סו
גניה לחג

blues brother

New member
ליל 4 אגדות!!!! מחר...

מחר - 25/12 - 22:00 - "בארבי" כפ"ס: "שליחי הבלוז" - "ליל 4 אגדות הרוק" : LED ZEPPELIN DEEP PURPLE PINK FLOYD THE DOORS להזמנת כרטיסים: 03-5188123

פראני ג

New member
לא יודעת לאן לשרשר את ההודעה הזאת

רציתי לשאול על אקורדים... מישהו מכיר אתר טוב לאקורדים (גיטרה ופסנתר?)?

moshel

New member
THE PRIESTS FROM SYRINX

ProgRock Production גאים להציג אלונה דניאל & THE PRIESTS FROM SYRINX במיטב הקלסיקות ללהקת הפרוגרסיב RUSH יום ראשון חג פורים 7.3.04 שעה 22:00 מועדון הבארבי בתל אביב ההרכב THE PRIESTS FROM SYRINX הוקם במיוחד לערב RUSH אשר יתקיים בפורים במועדון הבארבי בתל אביב לפני כחודש וחצי. הבסיס של ההרכב הוא שלושה נגנים מלהקת הפרוגרסיב מטאל אנטרופיה להרכב זה צירפתי את אלונה דניאל בשירה ואת דניאל מרקוביץ על הקלידים בנוסף אנחנו מתעדים את כל נושא ההפקה והחזרות בצילום וידאו שאתו אנו נשלב ביום המופע במשך הערב אנו גם נקרין על מסך ענק קטעים מתוך ה DVD החדש RUSH IN RIO וכמופע סוגר תופיע להקת אנטרופיה בהרכבה המלא החומר מקורי הערב יתקיים כאמור ביום ראשון חג פורים ה7.3.04 שעה 22:00 במועדון הבארבי בתל אביב ואני ממליץ לכול מי שמתכונן להגיע לערב זה להזמין כבר מעכשו כרטיסים בהנחה מאתר הבית שלנו כי הערב הזה הולך להיות מפוצץ באנשים וכדאי לכם לשריין לכם מקום מראש שלכם moshel

אירוע שאסור לפספס!!! היום ב-../images/Emo43.gif

הערב ב-19:00 תוכלו לצפות בספיישל המיוחד שהכנו לכם, המסכם את הקטעים הטובים מתוך הוידאו צ'טים של תפוז אנשים שהתקיימו במהלך שנת 2003: למה דנה אינטרנשיונל לא רוצה להיות נהג משאית? מה היו ההשערות של מיכאל זנדברג לגבי גביע וופא? למה ח"כ חמי דורון יודע הכל על סמים? למה אורן לא הסכים להצעתה של דקלה להתחתן איתו? ומה באמת חושבת גלי עטרי על נינט? כל זאת ועוד בשידור המיוחד הערב בצ'ט של פורום "מומלצים בתפוז"! (קישור מיוחד לצפייה בשידור יפתח בפורום בשעה 19:00) עוד היום:
היום ב-20:00 בפורום חתולים נארח את ריבי מאייר, יו"ר העמותה למען החתול בישראל, שתענה לשאלותיכם
ב-21:00 תוכלו לפגוש את האמן ומבקר המוזיקה אלי פטל בפורום פוסט מודרניזם!

halit33

New member
סדנאות לגיטריסטים ובסיסטים../images/Emo98.gif../images/Emo98.gif../images/Emo98.gif

סדנאות ב-"גיטר-סטודיו" – ינואר/פברואר: סדנת “Blues” בהנחיית דיוויד מטרסו ------------------------------------ סדנה בת שני מפגשים, המיועדת לגיטריסטים המתעניינים בבלוז. במפגש הראשון: תאוריה של בלוז, סוגי ליווי, Blues Riffs, אילתור בסיסי (סולמות). במפגש השני: דרכים נוספות לאלתור בבלוז (סולם בלוז, מז'ור פנטטוני, מיקסולידי), טכניקות ודרכי חשיבה באלתור, Blues Intros ו - Turnarounds, בלוז מינורי. מפגש ראשון: 18/1/04 מפגש שני: 25/1/04 סדנת "walking bass"עם הבסיסט יוראי אורון ------------------------------------------------ שלושה מפגשים, בהם לומדים את היסודות מהם בנוי Walking Bass (תפקיד הבס המקובל בג'אז): סולמות, פירוק אקורדים משולשים ומרובעים במצב יסודי ובהיפוכים, צלילי גישה דיאטוניים וכרומטיים, שמיניות ישרות לעומת שמיניות Swing... ועוד... מתאים גם לגיטריסטים. (יוראי אורון - מטובי הבסיסטים בארץ, ניגן עם מיטב האמנים, ביניהם גידי גוב, אריק איינשטין, רמי קליינשטיין, אחינועם ניני, התזמורת הפילהרמונית. ניגן עם נגני ג'אז מהמובילים בארץ ובעולם, ומורה בביה''ס ''רימון''). מפגש ראשון: 27/1/04 מפגש שני: 3/2/04 מפגש שלישי: 9/2/04 סדנת “funk” בהנחיית דיוויד מטרסו ---------------------------------------- איך מנגנים funk...? איך בונים ליווי “funky” מוצלח... הבנת הקצב... ה- groove...הטכניקה .... הסאונד ..... ה -feel ....... כל אלה ועוד בסדנה בת 4 מפגשים. המפגשים יתקיימו בימי רביעי ב- 19:30, החל מתאריך 21.1.04 * יש להירשם מראש, מספר המקומות מוגבל! לפרטים נוספים והרשמה צרו קשר דרך האתר www.guitarstudio.co.il או בטלפון 5467517-03

halit33

New member
למי שרוצה להתאמן בנגינה בהרכב../images/Emo98.gif../images/Emo98.gif

ב`גיטר סטודיו` בת`א, נערכים שעורים בסגנון אנסמבל(סיטואציה של הרכב – גיטרות, בס, תופים, קלידים... ).עובדים ביחד על נגינה, קצב, ואלתור.החבר`ה נחמדים ויש יופי של אווירה .לפרטים נוספים והרשמה צרו קשר דרך האתר www.guitarstudio.co.il בדף אנסמבלים או בטלפון: 5467517-03

md 11

New member
שלום לכולם ../images/Emo41.gif

שלום לכם אם יש מישהו בינכם שמנגן על
גיטרה בס
תופים
קלידים ואתה מאיזור השרון אני מחפש ללהקה בסגנון רוק ישראלי נגנים יש לפנות במסר או להגיב להודעה זאת תודה!

MyBand

New member
** ארכיון ההרכבים הישראלי**

אתר חדש נפתח ובו תוכלו לפרסם את ההרכב שלכם (בכל סגנון) הופעות, אודיו, מידע, פורומים וכל שתחפצו. ההזמנה מיועדת גם לאנשים שמדברים מוסיקה ולאוו דווקא חלק מהרכב. במקום פורומים ולוח הופעות. http://myband.org/ Take A Look

IIIIBarcodEIIII

New member
ספיישל Incubus

02.01.04 שישי, חצות DJ Fritzi - New Breed/HC/Incubus DJ Guy - Rock/Alt/Funk-Metal/Incubus ברקוד שוקן 24 ת"א *אלכוהול מוזל *סינגלים חינם *הרבה הרבה Incubus גיא 054829192 דוריס 051569780 גל 055661360

Wonder goat

New member
היי לא הייתי הרבה זמן.

תעדכנו אותי טיפה, מה קורהמה הנושא וכאלה...

Miss CB

New member
שתי שאלות...

הראשונה קצת טיפשית... אבל אני חייבת לוודא: בעטיפה של SLOWHAND, המגניבה עם הסטראט, זה בכוונה קצת מטושטש נכון? כלומר לא בפוקוס כזה? השניה: איפה אפשר למצוא את הסיפור של אווזת השלג? אנ'לא אקנה עכשיו ספר רק בשביל לראות מה המקור של האלבום... איזה קיצור של הסיפור או הצגת דמויות אם אי אפשר את כל הספור (חוקי, לא חוקי?) כי לגוגל מסרבים לעזור לי.

TheFly

New member
השניה

תקציר קצרצר של הסיפור ממש כאן. את הראשונה אני משאיר לבוס , הוא הבר סמכא בענייני האד"מור

למעלה