סו
גניה לחג

halit33

New member
למי שרוצה להתאמן בנגינה בהרכב../images/Emo98.gif../images/Emo98.gif

ב`גיטר סטודיו` בת`א, נערכים שעורים בסגנון אנסמבל(סיטואציה של הרכב – גיטרות, בס, תופים, קלידים... ).עובדים ביחד על נגינה, קצב, ואלתור.החבר`ה נחמדים ויש יופי של אווירה .לפרטים נוספים והרשמה צרו קשר דרך האתר www.guitarstudio.co.il בדף אנסמבלים או בטלפון: 5467517-03

../images/Emo25.gif בשידור חוזר

היום ב-17:00 נעביר בשידור חוזר את התוכנית "קמילה מארחת את ידין חורב", שבמסגרתה סיכמו כוכבת פרוייקט Y וכוכב "אקזיט" את שנת 2003 בטלוויזיה. השידור החוזר יערך בצ'ט של פורום טלוויזיה כולם מוזמנים! בפורום שאקירה עורכים תחרות לוגו מיוחדת. ניתן להגיש עיצובי לוגו עד מחר... אפשר לזכות בחולצת
ולא לשכוח להצביע לקופסא!

ProgRimon

New member
! ערב רוק מתקדם ברימון !

ערב רוק מתקדם ברימון - להקת סולסטיס בהופעת רוק מתקדם מקורי (פלייר מצורף) לאחר ההופעה : ג`נטל ג`ייאנט + אנגלאגארד מוקרנים על מסך הכניסה חופשית לבוא! שבת הקרובה, 10.01.2004, שעה 20:00 בי"ס רימון, שמואל הנגיד 48, מורשה, רמת השרון

dylan

New member
אני לא ממש מכירותם אבל נראה לי

שזה עשוי לעניין כאן כמה אנשים
הנה

היום בתפוז ../images/Emo186.gif ../images/Emo184.gif

היום ב-10:00 פורום להיות הורים מארח פאנל מומחים מ"הקו החם" שיענה לשאלותיכם בנושא התנהגויות מיניות חריגות אצל ילדים. שימו לב, כי בשל רגישות הנושא נפתח הפורום לאורחים- וניתן לשאול שאלות גם בעילום שם.
הערב ב-19:00 יתארחו בפורום אופניים ראשי איגוד האופניים בישראל, שיענו לשאלותיכם בעקבות החלוקה החדשה לקטגוריות בתחרויות השנה.
פורום רובי וויליאמס מאפשר לכם לכתוב באופן אישי לרובי לקראת יום הולדתו, לספר מעריצים מיוחד מישראל- שימסר לו אישית
שלחו את המסרים שלכם לכתובת [email protected] פרטים נוספים בפורום רובי וויליאמס

הצעה לסקר!!!

השבוע הייתי בחנות תקליטים, חיפשתי לי שם דברים כשעתיים. הדבר המוזר הוא שלא הייתה שם אף בחורה אחת בשעתיים האלה בין כל האנשים שבאו והלכו. אפשר לעשות סקר מיהו המין השולט בפורום. ושכל אחד כמובן יענה פעם אחת. ככה נדע מה היחס כאן.

pasteran

New member
להקליט ת'תקליט

לאחר שהתאכזבתי מהסאונד שיצא לי בהעברה מתקליט לדיסק (כולל החרבה של התשיעית של בטהובן) בדקתי קצת את הנושא ומצאתי את מדריך טוב. באנגלית אמנם אבל יותר מעמיק מהמאמר בYNET

pasteran

New member
הקלטת ת'תקליט (תגידו מהר)

לאחר שהתאכזבתי מהסאונד של הדיסקים שיצרתי מתקליטי (כולל החרבת התשיעית של בטהובן) בדקתי קצת את הנושא וגיליתי מדריך. אמנם באנגלית אבל יותר מעמיק מהמאמר בYNET

Oded 18

New member
סתם משהו...

ביום שישי לפני מסדר יציאה הבייתה, עמדנו כמה עשות טובות וחיכינו שהסמ"פ יגיע... בזמן הזה המפקדים שאלו כל מני שאלות.. אחד מהם שאל של מי השיר the end ומה השורה האחרונה בו.. אני ברוב טיפשותי שכחתי את התשובה לשאלה השנייה (בבקשה! תסלחו לי!)... ככה זה שלא שומעים מוזיקה באופן רציף חודש. טוב לראות שהפורום משגשג..

פינק חזרת משדה הקרב???

אם אני זוכר נכון, המילים האחרונות של השיר הם This is the end אמרתי לך לקחת דיסקמן לא?

Oded 18

New member
לקחתי...

אבל למי יש זמן לשמוע... שבוע הבא אני סוגר.. ואני אביא הרבה דיסקים.. למה שרק אני אהנה?
דרך אגב... המ"כ שלי אוהב את קרימזון, ג'נסיס ויס.

זה קורה עכשיו!!!

השידור המסכם את 2003 בוידאו צ'טים של תפוז אנשים: כל הקטעים המעניינים מפי כל הסלבריטאים המעניינים, בהשתתפות: ירדנה ארזי, דנה אינטרנשיונל, עברי לידר, דן תורן, כוכבי פרוייקט Y, ידין חורב, גלית גוטמן, גלי עטרי ועוד רבים אחרים כנסו עכשיו לצפות בשידור

lior efi

New member
שאלה תרגומית משו!

מה הקטע של ה- byrds?!?!? מה הפירוש של השם הזה? חיפשתי ולא מצאתי תרגום! מה זה איזה עיוות של ציפורים? אם זאת אמורה להיות בדיחה אז היא לא מצחיקה!!!!!! סתם, גורמת לגיחוך קל! בכל אופן מישו יודע כי אני פה מתחיל להסתכסך עם עצמי ועם אנוכי!

pasteran

New member
מנהג סיקסטיז

כמו הmonkees גם הbyrds הלכו בעקבות ה beatles. אצל הביטלס עוד יש לזה משמעות אצל השאר זה סתם מגניב

למעלה