב, אין חובה לעבור את בחינת הידע במוסיקה, זה יותר עבור סינון פנימי בין התפקידים בתחנה: מעל ציון A למחלקת האומר , מעל ציון B לדסק (החדשות) מעל ציון C למחלקת תרבות מעל ציון D למחלקת קריינים ומעל ציון E לתקליטיה כמובן מי שנכשל לגמרי מעבירים לגלגל"ץ, כך זה עובד גם לגבי שאר מבחני הידע של הקד"צ בגלי צה"ל, הבחינה הכי חשובה אגב היא הראיון האישי (שם יגלו פתאום שהבן של החבר הכי טוב של מפקד התחנה הוא הכי מוכשר...) אגב בקשר לבראיין ווילסון ומיק ג'אגר אין לך מה לחשוש.

lior efi

New member
חחח...חבל שאני לא בנו של החבר

של מפקד התחנה! :) בכל אופן, תודה על האינפו! ותודה שהרגעת אותי לגבי בראיין ומיק! (חששתי מפשלה רצינית!)

PINK FLOYD FAN

New member
אנשים קניתי דיסק והוא הראשון שלי

של ג'ניס גופלין הוא כל כך מעולה קוראים לו "janis joplin with big brother and the holding co. live at winterland 68"

אבי ביטר, היום בתפוז ../images/Emo43.gif

האיש והאגדה מגיע הערב ב-19:00 לענות לשאלותיכם Live בצ'ט של פורום מוזיקה מזרחית. תוכלו לראות ולשמוע אותו, וכמובן לשאול שאלות. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום. האירוח בהנחיית רועי יחזקאל.
השבוע ב"קופסא" אוונסנס שומרים על המקום הראשון והשני. דרגו והשפיעו על המצעד!

pasteran

New member
וואו, אגדת רוק אמיתית.

אם הנהלת תפוז מציפה את הפורום איך נלין על אווזי הבר... :)

למעלה