סו
גניה לחג

Boo9ie

New member
איזה כבוד נפל בחלקי ../images/Emo6.gif

להיות השניה שתפתח את שרשור האוף... בכל מקרה יש משהו שנולד/מת/נרצח/טבע בקיא של עצמו/התגלח לראשונה/הזריק לראשונה/הוציא תקליט בכורה/אוסף ושאר ירקות... בתקופה הזאת ?! אני מתכוונת בשבוע/שבועיים הקרובים ( אני לא אהיה קטנונית
כך שאוותר לכם על השנה ) תודה (אמאבא אמרו לי שצריך לומר תודה...
)

MajorWinters

New member
אמממ../images/Emo19.gif

אליוט סמית' התאבד באוקטובר... אף פעם לא משעתי אותו.... הוא טוב חבר'ה?

pasteran

New member
סחטיין ל-88 FM

שעה של אגדות רוק מסתיימת עכשיו (לא הייתה לי גישה למחשב קודם) - רבע לביטלס רבע לסטונס רבע לאנימלז ובסוף קינקס, ספנסר דיוויס גרופ. חבל על הזמן. בכלל זה היום ל-88 עם שלוש שעות של עידן הדלי בין שתיים לחמש והתוכנית של נרי ליבנה שמקדיש איזה חצי שעה (בסביבות שבע וחצי) לאגדה כלשהי מהתקופה. פשוט לפתוח ת'רדיו ולהנות.

ThePiper

New member
של מי? של מי? של מי העוגה?

אחרי שסיימתי להציק בפורום לד זפלין באתי לכאן כדי לאחל יום הולדת שמח לג'ון פול ג'ונס שחוגג היום 58 חורפים (אם לא טעיתי בחישוב). שירשרתי לאוף כדי שלא יתעצבנו עליי

פייפרית מתי התעצבנו עלייך פה?

ואני לא ממש למה זה אוף, אבל מזל"ט ל JP האיש שלא זכה מעולם לקרדיט שהוא ראוי לו, והוא ראוי להרבה.

Martyr7

New member
מחפש חבר'ה מאילת ששומעים רוק

שלום לכם אנשים, אני מחפש חבר'ה מאילת ששומעים רוק, מעוניין להכיר אנשים מהאיזור ולדעת גם אם יש מועדון בסגנון באיזור אילת, אם בא לכם תפנו אלי לאימאייל [email protected]

MajorWinters

New member
אהלן...../images/Emo19.gif

מה... מחפש אילתים...? בן כמה אתה? ואם זה רלוונטי, איזה בית ספר...

היום בתפוז

הזמר דודי לוי מגיע הערב ב-18:30 לפורום רוק ישראלי, לשיחה איתכם! אתם יכולים כבר עכשיו להכניס שאלות ולתפוס מקומכם בדיון!
הערב ב-21:00 תערך הטריוויה הגדולה בצ'ט של פורום wwe. במהלך הצ'ט יחולקו פרסי DVD מתנת לייזרקלאב. שווה להיות.
ערוץ yes real עלה ב-YES, ואנחנו, בתפוז אנשים, חוגגים באתר חדש ומקסים לערוץ. במסגרת האתר תוכלו גם אתם לפתוח תוכנית ריאליטי משלכם. כל מה שאתם צריכים זה מצלמת רשת ומיקרופון... אז קדימה! דקות התהילה שלכם התחילו עכ-שיו

WhiteSnake 85

New member
משפט חכם?

"אני משוכנע שיצורים שאין להם מוזיקה משלהם, אין להם גם נשמה"

Miss CB

New member
אני חושבת ש21' הולכת להיות שנה טובה

והפעם במדור "שאלות קטנות ומעצבנות": על טומי (תופים בבקשה)
מי שר באלבום? ניסיתי לזהות לפי שמיעה, שמתי לב שלפחות בהתחלה, טאונסנד שר יותר מדאלטרי... כמה תמוה, הייתי בטוחה שדאלטרי הסולן. אגב, ראיתי פעם את הסרט אבל זה היה מזמן, לא הזדמן לי לראות אותו שוב לאחרונה (לא שאני רוצה כל כך, בואו נגיד ש-10 בסולם אורשר הוא לא יקבל), האם בסרט השחקנים-אורחים שרים? טינה טרנר למשל בתפקיד האסיד קווין שרה? כי באלבום היא לא... (או שיש לה קול ממש גברי
) תודה, ולהתראות בפעם הבאה שאני ארצה להציק

ThE RhythM

New member
אז ככה..

האמת שאני לא עד כדי כך מומחה טומי ככה שבטח שיש מישהו שיודע יותר בוודאות ממני, אבל דאלטרי הוא הזמר העיקרי באלבום (למרות שכל השאר גם תורמים את קולם). ובקשר לשאלה השניה- אז כן, גם בסרט וגם בסאונדטראק שלו השחקנים-זמרים-אורחים שרים. בכל מקרה, הסרט גרוע

Miss CB

New member
אם ככה,

עליי להגיע לשתי מסקנות: א. אני כנראה לא יודעת להבדיל בין הקול של דאלטרי לזה של טאונסנד עדיין. אם יש לך איזה רשימה מפורטת של מי שר מה זה יכול לעזור
תודה ב. כנראה שיש לי את האלבום, אמרתם פה פעם משהו על זה שיש גם אלבום וגם פסקול, לא?

ThE RhythM

New member
לפי הסעיפים:

א. לא, אין לי, חיפשתי קודם כדי לענות לך ביתר ביטחון אבל לא העלתי דבר בחכתי. ב. כן כן, יש גם אלבום וגם פסקול. הגיוני שיש לך את האלבום באמת... בכל מקרה רק כדי לצאת לעזרתך- בתמונה שהעלתי צד שמאל זה האלבום וימין הפסקול.

Miss CB

New member
אההההה זה מסביר את זה ../images/Emo13.gif

כן שלי זה האלבום אם ככה. טוב, כשהאלבום עולה 40 ש"ח ואת הפסקול צריך לחפש, מי אני שאחפש.

ThePiper

New member
הנה זה קורה שוב...

מיטב האיחולים בשירשור האוף השבועי לסיד בארט שחוגג היום את יום הולדתו ה-58 (תקנו אותי אם אני טועה...). מזל טוב! ואם איני טועה, סנדי דני חוגגת היום את יום הולדתה גם כן (או שמא זה תאריך פטירתה). אז מזל טוב לכל החוגגים! ונחשו למי יש מחר יום הולדת...

למעלה