סוף שבוע

Ch3nf3l

New member
חחחח

אז כדאי שתבדקי גם את ההמלצות שלי, היא גונבת ממני לא מעט P:

steelwater

New member
עכשיו התסכלתי

ביוזר שלך. אהההה! יופי שאת לא שומעת מוזיקה ממש מעולה! אני ארביץ לך חחח. אנחנו כרגע בהתאמה של Very high חחח.

Angelus

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזו תמונה גדולה.
איזה קומיקס? ומזל טוב על החדר..

mikmik000

New member
תודה :)

קומיקס של הסימפסונס. ידיד שלי היה בת"א ביום חמישי, והוא חשב שאני ממש אתלהב מזה אז הוא קנה לי 2 חוברות שהיו שם.. וגיליתי שזה דווקא אחלה קומיקס. חח ד"א, שתדע שיש שם גם קומיקס של באפי. XD

Ch3nf3l

New member
סאפ (SAP)

משהו טוב שקרה השבוע: - לא יודע.. עבדתי והרווחתי כסף? לא קרו דברים טובים מדי השבוע. משהו רע שקרה השבוע: - זאת העבודה הכי חופרת בעולם. - לא הולך כל-כך טוב איתה מאז שהיא חזרה... - היום ל-2 חברים שלי יש מסיבת גיוס, וזה מעצבן! (כי שניהם מתגייסים ביום ראשון, וזה גם מעצבן) משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: - אולי, סוף סוף, אוכל להיפגש איתה. - הפינאלה של באפי. :( סרט השבוע: שעמם לי אז ראיתי שוב את "טים אמריקה". בצפייה שניה הרבה יותר צחקתי, כי הבנתי שכל הקטעים הדרמטיים כביכול הם קיטשיים בכוונה, וגיליתי מלא בדיחות שלא שמתי לב אליהן פעם שעברה. והשיר על המונטאז' חחחחח ספר השבוע: עדיין עסוק בלקרוא את "הכל מואר" של ג'ונתן ספרן פויר. הוא פשוט מעולה. תקראו גם את "קרוב להפליא ורועש להחריד". אגב, חבר קנה לי את הספר "בית האלוהים" של סמיואל שם, הספר שאמור איכשהו להזכיר את סקראבס. מקווה להתחיל לקרוא בקרוב. לא, לא הארי פוטר. הספר הזה כל-כך אוברייטד. כל כך. פרק בסקראבס: My Occurence מעונה ראשונה, ההוא שגרם לי להתאהב בסדרה. וראיתי שוב את My Cake שזה פרק שממש אהבתי. פרק בסדרה: ווידס עונה 3 פרק 1, סדרה מצחיקה ומעולה. חובה לראות. חובה. סיום עונה 4 של אנג'ל, Home. פרק גאוני. פיילוט חדש שהודלף לרשת בשם Pushing Daisies על בחור עם יכולת להקים אנשים לתחייה על ידי נגיעה, אך אם יגע בהם שוב הם ימותו. נשמע מפגר/מעניין, אך הפרק הראשון כל-כך מעולה, כתוב מצויין, משוחק היטב, בימוי מעניין ואף ילדותי מעט ואני ממליץ לכולכם לראות. שירי השבוע: Ben Jelen - Short of the World שיר הזוי ומעניין. אני חייב לציין שאני שמח שהבחור החליט לנטוש את הפופ-רוק במלוא מובן פופ ולהתנתק מחברת תקליטים גדולה רק כדי לעשות את המוזיקה שהוא אוהב. James William Hindle - Leaving Trains Come Down Slowly Down and Able Remember My Markings

hodown

New member
הבחורה הזאת נורא מעניינת...

כיף לעקוב אחרי מערכת היחסים שלכם כל שבוע
שיהיה לכם בהצלחה! ואם זה יסתדר אז כדאי לך לכתוב על זה ספר, תראה מה יצא מזה לג'יין אוסטין.

Ch3nf3l

New member
Jane who?

חחח סתם, אבל לא באמת קראתי משהו שלה. ותודה, אני מניח. "לעקוב", גם כן, אני כותב 2 מילים. מתרחש הרבה יותר מאחורי הקלעים (סתם, לא מתרחש כלום לצערי).

steelwater

New member
My Cake

גם אני ראיתי אותו שוב, הפעם המילון, אתמול בלילה. רק שהפעם ראיתי אותו ב-DVD כי העונה הבריעית הגיע. ראיתי אותו שיכורה מתה וזה היה ממש כיף חחחח! בכיתי הרבה חחח! סורי בקשר לבחורה, בהצלחה איתה! מישהי מהבצא קוראת את "קרוב להפליא, רועש להחריד". לא החלטתי עדיין אם זה נשמע לי מעניין או לא, אבל אני בכלליות נשמע ששני הספרים האלו טובים. העניין הוא שיש לי יותר מידי ספרים לקרוא עכשיו עד שאני אויל אקרא אותם חחח. "בית האלוהים" ספר מעולה אבל קשה ומטורף. אני צריכה לקרוא אותו שוב. יפה מחבר שלך שהוא קנה לך אותו! והוא באמת "אמור איכשהו להזכיר את סקראבס" כלומר הוא מזכיר את הסדרה, אבל ממש טיפה. יש כמה דברים שממש מזיכירם את הסדרה ובעיקר את הפרק הראשון עם כל הקטע של אנשים זקנים שבוקי מתפקדים אבל עדיין חיים בגלל התפתחות המדע, וחלק מהדמויות טיפה מזכירות את הדמויות מסקראבס, אבל אין קשר כזה גדול.

Ch3nf3l

New member
אמ

"קרוב להפליא ורועש להחריד", קשה להגיד שהוא מעניין, אבל הכתיבה והסגנון הם פשוט מקוריים ומעניינים וסוחפים, קראתי אותו די מהר יחסית לשאר הספרים שאני קורא. חחח "בית האלוהים"... אני בעד כל מה שמושווים למלכוד-22 אבל זה נראה מספיק הוגן ולא סתם מישהו שמחרטט. אני אקרא אותו עוד מעט. מקווה שלא יהיה קשה מדי.. חח

creepy creep

New member
אממ

אני מקווה שהכול יסתדר איתה
רגע רגע, אתה מתכוון שהגעת לפרק האחרון אחרון של באפי? משתתפת בצערך... כבר אמרתי לך שאתה יכול לדחות את זה במקום לבכות שלא נשאר לך פרקים לראות! אבל אתה בטח לא יכול להתאפק
שיהיה לך שבוע טוב! :)

Ch3nf3l

New member
תודה רבה

הגעתי לפרק האחרון של באפי, והיום ביקרתי אצל גיא בזיכרון וראיתי אותו ביחד איתו (כמה סמלי, הוא זה ששכנע אותי לראות את הסדרה מלכתחילה). זה די מדכא... חח אבל יש לי את עונה 5 של אנג'ל לפחות. שבוע טוב גם לך!

creepy creep

New member
וזאת העונה האחרונה של אנג'ל?

ייקחו לי שנים לסיים את כל העונות של באפי ואנג'ל! אבל זה דווקא טוב חחח. ואני מקווה שזה ברור לך שאתה בא למפגש!

Ch3nf3l

New member
מעולה,

למרות שהיו כמה קטעים שאיכזבו אותי, זה עדיין פרק אדיר. בכל זאת סיום עונה 5 עובר אותו בהרבה. וכנראה גם סיום עונה 2.

steelwater

New member
שבת שלום

ארררגגג! כתבתי המון ונמחק שלי.
משהו טוב שקרה השבוע: היה לי היום יום מעולה! אחד הימים הכ טובים EVER חחח! ב-11:00 הלכנו ל"משפחת סימפסון הסרט" ואחרי זה ירדנו לעיר. בדרך התקשרתי לאמא שלי והיא אמרה לי שהעונה הרביעית של Scrubs ב-DVD הגיע!!! וואאאוווו! הגענו לעיר והייתה שם מין מסיבת רחוב. היו בארים כאלו לאורך הרחוב, המון אנשים ומזיקה. כל הזמן שפכו עלינו מים מרובי מים, אנשים במרפסות שפכנו עלינו מים מבבקבוים והיו מין ממטרות כאלו מחוברות לחוטים מעל הראשים שלנו שהפריצו טיפות וזה היה פשוט אדיר! היו המון אנשים והיה דחוס וכל-כך חם אז שזה היה ממש טוב שהפריצו עלינו מים. הלכנו לאכול בבית קפה ואז חזרנו לשם ובדיוק הג'ירפות התחילו להופעה קצת זמן לפני זה. הייתה אחלה הופעה והסולן שלהם ממש מצחיק. הוא היה נראה מסומם לגמרי חחח! קיבלתי חולצה וכובע ועוד כל מיני דברים. האווירה הייתה מעולה והיו איתי המון חברים שלי שאני ממש אוהבת והיה פבוש כל-כך מעולה וענק וכיף!!! משהו רע שקרה השבוע: כל-כך חם!!
עשיתי אתמול מטבח, בווואה!! משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: הופעה של להקה ממש טוב מהולנד שקוראים לה "נובלס". אני ממש רוצה ללכת אבל חברים שלי אמרו לי היום שהם נוסעים לטיול בצפון מחמישי עד שבת ואני לא יודעת מה לעושת כי ההופעה ביום שבת בערב.
סרט השבוע: "משפחת סימפסון הסססררררטטטטטט!!!!!!" אזיה סרט ענק!!!!!!!!! זה אחד הסרטים המעולים, מצחיקים, גדולים, גאוניים, ושוב מעולים אי פעם!!! כל-כך אהבתי אותו. צחקתי כמעט כל הזמן והיה כל-כך כיף להיות שם אם חברים שממש אוהיבם את הסדרה גם. אתם ח-י-ב-י-י-ם ללכת לראות את הסרט הזה ואתם ח-י-ב-י-י-ם לראות אותו בקולנוע! ספר השבוע[!]: Catch 22. ספר כל-כך חזק! פשוט ספר מעולה. אני קוראת אותו עכשיו והוא מטורף לחלוטין וכל-כך מצחיק. הכי שווה ומתאים לי לקרוא אותו שאני בצבא. בספר קורים דברים מטומתמים שקורים בצבא, ובבסיס שלי גם קורים דברים מטומתמים שקורים בצבא חחח. פרק בסדרה: Torchwood הפרק הראשון. אחלה סדרה. ממש אהבתי, וגם בפרק הראשון יש שיר ממש טוב של Snow Patro חחח! שכחתי את שמו. פרק בסקראבס: המממ לא נראה לי שראיתי לצערי. אבל עכשיו אני הולכת לראות! שיר השבוע: Copeland – I'm A Sucker For A Kind Word Smashing Pumkins - Ave Adore Smashing Pumkins - Tonight Tonight תמונת השבוע: The Shins

steelwater

New member
אה, שכחתי!

ראיתי השבוע גם סוף סוף את "Clerks" שכבר הרבה זמן רציתי לראות. בעברית קוראים לו "מוכרים בלבד" וזה גם אחד הסרטים הטובים ומצחיקים שראיתי אי פעם! סרט פשוט גדול שחובה לראות. ארחי זה ראיתי את סרט ההמשך שלו שהיה גרוע.

mikmik000

New member
אני מתה לראות כבר את הסרט של הסימפסונס..

הייתי אמורה ללכת עם חברה ביום חמישי לבכורה בסינמה סיטי [בויאיפי!] והזמנו כרטיסים והכל, ובסוף היא הייתה צריכה לסוע לחו"ל ברגע האחרון לאחותה. ועכשיו אני מחפשת עם מי ללכת, אבל אף אחד מהחברים שלי לא אוהב את הסימפסונס חח :(

למעלה