שבת שלום
ארררגגג! כתבתי המון ונמחק שלי.
משהו טוב שקרה השבוע: היה לי היום יום מעולה! אחד הימים הכ טובים EVER חחח! ב-11:00 הלכנו ל"משפחת סימפסון הסרט" ואחרי זה ירדנו לעיר. בדרך התקשרתי לאמא שלי והיא אמרה לי שהעונה הרביעית של Scrubs ב-DVD הגיע!!! וואאאוווו! הגענו לעיר והייתה שם מין מסיבת רחוב. היו בארים כאלו לאורך הרחוב, המון אנשים ומזיקה. כל הזמן שפכו עלינו מים מרובי מים, אנשים במרפסות שפכנו עלינו מים מבבקבוים והיו מין ממטרות כאלו מחוברות לחוטים מעל הראשים שלנו שהפריצו טיפות וזה היה פשוט אדיר! היו המון אנשים והיה דחוס וכל-כך חם אז שזה היה ממש טוב שהפריצו עלינו מים. הלכנו לאכול בבית קפה ואז חזרנו לשם ובדיוק הג'ירפות התחילו להופעה קצת זמן לפני זה. הייתה אחלה הופעה והסולן שלהם ממש מצחיק. הוא היה נראה מסומם לגמרי חחח! קיבלתי חולצה וכובע ועוד כל מיני דברים. האווירה הייתה מעולה והיו איתי המון חברים שלי שאני ממש אוהבת והיה פבוש כל-כך מעולה וענק וכיף!!!
משהו רע שקרה השבוע: כל-כך חם!!
עשיתי אתמול מטבח, בווואה!!
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: הופעה של להקה ממש טוב מהולנד שקוראים לה "נובלס". אני ממש רוצה ללכת אבל חברים שלי אמרו לי היום שהם נוסעים לטיול בצפון מחמישי עד שבת ואני לא יודעת מה לעושת כי ההופעה ביום שבת בערב.
סרט השבוע: "משפחת סימפסון הסססררררטטטטטט!!!!!!" אזיה סרט ענק!!!!!!!!! זה אחד הסרטים המעולים, מצחיקים, גדולים, גאוניים, ושוב מעולים אי פעם!!! כל-כך אהבתי אותו. צחקתי כמעט כל הזמן והיה כל-כך כיף להיות שם אם חברים שממש אוהיבם את הסדרה גם. אתם ח-י-ב-י-י-ם ללכת לראות את הסרט הזה ואתם ח-י-ב-י-י-ם לראות אותו בקולנוע!
ספר השבוע[!]: Catch 22. ספר כל-כך חזק! פשוט ספר מעולה. אני קוראת אותו עכשיו והוא מטורף לחלוטין וכל-כך מצחיק. הכי שווה ומתאים לי לקרוא אותו שאני בצבא. בספר קורים דברים מטומתמים שקורים בצבא, ובבסיס שלי גם קורים דברים מטומתמים שקורים בצבא חחח.
פרק בסדרה: Torchwood הפרק הראשון. אחלה סדרה. ממש אהבתי, וגם בפרק הראשון יש שיר ממש טוב של Snow Patro חחח! שכחתי את שמו.
פרק בסקראבס: המממ לא נראה לי שראיתי לצערי. אבל עכשיו אני הולכת לראות!
שיר השבוע: Copeland – I'm A Sucker For A Kind Word Smashing Pumkins - Ave Adore Smashing Pumkins - Tonight Tonight
תמונת השבוע: The Shins